toredo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Καλησπερα εχω ενα beverly και ψαχνο να βρω ενα καλο κρανος με κανα 200 full face ειναι η πρωτη φορα που θα παρω ενα καλο κρανος τοσα χρονια ειμαι με κρανη τιμης 20ε αποτε ειμαι ασχετος απο μαρκες και τα σχετικα....θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε μερικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Αν υπαρχει νουμερακι.....δεν θα βρεις κατι καλυτερο απο αυτα,οχι μονο σε αυτα τα χρηματα αλλα και σε ακριβοτερα.http://www.lidsdirect.co.uk/sale/shopby/helmetbrand-hjc 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.960 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Αν υπαρχει νουμερακι.....δεν θα βρεις κατι καλυτερο απο αυτα,οχι μονο σε αυτα τα χρηματα αλλα και σε ακριβοτερα.http://www.lidsdirect.co.uk/sale/shopby/helmetbrand-hjcΓιατι μου το κανες αυτο.... Εχει μονο ενα χρονο που πηρα κρανος... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Με το που διαβασα τιτλο ειπα να παινεψω το δικο μου (is-17)μετα ειδα το link και πηγα ησυχα ησυχα στη γωνια μου να βαλω τα κλαματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toredo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) το hjc απο οτι εψαξα και απο αυτα που διαβασα απο το forum ειναι αρκετα καλο....θα περασω αυριο απο την colori να δω πως ειναι στο κεφαλι μου...πηγα δοκιμασα επισης σημερα το shoei nxr μου καθοταν πολυ καλα αλλα 400ε μου φαινονται πολλα...αληθεια τα λεφτα του τα αξιζει το shoei nxr? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2015 από τον toredo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsdim1 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Εγώ έχω το fg15 και για την κοπελιά το is17. Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος και από την ποιότητα της Hjc και από τα ίδια τα κράνη και από το μαγαζί lidsdirect που έκανε μια καλή συσκευασία και σχετικά γρήγορη αποστολή. Και τα 2 μου κράνη τα πήρα γύρω στα 120 ευρώ. Αλλά αν επερνα τώρα θα πήγαινα στο rpha10plus. Τρέχει και ένα προμο με μαιλ μου ήρθε, κωδικός extra20 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uno 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εκτός από κάποια δυνατή προσφορά εξωτερικού, από Ελλάδα(Και σε εξίσου ανταγωνιστική τιμή με εξωτερικό) παίρνεις σε αυτά τα λεφτά το HJC FG-17 ή AGV K4. Για τον απλούστατο λόγο ότι είναι τα μόνα επώνυμα κράνη με fiberglass και όχι με θερμοπλαστικό υλικό. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2015 από τον uno Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παντως να πουμε οτι και το fg και το rpha ειναι σχεδιασμενα για πιο σκυφτη θεση οδηγησης και οχι ορθια (οπως του beverly). Για ορθια ειναι το rpha st και το fg st τα οποια δεν ξερω αν παιζουν σε προσφορα πουθενα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2015 από τον Bob Ross Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 εγω τι να παω που το zappy πριν 7 μηνες το ειχα παρει 30 λιρες πιο πανω απο το ιδιο site xaxaaxaxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.960 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Με το που διαβασα τιτλο ειπα να παινεψω το δικο μου (is-17)μετα ειδα το link και πηγα ησυχα ησυχα στη γωνια μου να βαλω τα κλαματα...Το γαμωτο στην υποθεση ειναι οτι εδωσα 230 για το ιδιο κρανος που εχεις και συ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Το γαμωτο στην υποθεση ειναι οτι εδωσα 230 για το ιδιο κρανος που εχεις και συ...αναφιλητα λοιπον απο τους κατοχους του is...Εγω το πηρα 175...αλλα λευκο σκετο, εσυ φανταζομαι χτυπησες γραφικα;Παντως ειναι πολυ καλο κρανος για τα λεφτα του. Υπερευχαριστημενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 ρε εδω σας πηρα το rpha 10 plus zapy 169 λιρες πριν 7 μηνες και τωρα το εχει 139 λιρες...χασαμε 60 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.960 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) αναφιλητα λοιπον απο τους κατοχους του is...Εγω το πηρα 175...αλλα λευκο σκετο, εσυ φανταζομαι χτυπησες γραφικα;Παντως ειναι πολυ καλο κρανος για τα λεφτα του. ΥπερευχαριστημενοςΚαι γω δεν εχω παραπονο..Το osiris πηρα.http://www.dhautos.co.uk/ekmps/shops/dhautos/images/hjc-is-17-osiris-[2]-12374-p.jpg Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2015 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Εγώ πήρα αρχές καλοκαιριού το AGV K3 SV στα 200 ευρώ απο Ελλάδα όχι απο Αθήνα που λογικά θα ειχε καλύτερη τιμή.πρην είχα ενα HJC FG 17 νομίζω λέγονταν το είχα πάρει το 2006 πολύ καλό κράνος ελαφρύ κάτω απο 1300γρ αλλα μου ειχε μπει η ιδέα να το αλλάξω κ τελικά άξιζε τον κόπο γιατί καμία σχέση με τα καινούργια εξελίχτηκαν πολύ να καταλάβετε το AGV είναι πάνω απο 1400γρ που το καταλαβαίνεις όταν το ποιασεις στο χέρι σου αλλα στο κεφάλι το νιώθω πολύ καλύτερα λες κ είναι ελαφρύτερο.Και το HJC RC 10 PLUS είναι καλύτερο απο AGV K3 SV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα εχω ενα beverly και ψαχνο να βρω ενα καλο κρανος με κανα 200 full face ειναι η πρωτη φορα που θα παρω ενα καλο κρανος τοσα χρονια ειμαι με κρανη τιμης 20ε αποτε ειμαι ασχετος απο μαρκες και τα σχετικα....θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε μερικαΌτι και να πάρεις φίλε να το δοκιμάσεις πρώτα για αρκετή ώρα γιατί πολλά κράνοι στο ίδιο νούμερο έχουν διαφορετικό καλούπι και όχι σε σύγκριση με κάποιο άλλο κράνος Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2015 από τον Road Pirat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toredo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 πηγα σημερα colori και δοκιμασα το hjc μου καθετε πολυ καλα...αλλα η αληθεια ειναι οτι το shoei nxr μου καθοταν καλυτερα ηταν πιο σφιχτο καπως ενω το hjc ειχε λιγα μποσικα...βασικα τον ρωτησα να δοκιμασω και το small αλλα δεν ειχε..θα βρω και ενα small και μετα θα αποφασισω...ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 (shoei nxr-hjc rpha 10 plus)απλα το shoei ειναι πιο ακριβο και δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 πηγα σημερα colori και δοκιμασα το hjc μου καθετε πολυ καλα...αλλα η αληθεια ειναι οτι το shoei nxr μου καθοταν καλυτερα ηταν πιο σφιχτο καπως ενω το hjc ειχε λιγα μποσικα...βασικα τον ρωτησα να δοκιμασω και το small αλλα δεν ειχε..θα βρω και ενα small και μετα θα αποφασισω...ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 (shoei nxr-hjc rpha 10 plus)απλα το shoei ειναι πιο ακριβο και δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα τουεεεεεε.........νομίζω πώς το όριο σου ήταν 200 ευρώ. Που τα βρήκες αυτά τα κράνοι με τόσα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toredo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 το hjc βγαινει τοσο απο lidsdirect...το shoei ο τζωρτζοπουλος μου το αφηνει 400...απλως το shoei η αληθεια ειναι οτι μου καθετε καλυτερα και ρωταω αν αξιζει πραγματικα τα λεφτα του να κανω μια υπερβαση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 το hjc βγαινει τοσο απο lidsdirect...το shoei ο τζωρτζοπουλος μου το αφηνει 400...απλως το shoei η αληθεια ειναι οτι μου καθετε καλυτερα και ρωταω αν αξιζει πραγματικα τα λεφτα του να κανω μια υπερβαση...Τι να σου πω από σένα εξαρτάτε. το nxr το έχω δει από κοντά και μου φάνηκε πολύ ποιοτικό το HJC δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει καλά λογία για αυτό. Η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη αλλά μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις πώς σου κάθετε. Γνώμη μου κάνε πάλι μια βόλτα από τα μαγαζιά και δοκίμασε διάφορα κράνοι από επώνυμες εταιρίες για την εμπειρία και μετά θα καταλάβεις ποιο σου κάθετε καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Φιλέ για εμένα άσε τα κινέζικα (hjc) κ πάρε πχ ένα xlite ή ένα nolan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Εχω την εντύπωση πως είναι Αμερικάνικα τα HJC,για ρίξε και μια ματιά στα SUOMI.Πάντως μια ματιά την ρίξω και εγώ στα HJC.Οτι πάρεις καλοφόρετο και πάντα να το φοράς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Φιλέ για εμένα άσε τα κινέζικα (hjc) κ πάρε πχ ένα xlite ή ένα nolanκινεζικα τα hjc ???????????????? χααχαχαχαχαχαχαχαχμην τρελαθουμεστο moto gp φορανε κινεζικα δηλαδη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Ο Lorenzo και ο Spies εχουν τα κεφαλια τους για πεταμα ρε Σπυρο.....σιγα μην δωσουν λεφτα για κρανος,βρηκαν εκει ενα φτηνο κινεζικο να κανουν την δουλεια τους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Η HJC είναι Κορεάτικη εταιρεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Η HJC είναι Κορεάτικη εταιρεία.τι η κορεα δεν ανηκει στην κινα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες