Jump to content
tessa

Honda GLX 'O4 ή κάποιο νεότερο μοντέλο μηχανής?

Recommended Posts

Καλησπέρα.Θέλω να αγοράσω κάποιο μεταχειρισμένο πενήντα κυβικών μηχανάκι,και πραγματικά έχω προβληματιστεί πάρα πολύ.Έχω διαβάσει συζητήσεις εδω αλλά δεν έχω βγάλει συμπεράσματα.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν διαθέτω πολλά χρήματα,μέχρι 550 ευρώ.Επειδή έχω δει όμως να πουλάνε Honda GLX '04 θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να το πάρω,μεταχειρισμένο,απο την άποψη πως βλέπω τους περισσότερους να έχουν πιο μοντέρνα μηχανάκια.Αν το πάρω θα βρίσκω εύκολα ανταλλακτικά?Αυτά τα παπάκια έχουν ποδιά?(γιατι σε κάποιες φωτογραφίες βλέπω πως την έχουν αφαιρέσει).Την μηχανή την χρειάζομαι για μέσα στην πόλη,καθημερινή χρήση μετακίνηση και ίσως και για δουλειά.Δεν το θέλω για να τρέχω,οδηγώ σιγά,και φοβάμαι λίγο τις ημέρες που βρέχειΜετακίνηση και με δυο άτομα.Έχω ανηφόρες,κατηφόρες εδώ που μένω.Παλιά,πριν δέκα χρόνια είχα town mate παπάκι πενηντάρι,οπότε για αυτό έχω κάποια προτίμηση σε παπάκια και όχι σε σκουτεράκια που επίσης βλέπω να οδηγούν πολλοί,αλλά δεν νιώθω άνετα με αυτά.(παρόλα αυτά αν έχετε και για τα σκουτερ να μου πείτε γνωμη,πάλι θα με βοηθούσατε πολύ.)Γενικώς έχω προβληματιστεί πάρα πολύ,στην αρχή ήθελα τετράχρονο,μετά διάβαζα πως μόνο τα δίχρονα τραβάνε,αλλά απο την άλλη τα δίχρονα βγάζουν πολλά καυσαέροα λεέι,κλπ.μεγάλο δίλημμα.Αλλά φυσικά όπως ξαναειπα το πρόβλημα είναι ότι δεν διαθετω πολλά χρήματα.Οπότε,επειδή σας ζάλισα,να πάρω μεταχειρισμένο το Honda,ή να ψάξω να βρω κάποιο πιο μοντέρνο,κάποιας άλλη μάρκας ή κάποιο σκούτερ??Σας ζάλισα,το ξέρω,οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν πολύ χρήσιμη.Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το μόνο σίγουρο φίλε είναι οτι με 550 ευρό ότι παπί και εάν πάρεις, (ειδικά GLX) θα είναι διαλυμένο και φουλ στα κινεζοaftermarket πράματα.

Θα πρέπει να είσαι συνέχεια με το χέρι στην τσέπη και στα συνεργεία, άσε που θα μένεις στο δρόμο συνέχεια.

Μήν μπλέξεις, μάζεψε παραπάνο λεφτά για κάτι καλύτερο.

Θα σου βγεί σε μεγάλο κακό γιατί και δεν θα έχεις μηχανάκι, και θα έχεις φάει και όλα τα λεφτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

MentalMinD Να πω ότι έχεις άδικο?Νόμιζα έφταναν αλλά είδα πως κάποια που μου άρεσαν ειναι πιο ακριβά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

MentalMinD Να πω ότι έχεις άδικο?Νόμιζα έφταναν αλλά είδα πως κάποια που μου άρεσαν ειναι πιο ακριβά.

Κάτσε να τοποθετηθούνε και οι άλλοι για να δούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικα να πουμε οτι δεν υπαρχει glx toy 2004 .. 

Κατα δευτερον με 500 ευρω δεν θα παρεις παπι....αλλα μια μλκια.. Μαζεψε και αλλα χρηματα.

εχεις διπλωμα πχ για 125?

Αν ναι φιλος πουλαει 900 ευρω ( αν θυμαμαι καλα)  suzuki address 125 2008 αριστο μηχανικα, αλλα λιγο ταλαιπωρημενο εμφανησιακα.

Με καλα φρενα (νεα δισκοπλακα και τακακια), καλες αναρτησεις (αλαγμενες) και μοτερ διαμαντι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματι glx 04 δεν υπαρχει...
ποδιες ναι εχουν ασχετα που οι περισσοτεροι τις βγαζουν.
Τα 50αρια ειναι λιγο αδικα-αχρηστα καθως σε αυτα τα λεφτα η και παραπανω βρισκεις 100αρια η και παραπανω...Δηλαδη μονο αν δεν εχεις διπλωμα για παραπανω θα σου λεγα να πας σε 50αρι αναγκαστικα.
Τα ποιοτικα πενηνταρια ειναι τα παλια honda.Στις μερες μας το καλυτερο που μπορεις να βρεις σε 50αρι  καινουργιο ειναι κανα daytona.
Οι εταιρειες(οι γνωστες) σχεδον ολες πλεον (yamaha,honda,suzuki,kawasaki) δεν βγαζουν 50αρια
Επισης οπως σου ειπαν και αλλοι καλυτερα να αυξησεις το budget εστω και κατα 100-150 ευρω...Νομιζω θα δεις αλλα παπια σε αυτες τις τιμες που θα αξιζουν να πας να τα δεις.
ενα καλοδιατηρημενο glx 50αρι μπορει να σου κρατησει πολυ παραπανω απο πολλα σημερινα λογω της απλωτητας που εχουν σαν κατασκευη και της ποιοτητας των τοτε υλικων που χρησιμοποιουσαν.
διχρονο παπι 50αρι δεν πιστευω να υπαρχει(δεν εχω ακουσει κατι).Παντως ενα διχρονο θα εχει παραπανω γκαζι και τραβηγμα αν και δεν το συνιστω εγω προσωπικα και γενικα το 50αρι οτι και να ναι...
Η μετακινηση με 2 ατομα ειναι λιγακι μαρτυριο σε 50αρι ειδικα οταν μου λες οτι θα εχεις ανηφορες κατηφορες...θα το μετανιωσεις η θα θες να το ανεβασεις κυβικα.
ναι στο παπι,οχι στο 50αρι.Μονο αν δεν υπαρχει αλλη επιλογη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα,τώρα είδα τα μηνύματά σας και ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Παιδιά δεν έχω δίπλωμα για κατοστάρι μόνο για πενηνταράκι δυστυχως.Η πλάκα είναι ότι οντως με αυτα τα λεφτά έχω δει για κατοσταρι μηχανάκι αγγελίες!
Α δηλαδή δεν υπάρχει καν GLX 04,τότε γραφουν ότι θέλουν στις αγγελίες τους κάποιοι.Θα πάω σημερα να δω κάποιες αγγελίες για αυτόματα παιδιά σημερα,αν και δεν μου αρέσουν καθόλου οι μικρές τους ρόδες.Αυτά,είναι κάποια δίχρονα.
Αν είχα λεφτά θα έπαιρνα ένα SYM Symphony που μου άρεσε και εμφανισιακά αρκετά.Για τα Daytona άλλοι λένε είναι καλά,άλλοι όχι.

Αν δεν μου κάνει κάτι στα αυτόματα που θα δω,τότε ναι έχετε δικιο,θα περιμενω λίγο καιρό μπας και αυξήσω καθολου το ποσό,έστω στα 700 ευρω :)
Ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια τελικά πήρα ενα αυτόματο scooter SYM,δεν τρελαθηκα κιόλας απο την επιλογη μου,αλλά το χρειαζομαι για να μετακινούμε σε δουλεια,γιατι δεν αντεχω το λεωφορείο που εχουμε εδω.Είναι διχρονο που θα με βοηθαει με τις ανηφορες στα κάστρα που μενω.Και οταν μαζεψω λεφτα θα παρω κατι καλυτερο,ειτε πιο νεο μοντελο,είτε παπακι SYM SYMPHONY πενηνταρι που μου αρεσε πολύ.Μην με ρωτατε μοντελο,ουτε που καταλαβα,αλλά τουλαχιστον το πηρα απο καταστημα-συνεργειο με ενα χρονο εγγυηση.Τι να κανεις?συμβιβαζεσαι με τα λεφτα που εχεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα