Jump to content
reNos

Χουλιγκάνοι με motard του mybike δώστε βάση

Recommended Posts

φτιάξτε βαιμπεεεερ...

Σου χω πει ρε δε γινεται αφου χρειαζομαι smartphone και την εχω σε απλο κινητο τη sim.
Αλλα οκ δεν εχω θεμα. Το παρακολουθω το θεμα διαρκως δεν παιζει να πειτε για βολτα και να μην το δω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πηρε μπροστα αλλα δεν ειναι ακομα εντελως ετοιμο,χρειαζεται λιγη δουλιτσα ακομα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σούζα level : Κεράκι Ρεσώ :laugh: 

Χωρίς παρεξήγηση, ούτε εγώ ξέρω, απλά θυμήθηκα μια κουβέντα με φίλο :P 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σούζα level : Κεράκι Ρεσώ :laugh: 

Χωρίς παρεξήγηση, ούτε εγώ ξέρω, απλά θυμήθηκα μια κουβέντα με φίλο :P 

χαχαχα ναι ρε τι παρεξηγήση, τώρα προσπαθώ να μάθω. Πριν δω βίντεο είχα τη ψευδαίσθηση ότι σηκώνεται κάπως...ούτε καν...δεν πειράζει όμως θα μάθουμε. 

ΥΓ: Εξάλλου το ότι σηκώνω τα χέρια ποζέρικα είναι ειρωνικό για το ότι δεν ξέρω σούζα...

Τροποποιήθηκε από τον reNos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα ναι ρε τι παρεξηγήση, τώρα προσπαθώ να μάθω. Πριν δω βίντεο είχα τη ψευδαίσθηση ότι σηκώνεται κάπως...ούτε καν...δεν πειράζει όμως θα μάθουμε.

Κι από τη φώτο πάντως, ότι θες να το ρίξεις φαίνεται, όχι πως το τραβάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι από τη φώτο πάντως, ότι θες να το ρίξεις φαίνεται, όχι πως το τραβάς.

I know...εντομεταξύ αυτό που μου τη σπάει περισσότερο είναι ότι προσπαθώ με 1η αναγκαστικά (με 2α δεν βλέπω να σηκώνεται) και με κουράζει.

Μου άρεσε το σούζα ρεσώ θα το χρησιμοποιήσω...

Τροποποιήθηκε από τον reNos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινε σε δρομο με ελαφρια κλιση ανηφορας. Κατσε οσο πισω μπορεις ωστε τα χερια σου να μην ειναι εντελως τεντωμενα και τα ποδια σου να κρεμονται πισω, να καθεσαι στο πισω φτερο αν ειναι δυνατον. Πιασε το γκαζι απο πιο πανω ετσι ωστε οταν σηκωνεται το μηχανακι να μην κρεμεσαι απο το ανοιχτο γκαζι για να μπορεις να παιξεις μαζι του. Με 1η. Ανεβασε στροφες, ασε συμπλεκτη να σηκωθει το μηχανακι και δωσε γκαζιες, οχι σταθερο γκαζι. καντο μερικες φορες, να μαθεις να το σηκωνεις και να μην σε τρομαζει πλεον η αλλαγη της φορας της βαρυτητας (ας το πω ετσι) που νιωθει το σωμα σου σαν αντανακλαστικο οταν το μηχανακι ειναι ορθιο. Μετα πηγαινε σε ευθεια, κανε το ιδιο. Μετα κανε το ιδιο με το ενα ποδι κρεμασμενο και το αλλο στο ποδοφρενο αντι να τα εχεις και τα 2 κρεμασμενα... Μολις περασεις αυτο το σταδιο δοκιμασε να ανεβασεις και το αλλο ποδι και να αλλαξεις ταχυτητα, σιγα σιγα θα ερθουν και τα αλλα... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα αν δεν εχεις χρημα να πληρωνεις ζημιες δε νομιζω οτι σου φευγει ποτε ο φοβος της σουζας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα αν δεν εχεις χρημα να πληρωνεις ζημιες δε νομιζω οτι σου φευγει ποτε ο φοβος της σουζας..

Τι ζημια μπορει να παθει το klx με ενα καπακι με 2 χ.α.ω.? :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ζημια μπορει να παθει το klx με ενα καπακι με 2 χ.α.ω.? :yeahright:

Καλα 2χαω δε θα ειναι, εξαρταται απ' το τι θα δοκιμασεις καθε φορα.

Για το d-tracker δε ξερω τι ζημιες μπορει να βγαλει, αλλα στο δικο μου αν φας ουρα+φαναρι+κανα υποπλαισιο αμα εισαι ατυχος φτιαχνεις καλο budget.
Βεβαια μπορει να μην παθει και τιποτα, ειναι λιγο τυχαιο.

Εγω παντως εχω το προβλημα οτι δε μπορω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να το σηκωσω με δευτερα και βλεπω σε βιντεο να το σηκωνουν με συμπλεκτη λες και ειναι trial bike και παρανοω..

Ψήνομαι απλά έχω κανονίσει το μεσημέρι...τι ώρα θες εσύ;;

Δεν εχω θεμα αρκει να παιζει φως. Gopro δε θα εχω για τις επομενες 10 μερες αλλα τι να κανουμε.

Τωρα αμα ψηνουν αλλοι αλλα πιο αργα, κατι θα κανουμε. Το θεμα ειναι, ψηνει κανας αλλος ή παλι οι δυο μας ημαστε?
:_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα 2χαω δε θα ειναι, εξαρταται απ' το τι θα δοκιμασεις καθε φορα.
Για το d-tracker δε ξερω τι ζημιες μπορει να βγαλει, αλλα στο δικο μου αν φας ουρα+φαναρι+κανα υποπλαισιο αμα εισαι ατυχος φτιαχνεις καλο budget.
Βεβαια μπορει να μην παθει και τιποτα, ειναι λιγο τυχαιο.

Εγω παντως εχω το προβλημα οτι δε μπορω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να το σηκωσω με δευτερα και βλεπω σε βιντεο να το σηκωνουν με συμπλεκτη λες και ειναι trial bike και παρανοω..

Δεν ειναι τιποτα, το μηχανακι σου εχει ροπακλα... Απλα οσοι βλεπεις να κανουν τετοιες σουζες με 640, κατα 99% εχουν μαθει να κανουν με καποιο μικροτερο μηχανακι πρωτα...

Μαγκες, το μυστικο ειναι να πιανεις το γκαζι απο πιο πανω και να μην φοβασαι... 

Στην τελικη αμα φοβασαι τη ζημια, παρε ενα αλλο φτερο απο καθαρο και βαλτο πανω μεχρι να μαθεις σουζα, υποπλαισιο ειναι πολυ δυσκολο να παρει. Επισης αμα βαλεις και μανιταρια στους τροχους εισαι κυριος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ηδη μανιταρια :kill:

pote θα μου το δώσεις να σου δείξω? :P

επίσης προς χουλιγκανους με μοταρντ του mybike. ψηνεται κανεις αλλος την κυριακή να οδηγήσει κάνα σωστό 2016 λάσπινο στην πίστα της πεντέλης η θα πάω μόνος μου? (βρεξει χιονιζει 10 το πρωι εχω τεστ ραιντ, η πιστα να διαλυθει εγω θα ειμαι εκει.) δηλωσα για 250sx & 450sxf. θελει φουλ εξοπλισμο, σας δινω και τα δικα μου αν σας κανουν και δεν ειμαστε την ιδια ωρα, (μποτες,γαντια,κρανος,.θωρακα,επιγονατιδες)

http://www.ktm.com/news/ktm-offroad-days-gr/

εννοείτε και θα έχω κάμερα μαζί

Βασικα με ψηνει αλλα δεν εχω μποτες ουτε εγω ουτε φιλος μου που ψηνω να ερθουμε και δε νομιζω να μας κανουν οι δικιες σου. 45 φοραω εγω σε νορμαλ παπουτσι και 46 αυτος.

Περα απο αυτο, ρε παιδια με πρωτη κατι κανω οταν εχω ορεξεις, εννοω καθαρα power wheelie που ειναι πανευκολο οχι σουζα ισορροπιας.
Με δευτερα ομως απλα δε μπορω να το σηκωσω. Δε ξερω τι γινεται. Δινω φουλ γκαζι και συμπλεκταρω και αααντε να σηκωθει λιγακι η ροδα.
Κατι μου διαφευγει μαλλον, αλλα στα βιντεο δε βλεπω να κανουν κατι διαφορετικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα οσοι βλεπεις να κανουν τετοιες σουζες με 640, κατα 99% εχουν μαθει να κανουν με καποιο μικροτερο μηχανακι πρωτα...
Μαγκες, το μυστικο ειναι να πιανεις το γκαζι απο πιο πανω και να μην φοβασαι... 

Τα παπακια γι´ αυτη τη δουλεια ειναι, να μαθαινεις πανω τους τα παντα.

αλλα για μενα το μυστικο της σουζας μεχρι να φτασεις σε ενα επιπεδο ειναι να εχεις το ποδι σου στο φρενο για να γλητωσεις τα καπακια, τωρα με την πρωτη δεν πιανει πολλα χιλιομετρα αλλα με 3η 4η εχεις καμποσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

48 μποτα? :worshippy: Μα ποση κωλοφαρδια, ειναι γραφτο να γινει :D
Οκ θα δηλωσουμε και 'μεις λογικα. Αυριο θα ξερω σιγουρα.

Ναι τη σουζα με το συμπλεκτη προσπαθω και δεν εχω επιτυχια. Με προπονηση ολο και κατι θα καταφερω νομιζω, απλα εχω ξενερωσει λιγο.
Του φιλου μου που εχει fcr σηκωνεται για πλακα απο την αλλη, αλλα εγω πρεπει να μαθω με το υποπιεσης αναγκαστικα :beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλωσα και 'γω και ο φιλος. Ρενο και λοιποι ψηθειτε και 'σεις να δηλωσετε ή να ερθετε απλα για βολτα..
Για Κυριακη 1/11 μιλαμε παντα.

Βολτα για αυριο συνεχιζει να ισχυει αν μαζευτουμε.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ψήνομαι για το test ride αλλά έχω το Α1 δίπλωμα (33,5 hp). Αν υπάρχει κάτι να οδηγήσω καλώς. Επίσης δεν έχω μπει ποτέ χώμα. Τι άλλο χρειάζεται να έχω;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω τα δηλωσα ολα βασικα. Δε ξερω τι θελω.

Απο τη μια σιγουρα θελω μια γευση απο τα οπλα, απο την αλλη θελω και τιποτα που θα μπορεσω να το παω σωστα.

12 η ωρα δηλωσαμε εμεις, για 10 που θα πας εσυ δε μας βλεπω. Στο γυρισμο μαζι θα ημαστε φανταζομαι.

Ρενο δηλωσε και οτι γινει. Τα 250 η εστω το ηλεκτρικο θα στα δωσουν σιγουρα. Πες τους και οτι εχεις α2 ουσιαστικα.
Δε νομιζω να τους νοιαζει τοσο μεταξυ μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι τη σουζα με το συμπλεκτη προσπαθω και δεν εχω επιτυχια. Με προπονηση ολο και κατι θα καταφερω νομιζω, απλα εχω ξενερωσει λιγο.
Του φιλου μου που εχει fcr σηκωνεται για πλακα απο την αλλη, αλλα εγω πρεπει να μαθω με το υποπιεσης αναγκαστικα :beee:

αστο με ρεζερβα...βρες ένα καλο BP(εχει σημασια) και φουλαρε 100σταρα κανα δυο φορες...και ξαναδοκιμασε(σε καλη ασφαλτο παντα).Με σαπια βενζινη εμενα μου βγαζει την πίστη να σηκωθει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα