Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Καλή σας μέρα κύριοι... απλό το ερώτημα, που μπορούμε να πάμε το μοτόρι εντός Θεσσαλονίκης να μας το πλύνουν;Μιλάω προφανώς για πλύσιμο από κάποιον που ξέρει δύο - τρία πραγματάκια που χρειάζονται προσοχη στο πλύσιμο της μοτοσυκλέτας μας, και όχι πχ. να πάρω τσιμουχάκια κλπ στα χέρια μετά απο λίγο.Που τις πηγαίνουν λοιπόν οι βόρειοι Mybikers? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Grizzly απέναντι από τα κοιμητήρια στο δρόμο Θέρμης-Πυλαίας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Ωραίος... βεβαια πέφτει ακριβώς αντίθετα απο εκεί που μένω, αλλά αν δεν υπάρξει άλλη καλή πρόταση, με βλέπω εκεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Πάρ'τον πρώτα τηλ να κανονίσετε γιατί αν έχει δουλειά θα περιμένεις καμια ώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Περιοχη τουμπας ,πανω στην μαραθωνος 50 μετρα απο το Παπαφειο..Ακριβως απεναντι ειναι ο Μαρκοπουλος..Θα το βρεις ευκολα..2 αδερφια το εχουν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Περιοχη τουμπας ,πανω στην μαραθωνος 50 μετρα απο το Παπαφειο..Ακριβως απεναντι ειναι ο Μαρκοπουλος..Θα το βρεις ευκολα..2 αδερφια το εχουνΤο κακό με αυτούς είναι ότι θέλουν να τους αφήσεις την μηχανή. Αν δεν μένεις εκεί κοντά δεν βολεύει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 Περιοχη τουμπας ,πανω στην μαραθωνος 50 μετρα απο το Παπαφειο..Ακριβως απεναντι ειναι ο Μαρκοπουλος..Θα το βρεις ευκολα..2 αδερφια το εχουνΤο κακό με αυτούς είναι ότι θέλουν να τους αφήσεις την μηχανή. Αν δεν μένεις εκεί κοντά δεν βολεύει.Αυτο ειναι αληθεια..Ξεχασα να το αναφερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 αν δεν την πλενεις εσυ ο ιδιος δουλεια δεν γινετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mtoylios 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 εφ'οσον απο οτι καταλαβα μενεις δυτικα...τερμα καραολη και δημητριου και λιγο πριν τη γεφυρα του κορδελιου.Εχει ενα μπουγατσατζιδικο που λεγεται Τσιλι,ακριβως απο διπλα ειναι αυτο....Λεει πλυντηριο απο εξω μονο αλλα πλενει και μηχανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Dirty Girl και ξερό ψωμί.Παίρνεις τηλέφωνο ή πηγαίνεις απο εκεί, κλείνεις το ραντεβουδάκι σου και έτοιμος. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2015 από τον MentalRay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 Αυτό που κλείνουμε ραντεβού, τα αφήνουμε και φεύγουμε προσωπικά δεν το μπορώ καθόλου. Φοίνικα και do it yourself! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 Dirty Girl και ξερό ψωμί.Παίρνεις τηλέφωνο ή πηγαίνεις απο εκεί, κλείνεις το ραντεβουδάκι σου και έτοιμος.Ξανάνοιξε το Dirty Girl? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 Dirty Girl και ξερό ψωμί.Παίρνεις τηλέφωνο ή πηγαίνεις απο εκεί, κλείνεις το ραντεβουδάκι σου και έτοιμος.Ξανάνοιξε το Dirty Girl?Γιατί έκλεισε? Φτού, δεν το σκέφτηκα οτι υπήρχε τέτοια πιθανότητα και δεν το έψαξα και καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 Περιοχη τουμπας ,πανω στην μαραθωνος 50 μετρα απο το Παπαφειο..Ακριβως απεναντι ειναι ο Μαρκοπουλος..Θα το βρεις ευκολα..2 αδερφια το εχουνΤο αυτό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Συμφωνώ ότι σαν το να το πλύνεις μόνος σου δεν έχει, αλλά το έχω αφήσει βρώμικο πολύυυυ καιρό, και θέλω κάποιον να ξέρει λίγο πως να το περιποιηθεί.Για το Dirty Girl και εγώ είχα διαβάσει κάπου εδώ μεσα ότι έκλεισε...Παιδιά σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Εγώ παίδες δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Για να γίνω πιο σαφής. Το μηχανάκι μου, αγορασμένο του κουτιού το έπλενα μόνος μου, απλά, όμορφα, ωραία. Νερό(όχι πιεστικό), σαπούνι και ξέβγαλμα. Μια φορά είπα και εγώ να πάω σε πλυντήριο να δω τι δουλειά κάνουν. Σαπούνια, κεριά, spray εδώ, spray εκεί, αλοιφές....Αποτέλεσμα: Έχασα 10Ε και δευτερον η γυαλάδα του ελατηρίου της πίσω ανάρτησης(κόκκινη γαρ) δεν επανήλθε ποτέ. Όσο και να την γυαλίσω σε 2-3 μέρες γινεται όπως πριν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Εγώ παίδες δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Για να γίνω πιο σαφής. Το μηχανάκι μου, αγορασμένο του κουτιού το έπλενα μόνος μου, απλά, όμορφα, ωραία. Νερό(όχι πιεστικό), σαπούνι και ξέβγαλμα. Μια φορά είπα και εγώ να πάω σε πλυντήριο να δω τι δουλειά κάνουν. Σαπούνια, κεριά, spray εδώ, spray εκεί, αλοιφές....Αποτέλεσμα: Έχασα 10Ε και δευτερον η γυαλάδα του ελατηρίου της πίσω ανάρτησης(κόκκινη γαρ) δεν επανήλθε ποτέ. Όσο και να την γυαλίσω σε 2-3 μέρες γινεται όπως πριν. Γεγονός ότι τα πιεστικά και τα σπρέι δεν έχουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα...Το κακό είναι ότι δε διαθέτουμε όλοι το χώρο, για να παίξουμε λαστιχο και κουβαδάκι συνεπώς...θα καταφύγεις κάποιες φορές και στις έτοιμες λύσεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες