ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Και επειδη εχω πολυ καιρο να ανεβω στον Αγιο, το προσεχες Σαββατο λεω να κανω μια επισκεψη μετα προσκυνηματος και βεβαιως τους γνωστους και μη εξαιρετεους λουκουμαδες (οι παλιοι γνωριζουν).Αναχωρηση λοιπον το αργοτερο 09:45 απο τα Mcdonalds μετα τα διοδια Αφιδνων. https://www.google.gr/maps/dir/McDonalds//@38.2118054,23.8564857,530m/data=!3m1!1e3!4m8!4m7!1m5!1m1!1s0x0:0x534d2b7c3aeaf6fe!2m2!1d23.8552939!2d38.2122003!1m0?hl=elΜεχρι την Χαλκιδα θα "παιξουμε" γρηγορα στα στροφιλικια ομως πολυ χαλαρα για ευνοητους λογους!Σε περιπτωση βροχας (ναι ξερω τι λεω) η βολτα ακυρωνεταιΤα λεμε στα Mc.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Κριμα...στην επομενη Νικολα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Άντε επιτέλους να κάνουμε μια βόλτα με έφαγε το λιμάνι.Στα μακ θα πάρω δηποτε κ όπως μιλ-σεϊ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Αν προλαβεις.....κρεπα δεν εχει παντως αδερφε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 μεσα κ εγω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 μεσα κ εγω Ελα ρε Αντωνηηηηη..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Τί γίνεται με τα Σάββατα τελευταία??Που πήγαν οι παλιές καλές Κυριακές!Την επόμενη φορά...! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Τί γίνεται με τα Σάββατα τελευταία??Που πήγαν οι παλιές καλές Κυριακές!Την επόμενη φορά...!Stay tuned Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dry Eyed 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Ουφφφφ.... Πρέπει να ομολογίσω ότι δεν μπορούσε να τύχει η βόλτα καλύτερη στιγμή!Είμαι μέσα με τα όλα!! θα χω πάρει και την άδεια.... Θα ανηφορίσω μέτα προς το ωραίο πευκί Ευβοίας.Άλλη μια φορά μπράβο στον κυρ. Κώστα.. & θεού θέλοντος θα τα πούμε στην βόλτα..θα μείνω συντονισμένος... & θα αναμένω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Ουφφφφ.... Πρέπει να ομολογίσω ότι δεν μπορούσε να τύχει η βόλτα καλύτερη στιγμή!Είμαι μέσα με τα όλα!! θα χω πάρει και την άδεια.... Θα ανηφορίσω μέτα προς το ωραίο πευκί Ευβοίας. Τωρα αυτο γιατι μας το ειπες το φελεκι μου;;;; Άλλη μια φορά μπράβο στον κυρ. Κώστα.. & θεού θέλοντος θα τα πούμε στην βόλτα..copy that θα μείνω συντονισμένος... & θα αναμένω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 την πατησες ρε κιαρατα κωστακατα τις 3 θα ξεκινησω για το πευκί,αν εχετε σκοπο να αργησετε πειτε μου να βρεθουμε χθες πηγα-ηρθα χαλκίδα (μενω βορεια εύβοια)και εκεί που έκανα χρόνο που δε τον έχω κάνει ποτέ με αμάξι (μεχρι 1:15 ωρες) που μου έλεγαν δε γίνεται να πας κάτω απο 1 ωρα και 5 λεπτα, το κανω 1 ώρα, αυτοπεποιθηση στα υψη, ειχα και αλλα περιθωρια αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω, νομιζα ημουν ο mister 46φτανω στο χωριό βλέπω τα λάστιχα. . . . και είχα ακόμα 2 δάχτυλα σχεδόν απάτητα.έριξα 2 μούτζες και ηρέμησα. . . . θα ήθελα να έρθω αλλα δε σας προλαβαινω , δουλευω μεχρι τις 32 ωρες και 40 λεπτα απο γερακα (αθηνα) εως πευκί με αμαξι 80 αλογων καλα ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 την πατησες ρε κιαρατα κωστακατα τις 3 θα ξεκινησω για το πευκί,αν εχετε σκοπο να αργησετε πειτε μου να βρεθουμεχθες πηγα-ηρθα χαλκίδα (μενω βορεια εύβοια)και εκεί που έκανα χρόνο που δε τον έχω κάνει ποτέ με αμάξι (μεχρι 1:15 ωρες) που μου έλεγαν δε γίνεται να πας κάτω απο 1 ωρα και 5 λεπτα, το κανω 1 ώρα, αυτοπεποιθηση στα υψη, ειχα και αλλα περιθωρια αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω, νομιζα ημουν ο mister 46φτανω στο χωριό βλέπω τα λάστιχα. . . . και είχα ακόμα 2 δάχτυλα σχεδόν απάτητα.έριξα 2 μούτζες και ηρέμησα. . . . θα ήθελα να έρθω αλλα δε σας προλαβαινω , δουλευω μεχρι τις 32 ωρες και 40 λεπτα απο γερακα (αθηνα) εως πευκί με αμαξι 80 αλογων καλα ειναι?Για κανονισε εσυ κυρ Κωστα να ερθεις Προκοπι να πιουμε κανενα καφε..αιντε!!!!Μονο μουντζες ξερεις να ριχνεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 εισαι τυχερος γιατι ακομα δεν τις εχω βρει τις μουτζεςκυρ κωστα υπαρχουν και καποιοι οπου ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..........σου θυμιζει κατι αυτη η λεξη??????????ετσι λοιπον αφου ξεκαθαρισαμε ποιοι δουλευουν θα σου πω οτι το σαββατο δουλευω και θα φυγω κατευθειαν μετα για πευκί μετα.αααα με το αμαξι θα ειμαι διοτι θα εχω γυναικα σκυλο και μπαγκαζια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 εισαι τυχερος γιατι ακομα δεν τις εχω βρει τις μουτζεςκυρ κωστα υπαρχουν και καποιοι οπου ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..........σου θυμιζει κατι αυτη η λεξη??????????ετσι λοιπον αφου ξεκαθαρισαμε ποιοι δουλευουν θα σου πω οτι το σαββατο δουλευω και θα φυγω κατευθειαν μετα για πευκί μετα.αααα με το αμαξι θα ειμαι διοτι θα εχω γυναικα σκυλο και μπαγκαζιαΔουλευε δουλεεεε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Κι εγώ μέσα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 1 κ σήμερα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 Nikolas is back bitches...... ......αλλα δουλευει......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2015 Nikolas is back bitches...... ......αλλα δουλευει......... Ημουν ετοιμος να σε παρω τηλεφωνο να δω τι εγινε αυτο το παιδι;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2015 βασιλικά έλα ρε, καλύτερα από πευκί :) και 18 χαλαρά λεπτά πιο πριν :PΣαν πολλοί Βασιλικιώτες δεν μαζευόμαστε εδώ χάμου...???!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2015 εισαι τυχερος γιατι ακομα δεν τις εχω βρει τις μουτζεςκυρ κωστα υπαρχουν και καποιοι οπου ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..........σου θυμιζει κατι αυτη η λεξη??????????ετσι λοιπον αφου ξεκαθαρισαμε ποιοι δουλευουν θα σου πω οτι το σαββατο δουλευω και θα φυγω κατευθειαν μετα για πευκί μετα.αααα με το αμαξι θα ειμαι διοτι θα εχω γυναικα σκυλο και μπαγκαζιαΔουλευε δουλεεεε....ωπα ωπα μαστορη μην συγκρινεις τα βασιλικα με το πευκι αααααααμ πως............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2015 δεν γίνεται να πάμε αργά μέχρι χαλκίδα και γρήγορα μέχρι ρώσσο; δεν θέλω να τετραγωνίσω τα λάστιχα :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2015 δεν γίνεται να πάμε αργά μέχρι χαλκίδα και γρήγορα μέχρι ρώσσο; δεν θέλω να τετραγωνίσω τα λάστιχα :PΠηγαινε και αναποδα εσυ αν γουσταρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2015 Βαλτε και εμενα μεσα μαζι με το κολλητο φιλαρακι μου!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 Καλημερες...ξυπνησαμε;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες