Jump to content
ΚωσταςΤ

Σαββατο 8/8/2015 για το Προκοπι Ευβοιας

Recommended Posts

Καλό δρόμο κορίτσια και με προσοχή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν γίνεται να πάμε αργά μέχρι χαλκίδα και γρήγορα μέχρι ρώσσο; δεν θέλω να τετραγωνίσω τα λάστιχα :P

Μα καλα  φιλε , δεν ηξερες οτι υπαρχουν πολλοι βασιλιαδες  της ευθειας με τετραγωνα λαστιχα, σαν εξατρυπο τουβλο :tooth::tooth:... :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον alexia90

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία παρέα ,ωραία μέρη ,τι άλλο να ζητήσει κανείς για μια κοντινή απόδραση?Να είστε καλά παίδες.Εις το επανιδείν!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος ο Αλεξης.....!!!!:thumbsup:

Για παμε και οι υπολοιποι τις φωτος μεχρι να βαλω τις δικες μου σας περικαλω!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδες ο γιωργος με το speed ειμαι.δεν ειχα ξαναερθει μαζι σας αλλα ειστε ωραια παρεα και οχι καγκουροπαρεα.περιμενω την επομενη βολτα αλλα με λιγη περισσοτερη δροσουλα.παντα ορθιοι να μαστε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδες ο γιωργος με το speed ειμαι.δεν ειχα ξαναερθει μαζι σας αλλα ειστε ωραια παρεα και οχι καγκουροπαρεα.περιμενω την επομενη βολτα αλλα με λιγη περισσοτερη δροσουλα.παντα ορθιοι να μαστε

Καλως ηρθες Γιωργη στη παρεα μας.Κι εμεις ελπιζουμε να σε δουμε στην επομενη βολτιτσα. Πραγματι δεν φημιζομαστε για τα ξυσιματα μας και μας αρεσει να βλεπουμε τετραγονισμενα λαστιχα :winking:. Δινουν ωραια εικονα στον πισω τροχο!!!!

Βεβαια πρεπει να πω οτι στην παρεα ειχαμε και ενα παλιο αλλα εξαφανισμενο μελος του φορουμ και ισως παρεξηγημενο.
Οι φωτος θα τον μαρτυρησουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως ηρθες Γιωργη στη παρεα μας.Κι εμεις ελπιζουμε να σε δουμε στην επομενη βολτιτσα. Πραγματι δεν φημιζομαστε για τα ξυσιματα μας και μας αρεσει να βλεπουμε τετραγονισμενα λαστιχα :winking:. Δινουν ωραια εικονα στον πισω τροχο!!!!

Βεβαια πρεπει να πω οτι στην παρεα ειχαμε και ενα παλιο αλλα εξαφανισμενο μελος του φορουμ και ισως παρεξηγημενο.
Οι φωτος θα τον μαρτυρησουν!

Μιλας με γριφους γεροντα,αλλα τι να κανω θα περιμενω κι`εγω με την σειρα μου αυτες τις διαφωτιστικες και αποκαλυπτικες φωτογραφιες που καταμαρτυρανε το παλιο και παρεξηγημενο μελος.

Να ριξω μια μαντεψια ή μπα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι μαντεψια αρχοντα;Το παιχνιδι των 10 ερωτησεων θα παιξουμε εδω.Αντε πες να μην σε αποπαρω....:winking:

Και για να εχουμε καλο ερωτημα που ησουν σημερα ε;;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι μαντεψια αρχοντα;Το παιχνιδι των 10 ερωτησεων θα παιξουμε εδω.Αντε πες να μην σε αποπαρω....:winking:

Εγκω σημερις ντουλεβα αφεντικο,αλλιως θα μ`εβλεπες ολο καμαρι να ξεπροβαλλω μεσα απο την ομιχλη απανου στο μαυρο μου ατι.

Λοιπον πονταρω μητσουλας nsr.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγκω σημερις ντουλεβα αφεντικο,αλλιως θα μ`εβλεπες ολο καμαρι να ξεπροβαλλω μεσα απο την ομιχλη απανου στο μαυρο μου ατι.

Λοιπον πονταρω μητσουλας nsr.

Εχασες αλλα η προσπαθεια μετραει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και οπως ειπα για τις φωτος εχουμε και λεμε λιγες και καλες:

Αφιξη μελους 'Dry Eyed'
2015808094322_zpsixp5dgdc.jpg

Πριν την αναχωρηση (fasarias το μυστηριο λυθηκε με τον κυριο Δημητρη κατα κοσμον 'Technician J')
2015808094647_zpspx4tsm1h.jpg

Στο γνωστο καταστημα λουκουμαδων Αλεξιου.Δυστυχως οι λουκουμαδες καταναλωθηκαν και δεν φαινονται anymore.
2015808120145_zps2c1mcho2.jpg

Και οι γνωστες αγριοπαπιες
2015808120202_zpsn6omnbwq.jpg

Αμα τη αναχωρηση
2015808112308_zpsm9qhgghy.jpg

Βεβαιως ακολουθησε "καθοδος των μυριων" για μασαμπουκα οπως εγραψα σε γνωστο ψητοπωλειον στην παλια γεφυρα της Χαλκιδος οπου μας περιμενε ο γνωστος και μη εξαιρετεος Σπυρος (κατα κοσμον 'Peiraiwths') οπου συνφαγαμε ολ τουγκεδαρ....

Πολυ καλη βολτιτσα.Αντε και στην επομενη παιδες οσωνουπω...!!!!! (τωρα που δεν βλεπει ο μουτζαχεντιν και λειπει διακοπες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ανακοινωθεί η επόμενη,:grin: @A7XBilly 

@ΚωσταςΤ η τελευταία φώτο είναι κατά την άφιξη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ανακοινωθεί η επόμενη,:grin: @A7XBilly  πωπω δεν κρατιεσαι εσυ....

Σωστος

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ηταν τελειο να γινοντουσαν οι βολτες τις κυριακες, γιατι τα σαββατα δουλευω :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ηταν τελειο να γινοντουσαν οι βολτες τις κυριακες, γιατι τα σαββατα δουλευω :laugh:

Οποιος θελει ποσταρει βολτα παιδια. Ελα να βλεπω βολτιτσες ποσταρισμενες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα