SlimShady2000 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2015 Γειά σας και καλός σας βρήκα,σε μερικούς μήνες βγάζω δίπλωμα για 50cc και μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο γνωστό 50ρακι της Daytona(καινούριο).Το παπί σαν σύνολο μου αρέσει αλλά δεν τρελαίνομαι για τον σχεδιασμό τον πλαστικών του και έτσι αποφάσισα να στραφώ στους πιο έμπειρους για να μου λύσουν τις εξής απορίες: •Μπορώ να φορέσω στο Sprinter ολόκληρο κουστούμι από άλλο παπί? (όνομα,φωτογραφίες αν μπορείτε)•Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πλαστικά μέρη από άλλα μοντέλα που μπορώ να χρησιμοποιώ για να το βελτιώσω εμφανισιακά?(φωτογραφίες αν μπορείτε)•Αν γνωρίζετε κάποιο άλλο 50cc καλύτερο κατά την γνώμη σας είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη αν είμαι σε λάθος Topic(όπως καταλάβατε είμαι καινούριος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SlimShady2000 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2015 Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforvendetta 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2015 Καλως όρισες φιλε slim.Νομιζω οτι θα ειναι πολυ δύσκολο να ταιριάξεις πλαστικά απο αλλο μηχανάκι γενικά οποιο μηχανάκι και αν επιλέξεις.Αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος..Μια συμβουλή απο εμένα...Σε όποιο μηχανάκι και να καταλήξεις πάρε το για αυτό που σου προσφέρει και επειδή σου αρέσει.Όχι για να του κανεις χιλιες δυο αλλαγές για να γίνει όμορφο προς τα μάτια σου(λεω μάτια σου γιατι το όμορφο ειναι υποκειμενικό)...Διότι αυτο σημαίνει οτι πήρες κατι που δεν σου αρέσει και μπορει να μην το φέρεις ποτέ οπως το είχες οραματιστεί..καλές βόλτες .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2015 Καλώς ήρθες φίλε μου.πάρε ένα Daytona dv και όχι το σπρίντερ. Και γω στην αρχή σπρίντερ θα έπαιρνα.πολύ τρίξιμο τα πλαστικά απο τα 30 χλμ,αυτό σε σπρίντερ φίλου ο οποίος το προσέχει σανο τα μάτια του και δεν το ζορισε ποτέ. Οποτε εγώ πήρα το dv, ουτε θόρυβος ουτε τίποτα. Βάζεις και τα πλαστικά απο Honda supra ιμιτασιον με 80-90€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες