g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Παιδες καλησπερα, Μετα απο 4 χρονια συμβιωσης με το shoei xr1100 και απολυτα ευχαριστημενος ηρθε η στιγμη να αλλαξω κρανος.Σκεφτομουν να παρω την αναβαθμιση του xr1100 το NXR αλλα με χαλανε τα μαξιλαρακια του γιατι ειναι περιπου ιδια με το 1100 και για το ονομα της shoei ειναι υποδιεστερης ποιοτητας και επισης ακριβα ωστε να τα αλλαξεις αργοτερα. Ετσι λοιπον εχω καταλήξει στο x lite R802 foul carbon,δεν το εχω δει ακομα απο κοντα αλλα σκεφτομαι να παω να το δοκιμασω και ίσως το αγορασω την επομενη εβδομαδα,ετσι λοιπον θα ηθελα τις αποψεις σας για το συγκεκριμενο κρανος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Αν επαιρνα τωρα κρανος..........x-802 R θα ηταν η επιλογη μου. Απο την στιγμη που σε παιρνει οικονομικα.......με γεια σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Κοιτα να δεις ειχα πει να αλλαξω ολα τα εσωτερικα στο xr1100 ακομα να του αλλαξω και την φλαντζα γυρω γυρω απο την ζελατινα (ενα φουλ σερβις να πουμε)αλλα το κοστος πηγαινε στα 150 ευρω περιπου,οποτε το πουλησα και θα βαλω κατι παραπανω για να παρω το x lite. Απο θορυβο το x lite ξερεις τι παιζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Τι εγινε ρε παιδες κανεις δεν εχει το συγκεκριμενο κρανος;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Τι εγινε ρε παιδες κανεις δεν εχει το συγκεκριμενο κρανος;;; μεγαλε δεν ειναι κ ευκολο να βρεις πολλους με κρανος γυρω στο 400αρι...κ ειδικα x-lite,οχι οτι δεν ειναι καλα,αντιθετως μαλιστα.απλως σε αυτα τα λεφτα οι αλλες 2 εταιριες του χωρου εχουν μεγαλο μεριδιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Απλα μου φαινεται περιεργο με τοσα μελη που εχει το φορουμ καποιος να μην το εχει δοκιμασει η να το εχει αποκτησει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες