hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα. Ανοίγω αυτό θέμα μπας και βγάλω άκρη. Άλλαξα λάστιχα πρόσφατα και επιτα νιώθω το μπροστά φρένο την μανετα πολύ ποιο σκληρή . Και λέω δε πάω στον μάστορα να δω τι είναι. Τα βλέπει λέει όλα καλά και μετά πήγε και αληψε την δησκοπλακα με μια αιδια δεν θυμάμαι καλά νομίζω γρασο αλουμινιου το είπε πάστα αλουμινίου δεν θυμάμαι καλά. Και το πήρε βόλτα το έφερε λέει δες το. Κάνω βόλτα και τα φρένα δεν ποιαναν καθόλου όσο και να τα πάταγα δεν σταματάει ο τροχός ενώ πριν τα φρένα τούμπανα άνετα έκανα εντο. Του λέω σκατα τακανες. .. λέει το έβαλα γιατί τρίζουν και μετά το καθαρησε με σπρέι και χαρτί. Και τώρα είναι καλητερα αλλά νομίζω όχι ακριβός όπως πριν. Ερωτώ λοιπόν είναι σωστό να βάζεις τέτοια στα φρένα? Εγώ ξέρω ότι απαγορεύεται να βάζεις τέτοια στα φρένα! Τι είναι αυτό π έβαλε? Παίζει να ποτίσει το τακακι και να γλυστραει? Η είναι κάτι που είναι ο να γίνει και δεν το ξέρω εγώ. Παρακαλώ έχω ανχοθει και την Δευτέρα έχω ταξίδι . Στα φρένα μ βασιζομε μόνο να μην σκοτοθω Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 Φίλε μου εγώ προσωπικά ξέρω για γράσο χαλκού. Αυτό όμως το βάζεις στην πίσω πλευρά από τα τακάκια για να μην τρίζουν. Τώρα στη δισκοπλακα από ότι ξέρω δεν βάζεις κάτι. Αν θες τους δίσκους τους καθαρίζεις με με ζεστό νερό και απορρυπαντικό η με καθαρή βενζίνη αλλιώς σίγουρα με καθαριστικό φρένων. Λογικά τα τακάκια σου είναι άχρηστα να πας να τα αλλάξεις αν έκανε αυτό που λες ο μηχανικός σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κωσταντής 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 Καλησπέρα φίλε.Για να σου φύγει το άγχος αγόρασε ένα σπρέι φρένων και ρίξε πάνω στην δισκόπλακα και στα τακάκια για να καθαρίσουν καλύτερα και επανέλαβε την διαδικασία μέχρι να αισθανθείς ότι τα φρένα σου επιστρέψανε στην πρότερη κατάσταση.Προσοχή τα φρένα σου να είναι κρύα όταν και αν το κάνεις.Και από την εμπειρία μου η πάστα αλουμινίου δεν είναι για να την απλώνουμε σαν βούτυρο πάνω στην δισκόπλακα για να σταματήσουν να σφυρίζουν τα τακάκια αλλά χρησιμοποιείται διαφορετικά κάτι που ο μάστορας σου δεν φαίνεται να γνωρίζει.Εύχομαι πάντα όρθιος και καλό ταξίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 δεν θυμάμαι καλά νομίζω γρασο αλουμινιου το είπε πάστα αλουμινίου δεν θυμάμαι καλά. πάστα χαλκού/copper paste, μπαίνει ανάμεσα στο τακάκι και στο έμβολο και σταματάει το "τρίξιμο", για ανάμεσα στη δισκόπλακα και το ...τακάκι πρώτη φορά το ακούω... πάρε ένα σπρέι καθαρισμού φρένων π.χ http://www.oilsmotoa...th-500ml-.html# και ψέκασε καλά την δισκόπλακα σου και την δαγκάνα-τακάκια σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 ειναι ασφαλες να κανω ενα γερο ψεκασμα με αυτο το πραμα μεσα στις δαγγανες και στις δισκοπλακες? εννοειτε οτι δεν θα λυσω τιποτα... αμα ριξω το σπραυ ετσι χειμα μεσα εκει που βλεποω εμβολα και τακακια και τις πλακες θα καταφερει να σπασει τυχον λυπαρες ουσιες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εννοείτε και να το κανεις , δεν έχεις πρόβλημα με τα ιδικά σπρέι. Απλά αν έχει ποτίσει το τακακι τότε θα έχεις πρόβλημα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2015 από τον dankannn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 ψεκάζεις όπως είσαι δίσκο-δαγκάνα-τακάκια άφοβα, όπως βλέπεις και στο βίντεο παραπάνω, ρίχνει αβέρτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 Εννοείτε και να το κανεις , δεν έχεις πρόβλημα με τα ιδικά σπρέι. Απλά αν έχει ποτίσει το τακακι τότε θα έχεις πρόβλημα αν εχει ποτισει το τακακι με το γρασο πουβαλε τοτε με το σπρει δεν θα φτιαξει? ψεκάζεις όπως είσαι δίσκο-δαγκάνα-τακάκια άφοβα, όπως βλέπεις και στο βίντεο παραπάνω, ρίχνει αβέρτα ελπιζω να μην φαει και το λυπαντικο που εχουν πανω γλιστρες η τα εμβολα η και εγω δεν ξερω τι και μετα δεν γλυστραει καλα το συστημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
constantine 440 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 Ηρακλή εάν δεν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις κάποιο spray καθαρισμού για φρένα, μπορείς να καθαρίσεις την δισκόπλακα με οινόπνευμα και χαρτί κουζίνας. Και καλός οπτικός έλεγχος στο τέλος για να δεις οτι έφυγε όλο το γράσσο. Δεν μας λές και ποιός είναι ο μάστορας για να ξέρουμε και εμείς που να μην πηγαίνουμε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η πάστα από τα τακάκια γενικά είναι πορώδη σαν υλικό. Αν μου έλεγες έβαλε λίγο θα σου έλεγα ΟΚ. Εσύ λες ότι σου άλειψε όλοι την δισκοπλακα. Αρά αν έχει ποτίσει το τακάκι θα το καθαρίσεις για λίγο και μετά θα έχεις και πάλι πρόβλημα. Καθάρισε καλά όπως σου λένε την δισκοπλακα και βλέπεις. Αν ας πούμε τα τακάκια κάνουν κάνα 25 € εγώ θα σου έλεγα να τα πάρεις , όλοι δυσκολευόμαστε αλλά είμαστε σε δυο ρόδες πάνω και πρέπει να προσέχουμε. Και αν και δεν σε κατήγορο σε κάποια πράγματα πρέπει να βάζουμε την λογική μας να δουλεύει. Έπρεπε να μη τον αφήσεις να το κάνει αυτό στη δισκοπλακα. Είναι σαν να έρθω αύριο και να σου πω θα σου βάλω λάδι στις σκάλες γιατί καθαρίζει καλυτέρα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2015 από τον dankannn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 Μαστορας και να εβαλε γρασσο στην δισκοπλακα ειναι οτι πιο κουλο εχω ακουσει και το θεωρω αδυνατο,εκτος απο ασχετος πρεπει να ειναι και παντελως πανιβλακας. Βασικα αλλαξε μαστορα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 Αν δεν θες να πάρεις το σπρέι όπως είπαν οι παραπάνω με καυτό νερό και ava καθαρίζεις την δισκόπλακα και τα τακάκια,έτσι είχα κάνει εγώ πρίν καμιά εικοσαριά χρόνια που μου ρίξανε καθαριστικό με βάση πετρελαίου στο βενζινάδικο για να μου πλύνουν την μηχανή,και δεν έπιανε το μπροστινό με τίποτα και τα καθάρισα με τον παραπάνω τρόπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) . Άλλαξα λάστιχα πρόσφατα και επιτα νιώθω το μπροστά φρένο την μανετα πολύ ποιο σκληρή . Σου κανει σκαλωματα? σαν ''βαθμιδες'' ''σκαλοπατια''? Η μανετα.. ε Το επλυνες προσφατα? Αλλαξε μαστορι... αν εκανε αυτο που λες ειναι τριμ@λακας Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2015 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 Ηρακλή εάν δεν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις κάποιο spray καθαρισμού για φρένα, μπορείς να καθαρίσεις την δισκόπλακα με οινόπνευμα και χαρτί κουζίνας. Και καλός οπτικός έλεγχος στο τέλος για να δεις οτι έφυγε όλο το γράσσο. Δεν μας λές και ποιός είναι ο μάστορας για να ξέρουμε και εμείς που να μην πηγαίνουμε; οχιψφιλε ενταξι να τα δοσω τα 5 ευρω αν και γαμησιατικα.... αλλα δεν ξερω αν χρειαζεται και τοσο γιατι νομιζω πλεον επιδι το ταραξα στα φρεναρισματα τοσο ποθ πιστευω εφησε η αιδια... αλλωστε ο μαστορας το καθαρησε με σπραυ για καρμπ νομιζω και χαρτι .... αυτο με το ινοπνευμα δεν ξερω δεν εμπιστευομε τιποτα που δεν ειναι εξιδηκευμενο... Η πάστα από τα τακάκια γενικά είναι πορώδη σαν υλικό. Αν μου έλεγες έβαλε λίγο θα σου έλεγα ΟΚ. Εσύ λες ότι σου άλειψε όλοι την δισκοπλακα. Αρά αν έχει ποτίσει το τακάκι θα το καθαρίσεις για λίγο και μετά θα έχεις και πάλι πρόβλημα. Καθάρισε καλά όπως σου λένε την δισκοπλακα και βλέπεις. Αν ας πούμε τα τακάκια κάνουν κάνα 25 € εγώ θα σου έλεγα να τα πάρεις , όλοι δυσκολευόμαστε αλλά είμαστε σε δυο ρόδες πάνω και πρέπει να προσέχουμε. Και αν και δεν σε κατήγορο σε κάποια πράγματα πρέπει να βάζουμε την λογική μας να δουλεύει. Έπρεπε να μη τον αφήσεις να το κάνει αυτό στη δισκοπλακα. Είναι σαν να έρθω αύριο και να σου πω θα σου βάλω λάδι στις σκάλες γιατί καθαρίζει καλυτέρα. βασικα το εβαλε πανω σε ενα κομματι χαρτονι και το πασαληψε πανω στην δισκοπλακα και μετα το πηγε βολτα για να τα δουλεψει με αυτην την αιδια. δεν εψω την δυνατοτητα να αλλαξω τακακκαι πριν 500 χλμ αλαξα δεν εχω λευτα ουτε για καφε φιλε μου.... αυτο που λες οτι δεν πρεπει να αφηνουμε τα μαστορια να ι εχεις δικιο αλλα λεω ρε πυοστη μου μου για να το κανει κατι θα ξερει... αλλωστε μεχρι τωρα του ειχα μεγαλη εμπιστοσινη του συγκεκριμενου.... Μαστορας και να εβαλε γρασσο στην δισκοπλακα ειναι οτι πιο κουλο εχω ακουσει και το θεωρω αδυνατο,εκτος απο ασχετος πρεπει να ειναι και παντελως πανιβλακας. Βασικα αλλαξε μαστορα. μου ειπε οτι ειναι γρασο η παστα αλουμινιου κατι τετοιο και ναι οντος το εβαλε.... δεν ξερω τι ειναι δεν εχω την διαθεση να δυσφημισω κανεναν γιατι περα απο αυτην την μαλακια ειναι πολυ καλος μαστορας.... Σου κανει σκαλωματα? σαν ''βαθμιδες'' ''σκαλοπατια''? Η μανετα.. ε Το επλυνες προσφατα? Αλλαξε μαστορι... αν εκανε αυτο που λες ειναι τριμ@λακας οχι σκαλοματα και ανομιο φρεναρησμα δεν νιωθω..... δεν το επληνα προσφατα... η μαλακια με το περιεργο φρενο εγινε απο χθες που αλαξα λαστοιχο και σκληρηνε η μανετα για εναν μηστηριο λογο που ουτε ο μαστορας δεν μπορουσε να δοσει εξυγηση.... για αυτον τον λογο πηγα αλοστε και μου εβαλε αυτην την μαλακια απο μονος του γιατι λεει ετριζαν..... και ναι επιδη υπογραμιζεις το αν ΝΑΙ οντος το εκανε και δεν θελω να κατηγορισω κανεναν απλα να λυσω το προβλημα μου. εν τελη... σημερα το πλακοσα στα φρενα και σε πορια τα ειχα πατημενα λιγο να καθαρησουν..... και οπως ειπα ο μαστορας του εκανα παραπονο και αμεσοσ τα καθαρησε αλλα και παλι νιωθω λιγω να θελεουν ακομα... απλα επιδη με τα φρενα δεν παιζουμε και παω γαμιωντας και βασιζομε παρα πολυ θελω να πιανουν τελεια και να σας συμβουλευτω . γιατι και εμενα κουλο μου φανηκε που εβαλε μαστορας τετοιο πραμα πανω.... τωρα νομηζω ειναι ενταξι....αλλα θα το παρακολουθησω..... τελικα ρε παιδια μα τον θεο δηλαδι καθε φορα που εχω θεμα με την μηχανη και παω στον μαστορα φευγω με περρισοτερα προβληματα γαμω το κερατο γαμω... απο εδω και περα μονος μου ολα .... περα απο μοτερ που δεν ξερω ολα τα αλλα μονος ... τελος! ΑΙΣΥΚΤΗΡ ΠΟΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) ρε σι, 99/100 παιζει να σκληρυνε η μανετα γιατι ανεβηκανε πολυ ψηλα τα υγρα εξαιτιας των καινουριων τακακιων. πρεπει να ηταν εκτος οριων τα παλια σου τακακια σωστα? πιθανων και τα υγρα θα τα εχεις καιρο οποτε στην 1η ευκαιρια σε συμβουλευω να τα αλλαξεις... :D Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2015 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 ρε σι, 99/100 παιζει να σκληρυνε η μανετα γιατι ανεβηκανε πολυ ψηλα τα υγρα εξαιτιας των καινουριων τακακιων. πρεπει να ηταν εκτος οριων τα παλια σου τακακια σωστα? πιθανων και τα υγρα θα τα εχεις καιρο οποτε στην 1η ευκαιρια σε συμβουλευω να τα αλλαξεις... :D εχω κανει 16000 χλμ στην μηχανη . στα 6000 αλαξα τακακια μπρος πισω. στα 15500 αλαξα μονο πισω..... και ταυτοχρονα προσθεσε υγρα στα φρενα μπρος πισω.... προχθες αλαξα λαστιχα.... μπροστα τα τακακια ειναι παλια οπωσ ειπα στα 6000 χλμ τα λλαξα πριν 10000 χλμ δλδ (αλλα ειναι κομπλε εχουν ακομα) δηλαδη με τακακια 10000χλμ επλα εχουν προστεθει υγρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.937 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 εχω κανει 16000 χλμ στην μηχανη . στα 6000 αλαξα τακακια μπρος πισω. στα 15500 αλαξα μονο πισω..... και ταυτοχρονα προσθεσε υγρα στα φρενα μπρος πισω.... προχθες αλαξα λαστιχα.... μπροστα τα τακακια ειναι παλια οπωσ ειπα στα 6000 χλμ τα λλαξα πριν 10000 χλμ δλδ (αλλα ειναι κομπλε εχουν ακομα) δηλαδη με τακακια 10000χλμ επλα εχουν προστεθει υγρα. Δεν προσθέτουμε υγρά στο κλειστό κύκλωμα των φρένων μας. Τα αντικαθιστούμε εξ'ολοκλήρου. Νέα τακάκια ΚΑΙ νέα υγρά φρένων. Μπηκαν ετικετες στο τοπικ. http://www.mybike.gr/index.php?app=core&module=search&do=search&search_tags=%CE%A6%CF%81%CE%AD%CE%BD%CE%B1&search_app=forums Αλλαξε μάστορα, όπως σωστα προείπαν κι άλλοι. Ειναι σκιτζής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 προσθεσε υγρα? ελεος. αλλαξε μηχανικο και κανε αλλαγη υγρων μπρος-πισω (αν το κατεχεις λιγο με τις εργασιες, καντο μονος σου, υπαρχουν θεματα στο φορουμ). δε θα σου παρει πανω απο 20 ευρω (5-8ευρω κοστιζουν τα υγρα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Ειναι σκιτζής. Οπα τι επιστιμονικη ορολογια ειναι αυτη??? Δωσε δωσε ορισμο !!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 προσθεσε υγρα? ελεος. αλλαξε μηχανικο και κανε αλλαγη υγρων μπρος-πισω (αν το κατεχεις λιγο με τις εργασιες, καντο μονος σου, υπαρχουν θεματα στο φορουμ). δε θα σου παρει πανω απο 20 ευρω (5-8ευρω κοστιζουν τα υγρα). χωρης ν το γνωρηζω βεβαια μπορεισ να μου πεις γιατι ειναι λαθος να προσθεσεις υγρα? γιατι στο μανουαλ της μηχανης μου λεει οτι μπορεις απλα να μην αναμιξεις διαφορετικουε τυπους πχ dot3 με δοτ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 απο Μπαμπινιώτη απευθείας σκιτζής = αδαής , άσχετος ,ανίδεος, πανάσχετος ,ανήξερος , ασχετίλας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Σε περίπτωση που έχει χαμηλώσει η στάθμη,μπορείς να προσθέσεις υγρά φρένων,εφ' όσον τα υπάρχοντα είναι σχετικά 'φρέσκα'. Όχι φυσικά να είναι περσινά ή παραπάνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
constantine 440 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) χωρης ν το γνωρηζω βεβαια μπορεισ να μου πεις γιατι ειναι λαθος να προσθεσεις υγρα? γιατι στο μανουαλ της μηχανης μου λεει οτι μπορεις απλα να μην αναμιξεις διαφορετικουε τυπους πχ dot3 με δοτ 4 Σε περίπτωση που έχει χαμηλώσει η στάθμη,μπορείς να προσθέσεις υγρά φρένων,εφ' όσον τα υπάρχοντα είναι σχετικά 'φρέσκα'. Όχι φυσικά να είναι περσινά ή παραπάνω! Επειδή το κύκλωμα των φρένων είναι κλειστό, η στάθμη κατεβαίνει μόνο στις δύο παρακάτω περιπτώσεις. 1. Διαρροή 2. Κατεβασμένα τακάκια Επειδή τώρα η διαρροή σαν περίπτωση είναι σπάνια και συμβαίνει μόνο σε ταλαιπωρημένα μηχανάκια, πάμε δια της εις ατόπου απαγωγής στην δεύτερη. Εάν πας τώρα και προσθέσεις υγρά ενώ έχεις κατεβασμένα φρένα, κάνεις πατάτα. Με το που θα αλλάξεις τακάκια μετά, το υγρό θα πλημμυρίσει. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Γι` αυτό σου ξαναλέω να βρείς έναν καλό μηχανικό και να πηγαίνεις εκεί τη μοτοσυκλέττα σου και ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑΣ που κάνει τέτοιες βλακείες όχι για να τον κράξουμε, αλλά για να μην την πατήσει κανένας συνάδελφος μοτοσυκλεττιστής από αυτούς που διαβάζουν το θέμα. Γνώμη μου είναι πως όπως λέμε και τα καλά που βλέπουμε σε επαγγελματίες του χώρου, πρέπει να λέμε και τα κακά για να ξέρουμε που εμπιστευόμαστε τη μοτοσυκλέττα μας. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον constantine 440 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Πέραν των δύο περιπτώσεων που ανέφερες,υγρά χάνονται και κατά τη διάρκεια μιας εξαέρωσης,εξ' ου και η απάντησή μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
constantine 440 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Πέραν των δύο περιπτώσεων που ανέφερες,υγρά χάνονται και κατά τη διάρκεια μιας εξαέρωσης,εξ' ου και η απάντησή μου. Εάν θέλεις να κάνεις συζήτηση, έχει καλώς. Αλλά επιμένω πως είναι κλειστό το κύκλωμα και υγρά δεν χάνονται για πλάκα. Την εξαέρωση που κάνεις, εάν ξέρεις τι κάνεις τότε συμπληρώνεις οτι έφυγε. Γι` αυτό λέω για τον αρχιμάστορα που το επισκευάζει. Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ μαζί σου, ούτε με κάποιον άλλον. Μέσα από την κουβέντα μαθαίνουμε πέντε πράγματα και καλό είναι πρίν postάρουμε κάτι να το σκεφτούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες