Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Καφεδακι στο lizz cafe,στη 1. Πασαλιμάνι με άπλετο χώρο για τις μηχανές. Οποίος θέλει θα ξεχωρίζουμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Ειμαι για 2 εβδομαδες Πειραιά και δεν εχω ιδεα απο Αθήνα. Που ειναι αυτη η καφετερια; τελειωνω τις δουλειές μου κατα της 2. Προλαβαινω; δεν εχω γνωρισει κανεναν απο mybike!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Μη πας η χειροτερη παρεα ειναι ο κυριος. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Ειμαι για 2 εβδομαδες Πειραιά και δεν εχω ιδεα απο Αθήνα. Που ειναι αυτη η καφετερια; τελειωνω τις δουλειές μου κατα της 2. Προλαβαινω; δεν εχω γνωρισει κανεναν απο mybike!!! https://m.facebook.com/lizz.barcafe?refsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flizz.barcafe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Στο Παπανικολή είναι αυτό ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Καφεδακι στο lizz cafe,στη 1. Πασαλιμάνι με άπλετο χώρο για τις μηχανές. Οποίος θέλει θα ξεχωρίζουμε! Στις 1,στις 1... Μάλλον στις 1 τα μεσάνυχτα εννοεί,οκ τόχω.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Πασαλιμάνι παίδες. Ουσιαστικά πάνω στην πασαρέλα με φορά προς Καστέλλα. Γιάννη χαχχα οκ στις 13:00!!! Δανδε σε περιμένω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Μετάθεση του καφέ ακριβώς μια ώρα μετά! Νέα ώρα στις 2(14:00)!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Για να προλάβει να ρθει με το χονδα του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Πωωωωω τον φούστη....!!! Εδώ βαριέμαι σπίτι και έλεγα πως θα γίνει να πάμε νωρίτερα και τούτος μας παρατείνει κι άλλο το μαρτύριο...!!! Χονταίοι παιδί μου...!!! Δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη... τς τς τς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες