Jump to content
ksino1100

Φωτογραφία της ημέρας vol.3

Recommended Posts

πριν 14 λεπτά, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε:

Αυτά ακριβώς τα μοντέλα θα έγραφα κι εγώ(τα δικύλινδρα 500άρια), απλά δεν είπες το cb500 το παλιό. Σχολεία, αξιόπιστα και με αρκετά ψηλό ταβάνι όσον αφορά το πότε θα τα βαρεθείς. Εγώ δεν θα σε φοβόμουν ούτε για ένα er6n/f ή ένα sv650, ούτε για ένα xj6 πχ. Δεν είναι δα και πύραυλοι, ειδικά το τελευταίο που είναι 4κ. Καταλαβαίνω ότι θες να πατήσεις σε όσα παραπάνω σκαλοπάτια γίνεται, αλλά ένα inazuma πιο πολύ ζημιά θα σου κάνει παρά καλό, θα το πάρεις, θα το χαρείς μερικούς μήνες και μετά αμέσως θα θες κάτι παραπάνω και θα πρέπει να μπεις πάλι στην ίδια διαδικασία. Φυσικά, έτσι το σκέφτομαι εγώ. Αν είσαι συνειδητοποιημένος ότι θες ένα λίγο πιο γρήγορο μηχανάκι, αλλά που θα παραμένει σχετικά καινούργιο, αξιόπιστο και φθηνό στην συντήρηση, βουρ για 250/300/400. 

Το κυριότερο θα είναι και τα €€€, γιατί σίγουρα όλο και κάτι θα θελήσει (κάνα λάστιχο, καμιά ντίζα ή το οτιδήποτε) και θα με ενδιέφερε μαζί με την αγορά μηχανής να πάρω και ένα καινούριο μπουφάν να έχω. Στα θέμα των € βλέπω και πράττω ανάλογα.

ER6 είχα βρει μοντέλα 2006-2008 αυτά που μοιάζουν με Ninja 250R τα φώτα μπροστά....διάβασα όμως και για θέματα με βαλβίδες σε αυτά τα μοτέρ και με φοβίζει αυτό λίγο. F650GS, είναι ταξιδιάρικο, φουλ οικονομικό το βρίσκω και στα 2000 μπορεί και 200€ φθηνότερο.

Βλέποντας και κάνοντας...έχω και μια πρακτική μπροστά μου εξάλλου (την Δευτέρα ξεκινάω!!!) και φυσικά πρώτα παίζει το δίπλωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 6 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Το κυριότερο θα είναι και τα €€€, γιατί σίγουρα όλο και κάτι θα θελήσει (κάνα λάστιχο, καμιά ντίζα ή το οτιδήποτε) και θα με ενδιέφερε μαζί με την αγορά μηχανής να πάρω και ένα καινούριο μπουφάν να έχω. Στα θέμα των € βλέπω και πράττω ανάλογα.

ER6 είχα βρει μοντέλα 2006-2008 αυτά που μοιάζουν με Ninja 250R τα φώτα μπροστά....διάβασα όμως και για θέματα με βαλβίδες σε αυτά τα μοτέρ και με φοβίζει αυτό λίγο. F650GS, είναι ταξιδιάρικο, φουλ οικονομικό το βρίσκω και στα 2000 μπορεί και 200€ φθηνότερο.

Βλέποντας και κάνοντας...έχω και μια πρακτική μπροστά μου εξάλλου (την Δευτέρα ξεκινάω!!!) και φυσικά πρώτα παίζει το δίπλωμα.

Καλή αρχή πρώτον. 

Δεύτερον, το'χω ακούσει κι εγώ αυτό για αυτά τα μοτέρ και εκτός από ένα παιδί που το'χε πάθει εδώ, έπαθε και κάτι παρόμοιο οικογενειακός μου φίλος σε er6f, αν και δεν έχει ανοίξει μοτέρ ακόμα να δούμε αν ήταν όντως βαλβίδες. Μόνο και μόνο για το ψυχολογικό, εγώ το 'χω βγάλει εντελώς απ'το μυαλό μου το versys που ήθελα να πάρω. Για μένα, ένα δικύλινδρο θα το χαρείς πολύ πιο πού από ένα μολοκύλινδρο (βλ. gs650), αλλά φαντάζομαι θα το'χεις ψάξει αρκετά. Αν είναι να πάρεις μονοκύλινδρο δες και το pegaso.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε:

Καλή αρχή πρώτον. 

Σε ευχαριστώ πολύ!

Πάνω κάτω, όλα βγάζουν από κάτι, αντίστοιχα στα KLE έχω ακούσει για προβλήματα στα ηλεκτρικά (πηνία από όσο ξέρω) και τα BMW είχανε θέμα με κόμπλερ μίζας, άλλα μοντέλα πονάνε κάπου άλλου και πάει λέγοντας. Μεταξύ Pegaso και GS, το 2ο λόγο ψεκασμού θα έλεγα. Γενικά η χρήση θα είναι άσφαλτος...βόλτες (αρκετό βουνό), εκδρομές κάνα ταξιδάκι άμα λάχει στο μέλλον κλπ. Και γενικά σε μακρινές βόλτες να είναι άνετο και για εμένα και για τον συνοδηγό όσο γίνεται.

Απλά αμα κοιτάξω πέρα από τα 250cc-300cc, το GS φαίνεται το πιο VFM, γιατί συνδιάζει όλα τα παραπάνω σε προσιτή τιμή απόκτησης και με χαμηλή κατανάλωση. Τώρα από θέματα συντήρησης, έξοδα σέρβις-ανταλλακτικών δεν γνωρίζω πως τα πάει...

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Πάνω κάτω, όλα βγάζουν από κάτι, αντίστοιχα στα KLE έχω ακούσει για προβλήματα στα ηλεκτρικά (πηνία από όσο ξέρω) και τα BMW είχανε θέμα με κόμπλερ μίζας, άλλα μοντέλα πονάνε κάπου άλλου και πάει λέγοντας. Μεταξύ Pegaso και GS, το 2ο λόγο ψεκασμού θα έλεγα.

Καλύτερα να σου βγάλει ένα κομπλέρ όμως που το αλλάζεις σχετικά φθηνά παρά να σου καρφώσει βαλβίδες 😂

Τα τελευταία pegaso είχαν injection, αλλά δεν ξέρω αν ξεπερνούν το budget σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 48 λεπτά, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε:

Τα τελευταία pegaso είχαν injection, αλλά δεν ξέρω αν ξεπερνούν το budget σου.

Έχει κάποια στις ίδιες τιμές με τα F από ότι βλέπω. Δεν ξέρω, πιο καλά μου "κάθεται" το BMW να το πω.

Σε μια αγγελία επίσης είδα για κόμπλερ μίζας, αν δεν κάνω λάθος αυτά τα δυο μοιράζονται ίδιο κινητήρα με διαφορετικές κεφαλές όμως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Pegaso έχω εγώ ψεκαστό. Καίει παραπάνω απο το bmw. Έχει πολύ ωραία αίσθηση οδήγησης παρόμοια με του bmw. Μην δώσεις λεφτά σε τόσο παλιά μηχανάκια αφού δεν έχεις σκοπό να βάζεις χέρι μόνος σου και προς θεού μην πάρεις on-off σε αυτό το budget.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Anyways, ας έρθει η ώρα με το καλό και βλέπουμε.

Μέχρι τότε έχω ακόμα καιρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1rPqJxb.jpg

Ο δρόμος κάτω από το χιονοδρομικό στις Αγριόλευκες.

Πρόσφατα τον φτιάξανε με καινούρια άσφαλτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το φράγμα Παναγιώτικο από ψηλά

QNGJaIT.jpg

Είναι κρυμμένο ανάμεσα στο Νεοχώρι και τις Μηλιές, δεν φαίνεται από κανένα σημείο του δρόμου και μόνο από χωματόδρομο μπορείς να φτάσεις εκεί.

Η κατασκευή ξεκίνησε το 1999 και ολοκληρώθηκε το 2004.

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Iconic Motorbikes στο LA.  Όχι το Lekanopedio Athinon, το πραγματικό LA, Los Angeles.

Τους ακολουθώ στο Instagram εδώ >>> https://www.instagram.com/iconicmotorbikes/

To MV Serie Oro είναι ένα μόνο, μετρίου ενδιαφέροντος σε σχέση με αυτά που πουλάνε.

Μπείτε και...δείτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το MV Agusta F4 (το αυθεντικό, του Massimo) δεν είναι μηχανάκι  ,  είναι ένα έργο τέχνης απαράμιλλης αισθητικής.

ΟΛΑ τα υπόλοιπα είναι μηχανάκια  :smile:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα