The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Live δεν το έχω ακούσει! Μόνο σε video το έχω ακούσει, τώρα, ΤΟΣΗ πολύ απόκλιση να έχει το pitch του ήχου με αυτό που ακούς live δεν το νομίζω... Δηλαδή από το λεπτό τσιριχτό αυτό που ακούω στο video να γίνεται μπάση βραχνάδα όπως τα μοντέρνα superbikes δεν το νομίζω...Και μην ξεχνάτε.... Γούστα είναι αυτά! Αν γουστάρετε διχρονίλα εννοείτε ότι γουστάρετε το μηχανάκι σας να ακούγεται σαν το 2χρονα σκυφτάκια που παίρναμε στο λύκειο! Γούστα είναι αυτά, και γνώμες... και ξέρετε τι λένε για τις γνώμες... Συμφωνώ απόλυτα ότι ο καθένας έχει τα γούστα και τις προτιμήσεις του. Αλλά όταν λέμε ότι αυτά τα δύο ακούγονται το ίδιο, τότε λέμε αντικειμενικά μπαρούφες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 I lol'ed 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCバルブ 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2016 Για την ιστορία,δεν υπάρχει τετρακύλινδρο δίχρονο που να ακούγεται σαν διχρονάκι για μαθητές λυκείου.Τα τετρακύλινδρα δίχρονα ακούγονται κάπως έτσι: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2016 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maiko 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2016 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 Το βάζω εδώ πέρα για να μην κλαίγεται ο άλλος στο άλλο τόπικ... ΡΕ ΣΥ ΣΑΚΗ... ΕΙΠΑΜΕ, ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ Γ@ΜΗΣΕΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΥ.Γ. (ξέρω ότι δεν είναι το δικό σου και είναι το άλλο από Κατερίνη) 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Στην πυράααααααααααααααα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Συμφωνώ απόλυτα ότι ο καθένας έχει τα γούστα και τις προτιμήσεις του. Αλλά όταν λέμε ότι αυτά τα δύο ακούγονται το ίδιο, τότε λέμε αντικειμενικά μπαρούφες....το ήξερα ότι θα πέσετε να με φάτε όλοι οι δίχρονοι... ήταν αναμενόμενο, αλλά θα προσπαθήσω για 2η φορά να εξηγήσω:ΠΡΟΦΑΝΩΣ @The Dread Rider και ήταν ειρωνικός ο συσχετισμός μου με το TZR.... Αλίμονο αν έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τον ίδιο θόρυβο!Κάτσατε και κολλήσατε στο αν κάνουν τον ίδιο θόρυβο ΌΝΤΩΣ με τα διχρονάκια του λυκείου και δεν μου απαντήσατε στο αν ακούγεται όντως πιο "μηχανή"! Θέλω να φέρω ένα παράδειγμα... Πιάνοντας έναν άνθρωπο που δεν το έχει με μηχανές! Και του βάλετε να ακούσει ένα κλιπάκι (χωρίς να βλέπει τι είναι) με τον ήχο μιας Suter στα κόκκινα και μετά τον ήχο μιας ZX10R να στροφάρει, ΠΙΟ από τα δύο θα πεί ότι είναι "μεγάλη μηχανή"...? Ε αν πιστεύετε ότι θα πει το Suter τότε η συζήτηση ight as well end here...Προφανώς και το Suter όπως ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ είναι ένα διαμάντι και θα το θέλαμε όλοι μας έστω και για μια βόλτα... αλλά θα προτιμούσα αν με βάζανε να διαλέξω, να πάρω καμία άλλη replica που να ακούγεται λίγο πιο "αντρική"... αυτά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Το βάζω εδώ πέρα για να μην κλαίγεται ο άλλος στο άλλο τόπικ... Να το βάλει αγγελια, να το βάλουμε στα σουργελα. Επίσεις ο άνθρωπος έβαψε τις ζάντες...??δεν τις θυμάμαι πράσινες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Όντως δεν ξέρω τι παίζει με τις ζάντες, σε σύγκριση με όσες φώτο βλέπω στο νετ είναι πιο έντονο το λαχανί. Δεν ξέρω πως να το διατυπώσω αλλιώς.το ήξερα ότι θα πέσετε να με φάτε όλοι οι δίχρονοι... ήταν αναμενόμενο, αλλά θα προσπαθήσω για 2η φορά να εξηγήσω:ΠΡΟΦΑΝΩΣ @The Dread Rider και ήταν ειρωνικός ο συσχετισμός μου με το TZR.... Αλίμονο αν έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τον ίδιο θόρυβο!Κάτσατε και κολλήσατε στο αν κάνουν τον ίδιο θόρυβο ΌΝΤΩΣ με τα διχρονάκια του λυκείου και δεν μου απαντήσατε στο αν ακούγεται όντως πιο "μηχανή"! Θέλω να φέρω ένα παράδειγμα... Πιάνοντας έναν άνθρωπο που δεν το έχει με μηχανές! Και του βάλετε να ακούσει ένα κλιπάκι (χωρίς να βλέπει τι είναι) με τον ήχο μιας Suter στα κόκκινα και μετά τον ήχο μιας ZX10R να στροφάρει, ΠΙΟ από τα δύο θα πεί ότι είναι "μεγάλη μηχανή"...? Ε αν πιστεύετε ότι θα πει το Suter τότε η συζήτηση ight as well end here...Προφανώς και το Suter όπως ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ είναι ένα διαμάντι και θα το θέλαμε όλοι μας έστω και για μια βόλτα... αλλά θα προτιμούσα αν με βάζανε να διαλέξω, να πάρω καμία άλλη replica που να ακούγεται λίγο πιο "αντρική"... αυτά!Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να σχολιάσω ποιον ήχο θα θεωρούσε αυτός "μεγάλης μηχανής" ο οποίος θα έβλεπε π.χ. τα δυο παρακάτω βίντεο. Γιατί και η δική μου άποψη είναι biased, αλλά εξίσου είναι και η δική σου. Λες ότι θα διάλεγε το 4T γιατί σε ΕΣΕΝΑ τον ίδιο αρέσει ο ήχος των 4T. Ούτε εγώ ούτε εσύ μπορούμε να πούμε ποιο από τα δύο θα θεωρήσει "μεγάλη μηχανή" κάποιος άγνωστος με τις μοτοσυκλέτες... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 από τον The Dread Rider 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Όχι ρε παιδιά. Και του Σάκη έτσι είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Μπορεί ή κάμερα να τις δείχνει έτσι τελικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Παίζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2016 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2016 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2016 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2016 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2016 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 yep 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 Έχουμε βίντεο απο αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 Έχουμε βίντεο απο αυτό?Nop. Κι εγω θα θελα να το δω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες