Jump to content
ksino1100

Φωτογραφία της ημέρας vol.3

Recommended Posts

Live δεν το έχω ακούσει! Μόνο σε video το έχω ακούσει, τώρα, ΤΟΣΗ πολύ απόκλιση να έχει το pitch του ήχου με αυτό που ακούς live δεν το νομίζω... Δηλαδή από το λεπτό τσιριχτό αυτό που ακούω στο video να γίνεται μπάση βραχνάδα όπως τα μοντέρνα superbikes δεν το νομίζω...

Και μην ξεχνάτε.... Γούστα είναι αυτά! Αν γουστάρετε διχρονίλα εννοείτε ότι γουστάρετε το μηχανάκι σας να ακούγεται σαν το 2χρονα σκυφτάκια που παίρναμε στο λύκειο! Γούστα είναι αυτά, και γνώμες... και ξέρετε τι λένε για τις γνώμες...

Συμφωνώ απόλυτα ότι ο καθένας έχει τα γούστα και τις προτιμήσεις του. Αλλά όταν λέμε ότι αυτά τα δύο ακούγονται το ίδιο, τότε λέμε αντικειμενικά μπαρούφες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για την ιστορία,δεν υπάρχει τετρακύλινδρο δίχρονο που να ακούγεται σαν διχρονάκι για μαθητές λυκείου.Τα τετρακύλινδρα δίχρονα ακούγονται κάπως έτσι:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βάζω εδώ πέρα για να μην κλαίγεται ο άλλος στο άλλο τόπικ...

15317909_1806603799579741_90537125617470

15326499_1806603766246411_56793638796143

ΡΕ ΣΥ ΣΑΚΗ... ΕΙΠΑΜΕ, ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ Γ@ΜΗΣΕΣ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ

Υ.Γ. (ξέρω ότι δεν είναι το δικό σου και είναι το άλλο από Κατερίνη) :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ απόλυτα ότι ο καθένας έχει τα γούστα και τις προτιμήσεις του. Αλλά όταν λέμε ότι αυτά τα δύο ακούγονται το ίδιο, τότε λέμε αντικειμενικά μπαρούφες....

το ήξερα ότι θα πέσετε να με φάτε όλοι οι δίχρονοι... ήταν αναμενόμενο, αλλά θα προσπαθήσω για 2η φορά να εξηγήσω:

1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ @The Dread Rider και ήταν ειρωνικός ο συσχετισμός μου με το TZR.... Αλίμονο αν έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τον ίδιο θόρυβο!
  2. Κάτσατε και κολλήσατε στο αν κάνουν τον ίδιο θόρυβο ΌΝΤΩΣ με τα διχρονάκια του λυκείου και δεν μου απαντήσατε στο αν ακούγεται όντως πιο "μηχανή"! Θέλω να φέρω ένα παράδειγμα... Πιάνοντας έναν άνθρωπο που δεν το έχει με μηχανές! Και του βάλετε να ακούσει ένα κλιπάκι (χωρίς να βλέπει τι είναι) με τον ήχο μιας Suter στα κόκκινα και μετά τον ήχο μιας ZX10R να στροφάρει, ΠΙΟ από τα δύο θα πεί ότι είναι "μεγάλη μηχανή"...? Ε αν πιστεύετε ότι θα πει το Suter τότε η συζήτηση ight as well end here...
  3. Προφανώς και το Suter όπως ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ είναι ένα διαμάντι και θα το θέλαμε όλοι μας έστω και για μια βόλτα... αλλά θα προτιμούσα αν με βάζανε να διαλέξω, να πάρω καμία άλλη replica που να ακούγεται λίγο πιο "αντρική"... αυτά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βάζω εδώ πέρα για να μην κλαίγεται ο άλλος στο άλλο τόπικ...

15317909_1806603799579741_90537125617470

15326499_1806603766246411_56793638796143

Να το βάλει αγγελια, να το βάλουμε στα σουργελα. Επίσεις ο άνθρωπος έβαψε τις ζάντες...??δεν τις θυμάμαι πράσινες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως δεν ξέρω τι παίζει με τις ζάντες, σε σύγκριση με όσες φώτο βλέπω στο νετ είναι πιο έντονο το λαχανί. Δεν ξέρω πως να το διατυπώσω αλλιώς.

το ήξερα ότι θα πέσετε να με φάτε όλοι οι δίχρονοι... ήταν αναμενόμενο, αλλά θα προσπαθήσω για 2η φορά να εξηγήσω:

1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ @The Dread Rider και ήταν ειρωνικός ο συσχετισμός μου με το TZR.... Αλίμονο αν έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τον ίδιο θόρυβο!
  2. Κάτσατε και κολλήσατε στο αν κάνουν τον ίδιο θόρυβο ΌΝΤΩΣ με τα διχρονάκια του λυκείου και δεν μου απαντήσατε στο αν ακούγεται όντως πιο "μηχανή"! Θέλω να φέρω ένα παράδειγμα... Πιάνοντας έναν άνθρωπο που δεν το έχει με μηχανές! Και του βάλετε να ακούσει ένα κλιπάκι (χωρίς να βλέπει τι είναι) με τον ήχο μιας Suter στα κόκκινα και μετά τον ήχο μιας ZX10R να στροφάρει, ΠΙΟ από τα δύο θα πεί ότι είναι "μεγάλη μηχανή"...? Ε αν πιστεύετε ότι θα πει το Suter τότε η συζήτηση ight as well end here...
  3. Προφανώς και το Suter όπως ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ είναι ένα διαμάντι και θα το θέλαμε όλοι μας έστω και για μια βόλτα... αλλά θα προτιμούσα αν με βάζανε να διαλέξω, να πάρω καμία άλλη replica που να ακούγεται λίγο πιο "αντρική"... αυτά!

Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να σχολιάσω ποιον ήχο θα θεωρούσε αυτός "μεγάλης μηχανής" ο οποίος θα έβλεπε π.χ. τα δυο παρακάτω βίντεο. Γιατί και η δική μου άποψη είναι biased, αλλά εξίσου είναι και η δική σου. Λες ότι θα διάλεγε το 4T γιατί σε ΕΣΕΝΑ τον ίδιο αρέσει ο ήχος των 4T. Ούτε εγώ ούτε εσύ μπορούμε να πούμε ποιο από τα δύο θα θεωρήσει "μεγάλη μηχανή" κάποιος άγνωστος με τις μοτοσυκλέτες... 

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουμε βίντεο απο αυτό?

Nop. Κι εγω θα θελα να το δω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα