Jump to content
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Τέλος Εποχής για Φρούκου

Recommended Posts

Σε βαρεσε η απειλη του grexit στο κεφαλι? Πολλοι κατα καιρους εχουμε περασει "αμηχανο" διαστημα αλλα δε φυγαμε απ'το φορουμ. Τι να πω, γκουντ λακ στο νεο σου πλανητη. :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρώτησα ενα φίλο στο Π.ναυτικό και μου ειπε πως το πείραμά σου θα εκτίθεται στο Λέων, οπως και το ζήτησες, σε μια προσπάθεια να συντονιστούν οι συχνότητες στις οποίες πάλλεται η ύλη τους, μπας και σταματήσουν οι αναπαντεχες μετατοπισεις του πλοίου στο χωροχρόνο..

(Να περνάς να μας τα χώνεις που και που ρεεεεε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ είμαι σίγουρος οτι θα ξαναοδηγήσεις μηχανάκι πιο σύντομα απο ότι πιστεύεις !

Καλή τύχη :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε περιμένουμε σύντομα πίσω στα γνώριμα λημέρια...

Δεν θα αντέξεις ούτε τρίμηνο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίνοντας από το μικρό διάστημα που έμεινε η αγγελία στο mybike, τουλάχιστον μπόρεσες σχετικά γρήγοα να πουλήσεις το ΜΤ.

Ακόμη και άνευ αυτού, δεν βλέπω λόγο να σταματήσουν οι γριές τις προσπάθειες να σε εμβολίζουν, ούτε λόγο να μην μας ενημερώνεις για το death E46 dominion :tooth:

Μην χαθείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε σε συναισθάνομαι. Μετά το πρόσφατο ατύχημα που είχα με μια πουτ@ν@ τουρίστρια έχω χεστεί πάνω μου, καβαλάω τη μηχανή και δεν το απολαμβάνω πιά, άσε που μ' αυτή τη κωλοκατάσταση έχω βγάλει εντελώς απ' το μυαλό μου ταξίδια μακρυνά ως τη Τζαμάϊκα.

Καλή τύχη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μανώλη, τα τόπικ θα ειναι πάντα εκεί.

Μη χαλιέσαι απο τους καραγκιόζηδες των οδών.

Καλά κάνεις ομως και επιλεγεις για καποιο διαστημα αποχή.

Με το ζόρι + μοτό, δεν γινεται.

Όποτε νιωσεις ότι σου λείπει ο αέρας στη μάπα, πάρε πάλι μοτό + βάρα μας φωτό με τον τόσο ξεχωριστό σου τρόπο που ποσταρες πάντα.

Ετσι κι αλλιως, ο Φρουκ-legend is born.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρεθηκε ανθρωπος που αγορασε μηχανακι τετοια εποχη?

να τον κανουμε κορνιζα :mB_kalo_e:

και επισης δεν καταλαβα γιατι μας αποχαιρετας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε ,,, πληκτρολογιο χρειαζεσαι για να ποσταρεις στο φορουμ , δε συνδεεις το μηχανακι με usb στο pc και κανεις συνδιασμους των controls (φρενα συμπλεκτες κτλ κτλ) για να γραψεις γραμμα γραμμα οπως σε κατι παμπαλαια erricson (αυτα με τη μια γραμμη στο sms που εσπαγε η κεραια κ εβαζες μεσα συρμα...μα ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!)

Να εγω πχ ειμαι στο γραφειο κ το μηχανακι ειναι κατω στο παρκινγκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω μην αργησεις να γυρισεις στην παρεα μας........

Να'σαι καλα οπως και να'χει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλά επικά θέματα γενικού περιεχομένου μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις! Γι' αυτά ζούμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Μανωλη.μια φορα σε ειδα στην πανελληνια του 2014 και απο τοτε γιοκ. Κι εγω την περασμενη Τριτη πηγα να προσπερασω ενα αυτοκινητα απο αριστερα κλασσικα και χωρις φλας εστριψε αριστερα κανονικοτατα με αποτελεσμα να με ριξει. Κλασσικοτατη σουπα απο τουτου.

Οπως και να χει θα σου περασει και θα σου λειψει! Ως τοτε να προσεχεις κι εσυ να εισαι καλα και εδω ειμαστε! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γιατι επειδη πουλησες το μοτο και δεν θα ξανακαβαλησεις συντομα να μην εισαι εδω? δεν υπαρχει ρητρα αμα δεν καβαλας και γραφεις εδω.. :)

Τελος παντων.. Καλη τυχη μαν..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη συνεχεια σε οτι κανεις φρουκου.

Ριχνε που και που καμια ατακα στα αστεια θεματα αν θες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε ενα εντουρακι να γουσταρεις με ομορφο παρεακι μακρυα απο μπαμπογριες, γυφτους και τρυπες στο οδοστρομα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε συ.

Πούλησες το κτήνος ξεμπέρδεψες ( ? ) και με τα κοινόχρηστα και την κάνεις ?

Αστειεύομαι φυσικά.

Όπως και ο Κλαμπούκος από πάνω , σε περιμένω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε φίλε. Δηλαδή δε θα ξαναδούμε πράγματα σαν εκείνο το post που με σημάδεψε σαν νέο μέλος του mybike πριν περίπου 3 χρόνια;

http://www.mybike.gr...B8%CE%B5%CE%BF/

Πέρα από την πλάκα, είμαστε πολλοί πλέον που τα μηχανάκια τα έχουμε απλά για καθημερινή μετακίνηση δουλειά-σπίτι. Εγώ είμαι σ'αυτή την κατηγορία και σπάνια γράφω κιόλας πλέον (αν και παρακολουθώ ακόμα το forum), άλλοι είναι κατά διαστήματα αμήχανοι, άλλοι πάνε σε κάτι πιο μικρό, δε χρειάζεται να ρίξουμε και μαύρη πέτρα πίσω μας επειδή δεν καβαλάμε τα άπειρα άλογα σε διηπειρωτικά ταξίδια. Εκτός αν νομίζεις πως το να βρίσκεσαι εδώ θα σου βάζει ψύλλους στ'αυτιά και δε θα μπορέσεις να αγιάσεις :lol:

Πέρα από την πλάκα πάντως, η πρόταση που σου έδωσαν για εντουράκι δεν είναι κακή. Μικρές ταχύτητες μακρυά από κίνηση (άρα και σχετικά πιο ασφαλές), μικρά έξοδα (ανάλογα τι θα πάρεις εννοείται), αλλά είναι κάτι διαφορετικό σαν οδήγηση και θα έχεις να ασχολείσαι.

Τροποποιήθηκε από τον BurningBeard

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάνο μου δεν σε χαιρετώ, θα σε περιμένω.

Το αυτό. Ματς-μουτς Μάνο. :kiss:

Πώς θα ανταπεξέλθουμε στη μίζερη πραγματικότητα χωρίς αυτά τα θεϊκά ποστ, δεν ξέρω........ :this:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα