Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπερίζω τους μοτοσυκλετιστές του mybike, συμφορουμίτες, φίλους, γνωστούς, αγνώστους, αληταράδες, τους πάντες και τα πάντα. Τέλος εποχής για Φρούκου όπως λέει και ο τίτλος. Πούλησα το Γολγοθά και αγόρασα άλλη μια BMW E46. Τώρα πια δεν έχω κανένα μηχανάκι και δεν έχω σκοπό να αγοράσω δίτροχο. Τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια (περίπου). Ο Γολγοθάς πουλήθηκε στο Ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό και θα λάβει μέρος σε διάφορα μεταφυσικά πειράματα, συμπεριλαμβανομένου και του πειράματος της Φιλαδέλφεια. Λόγω ότι το μηχανάκι μου το έδωσε ο ίδιος ο Τσακ Νόρις το '67 στη Σαιγκόν, δεν πέρασαν απαρατήρητες οι εξωσυμπαντικές του ιδιότητες και οι παραθρησκευτικές του παράμετροι. Έτσι λοιπόν, εδώ θα ήθελα να σας αποχαιρετήσω σχεδόν για πάντα (μπορεί και λιγότερο). Να ευχαριστήσω τα παιδιά που γνώρισα για την ευχάριστη παρέα τους και τις γνώσεις που μου προσέφεραν στα πάντα γύρω από τις μηχανές και σε άλλα παρεμφερή θέματα. Να ευχαριστήσω και τους διαχειριστάς οι οποίοι με μεγάλη υπομονή, αυτάρκεια, δύναμη και αηδία, κατάφεραν να κρατήσουν ενεργά τα εναλλακτικά θέματα που άνοιγα κατά καιρούς στο mybike. Όλα αυτά τα χρόνια ουδέποτε απευθύνθηκα σε άλλα μοτο φορουμ, παρά μόνο στο mybike, είμαι σίγουρος πάντως ότι αλλού, θα με πετάγανε έξω από τα 2 πρώτα θέματα μου. Παρακαλώ να παραμείνουν τα θέματα που άνοιξα. Ευχαριστώ. Δυστυχώς οι δρόμοι στην Ελλάδα κατήντησαν ένα μεγάλο συνονθύλευμα αγένειας, γυφτιάς, αμάθειας, προκλητικότητας, θανατηφόρων ατυχημάτων, αλητείας, κακού οδοστρώματος, ανευθυνότητας και οτιδήποτε άλλο αρνητικό υπάρχει στο λεξικό. Δεν έχω απολύτως καμία ευχή να σκοτωθώ από γριά 80 χρονών ή από γύφτο χωρίς δίπλωμα. Πλέον σε καμία περίπτωση δεν απολαμβάνω τις βόλτες μου με το μηχανάκι παρά μόνο κατήντησα να έχω 450 μάτια και να κάνω προσευχές στον μικρό Ιησού μπας και γλιτώσω στην οποιαδήποτε διαδρομή μου. ιδιαίτερα κουραστική και η πιο απλή βόλτα. Bye. Ένυχου, φιλούμπες στη μάπα, σας αφήνω. Να προσέχετε πολύ στους δρόμους είτε οδηγείτε πάπια είτε το USS Eldridge. Πάντα με καλό κράνος, γάντια και εξοπλισμό, όχι παντούφλα και Ray Ban, όχι σκουπίδια σε δρόμους και στροφές. Αφήστε τους άλλους να γελάνε λίγο πριν εισαχθούν στο ΚΑΤ. Σε περίπτωση που ξαναπάρω μηχανάκι θα κάνω come back ναουμ και θα φέρω μαζί τον Νίκολα Τέσλα, τον Τσακ Νορις και τον Γιάννη από τη Κάλυμνο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2015 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 40 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Να δεις που θα ξανάρθεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Σε βαρεσε η απειλη του grexit στο κεφαλι? Πολλοι κατα καιρους εχουμε περασει "αμηχανο" διαστημα αλλα δε φυγαμε απ'το φορουμ. Τι να πω, γκουντ λακ στο νεο σου πλανητη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Ρώτησα ενα φίλο στο Π.ναυτικό και μου ειπε πως το πείραμά σου θα εκτίθεται στο Λέων, οπως και το ζήτησες, σε μια προσπάθεια να συντονιστούν οι συχνότητες στις οποίες πάλλεται η ύλη τους, μπας και σταματήσουν οι αναπαντεχες μετατοπισεις του πλοίου στο χωροχρόνο.. (Να περνάς να μας τα χώνεις που και που ρεεεεε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 εγώ είμαι σίγουρος οτι θα ξαναοδηγήσεις μηχανάκι πιο σύντομα απο ότι πιστεύεις ! Καλή τύχη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Σε περιμένουμε σύντομα πίσω στα γνώριμα λημέρια... Δεν θα αντέξεις ούτε τρίμηνο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Κρίνοντας από το μικρό διάστημα που έμεινε η αγγελία στο mybike, τουλάχιστον μπόρεσες σχετικά γρήγοα να πουλήσεις το ΜΤ. Ακόμη και άνευ αυτού, δεν βλέπω λόγο να σταματήσουν οι γριές τις προσπάθειες να σε εμβολίζουν, ούτε λόγο να μην μας ενημερώνεις για το death E46 dominion Μην χαθείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Φίλε σε συναισθάνομαι. Μετά το πρόσφατο ατύχημα που είχα με μια πουτ@ν@ τουρίστρια έχω χεστεί πάνω μου, καβαλάω τη μηχανή και δεν το απολαμβάνω πιά, άσε που μ' αυτή τη κωλοκατάσταση έχω βγάλει εντελώς απ' το μυαλό μου ταξίδια μακρυνά ως τη Τζαμάϊκα. Καλή τύχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.922 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Μανώλη, τα τόπικ θα ειναι πάντα εκεί. Μη χαλιέσαι απο τους καραγκιόζηδες των οδών. Καλά κάνεις ομως και επιλεγεις για καποιο διαστημα αποχή. Με το ζόρι + μοτό, δεν γινεται. Όποτε νιωσεις ότι σου λείπει ο αέρας στη μάπα, πάρε πάλι μοτό + βάρα μας φωτό με τον τόσο ξεχωριστό σου τρόπο που ποσταρες πάντα. Ετσι κι αλλιως, ο Φρουκ-legend is born. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 βρεθηκε ανθρωπος που αγορασε μηχανακι τετοια εποχη? να τον κανουμε κορνιζα και επισης δεν καταλαβα γιατι μας αποχαιρετας? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Ρε ,,, πληκτρολογιο χρειαζεσαι για να ποσταρεις στο φορουμ , δε συνδεεις το μηχανακι με usb στο pc και κανεις συνδιασμους των controls (φρενα συμπλεκτες κτλ κτλ) για να γραψεις γραμμα γραμμα οπως σε κατι παμπαλαια erricson (αυτα με τη μια γραμμη στο sms που εσπαγε η κεραια κ εβαζες μεσα συρμα...μα ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!) Να εγω πχ ειμαι στο γραφειο κ το μηχανακι ειναι κατω στο παρκινγκ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Ετσι κι αλλιως, ο Φρουκ-legend is born. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 εις το επανιδείν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Ελπιζω μην αργησεις να γυρισεις στην παρεα μας........ Να'σαι καλα οπως και να'χει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Ναι αλλά επικά θέματα γενικού περιεχομένου μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις! Γι' αυτά ζούμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Ρε Μανωλη.μια φορα σε ειδα στην πανελληνια του 2014 και απο τοτε γιοκ. Κι εγω την περασμενη Τριτη πηγα να προσπερασω ενα αυτοκινητα απο αριστερα κλασσικα και χωρις φλας εστριψε αριστερα κανονικοτατα με αποτελεσμα να με ριξει. Κλασσικοτατη σουπα απο τουτου. Οπως και να χει θα σου περασει και θα σου λειψει! Ως τοτε να προσεχεις κι εσυ να εισαι καλα και εδω ειμαστε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 ΦΡΟΥΚΟΥ-ΖΕΙΣ-ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ x2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Και γιατι επειδη πουλησες το μοτο και δεν θα ξανακαβαλησεις συντομα να μην εισαι εδω? δεν υπαρχει ρητρα αμα δεν καβαλας και γραφεις εδω.. :) Τελος παντων.. Καλη τυχη μαν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Καλη συνεχεια σε οτι κανεις φρουκου. Ριχνε που και που καμια ατακα στα αστεια θεματα αν θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Παρε ενα εντουρακι να γουσταρεις με ομορφο παρεακι μακρυα απο μπαμπογριες, γυφτους και τρυπες στο οδοστρομα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 Μάνο μου δεν σε χαιρετώ, θα σε περιμένω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Μπράβο ρε συ. Πούλησες το κτήνος ξεμπέρδεψες ( ? ) και με τα κοινόχρηστα και την κάνεις ? Αστειεύομαι φυσικά. Όπως και ο Κλαμπούκος από πάνω , σε περιμένω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Όχι ρε φίλε. Δηλαδή δε θα ξαναδούμε πράγματα σαν εκείνο το post που με σημάδεψε σαν νέο μέλος του mybike πριν περίπου 3 χρόνια; http://www.mybike.gr...B8%CE%B5%CE%BF/ Πέρα από την πλάκα, είμαστε πολλοί πλέον που τα μηχανάκια τα έχουμε απλά για καθημερινή μετακίνηση δουλειά-σπίτι. Εγώ είμαι σ'αυτή την κατηγορία και σπάνια γράφω κιόλας πλέον (αν και παρακολουθώ ακόμα το forum), άλλοι είναι κατά διαστήματα αμήχανοι, άλλοι πάνε σε κάτι πιο μικρό, δε χρειάζεται να ρίξουμε και μαύρη πέτρα πίσω μας επειδή δεν καβαλάμε τα άπειρα άλογα σε διηπειρωτικά ταξίδια. Εκτός αν νομίζεις πως το να βρίσκεσαι εδώ θα σου βάζει ψύλλους στ'αυτιά και δε θα μπορέσεις να αγιάσεις :lol: Πέρα από την πλάκα πάντως, η πρόταση που σου έδωσαν για εντουράκι δεν είναι κακή. Μικρές ταχύτητες μακρυά από κίνηση (άρα και σχετικά πιο ασφαλές), μικρά έξοδα (ανάλογα τι θα πάρεις εννοείται), αλλά είναι κάτι διαφορετικό σαν οδήγηση και θα έχεις να ασχολείσαι. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2015 από τον BurningBeard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Μάνο μου δεν σε χαιρετώ, θα σε περιμένω. Το αυτό. Ματς-μουτς Μάνο. Πώς θα ανταπεξέλθουμε στη μίζερη πραγματικότητα χωρίς αυτά τα θεϊκά ποστ, δεν ξέρω........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 "Ο Ναούμ θα γυρίσει, ο Ναούμ θα νικήσει" Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ, 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες