Jump to content

Recommended Posts

αυτα ειναι ευχαριστα και ευτυχως που προλαβατε και το κανατε.

το μονο σχολιο μου ειναι το γνωστο " ο κλασικος σαββας με το τσιγαρο μονιμα στο χερι" :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η συνέχεια είχε επίσκεψη στο παρατηρητήριο πάνω απ΄την λίμνη αλλά.......

DSCN0905.jpg

Ο δρόμος είχε άλλη γνώμη......

DSCN0906.jpg

DSCN0908.jpg

DSCN0910.jpg

Και οι καλές μας δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να χαλάσουν τα πατούμενα τους.

DSCN0912.jpg

Εμείς όμως είχαμε στο νού μας άλλο σημείο που θα παρατηρούσαμε την λίμνη απο ψηλά....

Έτσι λοιπόν αφού ανεβήκαμε στην Καρίτσα για θέα αποφασίσαμε να ανέβουμε πολύ ψηλότερα στην Παναγιά την Πελεκητή ένα μοναστήρι απλά ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ....

:wub:DSCN0913.jpg

DSCN0914.jpg

DSCN0915.jpg

Και εδώ η θέα απο ψηλά.

DSCN0922.jpg

DSCN0918.jpg

DSCN0929.jpg

DSCN0923.jpg

DSCN0927.jpg

DSCN0930.jpg

DSCN0932.jpg

Εδώ στο μπαλκόνι μέσα στο μοναστήρι.

DSCN0936.jpg

DSCN0937.jpg

DSCN0939.jpg

Δυστυχώς επειδή μέσα στον ναό δεν επιτρεπόνταν οι φωτό δεν υπάρχουν φωτόαπ΄το εσωτερικό του ναού αλλά μόνο απ΄τα κελάρια που είχε.

DSCN0941.jpg

DSCN0942.jpg

DSCN0943.jpg

DSCN0944.jpg

DSCN0946.jpg

Εδώ η αυλή του μοναστηριού.

DSCN0953.jpg

DSCN0955.jpg

Και εδώ το σημείο που ανακαλύφτηκε η εικόνα της Παναγίας.

DSCN0952.jpg

Η συνέχεια περιλαμβάνει καφέ στην πλάζ Πεζούλας όπου θα μας περίμενε και ο Θωμάς Naftilos.

Έτσι λοιπόν αφού κατεβήκαμε το βουνό και περάσαμε και το Νεοχώρι μετά απο λίγο φτάσαμε στην Πεζούλα όπου συναντήσαμε το ζωντανό αραγμένο κοντά στη λίμνη.

DSCN0956.jpg

Και πιο μέσα στο καφέ μας περίμενε ο Θωμάς

DSCN0957.jpg

σε ένα καταπληκτικό μέρος δίπλα στη λίμνη.

DSCN0958.jpg

DSCN0959.jpg

DSCN0961.jpg

DSCN0963.jpg

DSCN0964.jpg

DSCN0965.jpg

Έτσι λοιπόν η ομάδα με full σύνθεση ξεκίνησε για το υπόλοιπο της διαδρομής που δεν ήταν καθόλου λίγο.

Κατευθυνθήκαμε πρός Ελάτη και στην συνέχεια θα κατευθυνόμαστε για Καστανιά.

Τροποποιήθηκε από τον FZMAN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ κάπου στην διαδρομή μέσω πραγματικά καταπράσινου τοπίου.

DSCN0969.jpg

DSCN0971.jpg

:wub:  DSCN0972.jpg

DSCN0973.jpg

DSCN0976.jpg

Αφού περάσαμε την Καστανιά εδώ κάπου στην διαδρομή για Μεσόχωρα και Στουρναρέικα είδαμε αυτό.

DSCN0978.jpg

Μια εκκλησία μέσα στον βράχο.

DSCN0980.jpg

DSCN0981.jpg

Να πω σε αυτό το σημείο ότι η διαδρομή στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν σε μεγάλο υψόμετρο και ο καιρός σε πολλά σημεία δεν ήταν και ο καλύτερος και είχε απο ήλιο, βροχή ψιλή μέχρι και ομίχλη.

DSCN0990.jpg

DSCN0983.jpg

DSCN0988.jpg

DSCN0989.jpg

DSCN0992.jpg

DSCN0986.jpg

Στο δρόμο σε πολλά σημεία συναντήσαμε....

DSCN0993.jpg

Μέχρι που αργά το απόγευμα φτάσαμε στον επόμενο προορισμό μας που ήταν και στάση για φαγητό στο.......

DSCN0994.jpg

DSCN0995.jpg

DSCN0996.jpg

DSCN0998.jpg

DSCN0999.jpg

DSCN1000.jpg

DSCN1001.jpg

DSCN1003.jpg

DSCN1006.jpg

Όπου και εμείς δοκιμάσαμε την νόστιμη κουζίνα

DSCN1008.jpg

Είχε ήδη σουρουπώσει όταν γυρίσαμε στο ξενοδοχείο μετά απο μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα με πολύ σφικτή όμως διαδρομή.

Το βράδυ πραγματικά κοιμηθήκαμε όλοι σαν πουλάκια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο παιδιά,φοβερή διαδρομή και πανέμορφες φωτογραφίες.

Σειρούλα σε βλέπω φουλ μάχιμο και με μπλουζάκι ιστορικό. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντα τετοια παιδες! φαινεται οτι περασατε σουπερ!!

:cheers:

PS την αλλη φορα τηλεφωνακι αλητες :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο ρε μαγκες! Ειχα κανει Χριστουγεννα εκει πανω, μικροτερος, δεν ειχα ακομα μηχανη και οταν εφτασα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν μακαρι να μπορεσω καποια μερα να ξαναπαω με μηχανη!............Οχι Χριστουγεννα βεβαια!! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ όμορφες διαδρομές και εξ'ίσου φανταστικές φωτό. Σε μερικές μέρες θα κάνω και εγώ ένα κομμάτι της διαδρομής της 2ης μέρας και μου βάλατε ιδέες για διαδρομή. Συγκεκριμένα το κομμάτι (το αριστερό όπως φαίνεται στον χάρτη) Μεσοχώρα μέχρι την γέφυρα στην προέκταση του Πηνειού αξίζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ομορφη βολτα σε ομορφα μερη :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

στο παρατηρητηριο επρεπε να συνεχισετε (εχω ανεβει με το gsxr μεχρι πανω :lol: ). το μοναστηρι που ακριβως ειναι? δε θυμαμαι...

1002498_780665388666283_1776541369950737184_n.jpg?oh=9fd8c92a99fe01422e6752795bcb9809&oe=56165FAE

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ όμορφες διαδρομές και εξ'ίσου φανταστικές φωτό. Σε μερικές μέρες θα κάνω και εγώ ένα κομμάτι της διαδρομής της 2ης μέρας και μου βάλατε ιδέες για διαδρομή. Συγκεκριμένα το κομμάτι (το αριστερό όπως φαίνεται στον χάρτη) Μεσοχώρα μέχρι την γέφυρα στην προέκταση του Πηνειού αξίζει?

Όλες οι διαδρομές εκεί είναι φανταστικές.

ομορφη βολτα σε ομορφα μερη :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

στο καταφυγιο επρεπε να συνεχισετε (εχω ανεβει με το gsxr μεχρι πανω :lol: ). το μοναστηρι που ακριβως ειναι? δε θυμαμαι...

1002498_780665388666283_1776541369950737184_n.jpg?oh=9fd8c92a99fe01422e6752795bcb9809&oe=56165FAE

Το μοναστήρι είναι πιο πάνω ( πολύ πιο ψηλά) απ΄το χωριό Καρίτσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχει και ενα καταφυγιο το οποιο ειναι πολυ ψηλα και εχει μια μεγαλη αλανα μπροστα, αλλα δε θυμαμαι που ειναι ουτε αυτο. ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε Σαββα ειμαι βεβαιος οτι μολις αντικρυσες το χωματοδρομο σκεφτοσουν ''α ρε να ειχα ενα NC τωρα''! :D

Καταπληκτικη βολτα με εξαιρετικη παρεα.Παντα τετοια ευχομαι!Guest star Θωμας.Μπραβο παιδες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο παιδιά,φοβερή διαδρομή και πανέμορφες φωτογραφίες.

Σειρούλα σε βλέπω φουλ μάχιμο και με μπλουζάκι ιστορικό. :cheers:

Σειρούλα μου όντως, 1.101,9 ζουμερά χιλιομετράκια ΚΑΙ από το οικοπεδάκι μου στον Μπράλο για πρώτη φορά μετά την <<πτήση>>.

Περίμενε θα συνεισφέρω στο ωραιότατο θέμα του Γιώργη και εγώ σταδιακά με τα δικά μας, νάχεις να ακούς, ξέρεις εσύ.

παντα τετοια παιδες! φαινεται οτι περασατε σουπερ!!

:cheers:

PS την αλλη φορα τηλεφωνακι αλητες :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Μητσάκο μου εγώ απολογούμαι αλλά δεν έχω τηλέφωνο αδερφέ μου αλλά και σε άλλους πούχα ...τούτο είναι το 7ο χεσίδι πούφαγα δικαίως...

Χωρίς δικαιολογίες θα πω μόνο ότι 3 μέρες είμαστε σερί πάνω στη σέλα, που μυαλά να πάρουμε τηλέφωνο ?

Α ρε Σαββα ειμαι βεβαιος οτι μολις αντικρυσες το χωματοδρομο σκεφτοσουν ''α ρε να ειχα ενα NC τωρα''! :D

Καταπληκτικη βολτα με εξαιρετικη παρεα.Παντα τετοια ευχομαι!Guest star Θωμας.Μπραβο παιδες!

....δεν το σκέφτηκα...τόπα κιόλας Μπίλυ μου...α χα χα χα χα .....κάτσε τώρα να βρω και να βάλω και τα δικά μου.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας συμβάλλω και εγώ στο ωραιότατο θέμα του αδερφού σύντροχου Γιώργη λοιπόν.

1η μέρα :

MuEpsilonTauAlphaBetaAlphaSigmaEta%20PiAlphaRhoAlphaSigmaKappaEpsilonUpsilonEta_zps1vvxvsk1.jpg

Είναι Παρασκευή...δε σκέφτομαι τίποτα...έχω ελέγξει το μηχανάκι διεξοδικά, ετοιμοπόλεμο 101%, ρούχα έτοιμα, παντελόνι, μπουφάν, γάντια καλοκαιρινά δύο ζευγάρια, κράνος, σακκίδιο που χωρά μπαγκαζιέρα, όλα έτοιμα.

15.30 βρισκόμαστε στα Μακ Ντόναλτς με τον αδερφό Γιώργο και 2132391659.gif2132391659.gif2132391659.gif

Χαζοεθνική, Θήβα και .......έρχεται Ο ΕΝΑΣ.....Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.....Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ.......2647664812.gif1726780541.gif450264532.gif

.......................................................................................................................................................................

Έπεσες?

Δεν είναι κακό.

Συμβαίνει............ΑΛΛΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ......

Πάμε λοιπόν στο οικόπεδό μου να τραβήξω λίγο για να το δηλώσω εντός ημερομηνίας και στο Ε9......

Ακολούθησα ΑΚΡΙΒΩΣ την πορεία που τσακίστηκα....έτσι για εξορκισμό και έστριψα τελευταία στιγμή.

Απόρησα.....

ΚΑΛΑ γαμώ το φελέκι μου, εδώ τσακίστηκα? 1284566295.gif

Τόσα χλμ...αυτή η στροφούλα με έφαγε ? 3626499754.gif

Σταματάω, κοιτάω...δεν μπορώ να το πιστέψω.....

Ο Γιώργης τραβάει φωτό, καλαμπουρίζει νάναι καλά γιατί μάλλον ήμουνα πολύ συννεφιασμένος....μου λέει...δεν ξαπλώνεις κάτω να τραβήξουμε καμιά καλή ? 3456860512.gif1643495153.gif1643495153.gif1643495153.gif1643495153.gif

Ήτανε καλή ιδέα και θα γελάγμαε χοντρά αλλά ...λυπήθηκα τα ρούχα και πώς θα εμφανιζόμουνα μετά με ανοιχτόχρωμα ρούχα κατάμαυρος?

Ντράπηκα και δεν τόκανα.... icon_redface.gif

Τέλος πάντων, έκανα το Σταυρό μου στο εκκλησάκι πούταν δίπλα και με φύλαξε, ευχαρίστησα τον Πανάγαθο που ζώ και τα άφησα όλα πίσω μου....ΟΥΤΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ πλέον, ο εξορκισμός έγινε ΑΜΗΝ!

Φύγαμε λοιπόν από το οικόπεδό μου και ανεβήκαμε παραπάνω όπου θαρχόταν και ο Γιώργος από την Πάτρα και θα συναντιόμασταν εκεί σε ένα ωραίο χάνι.

Κάτσαμε, απολαύσαμε το καφεδάκι μας, ήρθε και ο Γιώργος και πλέον η παρέα μας πλήρης :

Συνεχίζεται........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αφού απολαύσαμε το καφεδάκι μας στη δροσούλα του Χανιού, συνεχίσαμε την πορεία μας στον Μπράλο.

Αφού ανεφοδιαστήκαμε σειρά έχει ο Δομοκός.

Πίστα ελεύθερων δοκιμών λοιπόν και ο Γιώργος εξακοντίζεται μπροστά να χαρεί την φουλ ολοκαίνουργια OHLINS ανάρτησή του.

Εγώ και ο άλλος Γιώργης επίσης με την φουλ OHLINS ακολουθούμε από πίσω και το ευχαριστιόμαστε κατά το δοκούν.

Μόνο ο ήλιος που δύει μας τα χαλάει λιγάκι και στην εικόνα πούναι κατά μέρη λίγο σκοτεινή αλλά και ένα ψιλοστράβωμα τόχαμε. Τα παιχνιδίσματα όμως του δύοντος ήλιου με τα σύννεφα, ήταν το κάτι άλλο :

Συνεχίζεται....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κακοπερασατε λεβεντες...ωραιο το τριο μπελκαντο η' μαλλον το 4 το καρω...

ομολογω οτι η Λιμνη Πλαστηρα με τα περιξ αποτελει εναν απο τους πανεμορφους προορισμους της χωρας μας!!

ευχομαι παντα τετοια ωραια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραααβο παιδες... :)

Περασατε καλα και φαινεται.. :clapping:

Για τον Τομ τομ που ειναι μονιμως με ενα πηρουνι στο στομα, δεν θα πω τιποτα.... :mB_kalo_e:

Αντε και στην επομενη:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2η μέρα Σάββατο :

BetaOmicronLambdaTauAlpha%20SigmaAlphaBetaBetaAlphaTauOmicronUpsilon_zpsch2yiouo.jpg

Αφού εγώ και ο Γιώργης ξυπνήσαμε πριν το χάραμα, βγήκαμε έξω στους 15 βαθμούς παρακαλώ στο μπαλκόνι και απολαύσαμε αυτό :

IMG_2553_zps16xdypsh.jpg

IMG_2554_zpsavigi8uo.jpg

IMG_2555_zps49ksxxqe.jpg

IMG_2556_zpsyhlebcul.jpg

IMG_2557_zpstikckcyg.jpg

Και ξεκινά ο γύρος της λίμνης (με την προσθήκη στην αρχή πυγολαμπίδων από το προηγούμενο βράδυ σε κάποια όχι από τις καλύτερες στιγμές μας πλοήγησης ..α χα χα χα χα ...λίγη θέα από το μπαλκόνι και βουρ....) :

Συνεχίζεται....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραααβο παιδες... :)

Περασατε καλα και φαινεται.. :clapping:

Για τον Τομ τομ που ειναι μονιμως με ενα πηρουνι στο στομα, δεν θα πω τιποτα.... :mB_kalo_e:

Αντε και στην επομενη :)

Είμαι πάνω στην ανάπτυξη, πρέπει να τρώγω καλα γιατί θα πετάξω μπόι :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σας και καλό μήνα.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους, ελπίζουμε να σας αρέσει η αναμετάδοση και να συνταξιδεύετε έστω και έτσι....

Δυστυχώς ξέμεινα από <<ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ>> ......

Συνεχίζουμε λοιπόν τον γύρο της λίμνης και φθάνουμε στο Φράγμα του Στρατηγού Πλαστήρα (στο δρόμο η ομορφιά ξεχειλίζει και μέχρι άλογα ελεύθερα συναντούμε) :

Συνεχίζεται.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το σαββατοκυριακο ημουν κι`εγω εκει πανω με το μηχανακι,ανεβηκα λογω μιας οικογενειακης υποχρεωσης και το συνδιασα με βολτα ταυτοχρονα.εγω εμεινα στο νεραιδοχωρι μετα το περτουλι,την δευτερη μερα βεβαια δεν περασα και πολυ ωραια λογω της ασταματητης βροχης που εφαγα επανω στο βουνο,αλλα δεν βαριεσαι κι`αυτο στο προγραμμα ειναι.τα μερη εκει πανω ειναι καταπληκτικα μεσα στο πρασινο,το δικο μου κοντερ κλειδωσε στα 910 χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα