uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 To ότι πολλοί άνθρωποι 'έχουν έρθει σε αυτήν την θέση λόγω των μνημονικακών πολιτικών δεν σου λέει κάτι? Και αν επιστρέψουμε στην δραχμή θα αλλάξει αυτό? Αν πούμε ναι στα μέτρα και μας έρθει στο κεφάλι ένα 3ο μνημόνιο, πιστεύεις ότι θα σταθείς στα πόδια σου πιο εύκολα? Όχι, απλώς θα επιβιώσω!! Εγώ δεν το νομίζω! Για κάποιο διάστημα θα ξεχάσουμε όλοι μας, τα iphone, δεν είχα ποτέ μου και ούτε το ζήλεψα! τις mercedes ένα ταπεινό ibiza έχω από το 2008 ,τα μπουζούκια και τα trendy εστιατόρια! Μπουζούκια τα σταμάτησα από τα 25 μου, (δεν είναι του τύπου μου οι μεγάλες και ακριβές πίστες) και το ψητοπωλείο "Αρχοντιά" είναι το πιο trendy μαγαζί που επισκέφθηκα τα τελευταία 10 χρόνια. Αλλά μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτά! Δεν κατάλαβες! Ζω ήδη χωρίς αυτά!! Ο κόσμος πιστεύω ότι θα έρθει πιο κοντά και αυτό θα μας βοηθήσει να ορθοποδήσουμε πιο εύκολα! Είναι ευκαιρία να έρθουν στην επιφάνεια πάλι κάποιες αξίες και κάποια ιδανικά ξεχασμένα! Αυτή είναι η διαφορά μας αδερφέ. Εσύ θεωρείς την έλλειψη iphone, mercedes, και dacapo, σαν τις μόνες θυσίες για ένα καλύτερο μέλλον. Όταν θα σου λείψει η τροφή, η θέρμανση,η υγειά και η αξιοπρέπεια (γιατί θα είσαι μέχρι το λαιμό στα χρέη) τότε να σε δω αν προτιμάς μνημόνιο η δραχμή. Και μην περιμένεις και πολύ ευγενικά αισθήματα και ενωτική διάθεση από κάποιον που πρέπει να πληρώσει το φαγητό της οικογενείας του και δεν έχει τον τρόπο! 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komatoza 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Ο φίλος μου δουλεύει στην g4s και εκεί που σκ δεν δούλευε ποτέ τους κάλεσαν εκτακτος για να φουλαρουν τα ΑΤΜ. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πάνε και βγάζουν τα 800ευρω λες και θα μας σώσουν. Το μόνο που καταφέρνουν να δείξουν την απελπισία μας στους ξένους. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pung 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Πηγη http://www.newsit.gr...roufakhs/413450 Αντε επιτελους. Έχεις και καμιά διόρθωση να ποστάρεις, ή ούτε αυτήν τη βρίσκεις; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 And where once you had the freedom to object, to think and speak as you saw fit, you now have censors and systems of surveillance, coercing your conformity and soliciting your submission. How did this happen? Who's to blame? Well certainly there are those who are more responsible than others, and they will be held accountable. But again, truth be told...if you're looking for the guilty, you need only look into a mirror. I know why you did it. I know you were afraid. Who wouldn't be? War. Terror. Disease. There were a myriad of problems which conspired to corrupt your reason and rob you of your common sense. Fear got the best of you and in your panic, you turned to the now High Chancellor Wolfgang Soible . He promised you order. He promised you peace. And all he demanded in return was your silent, obedient consent. Μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες και απειρα διαχρονικη. Το κομματι που εγραψα επανω ειναι ακριβος το κειμενο μονο που αλλαξα το Ονομα του high chancellor. Και εβαλα αυτο το κομματι γιατι λεει μια μεγαλη αληθεια για ολους μας ΄΄Well certainly there are those who are more responsible than others, and they will be held accountable''ΑΛΛΑ για να πούμε την αλήθεια, αν ψάχνετε για ένοχους, κοιταχτείτε σ'ένα καθρέφτη'' Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Ο φίλος μου δουλεύει στην g4s και εκεί που σκ δεν δούλευε ποτέ τους κάλεσαν εκτακτος για να φουλαρουν τα ΑΤΜ. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πάνε και βγάζουν τα 800ευρω λες και θα μας σώσουν. Το μόνο που καταφέρνουν να δείξουν την απελπισία μας στους ξένους. ειναι η εμπρακτη στηριξη του λαου στους καφενειολογους που ψηφισανε οι υπολοιποι τι φταιμε ομως; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Mου αρεσει που επικρατει μια λογικη του στυλ "ο ελληνας δεν εχει να φαει αλλα καθε μερα εξω για ψωνια και βολτες ειναι". ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΑ? ποιος ζει πλεον ετσι χλιδατα? Μην ζειτε σε αυταπατες! Μια καλη συμφωνια θελουμε οχι εξοδο απο την Ευρωπη! Και στο σεναριο που βγαινουμε απο Ευρωπη, να στε σιγουροι 100% πως θα μπουμε σε αλλη ενωση-συμφωνια! Παρτε παραδειγμα την Ρωσια. Το καλο μας θελει? Θα μας υποστηριξει σε περιπτωση εξοδου αλλα ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ! Το θεμα ειναι πως δεν μας λενε με ποιες προυποθεσεις! Φαρμακα απο που θα αγοραζεις? Απο ελληνικες φαρμακοβιομηχανιες? ΟΧΙ. Θα περνεις απο εξω. Με τι λεφτα? Οι αλλες χωρες που ειναι στην Ευρωπη, πλην της Γερμανιας, ειναι οι κακοι και μεις τα θυματα? Οχι φιλοι μου! Απλα οι υπολοιποι ξερουν να ζουν με υπευθυνοτητα και με σωστοτερους πολιτικους! Ο Τσιπρας ακουγεται πως εχει υπογραψει ηδη την συμφωνια και λεγεται πως το δημοψηφισμα ειναι απλα ενα τρικ για να μην τον βριζεται για τα μετρα που θα παρθουν! Εαν επισης βγουμε απο Ε.Ε. για το αγγουρι που θα φαμε θα μπορει ευκολα να πει: ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ! Αρα την βγαζουν και λαδι! Τιμιοτητα και εξυπναδα θελει, οχι lifestyle, φωτογραφισεις,ψευτομαγκιες και κλεψιες! Αλλες χωρες που ηταν σε αθλια κατασταση και τα βγαλαν περα πως το κανανε? Η πορτογαλια γιαιτι χεζεται στην περιπτωση που γινει το ιδιο με μας? Αρα καταλαβετε πως δεν πρεπει να βγουμε! Θα ναι τρισχειροτερη η κατασταση και απλα παιζουν με τα νευρα μας! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Ο φίλος μου δουλεύει στην g4s και εκεί που σκ δεν δούλευε ποτέ τους κάλεσαν εκτακτος για να φουλαρουν τα ΑΤΜ. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πάνε και βγάζουν τα 800ευρω λες και θα μας σώσουν. Το μόνο που καταφέρνουν να δείξουν την απελπισία μας στους ξένους. Βγάζουν 800 ευρώ για δύο λόγους: 1) καβάτζα σε περίπτωση ελέγχου κεφαλαίων (καλομελέτα) 2) Για να μη χάσουν (με την υποτίμηση του νομίσματος που έρχεται) σημαντικό μέρος των καταθέσεών τους. Μετά το κανόνι, πας το χαρτονόμισμα στην τράπεζα και το αλλάζεις. Με τη νέα ισοτιμία πλέον. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Θεωρειτε πως σε εξοδο απο την Ελλαδα οσοι εχουμε μαγαζια θα αντεξουμε ε? Η δεν νοιζεται κανεις για τις μικρες και μεσαιες επιχειρησεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Χαχα ναι και δε θα τα φορολογήσει τα ευρώ αν πάμε σε υποτιμημένη δραχμή στην αλλαγή τους.... Το χειρότερο που μπορεί να κάνει κάποιος αυτή τη στιγμή είναι να σηκώσει τα λεφτά του. Υ.Γ.Φίλε beter-1993 λες ''ουυυυ σιξχαντρεντσιξτισιξ που θα βρούμε φάρμακα'' μάλλον δε γνωρίζεις ότι οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες εξάγουν σε μεγάλα ποσοστά. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2015 από τον Di_Manolio Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Θεωρειτε πως σε εξοδο απο την Ελλαδα οσοι εχουμε μαγαζια θα αντεξουμε ε? Η δεν νοιζεται κανεις για τις μικρες και μεσαιες επιχειρησεις? Θα σου απαντήσω δυστυχώς με ερώτηση,αλλά πες μου πότε είδες να νοιάζεται ο ένας για τον άλλον;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θεωρειτε πως σε εξοδο απο την Ελλαδα οσοι εχουμε μαγαζια θα αντεξουμε ε? Η δεν νοιζεται κανεις για τις μικρες και μεσαιες επιχειρησεις? Μόνο με έξοδο από την Ελλάδα θα αντέξεις φίλε! Γενικότερα Ερώτηση πάντως, λίγο ρομαντική. Έρχεται αύριο ένας τύπος πεντακάθαρος από βρωμιές του παρελθόντος και λέει : "Λοιπόν μάγκες, πάμε να γίνουμε Βέλγιο; Σε όλα". Τί του λέτε; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2015 από τον A-nik-i 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Γνώμη είναι πως οι "έχοντες" το βλέπουν ατομικά και όχι οι μη "έχοντες". Γιατί κάνοντας μια βόλτα αυτές τις μέρες στις τράπεζες της περιοχής,(δεν πήγα για χρήματα,2 ευρώ δεν βγάζει το ατμ)δεν είδα παππούδες συνταξιούχους στην ουρά... Είδα άτομα στις ηλικίες τις δικές μας.Άτομα ντυμένα στην τρίχα και στην τελευταία λέξη της μόδας. Είδα άτομα να βγάζουν σέλφι στην ουρά. Λες αυτοί να νοιάζονται για το κοινό καλό και συμφέρον;Πολύ αμφιβάλω. Περιμενε μεχρι τη δευτερα και θα δεις και τους συνταξιουχους,μην ξεχνας οτι οι περισσοτεροι απο αυτους δεν εχουν καρτες αναληψεως . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Θα σου απαντήσω δυστυχώς με ερώτηση,αλλά πες μου πότε είδες να νοιάζεται ο ένας για τον άλλον;; Ποτε!! Και αυτο μας τρωει σαν λαο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 την δευτέρα είναι μέρα πληρωμής συντάξεων,οπότε δεν λέει κάτι αυτό. Έτσι και αλλιώς θα πηγαίναν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Μόνο με έξοδο από την Ελλάδα θα αντέξεις φίλε! Γενικότερα Ερώτηση πάντως, λίγο ρομαντική. Έρχεται αύριο ένας τύπος πεντακάθαρος από βρωμιές του παρελθόντος και λέει : "Λοιπόν μάγκες, πάμε να γίνουμε Βέλγιο; Σε όλα". Τί του λέτε; Η Ελλαδα τα θελει τα παιδια της αλλα αυτοι που την κυβερνουν δεν τα θελει! Ε τι νομιζεις? Προκειμενου να πεθανουμε ειτε απο την πεινα ειτε απο το αγχος φυσικα και θα φυγουμε! Απλα ειναι κριμα!Πανω η δημοσκοπηση θεωρω πως δεν θα πρεπε να ρωταει αν συμφωνουμε με τους ορους! Ειναι δυνατον ανθρωπος και δη ταλαιπωρημενος οπως ο Ελληνας να απαντησει ναι??? Πιστευω πως το ερωτημα πρεπει ναι: Θελουμε να μεινουμε στην Ευρωπη? ΝΑΙ η ΟΧΙ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Mου αρεσει που επικρατει μια λογικη του στυλ "ο ελληνας δεν εχει να φαει αλλα καθε μερα εξω για ψωνια και βολτες ειναι". ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΑ? ποιος ζει πλεον ετσι χλιδατα? Παντού, κυριολεκτικά παντού, όπως παντού βλέπω να πεθαίνουν στα πεζοδρόμια. Η μεσαία τάξη έχει φάει το cucumber όχι τα άκρα που παραμένουν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Παντού, κυριολεκτικά παντού, όπως παντού βλέπω να πεθαίνουν στα πεζοδρόμια. Η μεσαία τάξη έχει φάει το cucumber όχι τα άκρα που παραμένουν. Θα συμφωνήσω. Δε σου λέω να πας σε κυριλέ και καλά μαγαζιά.Πήγαινε σε καφετέρια και ρώτα πόσοι από αυτούς που πίνουν καφέ εργάζονται. όχι τα 20χρονα και κάτω που σπουδάζουν/πάνε σχολείο ακόμα.Αυτοί έχουν ας πούμε μια δικαιολογία. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Παντού, κυριολεκτικά παντού, όπως παντού βλέπω να πεθαίνουν στα πεζοδρόμια. Η μεσαία τάξη έχει φάει το cucumber όχι τα άκρα που παραμένουν. Αχουρι ειμαστε! Δες απλα τον κοσμο οπταν περπατας! Ολοι σκαλωμενοι, με νευρα, αλλοι παραμιλανε, αλλοι ειναι ετοιμοι να κλαψουν! Μπες σε ενα μαγαζι που χει κοσμο! Δες ποσοι ψωνιζουν και ποσοι απλα χαζευουν! Κανε μια βολτα στην Ερμου. Εχει ΠΟΛΥ κοσμο αλλα λιγοι κρατανε εστω μια σακουλα! Κατα τα αλλα η ελπιδα ερχεται! Να ξεκαθαρισω. Δεν υποστηριζω ΝΔ ουτε ΠΑΣΟΚ. Αλλα φυσικα ουτε και Τσιπρα. Ειναι αλλαζονικες οι κινησεις του! Και ειναι απειρος για να περνει τετοια ρισκα! Θα συμφωνήσω. Δε σου λέω να πας σε κυριλέ και καλά μαγαζιά.Πήγαινε σε καφετέρια και ρώτα πόσοι από αυτούς που πίνουν καφέ εργάζονται. όχι τα 20χρονα και κάτω που σπουδάζουν/πάνε σχολείο ακόμα.Αυτοί έχουν ας πούμε μια δικαιολογία. . Και δεν θα δεις και παλι τον κοσμο που βλεπες. Απο την καθε ππαρεα ΔΕΝ περνουν ολοι εστω εναν καφε. Η μεσαια ταξη παντα τον ετρωγε!http://www.fnews.gr/alexi-tsipra-eisai-antras-me-a-kefalaio/ Για να βλεπετε τι κωλοτουμπες περνουν τετοια ρισκα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 και τι παίρνουν λες εσύ νερό; Πέρνα μαι βόλτα στην παραλιακή και πες μου αν βλέπεις μαγαζί άδειο. Μη μου πεις ότι όλοι είναι ευκατάστατοι. Η μεσαία τάξη εννοείται πως τον τρώει,όπως πως τον τρώω και εγώ τόσα χρόνια.έκοψα όμως τα λούσα και όπως το πάμε βλέπω ότι ούτε το παπί δεν θα κρατήσω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 και τι παίρνουν λες εσύ νερό; Πέρνα μαι βόλτα στην παραλιακή και πες μου αν βλέπεις μαγαζί άδειο. Μη μου πεις ότι όλοι είναι ευκατάστατοι. Η μεσαία τάξη εννοείται πως τον τρώει,όπως πως τον τρώω και εγώ τόσα χρόνια.έκοψα όμως τα λούσα και όπως το πάμε βλέπω ότι ούτε το παπί δεν θα κρατήσω. Εμενα παντως πολλες φορες μου χει τυχει και στην δικη μου την παρεα να δω να ρχονται απλα για την παρεα! Και εν πασει περιπτωσει δεν ειναι το θεμα οι καφεδες. Εκει το πανε φιλε να μην εχουμε τιποτα στην κατοχη μας πλεον, και να μας φορολογουν ακομα για για τα ποδια μας! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Εκει το πανε φιλε να μην εχουμε τιποτα στην κατοχη μας πλεον, και να μας φορολογουν ακομα για για τα ποδια μας! Αυτό γίνεται απο το Μνημόνιο 1,δεν είναι κάτι καινούριο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pung 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 beter_1993 τι μαγαζί έχεις αν επιτρέπεις; Και, έχεις υπαλλήλους; Λες ότι δεν υποστηρίζεις ούτε ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ. Τι υποστηρίζεις; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Σήμερα αυτά δεν υπάρχουν μπορείς να πας και να δεις μόνος σου. Χθες είπανε όλες εν τω μεταξύ. Τα γεγονότα τρέχουνε, δεν είναι τυχαίο ότι οι άχρηστοι βολευτές παίρνανε ασυνήθιστα ποσά μέρες πριν, τα ξέρανε όλα. τετοια βεβαιοτητα στηγ γενικολογια ρπμ ,ΑΜΑΝ ... στην εθνικη στη λαυριου 4 το πρωι προσθρσαν και δευτερο ΑΤΜ , για τους ''απελπισμενους'' 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) beter_1993 τι μαγαζί έχεις αν επιτρέπεις; Και, έχεις υπαλλήλους; Λες ότι δεν υποστηρίζεις ούτε ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ. Τι υποστηρίζεις; Καποτε ΝΔ. Πλεον τιποτα και κανεναν Οχι ενα τυπογραφειο-φωτοτυπειο εχουμε οικογενειακα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2015 από τον beter_1993 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
General 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 τετοια βεβαιοτητα στηγ γενικολογια ρπμ ,ΑΜΑΝ ... στην εθνικη στη λαυριου 4 το πρωι προσθρσαν και δευτερο ΑΤΜ , για τους ''απελπισμενους'' Ρε φίλε τον χαζό παριστάνεις η τι; Καταλαβαίνεις τι γράφεις και σε τι απαντάς; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες