telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν δέχεται και δωρεές αντικειμένων, έχω μια αλοιφή να του δώσω, θα γίνει τζι τζι το παλιό Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2015 από τον telixristos 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Δε σε πιάνω, που το πας; Ο Πέτρος θαρρώ απάντησε πολύ καλά σ'αυτό που είχα στο μυαλό μου. οι Γκαύλες (γιατί θεσσαλονίκη τις θέλουμε παχιές τις λέξεις να γεμίζει ο στόμας μας!) πληρώνονται. όπως ο αγωνιζόμενος θα πληρώσει για αυτό που κάνει (και θα αποκομίσει τα όποια οφέλη απο την επένδυση αυτή, π.χ διάκρισιση, έπαθλο, δόξα ή ότι άλλο). και για να καταλήξω σε αυτό που θέλω να πώ ΝΑΙ ένα ταξίδι κάποιου θα το πλήρωνα αν μου ικανοποιούσε την γκαύλα μου! τα γούστα που έβγαλα εγώ διαβάζοντας το βιβλίο του Βροχίδη και κάνωντας την αναγνωστική μου γκαύλα το πλήρωσα ένα 20 ευρώ και ταυτόχρονα στήριξα την γκαύλα του Ηλία για να ταξιδέψει. απλά πράγματα. αν κάποιος γουστάρει να βλέπει τον ψυχογιό στην τηλεόραση ή στην πίστα να τρέχει και γκαυλώνει ας πληρώσει δεν είναι κακό. με ότι γουστάρει ο καθένας. Όπως πολλοί (περισσότεροι ίσως) θα πλήρωναν για να βοηθήσουν μια προσπάθεια όπως αυτή που ανέφερα επειδή τους "δίνει" κάτι παραπάνω, τους "γεμίζει" περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα, έτσι και κάποιοι, με αντίστοιχα ενδιαφέροντα, θα βοηθούσαν/βοηθήσουν και τον Κύριο Ψυχογυιό, γιατί πιθανώς να είναι πιο φιλικά προσκείμενοι στην όλη "racing" φάση απ'τους "ταξιδιάρηδες" και να τους γεμίζει παραπάνω το όνομα ενός Έλληνα racer στην κατάταξη του manx. Δεν το θεωρώ απαραιτήτως κακό. Ίσως "τραβηγμένο", δεδομένου ότι δε μιλάμε για έναν ημι-άπορο γνωστό μας που θέλει να κάνει κάτι αντιστοίχως μεγαλεπίβολο, που θα μας ήταν πιο εύκολο να "ευεργετήσουμε" αλλά για κάποιον που, τουλάχιστον φαίνεται να έχει, έως ένα σημείο, αρκετά χρήματα, είτε δικά του είτε των σπόνσορων, για να συνεχίσει αυτό που κάνει και χωρίς δωρεές. Τουλάχιστον προσωπικά αυτή την εντύπωση έχω, σαφέστατα δεν γνωρίζω την οικονομική κατάσταση του κυρίου. Όπως και να'χει, οποιοσδήποτε μπορεί να δώσει γιατί απλά θέλει να δώσει. Όποιος δεν θέλει, σαφέστατα κατανοητό και εννοείται δεκτό. Κατανοώ ακόμα και το "κράξιμο" που έπεσε, απλά τυχαίνει να μην το ενστερνίζομαι 100% εν προκειμένω. Μια μικρή παρένθεση μόνο, που ήταν επίσης "κρυμμένη" στο προηγούμενο post μου. Η "διασημότητα", σε όποιο επίπεδο και να είναι, έρχεται με διάφορα τέτοια "perks", και είναι αυτή που ίσως "έσπρωξε" τον Ψυχογυιό σε μια τέτοια κίνηση. Αν ήταν κάποιος παντελώς άγνωστος στο μοτοσυκλετιστικό κοινό (εξ'ου κι η αναφορά μου για κάποιο γνωστό μέλος μεν, απλά σ'ένα forum δε) πιστεύω δύσκολα θα έκανε μια παρόμοια κίνηση/έκκληση και οι αντιδράσεις θα ήταν σαφέστατα χειρότερες. Ίσως και να κάνω και λάθος, ποιος ξέρει... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Μακάρι να είχαμε εταιρίες να του κάναμε και μια χορηγία (δηλαδή διαφήμιση) . Crowdfunding στην (γ)Ελλάδα του σήμερα?? Ας δώσει κατι για αντάλλαγμα, ξερω γω, στους 3 πρώτους δωρεαν μαθήματα στους υπολοίπους 3 ενα μπλουζακι κτλ .,,,Εγώ πρεπει να τα σκέφτομαι ολα? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ειναι απλο ρε παιδια ας παει να παρει ενα δανειο. Στην τελικη ας κανει μια λαχειοφορο με 5 ζευγαρια λαστιχα αν ειναι λαστηχας ο ανθρωπος. να υπαρχει και μια ανταποδοτικοτητα να δεις τι καλα ολοι εμεις που κραζουμε θα "τζογαραμε" το ευρω-πουλακι μας. Εχει κατι που ολοι μας θελουμε----θελει κατι απο ολους μας. Οταν υπαρχει συμφερων συμβιβασμοι γινοντε. Δηλαδη αν παω εγω στο μαγαζι του στα κουτουρου και τον πω θελω 1 ευρω για να αγορασω καινουρια κιθαρα γιατι η παλια μου επεσε απο την βαση αναρωτιεμαι τι απαντηση θα επερνα . ps. Σε καμοια περιπτωση δεν θα εδεινα τα χρηματα μου σε αυτον τον κυριο. Οσο για αυτους που μας κριτιρικανουν επειδι κριτικαρουμε τον εν λογο κυριο θα σας στειλω τον λογαριασμο μου για να μου βαλετε χρηματα και να αγορασω καινουρια κιθαρα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2015 από τον lost_angel 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να πώ και εγώ την ταπεινή μου και ηλίθια γνώμη μου,διαβάζοντας την επικεφαλίδα για βοήθεια τρόμαξα ότι έτυχε κάποιο ατύχημα κτύπα ξύλο και θέλει βοήθεια το παληκάρι,μόλις είδα ότι είναι για χορηγία να φτιαχτεί η μηχανή και έγινε όλο αυτό το σούσουρο αναφώνησα ρε δεν γαμιόμαστε όλοι μας,και τι με κόφτει αν τούμπαρε το τρείλερ,χαλάσανε τα φρένα του αυτοκινήτου κτλ,αν είναι έτσι να ανοίξω ένα λογαριασμό να μου καταθέσετε και εσείς τον οβολό σας να πάρω μια μηχανή χωρίς να βγάλω μια από το υστέρημα μου.Ημαρτον πια σε λίγο θα βάλουμε και χορηγία να μας πληρώνουν και το μπουρδέλο να πάμε τζάμπα , και καλά θα είναι πιστεύω να σταματήσει εδώ η συζήτηση αυτή και να κλειδωθεί το συγκεκριμένο τόπικ. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2015 από τον jimeta 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 εντωμεταξύ, μόνο εγώ παρατήρησα ότι ο λογαριασμός δεν είναι στο όνομα του αλλά σε όνομα συγγενή; "Θα πάρουμε που θα πάρουμε ζεστό χρήμα, μη φανεί ότι τα παίρνουμε εμείς κιόλας, έτσι;" θα σκεφτόμουν αν ήμουν πονηρίδης, ευτυχώς τέτοιες περιπτώσεις σπανίζουν, οπότε δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να το σκεφτώ αυτό, είμαι σίγουρος ότι άλλος είναι ο λόγος. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Παιδιά θέλω και εγώ ένα μηχανάκι, βοηθήστε λίγο, με ένα ευρώ από όλα τα μέλη του φόρουμ παίρνω πανιγκάλε S κούτα. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Έχει πουθενά, ελάχιστο ποσό συνεισφοράς και δεν το έχω πάρει γραμμή...???!!! Λέει κάπου ο Αντρέας, δέχομαι από 50€ και άνω και λυσσάξατε, για πολυτέλειες και κακές κινήσεις που προκαλούν εν καιρώ κρίσης...??? Είμαστε φόρουμ με με 25.000 μέλη... Έστω ενεργά και τα 25, από 1 ευρώ να έδινε ο καθένας, 25.000€ θα μαζεύαμε...!!! Πόπο κατασπατάληση 1 ολόκληρου ευρώ εν καιρώ κρίσης... Μην πάρετε τυρόπιτα το πρωί και στείλτε τον Αντρέα στο TT....!!! Έστω ενεργά τα 5000 μέλη... Από 5 ευρώ, ο καθένας, πάλι 25.000€. Ας πιούμε ένα καφέ λιγότερο και ας στείλουμε τον Αντρέα στο ΤΤ...!!! Άμα έκανα λαχειοφόρο αγορά, με 5 € κουπόνι και έπαθλο ένα TRACER, παίζει να μάζευα εκατομμύρια από όλους σας, που θα το σκοτώνατε το τάλιρο ασυζητητεί... Η μιση χώρα κυνηγάει συστηματικά το τζόγο και πετάει τάλιρα για πλάκα σε ΣΚΡΑΤΣ και ΤΖΟΚΕΡ λες και εν καιρώ κρίσης έχουμε λεφτά για τζόγο... (5 τη βδομάδα = 20 το μήνα = 240€το χρόνο μίνιμουμ, από ένα και μόνο παππούδι, που κατά τα άλλα δυστυχεί που του έκοψαν τη σύνταξη, ή από έναν φοιτητή που ζει με χαρτζιλίκι), αλλά το να πετάξουμε ένα τάλιρο στον Αντρέα, πω πω, ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ του που το σκέφτηκε ο αλήτης... ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ... Μόνο το να μην ξαναπατήσει κανείς στο μαγαζί του, δεν έχετε πει ακόμα...!!! Σε ποιά στροφή της ιστορίας, αποκτηνώθηκε ο άνθρωπος και γέμισαν με αισθήματα τα ζώα...???!!! Όλη αυτή η δήθεν κατακραυγή, μου θυμίζει περιστατικό, όπου συμμετέχω σαν εθελοντής Διασώστης... Έρχεται τυπάς, μας βλέπει, ρωτάει τι είμαστε και μόλις του λεμε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ, αρχίζει να ωρύεται γιατί ο εθελοντισμός λέει είναι το χειρότερο είδος εκμετάλλευσης, αφού και τσάμπα δουλεύουμε και στερούμε θέσεις εργασίας από άτομα που το έχουν ανάγκη..!!! Ε-Θ-Ε-Λ-Ο-Ν-Τ-Η-Σ ρε τρόμπα... ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ...!!! Θέλω και το κάνω...!!! Αν για σένα είμαι μαλάκας που το κάνω τσάμπα, αν χρειαστείς το βοήθειά μου, μην την ζητήσεις... Περίμενε να έρθει να σε απεγκλωβίσει έμμισθο πλήρωμα... Το ίδιο λέμε και εδώ... Ο-Π-Ο-Ι-Ο-Σ ΘΕΕΕΕΕΛΕΙ... ΔΙΝΕΙ....!!! Δεν είναι δύσκολο, δεν σας υποχρεώσαμε, δεν θα μπεί στην εφορία αν καταστεί ληξιθπρόθεσμο...!!! ΘΕΣ...??? Δώσε ΌΤΙ γουστάρεις και ευχήσου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο ΤΤ...!!! ΔΕ ΘΕΣ...??? Μην μας τα κάνεις ΜΕΝΙΡ με ηθικοπλαστικά κηρύγματα, γιατί αν ένας άστεγος βρεθεί μπροστά σου, ΤΩΡΑ, δεν θα χαραμίσεις ούτε δάκρυ, πόσο μάλλον χρήμα...!!! Και αν νομίζεις ότι είσαι σε άσχημη κατάσταση επειδή περνάς με ανέχεια, κάποιοι τρώνε από τα σκουπίδια, οπότε ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ που παραγγέλνεις σουβλάκια...!!! Αν γκρινιάζεις γιατί δεν σου φτάνυον για βενζίνη να πας βόλτα ως το Ναύπλιο, τότε ντροπή σου γιατί κάποιοι πάνε με τα πόδια στη δουλειά, μέσα στη ζέστη και το κρύο...!!! Αν σου φαίνονται ακριβές οι τιμές για 3ημέρο στη Μύκονο, ε χέσε μας, γιατί κάποιοι δεν έχουν καν σπίτι, πόσο μάλλον λεφτά για διακοπες... Και σε τελική ανάλυση, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ που τολμάς να ανασαίνεις ακόμα, όταν στα τόσα χρόνια κρίσης έχουν ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ πάνω από 10000 συνάνθρωποι σου και σύ, πίτσα, μπάλα, μπύρα και ΜΕΓΑΡΑ για test ride και βόλτα το ΣΚ για μπανάκι με το μωρό... (8 η είσοδος, 5 η ξαπλώστρα, 3 ο καφές, 2 το νερό, αλλά 1 ευρώ για τον Ψυχιογιό... Ε ΟΟΟΟΧΙ... σε εκμεταλλεύεται εν καιρώ κρίσης και αυτό πάει πολύ...!!!) Η ΜΟΝΗ κρίση που βλέπω τόσα χρόνια, είναι κρίση κοινής λογικής, συναισθημάτων και ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ...!!! Κριτική στην κριτική για να μην κάνουμε κριτική... Γελάει ο κόσμος... Δεν γράφω τίποτα παραπάνω γιατί θα γίνει κάνα κλικ στην αναφορά με αυτά που διαβάζουμε... Ο Έλληνας ποτέ δεν θα μπορέσει να καταλάβει προφανώς ότι δεν υπάρχει μόνο το μαύρο και το άσπρο. Υπάρχουν και ενδιάμεσα. Και προφανώς πάλι είναι ένα ακόμα θέμα που η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Από κάτι τέτοια ποστ σαν τα παραπάνω όμως αυτοαναιρουνται μερικοί. Και όχι μόνο από αυτό. Αλλά και της αντιθέτως άποψης άποψης ειπωμένη στα άκρα... θα του έδινα το δικό μου εργαλείο.... ετοιμο είναι ούτε ευρώ δεν θα θέλει.... ΑΛΛΑ τον φοβάμαι γιατί ειναι λίγο κουλός!!! Και κουλός να μην ήταν ρε συ... Πάλι τελευταίος θα βγει με το γιαμαπα... Δώστου κάνα σωστό μηχανάκι άμα είναι. Χαχαχαχαχαχαχαχα 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Παιδιά θέλω και εγώ ένα μηχανάκι, βοηθήστε λίγο, με ένα ευρώ από όλα τα μέλη του φόρουμ παίρνω πανιγκάλε S κούτα. ψηλέ, εάν το ψήνεις, φτιάχνω banners, λογότυπα, φυλλάδια, websites κτλ, και ξεκινάμε καμπάνια να τρέξουμε εμείς με το Πανιγκάλε στο ΤΤ.... Έλα τώρα που γρυνάεεεεει! εντωμεταξύ, μόνο εγώ παρατήρησα ότι ο λογαριασμός δεν είναι στο όνομα του αλλά σε όνομα συγγενή; το παρατήρησα και εγώ, και μου φάνηκε κάπως... αλλά δεν θα σχολιάσω γιατί είναι λίγο περίπλοκο.... Δηλαδη αν παω εγω στο μαγαζι του στα κουτουρου και τον πω θελω 1 ευρω για να αγορασω καινουρια κιθαρα γιατι η παλια μου επεσε απο την βαση αναρωτιεμαι τι απαντηση θα επερνα . Τείνω να συμφωνήσω με εσένα... αλλά αν σου έδινε? :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Παιδιά θέλω και εγώ ένα μηχανάκι, βοηθήστε λίγο, με ένα ευρώ από όλα τα μέλη του φόρουμ παίρνω πανιγκάλε S κούτα. Aναλόγως. το θες για διακρίσεις η για καφετέριες;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soultz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Ακόμα και αν σού έδινε για την κιθάρα θα ήταν διαφορετική η πρόκληση της ζήτησης. Στα μάτια του κόσμου, σήμερα, που ακόμα και αυτός που έχει κάποιο χρήμα, έχει μαζευτεί σημαντικά δεν είναι το ίδιο να του ζητήσει κάποιος ένα ευρώ για να πάρει κιθάρα με το να του ζητήσει να πάρει καινούργιο άλογο κούρσας γιατί το παλιό κουτσαίνει ή να τσοντάρει επειδή η πισίνα του θέλει καινούργιο πλακάκι. Οι αγώνες ταχύτητας είναι μια πολυτέλεια που το 98% του κόσμου δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ζήσει, άρα είναι τουλάχιστον αναμενόμενο πως όταν βγεις σε δημόσια οικονομική ζήτηση για κάτι τέτοιο θα υπάρξει κατακραυγή. Μέχρι και ανάλυση έγινε να μην πάρουμε τυρόπιτα 25000 μέλη για να τρέξει ο άλλος αγώνα...θα τρελαθούμε τελείως... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NickNick 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 25.000 τυρόπιτες ???? ε οχι ... ειναι κριμα ...:-D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Κι εμένα το post του tc drift με εξέφρασε πλήρως. Πόσοι από εμάς έχουμε στήσει κώλο για να αποκτήσουμε ένα μηχανάκι; Φαντάζομαι συντριπτική πλειοψηφία. Πολλοί πλέον δεν μπορούν ούτε να τα συντηρήσουν κ αναγκάζονται και τα σφάζουν στην κυριολεξία. Δεν θα σταθώ σε ανθρωπιστική κρίση και αστέγους και και και, μιλάω καθαρά για το κομμάτι μας κ την κάβλα μας. Όταν λοιπόν υπάρχει κόσμος που με το ζόρι θα το βγάλει βόλτα, που με το ζόρι το κρατάει το μοτόρι κ δεν το πουλάει, όταν υπάρχουν παιδιά που μπορεί να είχαν ατύχημα κ το μηχανάκι τους να έχει καταστραφεί κ φυσικά να μην υπάρχει ούτε για πλάκα η δυνατότητα επισκευής ή αντικατάστασης, μου ακούγεται πολύ κάπως να δώσω χρήματα για κάποιον που δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά θέλει να πάει να βγάλει την κάβλα του. Γιατί για αυτό μιλάμε. Καθαρά. Υπάρχουν πιο ωραίοι κ έντιμοι τρόποι χρηματοδότησης από αυτόν. Χίλιες φορές να έβγαζε απλά μακό μπλουζάκια για το TT, ξεφτίλα κόστος, λογική τιμή πώλησης, να ανέφερε κ το περιστατικό, και φαντάζομαι δεν θα τον "έκραζε" κανείς, ίσα ίσα που πιστεύω θα βοηθούσαν αρκετοί. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Άσε, είναι μεγάλη Qφάλα αυτός. Ετοιμάζεται ν' ανοίξει θέμα να του δωρίσουμε καινούργιο γαμάουα μοτό να γυρίσει όλη την Ελλάδα και μας το φέρνει απ' έξω απ' έξω. Κόβει αντιδράσεις. :lol: :P :lol: Aπο δω το πάει, απο κει το φέρνει, αυτό θα γίνει... Θα του δώσουνε τα λεφτά, ετσι για το γαμώτο, και μετά θα λεμε, γιατι δε ζητήσαμε και μείς γαμώτο. Αν μεινω άνεργος, θα ζητήσω να ξέρετε.. α) ανακατασκευη του Kle για να γίνει μπανικο, β) χρήματα για να κάνω τον γύρο της Αφρικής. Πρόλαβα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Αχ, τώρα το είδα το θέμα αυτό! Χαχαχα δεν πάμε καλά... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Κοροιδα συντροχοι....εεεε συγνωμη...αδερφια συντροχοι θελω και με τη βοηθεια σας να πραγματοποιησω τις εξης επιθυμιες μου: 1)Να μαμησω 2 γιαπωνεζες γκεισες ταξιδευοντας στην ιαπωνια(θα στειλω υλικο για τους σολο) 2)Να κανω το γυρο της Ευρωπης αυτο το καλοκαιρι(θα φερω δωρα) 3)Να φτιαξω τα δοντια μου(θα σας χαμογελαω πιο γλυκα) 4)Να φτιαξω σωμα(θα βγαζετε σελφι μαζι μου οποτε θελετε) 5)Να παρω ενα φουσκωτο(θα σας πηγαινω βολτα τα σκ οπου γουσταρετε) 6)Να παρω ενα honda nc 750(σας το χαριζω) 7)Να παρω μια μοτοσυκλετα στο ψυχογιο(θα τον κανω βολτα στο αιλ οφ μαν) 8)Να κανω 3d tatoo(θα ειναι σχετικο με το mybike) 9)Να κανω YOLO(δωρο το airdrone που θα εχω στα ταξιδια) 10)Αυτα για τωρα(τα αλλα αυριο) Αν λοιπον θελετε να βοηθησετε ωστε να κανετε λιγο πιο χαρουμενο εναν συναθρωπο σας σας δινω τον αριθμο λογαριασμου: ΙΒΑΝ 000000000000000000000000-Με ονομα Παναγιωτης Ψαχνωκοροιδοπουλος Σας δινω και κινητρα ,οχι ετσι ξερα.....σκεφτειτε το...... 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 ΕρώτηΞις - Απορία: Έστω ότι η καμπάνια δεν πάει καλά και μαζεύεται ας πούμε ένα ποσό π.χ. 1000 ευρώ, το οποίο φυσικά δεν φτάνει για τίποτα. Τι θα γίνει σ'αυτή την περίπτωση άραγε? Α) Θα τα επιστρέψει σε όλους έναν προς έναν? (κομματάκι δύσκολο) Β) Θα συμπληρώσει τα υπόλοιπα και θα πάει? (μα αυτό σημαίνει ότι θα πάει ούτως ή άλλως λογικά) Γ) Ούτε θα πάει ούτε θα τα επιστρέψει και θα εξασφαλίσει πρωινή τυρόπιτα για 3 χρόνια? (τραγικό απλά, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι) Δ) Άλλο? (συμπληρώστε)..... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κοροιδα συντροχοι....εεεε συγνωμη...αδερφια συντροχοι θελω και με τη βοηθεια σας να πραγματοποιησω τις εξης επιθυμιες μου: 1)Να μαμησω 2 γιαπωνεζες γκεισες ταξιδευοντας στην ιαπωνια(θα στειλω υλικο για τους σολο) Θα ερθω μαζι σου ρε ατομιστη 2)Να κανω το γυρο της Ευρωπης αυτο το καλοκαιρι(θα φερω δωρα) Παρεα θες; 3)Να φτιαξω τα δοντια μου(θα σας χαμογελαω πιο γλυκα) Δεν θελουμε 4)Να φτιαξω σωμα(θα βγαζετε σελφι μαζι μου οποτε θελετε) Εχουμε τα δικα μας σωματα 5)Να παρω ενα φουσκωτο(θα σας πηγαινω βολτα τα σκ οπου γουσταρετε) Φοβαμαι τη θαλασσα 6)Να παρω ενα honda nc 750(σας το χαριζω) Τωρα θα σου λεγα τιποτα 7)Να παρω μια μοτοσυκλετα στο ψυχογιο(θα τον κανω βολτα στο αιλ οφ μαν) Θα την παρει μονος του 8)Να κανω 3d tatoo(θα ειναι σχετικο με το mybike) 9)Να κανω YOLO(δωρο το airdrone που θα εχω στα ταξιδια) 10)Αυτα για τωρα(τα αλλα αυριο) Μονο αυτα; Αν λοιπον θελετε να βοηθησετε ωστε να κανετε λιγο πιο χαρουμενο εναν συναθρωπο σας σας δινω τον αριθμο λογαριασμου: ΙΒΑΝ 000000000000000000000000-Με ονομα Παναγιωτης Ψαχνωκοροιδοπουλος Σας δινω και κινητρα ,οχι ετσι ξερα.....σκεφτειτε το...... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2015 από τον ΚωσταςΤ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agamoi-thytai 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Από τη νομική πλευρά, το θέμα μπάζει. Δεν μπορεί για κανένα λόγο αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια από κάποια αρχή (δεν ξέρω από που παίρνουν άδεια) να ζητά καταθέσεις στο λογαριασμό του. Είναι πολύ πιθανόν ο λογαριασμός που αναφέρεται στο αρχικό post να κλειδωθεί και να του ζητούν εξηγήσεις από την τράπεζα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται μερικοί. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Από τη νομική πλευρά, το θέμα μπάζει. Δεν μπορεί για κανένα λόγο αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια από κάποια αρχή (δεν ξέρω από που παίρνουν άδεια) να ζητά καταθέσεις στο λογαριασμό του. Είναι πολύ πιθανόν ο λογαριασμός που αναφέρεται στο αρχικό post να κλειδωθεί και να του ζητούν εξηγήσεις από την τράπεζα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται μερικοί. Δεν ξέρεις από που παίρνουν άδεια, αλλά είσαι σίγουρος ότι χρειάζεται άδεια; Δεν μπάζει νομικά το θέμα. Δωρεά ζητάει ο άνθρωπας. Δεν χρειάζεται ειδική άδεια από το Υπουργείο Οικονομικών για να καταθέσεις χρήματα. To μόνο που ζητάει το Υπ.Οικ. είναι να πληρωθεί φόρος (οι δωρεές πλέον φορολογούνται από ένα ποσό και πάνω) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Παιδιά θέλω και εγώ ένα μηχανάκι, βοηθήστε λίγο, με ένα ευρώ από όλα τα μέλη του φόρουμ παίρνω πανιγκάλε S κούτα. Πάρε τις τυρόπιτες καλύτερα.... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leontas 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τελικα θα το παρει ο Rossi? τον ειδα στον υπνο μου κ μου μιλουσε ελληνικα με τη γνωστη προφορα του... εεεσπετσιαλι λεοντιε μονο στον υπνο σου θα με βλεπεις εεε... υγ. ειχα την ατυχια κ εγω να μη παω ποτε σε αγωνα MotoGP. Βοηθηστε με σας παρακαλω να κανω ενα ονειρο πραγματικοτητα.. θα βγαλω κ φωτο με τον κρατσλοου το παλτο...!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2015 από τον leontas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Πάρε τις τυρόπιτες καλύτερα.... :crazy: :rotfl: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) :crazy: :rotfl: :rotfl: Είναι παχυντικές όμως ρε παιδιά Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2015 από τον Di_Manolio Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Navante 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Ο άνθρωπος ζεί και αναπνέει με αυτό.Δεν είναι και τόσο κακό το donate. Απο την άλλη,προσωπικό παράδειγμα,μου έχουν κλέψει 2 μηχανές και πάλι μαζευω για να πάρω μηχανή.Για να το καταφέρω αυτό,έχω κόψει κάπνισμα και εξόδους.Κάποια στιγμή θα τα καταφέρω αλλά εως τότε,στερούμαι και μαζί μου στερείται και η γυνάικα μου. Δε βγήκα όμως να απλώσω χέρι απο δω και απο εκεί.Ό,τι μπορέσω,θα το καταφέρω μόνος μου θέλω να πιστευω. Και πάλι όμως,ο ψυχογιός δεν έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό κανενός.Αν θέλει και όποιος θέλει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες