Jump to content
Sign in to follow this  
stavrosdm

Προτασεις για whisky

Recommended Posts

Για Malt Oban kai Lagavulin και απο μενα!!! Λιγο περισσοτερο το Oban.

Απο σκοτσεζικο blend μ'αρεσει πολυ και το White Horse που δεν ειναι και πολυ ακριβο και εχει ελαφρια γευση.

Απο Ιρλανδεζικο το Jameson ειναι μια χαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απο malt cardue και macalan, απο blended jamesson και μαυρο γιαννη περπατητη μετα ξεκιναει να ακριβαινει το κασε

Τροποποιήθηκε από τον nikolai

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα σκωτσέζικα μαλτ ουισκι χωρίζονται σε τέσσερις περιοχές αναλόγως προσελεύσεως, στα χαιλαντς, στα λοουλαντς, τα σπέισαιντ και αυτα των νήσων Skye και Islay. Μετα διαλέγεις αν θες καπνιστό ή οχι, σε τι βαρέλι προτιμάς να εχει ωριμάσει και ου το καθεξής.

Έχοντας δοκιμάσει στην Σκωτία σχεδον όλες τις ετικέτες, σιγουρα πανω απο 70, μπορω να πω πως ο ουρανίσκος σου και μόνο ξερει τι θες και μόνο μετα απο δοκιμή.

Τα μπλεντιντ ειναι για να λουζεσαι, χίλιες φορες κάποιο αμερικανικό της σειράς.

Ψήφο δινω στο αγαπημένο μου auchentochan, στο tomintool, το jura, το clynelish και ενα αλλο γαματο που το εχω ξεχάσει πια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα σκωτσέζικα μαλτ ουισκι χωρίζονται σε τέσσερις περιοχές αναλόγως προσελεύσεως, στα χαιλαντς, στα λοουλαντς, τα σπέισαιντ και αυτα των νήσων Skye και Islay. Μετα διαλέγεις αν θες καπνιστό ή οχι, σε τι βαρέλι προτιμάς να εχει ωριμάσει και ου το καθεξής.

Έχοντας δοκιμάσει στην Σκωτία σχεδον όλες τις ετικέτες, σιγουρα πανω απο 70, μπορω να πω πως ο ουρανίσκος σου και μόνο ξερει τι θες και μόνο μετα απο δοκιμή.

Ψήφο δινω στο αγαπημένο μου auchentochan, στο tomintool, το jura, το clynelish και ενα αλλο γαματο που το εχω ξεχάσει πια!!

Ω ναι, Auchentochan Three Wood :respekt:

Καλά το Jura να πω εντάξει.. Αυτό το Clynelish στο τέλος τι το ήθελες.. :peep: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γω το three wood πίνω! :D

για κάποιον σαδιστικό λόγο το clynelish μου αρέσει... :crazy:

Θυμήθηκα επίσης το Tomatin, το Bowmore και ενα ακόμα που επιμένει να μου διαφεύγει. Μόνο την συσκευασία θυμάμαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Lagavulin, chivas , και jonny κοκκινο (Εννοειται πως κανω πλακα γιατο τελευταιο)οποτε lagavulin chivas και 5 ευρο jonny κοκκινο στο μηχανακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ σε όλα εκτός των blended. Υπάρχουν εξαιρετικά blended. Άλλωστε και οι master blenders δεν είναι τυχαίοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για κάποιον σαδιστικό λόγο το clynelish μου αρέσει... :crazy:

Χαχα έτσι εξηγείται.

Έτσι είμαι και εγώ με το Loch Dhu.

5 ευρο jonny κοκκινο στο μηχανακι

Προσοχή, Johnie μόνο σε δίχρονο αλλιώς πάει η ECU! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και θυμαμαι σχετικο θεμα παλιιτερα ειπα να ρωτησω τους πιο εμπειρους πανω στο θεμα να μου προτεινουν ενα καλο ουισκι. Απο οσα εχω δοκιμασει δηλωνω φαν απο jack daniels και glendflich 12. Τι μπορω να αγορασω που να μην κλαψω τα λε7 που θα δωσω;(να μου αρεσει δηλαδη )

VAT69 κι αν δεν σ αρεσει κρατα το για εντριβες για την γριππη τον χειμωνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Queen Margot Scotch 3 ετών με 11,99 απ το λιντλ, βλεπω αρκετους να το παιρνουν και να μην παθαινουν τιποτα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Queen Margot Scotch 3 ετών με 11,99 απ το λιντλ, βλεπω αρκετους να το παιρνουν και να μην πεθαίνουν με τιποτα!!!

Fixed!! XaxaxaxZazzZaxaxa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοβαρά λέμε προτάσεις για ουίσκι τώρα. Ότι αρέσει στον καθένα νομίζω ότι είναι η απάντηση... Κτ άλλο το glenfiddich βγαίνει από 12αρι και πάνω έτσι κι αλλιώς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν γευσεις μου αρεσουν γενικα οι δυνατες και εντονες. Πιο συγκεκριμενα σε ουισκι μου αρεσει πολυ να ειναι καπνιστα με δυνατη μυρωδια. Και να ρωτησω και γνωμη για δυο ουισκι Glenrothes και Jack Daniels single barrel τι γνωμες εχουμε για αυτα τα δυο τα χει δοκιμασει κανεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν γευσεις μου αρεσουν γενικα οι δυνατες και εντονες. Πιο συγκεκριμενα σε ουισκι μου αρεσει πολυ να ειναι καπνιστα με δυνατη μυρωδια. Και να ρωτησω και γνωμη για δυο ουισκι Glenrothes και Jack Daniels single barrel τι γνωμες εχουμε για αυτα τα δυο τα χει δοκιμασει κανεις;

Αν σου αρέσουν τα καπνιστά με δυνατή γεύση τότε έφυγες για Laphroaig, Caol Ila ή Lagavulin (όπως πρότειναν πολλοί έτσι και για εμένα ανώτερο).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα