zannisvel 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Για Malt Oban kai Lagavulin και απο μενα!!! Λιγο περισσοτερο το Oban. Απο σκοτσεζικο blend μ'αρεσει πολυ και το White Horse που δεν ειναι και πολυ ακριβο και εχει ελαφρια γευση. Απο Ιρλανδεζικο το Jameson ειναι μια χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Πολύ special. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 jim beam, jameson, dewar's. πολυ καλα ουισκι και σε λογικες τιμες. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) απο malt cardue και macalan, απο blended jamesson και μαυρο γιαννη περπατητη μετα ξεκιναει να ακριβαινει το κασε Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2015 από τον nikolai Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Τα σκωτσέζικα μαλτ ουισκι χωρίζονται σε τέσσερις περιοχές αναλόγως προσελεύσεως, στα χαιλαντς, στα λοουλαντς, τα σπέισαιντ και αυτα των νήσων Skye και Islay. Μετα διαλέγεις αν θες καπνιστό ή οχι, σε τι βαρέλι προτιμάς να εχει ωριμάσει και ου το καθεξής. Έχοντας δοκιμάσει στην Σκωτία σχεδον όλες τις ετικέτες, σιγουρα πανω απο 70, μπορω να πω πως ο ουρανίσκος σου και μόνο ξερει τι θες και μόνο μετα απο δοκιμή. Τα μπλεντιντ ειναι για να λουζεσαι, χίλιες φορες κάποιο αμερικανικό της σειράς. Ψήφο δινω στο αγαπημένο μου auchentochan, στο tomintool, το jura, το clynelish και ενα αλλο γαματο που το εχω ξεχάσει πια!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 lagavulin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Τα σκωτσέζικα μαλτ ουισκι χωρίζονται σε τέσσερις περιοχές αναλόγως προσελεύσεως, στα χαιλαντς, στα λοουλαντς, τα σπέισαιντ και αυτα των νήσων Skye και Islay. Μετα διαλέγεις αν θες καπνιστό ή οχι, σε τι βαρέλι προτιμάς να εχει ωριμάσει και ου το καθεξής. Έχοντας δοκιμάσει στην Σκωτία σχεδον όλες τις ετικέτες, σιγουρα πανω απο 70, μπορω να πω πως ο ουρανίσκος σου και μόνο ξερει τι θες και μόνο μετα απο δοκιμή. Τα μπλεντιντ ειναι για να λουζεσαι, χίλιες φορες κάποιο αμερικανικό της σειράς. Ψήφο δινω στο αγαπημένο μου auchentochan, στο tomintool, το jura, το clynelish και ενα αλλο γαματο που το εχω ξεχάσει πια!! Ω ναι, Auchentochan Three Wood Καλά το Jura να πω εντάξει.. Αυτό το Clynelish στο τέλος τι το ήθελες.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 και γω το three wood πίνω! :D για κάποιον σαδιστικό λόγο το clynelish μου αρέσει... Θυμήθηκα επίσης το Tomatin, το Bowmore και ενα ακόμα που επιμένει να μου διαφεύγει. Μόνο την συσκευασία θυμάμαι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Lagavulin, chivas , και jonny κοκκινο (Εννοειται πως κανω πλακα γιατο τελευταιο)οποτε lagavulin chivas και 5 ευρο jonny κοκκινο στο μηχανακι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Τα σκωτσέζικα μαλτ ουισκι χωρίζονται σε τέσσερις περιοχές αναλόγως προσελεύσεως, στα χαιλαντς, στα λοουλαντς, τα σπέισαιντ και αυτα των νήσων Skye και Islay. Μετα διαλέγεις αν θες καπνιστό ή οχι, σε τι βαρέλι προτιμάς να εχει ωριμάσει και ου το καθεξής. Έχοντας δοκιμάσει στην Σκωτία σχεδον όλες τις ετικέτες, σιγουρα πανω απο 70, μπορω να πω πως ο ουρανίσκος σου και μόνο ξερει τι θες και μόνο μετα απο δοκιμή. Τα μπλεντιντ ειναι για να λουζεσαι, χίλιες φορες κάποιο αμερικανικό της σειράς. Ψήφο δινω στο αγαπημένο μου auchentochan, στο tomintool, το jura, το clynelish και ενα αλλο γαματο που το εχω ξεχάσει πια!! Συμφωνώ σε όλα εκτός των blended. Υπάρχουν εξαιρετικά blended. Άλλωστε και οι master blenders δεν είναι τυχαίοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 για κάποιον σαδιστικό λόγο το clynelish μου αρέσει... Χαχα έτσι εξηγείται. Έτσι είμαι και εγώ με το Loch Dhu. 5 ευρο jonny κοκκινο στο μηχανακι Προσοχή, Johnie μόνο σε δίχρονο αλλιώς πάει η ECU! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Μιας και θυμαμαι σχετικο θεμα παλιιτερα ειπα να ρωτησω τους πιο εμπειρους πανω στο θεμα να μου προτεινουν ενα καλο ουισκι. Απο οσα εχω δοκιμασει δηλωνω φαν απο jack daniels και glendflich 12. Τι μπορω να αγορασω που να μην κλαψω τα λε7 που θα δωσω;(να μου αρεσει δηλαδη ) VAT69 κι αν δεν σ αρεσει κρατα το για εντριβες για την γριππη τον χειμωνα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 πο vat69 φιλε αυτο το ουισκι κανει το αψεντι να φαινετε συροπι για τον βηχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Queen Margot Scotch 3 ετών με 11,99 απ το λιντλ, βλεπω αρκετους να το παιρνουν και να μην παθαινουν τιποτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Queen Margot Scotch 3 ετών με 11,99 απ το λιντλ, βλεπω αρκετους να το παιρνουν και να μην πεθαίνουν με τιποτα!!! Fixed!! XaxaxaxZazzZaxaxa 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Fixed!! XaxaxaxZazzZaxaxa Χαχαχαχαχα.. Ανοσια παθανε μαλλον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
donkey 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 καλησπερα φιλε μου δοκιμασε bushmills 10 years old Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Σοβαρά λέμε προτάσεις για ουίσκι τώρα. Ότι αρέσει στον καθένα νομίζω ότι είναι η απάντηση... Κτ άλλο το glenfiddich βγαίνει από 12αρι και πάνω έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Σαν γευσεις μου αρεσουν γενικα οι δυνατες και εντονες. Πιο συγκεκριμενα σε ουισκι μου αρεσει πολυ να ειναι καπνιστα με δυνατη μυρωδια. Και να ρωτησω και γνωμη για δυο ουισκι Glenrothes και Jack Daniels single barrel τι γνωμες εχουμε για αυτα τα δυο τα χει δοκιμασει κανεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Καλυτερα jentleman jack απο single barrel. Ειναι και τι βαρελι θα σου "κατσει" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 laphroid από 38 euro εως 43 euro σε επιλεγμενες καβες... και δεν θα κλαις σιγουρα τα λεφτα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Σαν γευσεις μου αρεσουν γενικα οι δυνατες και εντονες. Πιο συγκεκριμενα σε ουισκι μου αρεσει πολυ να ειναι καπνιστα με δυνατη μυρωδια. Και να ρωτησω και γνωμη για δυο ουισκι Glenrothes και Jack Daniels single barrel τι γνωμες εχουμε για αυτα τα δυο τα χει δοκιμασει κανεις; Αν σου αρέσουν τα καπνιστά με δυνατή γεύση τότε έφυγες για Laphroaig, Caol Ila ή Lagavulin (όπως πρότειναν πολλοί έτσι και για εμένα ανώτερο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες