Jump to content
Le Flwr

Θέλω να αλλάξω αλλά δεν μου αρέσει (σχεδόν) τίποτα

Recommended Posts

ωωω,σορρυ λαθος για την τιμη!ακυρο..δεν ξερω που το πηρε το ματι μου,μπορει να μπερδευτικα με τα 650 terra&strada που βγαζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μιλάς τώρα για μια μελέτη στις ΗΠΑ, όπου τα ιαπωνικά κυριαρχούν, τα ευρωπαικά αντιπροσωπέυονται κατά 80-90% από BMW και Ducati και εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων, οι επισκευές γίνονται σε γενικά συνεργεία μοτοσυκλετών! Μιλάω με φίλο που έχει τουόνο και κάνει 400 μίλια για ν α το πάει για σέρβις... όσο για το επίσημες που λές, μην το πείς και παραέξω, γιατί ότι γράφεται στο νετ, δεν είναι αυτόματα και αλήθεια...

Ενώ τα δικά σου λόγια είναι η υπέρτατη αλήθεια?

Να τα καταχωρήσουμε ως την υπέρτατη χρυσή βίβλο της αλήθειας?

Τα δεδομένα είναι μετρημένα μέσω στατιστικής. Η στατιστική δεν είναι ανωτάτη μπακαλική να δουλεύει με προσθέσεις και αφαιρέσεις σε χαρτοπετσέτα.

12300άτομα συμμετείχαν στην έρευνα, αλλά όχιιιιιι, εμείς στην Ελλάδα έχουμε την υπέρτατη αλήθεια.

Τη στιγμή που στη χώρα μας θεωρείται αξιόπιστη μια μελέτη με 900 ή 1000 ερωτηθέντες, ερχόμαστε να πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων μια μελέτη 12300 ατόμων, λες και έγινε στο καφενείο της γειτονιάς.

Οι στατιστικές μελέτες, δε γίνονται χύμα.

Ακόμα και η κυριαρχία των Ιαπωνικών ή το ποσοστό 80 ή 90% σε BMW και Ducati προσαρμόζονται σαν ποσοστά για να βγει το συμπέρασμα.

Αν ήταν τόσο χύμα όσο πιστεύεις, τότε θα άκουγε κάποιος πως στην Ελλάδα (πχ) υπήρξαν 200 καμένες αντλίες βενζίνης σε Ζ750 και 3 σε RSV4. Και θα έτρεχε να συμπεράνει πως τα RSV4 είναι πιο αξιόπιστα (προσπερνώντας πως στην Ελλάδα έχουν πουληθεί πχ 5000 Ζ750 και 20 RSV4) [πριν σχολιάσεις, αναφέρω σαφώς πως είναι καθαρά τυχαίο παράδειγμα με άσχετα νούμερα]

Όχι μόνο θα το πω παραέξω, αλλά θέλω να ψάξεις να μου βρεις μια στατιστική μελέτη, που να δείχνει το βαθμό αξιοπιστίας της Aprilia απέναντι στους υπόλοιπους κατασκευαστές. Σου δίνω όσο χρόνο χρειάζεσαι, κανένα θέμα από εμένα. Θα το κάνεις ή οι επιλογές σου έχουν το άβατο της απόκρυφης αλήθειας?

Αν διαβάσεις στα τεστ, το SD 1290 είναι από τα πιο οδηγίσιμα γυμνά, που αν και όταν γίνεται τέρας και κατασπαράζει ότι βρεθεί στο δρόμο του. Παράλληλα έχει σέρβις νομίζω κάθε 15Κ χιλιόμετρα. Μάλλον σου έχει μείνει η ανάμνηση κάτι κακών LC4 που τα πέρναν και τα σκίζαν και περιμέναν να μην βγάζουν κιχ, ενώ σε σχέση με ένα XT στα ίδια κυβικά, βγάζαν 15 -20 % παραπάνω ιπποδύναμη...

Έγραψα εγώ πως το 1290 δεν είναι από τα πιο ευκολοοδήγητα γυμνά? Και πως δεν κατασπαράζει πολλά μηχανάκια στο δρόμο?

Πλάκα μου κάνεις?

Έγραψα ξεκάθαρα πως αν κάποιος είναι κουλός ή κότα, ΔΕΝ έχει λόγο να πάρει το 1290 γιατί θα έχει πετάξει τα χρήματά του.

Σαφώς και δεν θα έχει τον ίδιο δείκτη αξιοπιστίας, αλλά θέστηκε η φοράδα στ' αλώνι, αν χαλάσει κάτι, αφού το μηχανάκι το πήρε ως υπέρτατο κ@υλωτικό μηχάνημα και καλά έκανε.

Αν όμως το πήρε για να πηγαίνει στη δουλειά και να γυρίζει, μετρώντας lt/100km και πως θα αποφύγει να σπινάρει, ε τότε πέταξε τα € του.

Δεν ανέφερα πουθενά σύγκριση LC4 και XT. Μη φέρνεις κουβέντες που δεν είπα.......

Σε περίπτωση που δεν το είδες

Ακόμα καλυτερα είναι να το οδηγήσει για 10 μέρες, αλλά μιλάμε για ρεαλιστικό σκηνικό, βρες εσύ μάντρα ή ιδιώτη να σου δώσει το μηχανάκι για όσο θες και έγω μαζί σου! Αυτό που θα του προσφέρουν τα 10 λεπτά , είναι η αίσθηση της μηχανής όταν είσαι πάνω της και αν υπάρχει χημεία μεταξύ σας, κάτι που δεν θα το δεις πουθενά γραμμένο, είναι καθαρά υποκειμενική αίσθηση, αλλά πιθανά η πιο σημαντική για να επιλέξεις!

Το είδα, αλλά ήθελα απλά να το τονίσω γιατί δεν ήταν σταμπαριστό όπως το είχες τοποθετήσει στην παράγραφο.

Ουσιαστικά δε διαφωνούμε, φαντάζομαι διαφωνούμε στα συμπεράσματα που έβγαλες και έβγαλα από μελέτη κειμένων στα διάφορα fora.

Δεκτό, ο καθένας κάνει τις επιλογές του με τα κριτήριά του.

Αν εσένα σε βολεύει και σου αρέσει το μηχάνημα που καβαλάς, σου βγάζω το καπέλο και πάντα να το χαίρεσαι.

Ναι, η βόλτα βολεύει. ΣΑΦΩΣ.

Αλλά τι να κάνει κάποιος το test ride σε ένα μηχανάκι που δεν καλύπτει τις βασικές ανάγκες του?

Ή είναι κατασκευασμένο με εντελώς άσχετη (ως προς τα θέλω του) νοοτροπία κατασκευής?

Μπήκαν κουβέντες τύπου «πάρε Super Duke να γουστάρεις»

Τον ρωτήσατε αν γουστάρει να καβαλάει το μηχανάκι και να αφηνιάζει στους δρόμους σαν δαιμονισμένος?

Σε σένα πχ μπορεί να σου αρέσει, είτε γιατί έχεις χέρια είτε γιατί γουστάρεις είτε γιατί έχεις απορρίψει την έννοια του φόνου.

Το παλικάρι το ρωτήσατε τι ακριβώς θέλει?

Δυστυχώς έιμαι στατιστικά αδύναμος κρίκος , διότι δεν έκατσα να ακούσω τα "λόγια της καφετέριας", ούτε μόνο τον "ειδικό" τύπο, παρά τα συνδύασα αυτά μαζί με ψάξιμο και καβάλημα μηχανών για 2 μήνες και πήρα την απόφασή μου όσο πιο ειλικρινα μπορούσα. Σκέψου ότι στα ίδια λεφτά όταν αγόρασα το Shiver, έπαιζαν πολλά GSR και μία MV Agusta Brutale 750.....

Το ότι 1 χρήστης/ιδιοκτήτης είναι ευχαριστημένος, θα πρέπει να θεωρηθεί de facto συνολική εικόνα του μοντέλου στην αγορά?

Εύχομαι να είσαι πάντα ο προάγγελος καλών, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα σε έχω ως παράδειγμα για την εκτίμηση της αξιοπιστίας και θα προτιμήσω την δική σου απάντηση απέναντι στο σύνολο της αγοράς.

Και ούτε εσύ θα μπορεί να το απαιτείς......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενώ τα δικά σου λόγια είναι η υπέρτατη αλήθεια?

Να τα καταχωρήσουμε ως την υπέρτατη χρυσή βίβλο της αλήθειας?

Τα δεδομένα είναι μετρημένα μέσω στατιστικής. Η στατιστική δεν είναι ανωτάτη μπακαλική να δουλεύει με προσθέσεις και αφαιρέσεις σε χαρτοπετσέτα.

12300άτομα συμμετείχαν στην έρευνα, αλλά όχιιιιιι, εμείς στην Ελλάδα έχουμε την υπέρτατη αλήθεια.

Τη στιγμή που στη χώρα μας θεωρείται αξιόπιστη μια μελέτη με 900 ή 1000 ερωτηθέντες, ερχόμαστε να πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων μια μελέτη 12300 ατόμων, λες και έγινε στο καφενείο της γειτονιάς.

Όχι η στατιστική είναι κλάδος των μαθηματικών, αλλά όπως και να πάιξεις με τα νούμερα, πάντα θα έχει ρόλο το δείγμα πληθυσμού που έχει επιλεγεί για την στατιστική ανάλυση. Αν σε πείραξε που έβαλα την Ελλαδίτσα για παράδειγμα, τότε μήπως να βρούμε μια έρευνα από Ευρώπη ή ακόμα καλύτερα παγκόσμια. Δεν ζήτησα αν δεχτεί κανένας τα λεγόμενα μου σαν χρυσή αλήθεια, οπότε χαλάρωσε, αντίθετα δεν θα σταματήσω πάντα να λέω και να γράφω, να βλέπει κάποιος τις μηχανές που θέλει να πάρει μόνο μέσα από το δικό του πρίσμα και βιώματα! Αυτό που θέλω να επιστήσω την προσοχή, είναι τα γενικά λόγια που κυκλοφορούν και αποτρέπουν κόσμο από την μία ή την άλλη μάρκα, πράγμα που το θεωρώ χαζό.

Οι στατιστικές μελέτες, δε γίνονται χύμα.

Ακόμα και η κυριαρχία των Ιαπωνικών ή το ποσοστό 80 ή 90% σε BMW και Ducati προσαρμόζονται σαν ποσοστά για να βγει το συμπέρασμα.

Αν ήταν τόσο χύμα όσο πιστεύεις, τότε θα άκουγε κάποιος πως στην Ελλάδα (πχ) υπήρξαν 200 καμένες αντλίες βενζίνης σε Ζ750 και 3 σε RSV4. Και θα έτρεχε να συμπεράνει πως τα RSV4 είναι πιο αξιόπιστα (προσπερνώντας πως στην Ελλάδα έχουν πουληθεί πχ 5000 Ζ750 και 20 RSV4) [πριν σχολιάσεις, αναφέρω σαφώς πως είναι καθαρά τυχαίο παράδειγμα με άσχετα νούμερα]

Όχι μόνο θα το πω παραέξω, αλλά θέλω να ψάξεις να μου βρεις μια στατιστική μελέτη, που να δείχνει το βαθμό αξιοπιστίας της Aprilia απέναντι στους υπόλοιπους κατασκευαστές. Σου δίνω όσο χρόνο χρειάζεσαι, κανένα θέμα από εμένα. Θα το κάνεις ή οι επιλογές σου έχουν το άβατο της απόκρυφης αλήθειας?

Μακάρι να υπήρχε μια ευρωπαϊκή ,εμπεριστατομένη τέτοια μελέτη, όχι μόνο για Aprilia, αλλά για όλες τις μάρκες, θα βοήθαγε πολύ κόσμο να ξετυφλωθεί. Θα το ψάξω φίλε μου, όχι προς αντιπαράθεση προς εσένα, αλλά από προσωπική ανάγκη για επαλήθευση αυτού που παρατηρώ γύρω μου. Όσο για το άβατο που λες...δεν κατάλαβα που το πας, αλλά που θα πάει θα το καταλάβω.

Έγραψα εγώ πως το 1290 δεν είναι από τα πιο ευκολοοδήγητα γυμνά? Και πως δεν κατασπαράζει πολλά μηχανάκια στο δρόμο?

Πλάκα μου κάνεις?

Έγραψα ξεκάθαρα πως αν κάποιος είναι κουλός ή κότα, ΔΕΝ έχει λόγο να πάρει το 1290 γιατί θα έχει πετάξει τα χρήματά του.

Σαφώς και δεν θα έχει τον ίδιο δείκτη αξιοπιστίας, αλλά θέστηκε η φοράδα στ' αλώνι, αν χαλάσει κάτι, αφού το μηχανάκι το πήρε ως υπέρτατο κ@υλωτικό μηχάνημα και καλά έκανε.

Αν όμως το πήρε για να πηγαίνει στη δουλειά και να γυρίζει, μετρώντας lt/100km και πως θα αποφύγει να σπινάρει, ε τότε πέταξε τα € του.

Δεν ανέφερα πουθενά σύγκριση LC4 και XT. Μη φέρνεις κουβέντες που δεν είπα.......

Η σύγκριση που ανέφερα, δεν είναι δικιά σου κουβέντα, οπότε μην αγχώνεσαι, δεν θα αμαυρωθεί η εικόνα σου, είναι όμως μια σωστή αναλογία για το τι πιστεύει πολύ κόσμος. Μην ξεχνάς ότι δεν κάνουμε συζήτηση μεταξύ μας, αλλά μιλάμε σε ένα θρεντ ενός παιδιού που θέλει να αγοράσει μηχανή και του προτείνουμε μοντέλα. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως τα ευρωπαικά, από μηχανάκια με παράξενους κινητήρες και περιφερειακά, με πιο απόλυτα στυλ οδήγησης, έχουν γίνει και έχουν βγάλει μοντέλα με πιο ευέλικτο και ποικίλο προσανατολισμό. Επίσης υπάρχουν πια δίκτυα επισκευών που μπορούν να τα υποστηρίξουν. Παράλληλα τα άχρωμα ιαπωνικά, καταφέρνουν να χτίζουν χαρακτήρα και να κυκλοφορούν με περιφερειακά υψηλής ποιότητας.

Το είδα, αλλά ήθελα απλά να το τονίσω γιατί δεν ήταν σταμπαριστό όπως το είχες τοποθετήσει στην παράγραφο.

Ουσιαστικά δε διαφωνούμε, φαντάζομαι διαφωνούμε στα συμπεράσματα που έβγαλες και έβγαλα από μελέτη κειμένων στα διάφορα fora.

Δεκτό, ο καθένας κάνει τις επιλογές του με τα κριτήριά του.

Αν εσένα σε βολεύει και σου αρέσει το μηχάνημα που καβαλάς, σου βγάζω το καπέλο και πάντα να το χαίρεσαι.

Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια ανάδειξης του κειμένου μου! Φυσικά και διαφωνούμε, μια και εγώ είμαι εγώ και εσύ είσαι εσύ. Το αντίστροφο είναι που θα έπρεπε να μας προβληματίσει! Για την ώρα βολεύομαι, αν και με κουράζει σε οδήγηση διαρκείας στην Εθνική, οπότε συνήθως επιλέγω διαδρομές από επαρχιακούς όπου χαίρομαι τα καλά του στοιχεία.

Ναι, η βόλτα βολεύει. ΣΑΦΩΣ.

Αλλά τι να κάνει κάποιος το test ride σε ένα μηχανάκι που δεν καλύπτει τις βασικές ανάγκες του?

Ή είναι κατασκευασμένο με εντελώς άσχετη (ως προς τα θέλω του) νοοτροπία κατασκευής?

Τον ρωτήσατε αν γουστάρει να καβαλάει το μηχανάκι και να αφηνιάζει στους δρόμους σαν δαιμονισμένος?

Σε σένα πχ μπορεί να σου αρέσει, είτε γιατί έχεις χέρια είτε γιατί γουστάρεις είτε γιατί έχεις απορρίψει την έννοια του φόνου.

Μιλώντας προσωπικά, εγώ πιάστηκα από εκεί που είχε αναφέρει το Dorso...το SD σίγουρα δεν είναι το ιδανικό μηχανάκι all around, αλλά με τα ηλεκτρονικά και τους διαφορετικούς χάρτες, είναι σίγουρα πιο εύκολο από το παλιό 990...

Το ότι 1 χρήστης/ιδιοκτήτης είναι ευχαριστημένος, θα πρέπει να θεωρηθεί de facto συνολική εικόνα του μοντέλου στην αγορά?

Εύχομαι να είσαι πάντα ο προάγγελος καλών, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα σε έχω ως παράδειγμα για την εκτίμηση της αξιοπιστίας και θα προτιμήσω την δική σου απάντηση απέναντι στο σύνολο της αγοράς.

Και ούτε εσύ θα μπορεί να το απαιτείς......

Δεν τα ανέφερα αυτά για να απαιτήσω τίποτα, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Σκοπός μου είναι να ενημερώσω ότι στη εποχή όπου όλες οι εταιρείες ψωνίζουν περιφερειακά και ανταλλακτικά / εξαρτήματα από τους ίδιους προμηθευτές, όταν όλες οι εταιρείες θέλουν να έχουν παρουσία σε όλες τις κατηγορίες, τότε πάυουν να υπάρχουν "σχολές" μοτοσυκλετών και απλά πρέπει κανείς να επιλέγει απλά αυτό που του κάνει και του αρέσει. Και μια και μιλάμε για την Aprilia, ο τρόπος κατασκευής των μηχανών της έχει αλλάξει άρδην από τότε που έγινε μέλος της Piaggio, μια και πήρε τεχνογνωσία πιο μαζικής παραγωγής...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω κατοχος aprilia χωρις ζημιες (στο μοτερ τεσπα) μαλακιουλες αστειου κοστους εβγαλε ομως μπολικες

tuono 2005 9 χρονια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εισαι φαουλ 200% ...δεν ειμαστε ψυχολογοι να τον καθισουμε κατω να τον ρωτησουμε ΤΙ θελει...το δηλωνει απο μονος του ...και κανεις δεν του ειπε παρε superduke να γουσταρεις ετσι στα ξεκουδουνα...

εκανε μια λιστα στην αρχη με 7 μηχανακια τα 6 εξ'αυτων συνωνυμο της καγκουριας και μεσα σε αυτα ΚΑΙ ΤΟ superduke ...οποτε η προτροπη επηλθε μεσω των δικων επιλογων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψιτ αδερφε, αυτο θα παρεις

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6375043/

οι παντες και τα λοιπα μη σε τρομαζουν, κατα λάθος θα τα κάνεις , μετα γίνονται από συνήθεια, δεν είναι τίποτα.

να δεις κατά λάθος πατηλίκια με το ρ1 στη βουλιαγμένης και ειδικά στη μεσογείων (που είναι γυαλί) , δεν είναι τίποτα, παιχνίδι

UrCTf7m.jpg

btw, το ρ1 (οκ δεν κανει για πόλη) καμμιά 200αραkm που εκανα στην αθήνα, μια χαρά τα πάει στην κίνηση, πολύ μανιτζέβλο, αν έκοβε και το τιμόνι περισσότερο σαν παπί θα ήταν, παντού χωράει

υ.γ. πρώτα κοίτα να αλλάξεις κατηγορία, μην πας πάλι σε στριτοειδές γυμνό

υ.γ.2. μετά κοίτα να πάρεις ένα μηχανάκι που σε ανάβει εμφανισιακά

υ.γ.3. πάρε ενα χτ για τη δουλειά σου και ένα για τις βόλτες σου :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπα παιδιά ειρήνη, κάλμα, αράχτε, όλοι δίκιο έχετε.

Ναι θα ήθελα να είχα ένα καγκουρομηχάνημα για να μάθω σιγά-σιγά να το τιθασεύω. Καλά το πετύχατε οι μεν.

Δυστυχώς όμως ούτε τα χρήματα ούτε ο χρόνος ούτε η νοοτροπία της "ψείρας" υπάρχει, ούτε η άνεση για πολλαπλές μηχανές, οπότε αναγκαστικά θέλω κάτι ανθρώπινο το οποίο να μην ΑΠΑΙΤΕΙ να είσαι πάντα τσίτα αλλά να μπορεί να δώσει όταν θέλεις το κάτι παραπάνω. Και δεν κυνηγάω καταναλώσεις παπιού αλλά κάτι 10άρια - 13 άρια που ακούω για παλιά SD και 950 SM ξεφεύγουν κάπως ακραία από το πλαίσιο του "καθημερινού".

Και εκεί σωστά το διακρίνατε οι δε.

Αυτή τη στιγμή και απ'όσα έχω ακούσει από γνωστούς, το Dorso φαίνεται η καλύτερη επιλογή. Με φτιάχνει η στάση οδήγησης, έχει γκάζι, μπορεί να "παίξει", δεν είναι από πορσελάνη, μπορεί να πάει και το ταξίδι του (αν και για να μπουν βαλίτσες/σαμάρια το κόβω στο 300-500άρικο :( ) και είναι και όμορφο.

Για τις άλλες προτάσεις:

CBF: Μπα, δεν με ενθουσιάζει, από τα πιο αδιάφορα μηχανάκια κατ'εμέ.

Multistrada: Σκατόφατσα :D

Sprint: Ε όπα είπαμε όχι και σπορτ-τούρινγκ πόσο μάλλον με clip-ons. Άλλη κατηγορία.

CB1000R: Νομίζω απλά έχασε, όσο καλό και να είναι

950 SM: Είχα πει πως το σκέφτομαι απλά μετά το τεστ του Dorso πιστεύω πως δεν χρειάζομαι άλλα 250cc γκάζι σε τέτοιο μηχανάκι εάν αυτά θα σημαίνουν ακριβότερη συντήρηση και >10λτ/100χαω.

Α και επειδή ίσως να μην ήμουν σαφής για τι χρήση το θέλω

α) Καθημερινά 2x20 χλμ με ταχύτητες 60-100 (σχετική αξιοπιστία, παλεψιμότητα σε αυτές τις συνθήκες, να μην αυτοαναφλέγεται άμα δεν το πας κόφτες, να μην καίει εξωπραγματικά πολλά, να μπορεί να οδηγηθεί επιστρέφοντας κουρασμένος απο την δουλειά χωρίς να σουτάρεις αδρεναλίνη)

β) ΣΚ βόλτες, από 100 έως όσα χλμ για γούστο (γκάζι, στήσιμο)

γ) 1 - 2 φορές τον χρόνο ταξίδι τύπου Ιταλία ( άνω των 1000χλμ) (γκάζι ταξιδίου, να φορτώνεται καμιά 40αριά λίτρα τουλάχιστον)

Μόνο στην αυτονομία νομίζω θα έχω ζήτημα, τι λέτε?

Και πάλι σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

MV AGUSTA stradale, αλλά δεν έχει το ρευστό. . . :P

προσωπικά το 2χ20 θα το εκανα με παπιο.

τα υπόλοιπα με ADVENTURE / TIGER.

το οτι πηρα ρ1 είναι συμπτωματικό :P

Τροποποιήθηκε από τον nikosk0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο λοιπον!Το factory ειναι απλα πανέμορφο!αν σε παιρνει χτυπα ένα τετοιο!

Τροποποιήθηκε από τον mixos_1919

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα τρυπάκι που πρέπει να αποφύγεις Ιάσονα - και είμαι σίγουρος ότι το βλέπεις και το ξέρεις καλά το έργο - είναι το να πάρεις ένα "εργαλείο ταυλιάρικο" και μετά να μην έχεις τα φράγκα να το συντηρείς σωστά και να το ταϊζεις την απαραίτητη βενζίνη, είτε για τη δουλειά είτε για μια βόλτα όπου γουστάρεις.

Την έχει πατήσει κόσμος έτσι....... και πάντα γίνεται λόγω επηρρεασμού από άλλους.

:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α) Καθημερινά 2x20 χλμ με ταχύτητες 60-100 (σχετική αξιοπιστία, παλεψιμότητα σε αυτές τις συνθήκες, να μην αυτοαναφλέγεται άμα δεν το πας κόφτες, να μην καίει εξωπραγματικά πολλά, να μπορεί να οδηγηθεί επιστρέφοντας κουρασμένος απο την δουλειά χωρίς να σουτάρεις αδρεναλίνη)

γ) 1 - 2 φορές τον χρόνο ταξίδι τύπου Ιταλία ( άνω των 1000χλμ) (γκάζι ταξιδίου, να φορτώνεται καμιά 40αριά λίτρα τουλάχιστον)

Παρακαλούμε, Prima Donna Di Opera MyBike... :mB_faskelo::tooth:

Ον τοπικ.

Βλέποντας τα α/β/γ, σκεφτομαι ΤΑ700.

Ομως, δεν ξερω αν ''καλύπτεται'' το κενό μεταξυ Σφήκας σου και της αναβάθμισης που επιζητείς.

Τiger 800 ? :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να φανταστω ειδικα το "β" σε οδηγησε εκει ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να φανταστω ειδικα το "β" σε οδηγησε εκει ε;

Μπά, το α, το τελευταιο μερος του.

Και το γ, με το ταξίδι.

Βεβαια, ειναι ΙΜΟ η όλη μου απάντηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλτατε ξεφευγω απο "τα λογια" και παω στην ενεργεια που μου βγαζεις και αυτη η ενεργεια μου λεει dorso και τα μυαλα στα καγκελα :punk: Θα σε καλυψει πληρως και στα θελω και στα πρεπει και οπως μου καθεται εμενα ειναι η μηχανη που θες.

Παρε κατι σαν το factory που σου εδειξε ο απο πανω(mixos) και θα γουσταρεις τη ζωη σου 100%.

Το βαζω και στοιχημα. B)

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ομως, δεν ξερω αν ''καλύπτεται'' το κενό μεταξυ Σφήκας σου και της αναβάθμισης που επιζητείς.

Μαλλον να μεγαλωνει το βλεπω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποια η διαφορά factory και ''απλού'';

Τροποποιήθηκε από τον Di_Manolio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρακαλούμε, Prima Donna Di Opera MyBike... :mB_faskelo::tooth:

Ον τοπικ.

Τiger 800 ? :think:

Μην ξαναγοράσεις ντομάτες για φέτος, έρχομαι....

:D

ΥΓ: Παίρνω κάποιο βραβείο, παράσημο ή δίπλωμα τώρα που είμαι και εγώ σε αυτούς που τους είπαν πρακτικά "Africa ή Transalp" ?

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω για Tiger θα το έψηνα στην θέση σου.

Δεν έχω οδηγήσει κανένα,αλλά είμαι βέβαιος πως θα γεμίσει το κενό που σου αφήνει το Hornet,τόσο σε γκάζι όσο και σε στήσιμο.

όσο για ταξίδι είναι η μέρα με τη νύχτα,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το tiger καλη περιπτωση αλλα δε ξερω αν θα του δωσει αυτη την πιο μανιτζεβελη/παιχνιδιαρα φαση που φαινεται οτι ψαχνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το tiger καλη περιπτωση αλλα δε ξερω αν θα του δωσει αυτη την πιο μανιτζεβελη/παιχνιδιαρα φαση που φαινεται οτι ψαχνει.

Νομιζω(χωρις να το εχω οδηγησει) οτι το Tiger μπορει να τα συνδυασει και τα δυο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισως εχεις δικιο. Δεν το ξερω καλα το tiger, απλα υποθεσεις κανω.

Αναρτησεις και βαρος(?)(carbon fiber σε καποια σημεια) κατα βαση.

Αλλα η εμφανιση και μονο το κανει να μαμαει.

http://www.motorcycl...oduro-750/2010/

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμφανησιακα: carbon λεπτομερειες στα πλαστικα,κοκκινος σκελετος,διαφορετικη μονοκομματη σελα,επισης νομιζω δεν εχει μαρσπιε συνεπιβατη,μαυρα τελικα εξατμισης

περιφερειακα:ανεστραμμενο μπροστινο 43χιλ απο Sachs,4πιστονη ακτινικη δαγκανα brembo με δισκο 320 και πισω μονοπιστονι 240,πληρως ρυθμιζομενο αμορτισερ sachs πισω, Tri-map για επιλογη 3 τυπων χαρτων και πινακας οργανων με ενσωματομενο υπολογιστη πολλαπλων ρυθμισεων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όπα παιδιά ειρήνη, κάλμα, αράχτε, όλοι δίκιο έχετε.

Ναι θα ήθελα να είχα ένα καγκουρομηχάνημα για να μάθω σιγά-σιγά να το τιθασεύω. Καλά το πετύχατε οι μεν.

Δυστυχώς όμως ούτε τα χρήματα ούτε ο χρόνος ούτε η νοοτροπία της "ψείρας" υπάρχει, ούτε η άνεση για πολλαπλές μηχανές, οπότε αναγκαστικά θέλω κάτι ανθρώπινο το οποίο να μην ΑΠΑΙΤΕΙ να είσαι πάντα τσίτα αλλά να μπορεί να δώσει όταν θέλεις το κάτι παραπάνω. Και δεν κυνηγάω καταναλώσεις παπιού αλλά κάτι 10άρια - 13 άρια που ακούω για παλιά SD και 950 SM ξεφεύγουν κάπως ακραία από το πλαίσιο του "καθημερινού".

Και εκεί σωστά το διακρίνατε οι δε.

Αυτή τη στιγμή και απ'όσα έχω ακούσει από γνωστούς, το Dorso φαίνεται η καλύτερη επιλογή. Με φτιάχνει η στάση οδήγησης, έχει γκάζι, μπορεί να "παίξει", δεν είναι από πορσελάνη, μπορεί να πάει και το ταξίδι του (αν και για να μπουν βαλίτσες/σαμάρια το κόβω στο 300-500άρικο :( ) και είναι και όμορφο.

Για τις άλλες προτάσεις:

CBF: Μπα, δεν με ενθουσιάζει, από τα πιο αδιάφορα μηχανάκια κατ'εμέ.

Multistrada: Σκατόφατσα :D

Sprint: Ε όπα είπαμε όχι και σπορτ-τούρινγκ πόσο μάλλον με clip-ons. Άλλη κατηγορία.

CB1000R: Νομίζω απλά έχασε, όσο καλό και να είναι

950 SM: Είχα πει πως το σκέφτομαι απλά μετά το τεστ του Dorso πιστεύω πως δεν χρειάζομαι άλλα 250cc γκάζι σε τέτοιο μηχανάκι εάν αυτά θα σημαίνουν ακριβότερη συντήρηση και >10λτ/100χαω.

Ιδανικό το tiger 800 η το f 800

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα