Jump to content
Le Flwr

Θέλω να αλλάξω αλλά δεν μου αρέσει (σχεδόν) τίποτα

Recommended Posts

Το να πουλήσεις το street 600άρι για να πας σε κάτι παραπλήσιο, βγάλτο απ' το μυαλό σου θα έλεγα.

Σε βλέπω να ξενερώνεις σύντομα και ν' ανοίγεις πάλι θέμα. :D

Όλο το ρεζουμέ,για μένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σταματα να ρωτας "τι λεεϊ το dorso" και τραβα καντο test ride αφου το εχεις διαθεσιμο.

Ειναι πολυ ωραιο μηχανακι. Γκαζι εχει(αν το δοκιμασεις σιγουρεψου οτι ειναι στο "sport", αλλιως θα ξενερωσεις τη ζωη σου με το γκαζι). Μαουνα δεν ειναι σε κανενα κοσμο. Εκτος αν το συγκρινεις με μονοκυλινδρα motard..

Αμα σου κατσει σωστα, πας κανονικοτατα για αλλαγη κατηγοριας.

Το ιδιο και με κατι σαν το super duke.

Honda CB 1000 R '08 - 5.500 (Συζητήσιμη)

Ρε γαμώτο, σας πιστεύω πως τα σπάει το μοτόρι, αλλά δεν μου βγάζει αυτό το "μμμμννννγγγγκγκχχχχυυνννννωωωω.." (με το συμπάθειο).

Τοτε μην το παρεις σε καμια περιπτωση(παθων).

Κοιτα και για ktm 690(sm, smc, duke 3) αν θες κατι τελειως διαφορετικο.

Το sm γινεται πολυ πιο ομορφο αν αλλαξεις μασκα και εξατμισεις.

Αυτα.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω με τους απο πανω...

Αλλα γενικοτερα ελα κατα Ευρωπη μερια... :peep:

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είστε ωραίοι. Θα επανέλθω μετά από test ride :)

(Το SM690 δεν βλέπεται με την καμία, ούτε με κομμένο ράμφος ούτε με μάσκα Δούκα ούτε τίποτα!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είστε ωραίοι. Θα επανέλθω μετά από test ride :)

(Το SM690 δεν βλέπεται με την καμία, ούτε με κομμένο ράμφος ούτε με μάσκα Δούκα ούτε τίποτα!)

Προσωπικά μ' αρέσει αυτό. :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα πανάκριβο, μόνο το 950 είναι κάπου στα λεφτά που παίζω, και το ντεπόζιτο του βγάζει καμιά 140άρα χλμ απ'ό,τι άκουσα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα πανάκριβο, μόνο το 950 είναι κάπου στα λεφτά που παίζω, και το ντεπόζιτο του βγάζει καμιά 140άρα χλμ απ'ό,τι άκουσα :D

Ναι, αλλά είναι κα^λα. :peep:

Όσο για τα χλμ που βγάζει με το ντεπόζιτο, είναι μικρό, είναι και φαγάνα. Ε, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας αδερφέ.

Είναι σαν τις ωραίες γκόμενες. Πόσα χλμ βγάζεις μαζί τους? Λίγα........ :rolleyes:

Έχω ακούσει και για προβληματάκια, αλλά αφενός δεν είναι του παρόντος, αφετέρου είναι πολύ πιθανό να οφείλονται στο ότι όλοι τα σκίζουν ανελέητα, όπως λέγαμε και στο σχετικό τόπικ. Τα κανιβαλίζουν τελείως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηχανάκι για ινδιανους μην παρεις, δεν ειναι για σενα. Αν ηταν θα το ειχες κανει ηδη χωρις να ρωτας κανεναν εδω μεσα. Το CB ειναι καλο για σενα αλλα θα εχει τα μειονεκτηματα ενος τετρακυλινδρου του λιτρου στην πολη και ταυτοχρονα τα μειονεκτηματα του γυμνου στο ταξιδι. Το Fazer που σου προτειναν στην πρωτη σελιδα δεν καταλαβα γιατι περασε στο ντουκου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηχανάκι για ινδιανους μην παρεις, δεν ειναι για σενα. Αν ηταν θα το ειχες κανει ηδη χωρις να ρωτας κανεναν εδω μεσα. Το CB ειναι καλο για σενα αλλα θα εχει τα μειονεκτηματα ενος τετρακυλινδρου του λιτρου στην πολη και ταυτοχρονα τα μειονεκτηματα του γυμνου στο ταξιδι.

Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό. Είναι απ' τα πράγματα που θα πρέπει να σταθμίσει αν δε θέλει να πηγαίνει μπρος-πίσω χάνοντας χρόνο και χρήμα από λάθος επιλογές.

Το Fazer που σου προτειναν στην πρωτη σελιδα δεν καταλαβα γιατι περασε στο ντουκου.

Μήπως γιατί θα ήταν σχεδόν μία η άλλη με αυτό που έχει? :rolleyes:Τί θα άλλαζε τόσο πολύ που να του εξαλείψει τη βαρεμάρα? Εκτός κι αν είναι μέρα με τη νύχτα το Fazer 800 με το Hornet 600 (δεν το ξέρω, ρωτάω).

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ motolover To FZ1 που προτεινε ενα παιδι στην πρωτη σελιδα κατω απο το 800 εννοούσα.

Τροποποιήθηκε από τον Stray

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ motolover To FZ1 που προτεινε ενα παιδι στην πρωτη σελιδα κατω απο το 800 εννοούσα.

Α, το 1000άρι εννοούσες...... οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

FZ1 το ακούω ξανά και ξανά α τα κάνει όλα έχει γκάζι έχει έχει.

Δεν μου αρέσει όμως ρε γαμώτο.

Cb και Triple τα βγάζω, επειδή αυτές τις μέρες άνοιξα 1 - 2 φορές αγγελίες τους ενώ πολύ περισσότερες για Duke, Dorso και πλέον και 950 SM και κάτι δείχνει αυτό.

Με ελκύει το πιο μοταρντίστικο.

Φίλε Stray το Duke θα το είχα πάρει μήνες τώρα εάν είχα την οικονομική άνεση και την αποφασιστικότητα να αλλάζω όποτε γουστάρω. Αλλά γενικά είμαι παααααααααααααρα πολύ διστακτικός σε τέτοια ζητήματα και το κουράζω πριν από μεγάλη αγορά, είτε είναι κράνος είτε είναι μηχανάκι.

Οπότε τώρα ζητάω απόψεις και εξερευνώ ενδεχόμενα, επειδή καλή η φαντασίωση αλλά άμα είναι να μου βγάλει την πίστη στην καθημερινότητα, ε οκ.

Είναι μικρός σε διαστάσεις ο Δούκας? 1.86 ξυπόλητος είμαι.

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kawasaki Z1000 ???

http://www.car.gr/cl...s/view/6349689/

Bmw K1200R ??

http://www.car.gr/cl...s/view/6578555/

Moto Guzzi 1200 Sport ??

http://www.car.gr/cl...s/view/6140061/

Τα κυβικά δεν είναι μόνο τα άλογα αλλά και η ροπή, καμία σχέση με 600 σαφώς και ας έχουν κοντινά άλογα.

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι βέβαιος πως είναι πολύ καλό μηχανάκι αλλά δεν το πάω καθόλου το άτιμο.

Να παίξουμε στα Dorsoduro, SuperDuke, SM950 ?

Πείτε μου τι σκέφτομαι λάθος και πόσο μαλακίες επιλογές κάνω :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και ρωτησες για SD να ξερεις οτι γενικα οντως δεν του αρεσει να πηγαινει σιγα και ηρεμα, εγω τουλαχιστον δεν τον καταφερνω...

Επισης δεν ειναι στριμοκωλο μηχανακι οπως ειπωθηκε, μια χαρα ανετος θα εισαι με 1,86 υψος, η θεση του ειναι πολυ ανετη και φυσικη και η σελα του ειναι φανταστικη, βγαζεις ανετα παρα πολλα χιλιομετρα πανω της.

Το ψυχολογικο της κουλομαριας που εχεις στο χερι σου ειναι να το εκπαιδευσεις και να το αποβαλλεις.

Απο κει και περα το λεω και το ξαναλεω αν το θες για καθε μερα μην το παρεις

Γενικα μην μπερδεψεις την καβλα σου με την καθημερινοτητα, δεν συναντιουνται πουθενα.

Και τελος αυτο που εβαλες στην αγγελια δεν θα το κοιτουσα...ειναι λυμμενο ολο και ξαναφτιαγμενο και κατα την γνωμη μου ασχημα κιολας, αν κοιτας για SD προσπαθησε βρες μοντελο 07+ facelift

Επισης ακουσα οτι καποιος πουλαει ενα sd, 06 μοντελο, σε καλη κατασταση και λιγο προικισμενο, μαλιστα παιζει και στο χρηματικο που διαθετεις, αν ενδιαφερεσαι να ψαξω να βρω τηλεφωνο

950 sm καλη επιλογη, πιο αργο, πιο χαλαρο λιγο απο αναρτησεις, αλλα πιο ευκολοδηγητο για μεσα στην πολη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

TC-drift ε το τερμάτισες ρε φίλε :D

Κ1200R είναι σε μέγεθος αυτοκινήτου!

Gee πως το έφαγες πως είναι λυμένο και δεμένο το SD, τι άσχημο έχει, είναι παλαιότερο από '07 και το έχουν μαϊμουδέψει να μοιάζει με facelift?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε ντορσο φιλε

Το έψαξα κ εγω αρκετά τελευταία.

1,89 ειμαι κ καθομαι πανω άνετα.

Ευκολοδήγητο άνετο ευέλικτο .

Αρκετά αθηναΐκα στο καρ τα εχω οδηγήσει

Ελαφρώς υψηλοροπο , καλο στήσιμο κ ωραια φρένα.

Τρως αέρα βεβαια.

Επειδή κοίταγα κ δούκα 690 καμία σχέση το ενα με το αλλο.

Επίσης δούκα θελεις ενα τάληρο εύκολα.

Το ντορσο στα ιδια λεφτά κ αν ψαχτείς βρίσκεις κ φακτορι.

Απο σέρβις η απριλια θεωρώ λιγο πιο τσουχτερή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Gee πως το έφαγες πως είναι λυμένο και δεμένο το SD, τι άσχημο έχει, είναι παλαιότερο από '07 και το έχουν μαϊμουδέψει να μοιάζει με facelift?

ειναι στα χρωματα του r, χωρις να ειναι r, ασχημες που φαινονται καποιες πινελιες που εχει κανει και καποιοι χρωματισμοι σε καποια μερη (δισκοπλακες, δαγκανες, βιδες, μανετες, ζαντες κτλ) αλλα αυτα ειναι και γουστα, αν ειναι 05-06 η 07+ μονο ο αριθμος πλαισιου μπορει να στο πει γιατι μπορει να εχει αλλαξει σχεδον ολα τα πραγματα που ειναι διαφορετικα και να μην φαινεται με το ματι.

μια ωραια αγγελια μου φαινεται αυτη: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6392721/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα μια χαρα παιρνει 690 δουκα με τα λεφτα του.

Απλα ισως το superduke να ειναι καλυτερη επιλογη, για να ανεβει κι' ολας σε δυναμη.

Για το dorso τα ειπαμε.

950 sm μ@μαει αλλα πρεπει να βρεις σε αριστη κατασταση. Επισης πινει τον αμπακο απ' οτι ξερω.

Πρεπει να πεσουν test ride απο ΄κει και περα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ριξω κ μια ερωτηση μιας που πιασαμε τα ντορσο?

ενω το 750 το βλεπεις πολυ συχνα και ολοι το ξερουν , το 1200 ειναι σαν να μην υπαρχει.

περιεργο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ριξω κ μια ερωτηση μιας που πιασαμε τα ντορσο?

ενω το 750 το βλεπεις πολυ συχνα και ολοι το ξερουν , το 1200 ειναι σαν να μην υπαρχει.

περιεργο?

Ποιος ξερει τωρα. Το 1200 ειναι Κ@ΥΛΑ και θα το επαιρνα στανταρ αν μπορουσα.

Ακομα και βιντεο του ειναι δυσκολο να βρεις. Παιζει σχεδον στα ιδια κιλα με το 750 αλλα εχει πολυ παραπανω δυναμη.

Με αλλα λογια ειναι απλα πολυ καλυτερο. Κριμα που δεν πουλησε..

Υπαρχει και το dorsoduro R αλλα νομιζω δεν ειναι διαθεσιμο σε κοινους θνητους :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα