Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Το Hyper είναι ένα παιχνίδι παιχνιδιάρικο παιχνίδι. Απλά για καθημερινό θεωρώ έχει θέμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 a) Μην ξαναπείς Χορνέτα την Χορνηλία θα τα χαλάσουμε! Με ψήνεις για CB1000 όμως. Ρε αυτο το κολλησα απο εναν φιλο που εχει το 900 και μας εχει ζαλισει λεγοντας το συνεχεια ο Χορνετας κι ο Χορνετας !! Δεν προσπαθω να σε ψησω για τιποτα, η τελικη επιλογη ειναι ,και πρεπει να ειναι, δικια σου γιατι μονο εσυ ξερεις τις αναγκες και τα θελω σου . Εγω την γνωμη μου λεω μηπως σε βοηθησω λιγακι,αν ημουν λιγο πιο κοντος απ οτι ειμαι και ηθελα ενα μηχανακι αναμεσα σε αυτα που αναφερεις θα επερνα η τον σουπερ δουκα η το cb , αν ηθελα κι ολας να μετακινουμαι καθημερινα με αυτο τοτε το CB θα ηταν μονοδρομος ! Αυτο και τπτ περισσοτερο ! Τυγχαινει και το εχει ο Βικτωρας (Vic) που εδω και αρκετα χρονια πηγαινουμε βολτες μαζι και το ξερω το μηχανακι. Εδω απορω με τον εαυτο μου τοση ωρα που λεω καλα λογια να ενα Χονδα :crazy: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Λε ανέβα σε ένα cb1000 και πες μας μετά αν μοιάζει καθόλου η αίσθηση με του Χορνετ σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Άμα βρω να ανέβω, ανάθεμα εάν έχω ακούσει έστω και έναν με CB1000R. Θα ανέβω και σε Dorso που το έχω πρόχειρο, και τώρα που το καλοκοιτάω δεν μου φαίνεται τόσο γουρούνι όσο το είχα στο μυαλό μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Το μεκανακι πρεπει να ειναι κ@υλ@ οποτε παρε αυτο που σε φτιαχνει πιο πολυ οπτικα και οδηγικα, τα υπολοιπα ειναι να 'χαμε να λεγαμε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Ειναι πολυ ευκολοδηγητο ,παθαινω πλακα καθε φορα που οδηγαω του Vic ,ειναι σαν μια πολυ γρηγορη ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ σκουπα !!! Εχει γκαζι,εχει ροπη ,εχει και γ@μω τα φρενα και με ενα ζευγαρι gp racer κανεις και τα τρακ ντει σου που θελεις Τι ειπε ο ανεκδιηγητος!!!!Δεν υπαρχεις ρε! Le flwr ωραιοι προβληματισμοι φιλε,προσωπικα ολα οσα αναφερθηκαν μ αρεσουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Το μεκανακι πρεπει να ειναι κ@υλ@ οποτε παρε αυτο που σε φτιαχνει πιο πολυ οπτικα και οδηγικα, τα υπολοιπα ειναι να 'χαμε να λεγαμε +1 σε αυτό Επειδή στην αρχή έδειξε πχ για το CB μια αδιαφορά ακόμα κι αν όλοι πούμε ότι είναι το πιο κατάλληλο και εσένα δεν σου κάνει κλικ τότε το ξεχνάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 speed triple...πιστεψε με δεν θα σου βγει honda αλλα θα προτιμας να κοβεις ποτα και να τα κανεις συντηριση.Ειναι γκομεναραααα μηχαναρα ερωτας. αν δεν ειχα θεμα με αερα και υψος αυτα θα επερνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) +1 σε αυτό Επειδή στην αρχή έδειξε πχ για το CB μια αδιαφορά ακόμα κι αν όλοι πούμε ότι είναι το πιο κατάλληλο και εσένα δεν σου κάνει κλικ τότε το ξεχνάς. Ναι αλλα εχουμε πει ποσες φορες οτι ωραιο να παιρνεις αυτο που εχεις καυλα αλλα εαν δεν εχεις να το κυκλοφορεις ,μια η αλλη ερχεται με το να μην το επαιρνες. Και το λεω,γιατι εαν το εχει για καθημερινο αν παρει ντουκο που θα θελει ιμαντες κτλ καθε λιγο,τα εξοδα και τα χιλιομετρα μαζευονται. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2015 από τον Dant3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Ναι αλλα εχουμε πει ποσες φορες οτι ωραιο να παιρνεις αυτο που εχεις καυλα αλλα εαν δεν εχεις να το κυκλοφορεις ,μια η αλλη ερχεται με το να μην το επαιρνες. Αν τίθεται ζήτημα αντοχής στο κόστος φυσικά συμφωνώ. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 νταξει, διαβασα την περιγραφη και το πρωτο που μου ρθε στο μυαλο, ειναι η πρωτη σκεψη σου! δουκας λοιπον. Να πω τη μαλακία μου, λίγο βαρετό μου φαίνεται το CB1000R, και υπάρχει η αφελής σκέψη "ε από 80 στα 100 άλογα σιγά τη διαφορά" (ναι ξέρω, 1000cc άλλη φάση). Λέω παπαριές, ε? οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 1. Ροπή 2. Αξιοπιστία 3. Δύναμη 4. Εμφάνιση καγκουρό 5. Αll around 6. Σχετικά καλή κατανάλωση Ζ 750 δεύτερης γενιάς... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Και εγω θελω να αλλαξω αλλα το προβλημα ειναι οτι μου αρεσουν ολα! Ολα εχουν καποιο ενδιαφερον και εχουν τουλαχιστον ενα χαρακτηριστικο που σε εξιταρει (εκτος τα χονδα). Αγαπητε λε φλωρ, παρε αυτο που γουσταρεις, αρκει να σε καλυπτει στην καθημερινοτητα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Απο την στιγμη που το θες και για καθε μερα το Hyper το ξεχνας, ειναι αρκετα δυστροπο σαν μηχανακι, πολυ κουραστικο και πολυ απαιτητικο και επικινδυνο.Δεν κανει με τιποτα για καθημερινη χρηση και ζηταει πολλα.Ειναι αλλου σε στησιμο αλλα ειναι ωραιο μονο οταν το πιεζεις πολυ, οταν το πας κυρια δυσανασχετει. Το superduke ειναι πολυ πιο φιλικο, πιο ευκολο, οδηγειται αρκετα πιο ευκολα ηρεμα, ειναι λιγοτερο απαιτητικο σε συντηρηση(οχι οσο ενα japan) και επισης πιστευω οτι δεν κανει για καθημερινη χρηση. Το cb ειναι ενα πολυ ωραιο μηχανακι, παρα πολυ καλο, αξιοπιστο, ευκολοσυντηρητο και δεν εχει καμια σχεση με το hornet σου σε γκαζι και στησιμο, καμια. Για dorso και speed triple δεν γνωριζω, δεν απαντω. Αν ηθελες καποιον κανιβαλο δεν θα σκεφτοσουν αλλο μηχανακι, οποτε για μενα πηγαινε δαγκωτος στο cb που συνδυαζει καλυτερα τους 2 κοσμους Αν θες περαιτερω αναλυση για καποιο απο τα δυο πρωτα που ανεφερα, ευχαριστως Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2015 από τον Gee 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΑΟ 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Hayabusa με τους δρόμους που έχουμε δεν θα ευχαριστηθείς ss 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 ρε συ gee πες κανα δυο λόγια ακόμα για το duke γιατί σκέφτομαι αρκετά σοβαρά τον τελευταιο καιρό να δώσω το 690 γι αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Παρενθεση : Το Dorso καιει τον κwλο του και εχει θεμα με τα ηλεκτρικα. Κατα τ αλλα είναι πολύ δυνατο μηχανακι με τρελλη ροπη. Καθαρα εργαλειο για πιστα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 ρε συ gee πες κανα δυο λόγια ακόμα για το duke γιατί σκέφτομαι αρκετά σοβαρά τον τελευταιο καιρό να δώσω το 690 γι αυτό ελα παρτο βολτα ρε... Παρενθεση : Το Dorso καιει τον κwλο του και εχει θεμα με τα ηλεκτρικα. Κατα τ αλλα είναι πολύ δυνατο μηχανακι με τρελλη ροπη. Καθαρα εργαλειο για πιστα..... Νικο ουτε καν... Σε σχεση με τα μηχανακια που λεμε το dorso δεν εχει να πει τιποτα στο θεμα ροπη, ουτε στο θεμα πιστα, εκει που εκλασαν αυτα βγηκε το dorso, η μιζα του Hyper παιζει να εχει πιο πολυ ροπη απο το dorso 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 για κατι τετοιο εισαι http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6569850/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 tuono; απο ολα τα προηγουμενα υπερεχει παντου κ το βρισκεις και τσαμπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 CB1000R από μένα...... Το μηχανάκι είναι απολύτως διαφορετικό σε σχέση με το 600άρι. Πραγματικά, καμία σχέση....Κ Α Μ Ι Α. Το 1000άρι έχει δραματικά καλύτερα φρένα, πολύ περισσότερο γκάζι και ιδιαίτερα ροπή, είναι σαφώς καλύτερο σε αναρτήσεις και πολύ καλύτερο σε ζύγισμα. Στρίβει με τη σκέψη, μέσα στη στροφή αλλάζεις γραμμές εύκολα και το κάνει τόσο αβίαστα που θα φτάνεις στο τέλος της διαδρομής απολύτως ξεκούραστος και θα αναρωτιέσαι για το πως έφαγες τόσο λίγο χρόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 tuono; απο ολα τα προηγουμενα υπερεχει παντου κ το βρισκεις και τσαμπα Καθημερινα δε νομιζω να τη παλεψει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις. Αυτή τη στιγμή ο αχταρμάς στο μυαλό μου έχει ως εξής. Triumph Speed Triple 1050 '05 - 4.000 Ουγκ, κανίβαλλος βρετανός. Φοβάμαι την συντήρηση και τα 3-4 κατοστάρικα που θα χρειαστεί για να στρώσουν αυτά τα φανάρια (μη βαράτε!) KTM 990 Super Duke '08 - 5.0000 Γουστάρω κανίβαλο που να με πριζώνει, απλά όπως είπα ξέρω πως δεν μπορώ να το πάω όπως του αρμόζει και διστάζω. Gee, έχω ακούσει πως το παλιό SDuke δεν θέλει να πηγαίνει αργά, μπερδεύει κομπιάζει κλπ. Ισχύει? Honda CB 1000 R '08 - 5.500 (Συζητήσιμη) Ρε γαμώτο, σας πιστεύω πως τα σπάει το μοτόρι, αλλά δεν μου βγάζει αυτό το "μμμμννννγγγγκγκχχχχυυνννννωωωω.." (με το συμπάθειο). Μονόμπρατσο ωραίο, αλλά μάπα/μέση δεν μου κάνουν κλικ. Έβαλα την παραπάνω αγγελία καθώς είναι η μόνη που έχει κάνει κάτι για την εγκληματική μαμά εξάτμιση. Aprilia Dorsoduro 750 +ABS '10 - 4.300 Τι τρέχει με αυτή τη μοτοσυκλέτα θα μου εξηγήσει κανείς? Το είχα ως αργό και μαούνα στο μυαλό μου. Μετά μου λένε "είσαι τρελός γαμάει πάει τάπα", διαβάζω και 1 - 2 reviews που λένε πως βγάζει μοταρντο-ειδή γούστα, το ξανακοιτάω και ναι δεν είναι το τέρας που φανταζόμουν. Τώρα έρχομαι εδώ και πάλι τάφο το βγάζετε :D Η ιδέα ενός μεγάλου μοτάρντ με καρατιμονάρα με ψήνει. Κατά τ'άλλα, Tuono δεν μου αρέσει καθόλου αν και ναι έχω ακούσει πως τσακίζει κανονικότατα, Hyper πέρα από παιχνίδι είναι και πανάκριβο. Είχα και μια άκυρη σκέψη για SV 1000 naked αλλά πιστεύω θα ξενερώσω τη ζωή μου σε σχέση με τα άλλα. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια, γράφω καθώς τα σκέφτομαι για να γίνεται και καμιά κουβέντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Θέλω να σε βοηθήσω, αλλά σε φοβάμαι κιόλας...... :lol: :P Λοιπόν αγορίνα, αφού ο λόγος που θες ν' αλλάξεις είναι ότι απλά βαρέθηκες (δυστυχώς όλοι το παθαίνουμε, μεγάλη αρρώστεια), θα πρέπει να πας σε κάτι εντελώς διαφορετικό για να νοιώσεις τη διαφορά. Το να πουλήσεις το street 600άρι για να πας σε κάτι παραπλήσιο, βγάλτο απ' το μυαλό σου θα έλεγα. Σε βλέπω να ξενερώνεις σύντομα και ν' ανοίγεις πάλι θέμα. :D Δε θα σου προτείνω συγκεκριμένο μοντέλο (είδα είσαι δύσκολο αγόρι, 4 σελίδες και τίποτα ακόμα), :lol: :P οπότε βάλτα κάτω και δες ποιό σου αρέσει απλά. Μόνο συναισθηματικά δες το, ακριβώς για να καλύψεις το συναισθηματικό κενό που σου δημιούργησε η συνήθεια ετών με το υπάρχον. (Τα λέω σε σένα για να τ' ακούω κι εγώ)....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) "οι ψυχολογικές μεταβολές ενος μοτοσυκλετιστή, στη σχεση με τη μοτοσυκλέτα του. Στο παρον βιβλίο, εξετάζουμε πως αλλάζει η σχέση αυτή μεσα στο χρόνο, και πως μπορει να βρεί λυσει στα βασανιστικά αυτά αδιέξοδα." Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2015 από τον GavriilVet 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες