Jump to content
Le Flwr

Θέλω να αλλάξω αλλά δεν μου αρέσει (σχεδόν) τίποτα

Recommended Posts

(έγραφα και έγραφα, και πάτησα back και τα έχασα όλα. Πάμε περιληπτικά τώρα.)

Βαριέμαι λίγο το Χόρνετ, θέλω κάτι νέο, λίγο πιο προχωρημένο και λίγο πιο δυνατό επειδή είμαι ψώνιο. Θα προτιμούσα κάτι ροπάτο (ή μεγάλο 4κ ή 3/2/1κ) και μανιτζέβελο, όχι μαούνα. Συμβιβάζομαι και με το "περισσότερο μπαμ, μικρότερη τελική"

Χρήση:

Δουλειά, βόλτες, ταξίδια, τα πάντα όλα με μια σκέψη και για πίστα (CSS, track days) αναλόγως χρόνου και χρημάτων

Σκέψεις:

Super Duke το παλιό

+ Ροπή, επιδόσεις περιφεριακά, ομορφούτσικο

- Δεν έχω χέρια, ταλαιπωρία από καθημερινή χρήση

Dorsoduro (μου το πρότειναν)

+ Γκάζι, περιφεριακά, όμορφο

- Έχω την εντύπωση πως θα είναι μαούνα και πιο αργό από το Χόρνετ, αλλά μου λένε πως λέω μαλακίες, και δεν ξέρω τι ισχύει. Πολυφορεμένο σε καγκαραίικους κύκλους

Buell

+ Κουκλιά, ροπάκλα, πολύ μαζεμένα, ιδιαίτερα

- Λολ οκ που πας να μπλέξεις, πανάκριβα σε σχέση με τα άλλα μεταχειρισμένα

Tuono παλιό

Δεν το σκέφτομαι καθόλου, κάτι δε μου αρέσει με αυτό το μοτό

Hypermotard

+ Γκάζι ροπή καγκουριά περιφερειακά, κουκλάρα, πρώτη μούρη στο καβούρι

- Λολ με τι χέρια part 2, συντήρηση ανταλλακτικά κλπ κλάφτα (υποθέτω)

CB1000R

+ Honda ρε! Πιο λογική συντήρηση, γκάζι, φαντάζομαι ροπή παρά τον 4κ, μονόμπρατσο γιαμ γιαμ

- Μεεεεεεχχχ.... Δεν ξέρω δεν μου έκανε ποτέ για μοτό που θα πω "ΣΚΑΩ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩ", πολύ "ίδιο" σε στυλ και φιλοσοφία με το Χόρνετ

Υπήρχε και η σκέψη να πάρω ταλαιπωρημένο SS για να γίνει streetfighter αλλά πολύ μπλέξιμο και τρέξιμο και άντε να βρεις μοτό με την σωστή ζημιά και άντε να το στήσεις.

Επίσης η ιδέα να πάρω για 2ο ένα Supermotard κανονικό για τον χαβαλέ και το Χόρνετ για όλα τα υπόλοιπα.

Ας πούμε μπάτζετ βαριά 5000.

Πείτε καμιά ιδέα ή άποψη να περνάει η ώρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το επιχείρημα δεν έχω χέρια δεν το λαμβάνω υπόψιν... άρα... δε γουίνερ ίζ;; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρελό φοβερό κουκλάρα, ξέχασα να το συμπεριλάβω αλλά

α) Τα φοβάμαι τα παλιά από ζήτημα αξιοπιστίας

β) Τα νέα φανάρια είναι α πα αρα δε κτα.

γ) Στο μπάτζετ μου είμαι μόνο ή για παλιόοοοο Speed ή για παλαιούτσικο street απ'όσο έχω δει

Είδα street με μετατροπή σε στρογγυλοφάναρο και ήταν ΤΕΡΜΑ κούκλα αλλά φοβάμαι πως θα φύγω από το μπάτζετ κατά πολύ.

@Raven: Δεν ξέρω, αισθάνομαι λίγο κρετίνος να πάρω το μεγαθήριο που δεν θα το πηγαίνω ούτε στο 5%

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπάτζετ?

Άκυρο είμαι τυφλός.

Τriple απο μένα.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαριέμαι λίγο το Χόρνετ, θέλω κάτι νέο, λίγο πιο προχωρημένο και λίγο πιο δυνατό επειδή είμαι ψώνιο. Θα προτιμούσα κάτι ροπάτο (ή μεγάλο 4κ ή 3/2/1κ) και μανιτζέβελο, όχι μαούνα. Συμβιβάζομαι και με το "περισσότερο μπαμ, μικρότερη τελική"

Πείτε καμιά ιδέα ή άποψη να περνάει η ώρα...

Το έχεις κοντύνει καθόλου το hornet?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέπω 2 αυτή τη στιγμή.

Γνωστά προβλήματα για το μηχανάκι? Όπως είπα κάπως το έχω στο μυαλό μου πως τα παλιά Speed/ Street θα σκορπάνε σε τεύχη με το που ανοίγεις το γκάζει...

@telixristos Σωστός, καλή απλή ιδέα για προσωρινό φιξάκι. Όχι καθόλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με λιγη καλη θελση και απο τις δυο πλευρες και με μετρητο πιστευω το χτυπας 5500.

http://www.car.gr/cl...s/view/6448098/

Επισης.....fz1?

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαντάω μόνο σ' αυτό, γιατί κι εγώ την έχω πάθει, αλλά αν ήξερα θα τα έσωζα.

Ανά κάποια λεπτά, το mb (βασικά το ipb) σώζει αυτόματα αυτά που γράφεις στην απάντηση, είτε πατήσεις «Αποστολή/Προεπισκόπηση» είτε όχι. Το βλέπεις κιόλας.

2dujxia.jpg

Αν για κάποιον λόγο χάσεις το κείμενο, π.χ. ανανέωση, backspace κλπ, ξαναπηγαίνεις να απαντήσεις και πατάς το «Αυτόματη Εμφάνιση Αποθηκευμένων Περιεχομένου» και είσαι άρχοντας :_thumbsup:

Προσοχή μόνο στις αποστρόφους « ' » γιατί μετατρέπονται σε html entities και θέλουν φτιάξιμο. Από ' σε '

23wps49.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό σου δεν το έχω καβαλήσει ποτέ για να συγκρίνω με το CB1000R.

Προσωπικά το θεωρώ την ιδανική ισορροπία μεταξύ παιχνιδιού και καθημερινής χρήσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε ενα CB1000 r γιατι :

Μετα τον Χορνετα πιστευω πως θα σου ταιριαξει πιο πολυ απο τα υπολοιπα

Ειναι πολυ ευκολοδηγητο ,παθαινω πλακα καθε φορα που οδηγαω του Vic ,ειναι σαν μια πολυ γρηγορη ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ σκουπα !!!

Το βρισκεις σε πολυ καλη τιμη μεταχειρισμενου

Ειναι το πιο all around μηχανακι απ ολα τα αλλα που αναφερεις

Εχει πολυ λογικη συντηρηση

Εχει γκαζι,εχει ροπη ,εχει και γ@μω τα φρενα και με ενα ζευγαρι gp racer κανεις και τα τρακ ντει σου που θελεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

CB1000R και απο μενα.

Γιατι δε κοιτας και το Tuono το καινουργιο?Αν και τωρα που κοιταω το θες και για δουλεια οποτε δε θα τη παλεψεις.

Νομιζω οτι το χονδα θα σου ειναι το καλυτερο για αυτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω τη μαλακία μου, λίγο βαρετό μου φαίνεται το CB1000R, και υπάρχει η αφελής σκέψη "ε από 80 στα 100 άλογα σιγά τη διαφορά" (ναι ξέρω, 1000cc άλλη φάση).

Λέω παπαριές, ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω τη μαλακία μου, λίγο βαρετό μου φαίνεται το CB1000R, και υπάρχει η αφελής σκέψη "ε από 80 στα 100 άλογα σιγά τη διαφορά" (ναι ξέρω, 1000cc άλλη φάση).

Λέω παπαριές, ε?

Nαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανώς Duke 990 δεν είναι το CB1000R (τσεκαρισμένο :P ) αλλά θερρώ πως σε σχέση με το δικό σου θα δεις μια κάποια διαφορά :P

Και επιπλέον πχ τη διαφορά με το Δούκα θα την καταλάβεις σε στήσιμο μόνο....όταν πας μόνος σου όχι ιδιαίτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λέω παπαριές, ε?

Όχι.

Πάρε άλλο στυλ μηχανής,η διαφορά είναι στην αίσθηση.Το Dorso με την τιμόνα του θα σου ξυπνήσει άλλα ένστικτα.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λέω παπαριές, ε?

Το CB 1000 r εχει 125 ιππους και ειναι πολυ πιο γρηγορο απο οσο φανταζεσαι . Το μονο μειον του για καποιον οδηγο που κυνηγαει το οριο ειναι πως ειναι λιγο ''αδιαφορο'' λογο της ευκολίας και του τροπου που μπορεις να το πας γρηγορα .Πραγματικα ειναι παρα πολυ ευκολο και συγχωρει λαθη . Δεν εχει τον χαρακτηρα πχ που θα βρεις σε ενα tuono η σε ενα super duke αλλα δεν παυει να ειναι μια πολυ καλη μοτοσυκλετα που οπως ειπα και πιο πανω τα κανει ολα και συμφερει !

Γνωμη μου ειναι πως δεν θα το μετανοιωσεις και θα χ#στεις κι ολας στην αρχη απο το γκαζακι του . Δεν εχει σχεση με τα 80 αλογα του Χορνετα σου .Βρες ενα και οδηγησε το .

Σε στροφιλικι τρελο με κυνηγητο δεν μπορεις να φανταστεις ποσο γρηγορα και ΠΟΣΟ ευκολα παει !Εκνευριστικά ευκολα θα ελεγα . Δεν φαινεται να εχει διαφορά στο ρυθμο με δυκιλινδρα 1200 αρια με λιγο περισσοτερα αλογα απο αυτο και κρατιεται ανετα μαζι τους ! (μιλαω για οδηγους ισαξιους) Τσιμπα το και δεν θα το μετανιωσεις !

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

a) Μην ξαναπείς Χορνέτα την Χορνηλία θα τα χαλάσουμε! Με ψήνεις για CB1000 όμως.

β) Σκέφτομαι πολύ και αυτό που λέει ο karellen, πως άλλη στάση άλλο τιμόνι άλλη απόδοση θα δώσει και άλλη αίσθηση, περισσότερο από τα παραπάνω cc στο ίδιο στυλ

3) Ρε το hyper το έχω στο μυαλό μου ως πύραυλο που εάν δεν είσαι ο Chris Pfeiffer βάλτο καλύτερα στο σαλόνι να το κοιτάς :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε καν.το hyper ειναι ωραιο και με πολλες δυνατοτητες και δεν ειναι ιδιαιτερα δυστροπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 1100 λες έτσι?

Βζζζζζτ, 7000+ το hyper.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα