Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (έγραφα και έγραφα, και πάτησα back και τα έχασα όλα. Πάμε περιληπτικά τώρα.) Βαριέμαι λίγο το Χόρνετ, θέλω κάτι νέο, λίγο πιο προχωρημένο και λίγο πιο δυνατό επειδή είμαι ψώνιο. Θα προτιμούσα κάτι ροπάτο (ή μεγάλο 4κ ή 3/2/1κ) και μανιτζέβελο, όχι μαούνα. Συμβιβάζομαι και με το "περισσότερο μπαμ, μικρότερη τελική" Χρήση: Δουλειά, βόλτες, ταξίδια, τα πάντα όλα με μια σκέψη και για πίστα (CSS, track days) αναλόγως χρόνου και χρημάτων Σκέψεις: Super Duke το παλιό + Ροπή, επιδόσεις περιφεριακά, ομορφούτσικο - Δεν έχω χέρια, ταλαιπωρία από καθημερινή χρήση Dorsoduro (μου το πρότειναν) + Γκάζι, περιφεριακά, όμορφο - Έχω την εντύπωση πως θα είναι μαούνα και πιο αργό από το Χόρνετ, αλλά μου λένε πως λέω μαλακίες, και δεν ξέρω τι ισχύει. Πολυφορεμένο σε καγκαραίικους κύκλους Buell + Κουκλιά, ροπάκλα, πολύ μαζεμένα, ιδιαίτερα - Λολ οκ που πας να μπλέξεις, πανάκριβα σε σχέση με τα άλλα μεταχειρισμένα Tuono παλιό Δεν το σκέφτομαι καθόλου, κάτι δε μου αρέσει με αυτό το μοτό Hypermotard + Γκάζι ροπή καγκουριά περιφερειακά, κουκλάρα, πρώτη μούρη στο καβούρι - Λολ με τι χέρια part 2, συντήρηση ανταλλακτικά κλπ κλάφτα (υποθέτω) CB1000R + Honda ρε! Πιο λογική συντήρηση, γκάζι, φαντάζομαι ροπή παρά τον 4κ, μονόμπρατσο γιαμ γιαμ - Μεεεεεεχχχ.... Δεν ξέρω δεν μου έκανε ποτέ για μοτό που θα πω "ΣΚΑΩ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩ", πολύ "ίδιο" σε στυλ και φιλοσοφία με το Χόρνετ Υπήρχε και η σκέψη να πάρω ταλαιπωρημένο SS για να γίνει streetfighter αλλά πολύ μπλέξιμο και τρέξιμο και άντε να βρεις μοτό με την σωστή ζημιά και άντε να το στήσεις. Επίσης η ιδέα να πάρω για 2ο ένα Supermotard κανονικό για τον χαβαλέ και το Χόρνετ για όλα τα υπόλοιπα. Ας πούμε μπάτζετ βαριά 5000. Πείτε καμιά ιδέα ή άποψη να περνάει η ώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Το Speed Triple τι σου λέει; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Το επιχείρημα δεν έχω χέρια δεν το λαμβάνω υπόψιν... άρα... δε γουίνερ ίζ;; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τρελό φοβερό κουκλάρα, ξέχασα να το συμπεριλάβω αλλά α) Τα φοβάμαι τα παλιά από ζήτημα αξιοπιστίας β) Τα νέα φανάρια είναι α πα αρα δε κτα. γ) Στο μπάτζετ μου είμαι μόνο ή για παλιόοοοο Speed ή για παλαιούτσικο street απ'όσο έχω δει Είδα street με μετατροπή σε στρογγυλοφάναρο και ήταν ΤΕΡΜΑ κούκλα αλλά φοβάμαι πως θα φύγω από το μπάτζετ κατά πολύ. @Raven: Δεν ξέρω, αισθάνομαι λίγο κρετίνος να πάρω το μεγαθήριο που δεν θα το πηγαίνω ούτε στο 5% Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2015 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μπάτζετ? Άκυρο είμαι τυφλός. Τriple απο μένα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (έγραφα και έγραφα, και πάτησα back και τα έχασα όλα. Πάμε περιληπτικά τώρα.) Βαριέμαι λίγο το Χόρνετ, θέλω κάτι νέο, λίγο πιο προχωρημένο και λίγο πιο δυνατό επειδή είμαι ψώνιο. Θα προτιμούσα κάτι ροπάτο (ή μεγάλο 4κ ή 3/2/1κ) και μανιτζέβελο, όχι μαούνα. Συμβιβάζομαι και με το "περισσότερο μπαμ, μικρότερη τελική" Πείτε καμιά ιδέα ή άποψη να περνάει η ώρα... Το έχεις κοντύνει καθόλου το hornet? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βλέπω 2 αυτή τη στιγμή. Γνωστά προβλήματα για το μηχανάκι? Όπως είπα κάπως το έχω στο μυαλό μου πως τα παλιά Speed/ Street θα σκορπάνε σε τεύχη με το που ανοίγεις το γκάζει... @telixristos Σωστός, καλή απλή ιδέα για προσωρινό φιξάκι. Όχι καθόλου. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2015 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Οτι και να παρεις μετα τον τριταφο μια χαρα θα σου κατσει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6518179/ αυτό ; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με λιγη καλη θελση και απο τις δυο πλευρες και με μετρητο πιστευω το χτυπας 5500. http://www.car.gr/cl...s/view/6448098/ Επισης.....fz1? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2015 από τον GeorStrat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (έγραφα και έγραφα, και πάτησα back και τα έχασα όλα. Πάμε περιληπτικά τώρα.) Απαντάω μόνο σ' αυτό, γιατί κι εγώ την έχω πάθει, αλλά αν ήξερα θα τα έσωζα. Ανά κάποια λεπτά, το mb (βασικά το ipb) σώζει αυτόματα αυτά που γράφεις στην απάντηση, είτε πατήσεις «Αποστολή/Προεπισκόπηση» είτε όχι. Το βλέπεις κιόλας. Αν για κάποιον λόγο χάσεις το κείμενο, π.χ. ανανέωση, backspace κλπ, ξαναπηγαίνεις να απαντήσεις και πατάς το «Αυτόματη Εμφάνιση Αποθηκευμένων Περιεχομένου» και είσαι άρχοντας Προσοχή μόνο στις αποστρόφους « ' » γιατί μετατρέπονται σε html entities και θέλουν φτιάξιμο. Από ' σε ' 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Το δικό σου δεν το έχω καβαλήσει ποτέ για να συγκρίνω με το CB1000R. Προσωπικά το θεωρώ την ιδανική ισορροπία μεταξύ παιχνιδιού και καθημερινής χρήσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Παρε ενα CB1000 r γιατι : Μετα τον Χορνετα πιστευω πως θα σου ταιριαξει πιο πολυ απο τα υπολοιπα Ειναι πολυ ευκολοδηγητο ,παθαινω πλακα καθε φορα που οδηγαω του Vic ,ειναι σαν μια πολυ γρηγορη ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ σκουπα !!! Το βρισκεις σε πολυ καλη τιμη μεταχειρισμενου Ειναι το πιο all around μηχανακι απ ολα τα αλλα που αναφερεις Εχει πολυ λογικη συντηρηση Εχει γκαζι,εχει ροπη ,εχει και γ@μω τα φρενα και με ενα ζευγαρι gp racer κανεις και τα τρακ ντει σου που θελεις 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 buell και γκαζι , ειναι δυο λεξεις ππυ δεν πανε , μαζι... δεν ξερω το υγροψυκτο τι λεει ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 CB1000R και απο μενα. Γιατι δε κοιτας και το Tuono το καινουργιο?Αν και τωρα που κοιταω το θες και για δουλεια οποτε δε θα τη παλεψεις. Νομιζω οτι το χονδα θα σου ειναι το καλυτερο για αυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Να πω τη μαλακία μου, λίγο βαρετό μου φαίνεται το CB1000R, και υπάρχει η αφελής σκέψη "ε από 80 στα 100 άλογα σιγά τη διαφορά" (ναι ξέρω, 1000cc άλλη φάση). Λέω παπαριές, ε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Να πω τη μαλακία μου, λίγο βαρετό μου φαίνεται το CB1000R, και υπάρχει η αφελής σκέψη "ε από 80 στα 100 άλογα σιγά τη διαφορά" (ναι ξέρω, 1000cc άλλη φάση). Λέω παπαριές, ε? Nαι. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Προφανώς Duke 990 δεν είναι το CB1000R (τσεκαρισμένο :P ) αλλά θερρώ πως σε σχέση με το δικό σου θα δεις μια κάποια διαφορά :P Και επιπλέον πχ τη διαφορά με το Δούκα θα την καταλάβεις σε στήσιμο μόνο....όταν πας μόνος σου όχι ιδιαίτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να πω τη μαλακία μου, λίγο βαρετό μου φαίνεται το CB1000R, και υπάρχει η αφελής σκέψη "ε από 80 στα 100 άλογα σιγά τη διαφορά" (ναι ξέρω, 1000cc άλλη φάση). Λέω παπαριές, ε? Όχι. Πάρε άλλο στυλ μηχανής,η διαφορά είναι στην αίσθηση.Το Dorso με την τιμόνα του θα σου ξυπνήσει άλλα ένστικτα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2015 από τον karellen 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να πω τη μαλακία μου, λίγο βαρετό μου φαίνεται το CB1000R, και υπάρχει η αφελής σκέψη "ε από 80 στα 100 άλογα σιγά τη διαφορά" (ναι ξέρω, 1000cc άλλη φάση). Λέω παπαριές, ε? Το CB 1000 r εχει 125 ιππους και ειναι πολυ πιο γρηγορο απο οσο φανταζεσαι . Το μονο μειον του για καποιον οδηγο που κυνηγαει το οριο ειναι πως ειναι λιγο ''αδιαφορο'' λογο της ευκολίας και του τροπου που μπορεις να το πας γρηγορα .Πραγματικα ειναι παρα πολυ ευκολο και συγχωρει λαθη . Δεν εχει τον χαρακτηρα πχ που θα βρεις σε ενα tuono η σε ενα super duke αλλα δεν παυει να ειναι μια πολυ καλη μοτοσυκλετα που οπως ειπα και πιο πανω τα κανει ολα και συμφερει ! Γνωμη μου ειναι πως δεν θα το μετανοιωσεις και θα χ#στεις κι ολας στην αρχη απο το γκαζακι του . Δεν εχει σχεση με τα 80 αλογα του Χορνετα σου .Βρες ενα και οδηγησε το . Σε στροφιλικι τρελο με κυνηγητο δεν μπορεις να φανταστεις ποσο γρηγορα και ΠΟΣΟ ευκολα παει !Εκνευριστικά ευκολα θα ελεγα . Δεν φαινεται να εχει διαφορά στο ρυθμο με δυκιλινδρα 1200 αρια με λιγο περισσοτερα αλογα απο αυτο και κρατιεται ανετα μαζι τους ! (μιλαω για οδηγους ισαξιους) Τσιμπα το και δεν θα το μετανιωσεις ! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2015 από τον xampos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Ριξε μια δευτερη ματια στο hyper, θα σου φτιαξει χαμογελο για παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 a) Μην ξαναπείς Χορνέτα την Χορνηλία θα τα χαλάσουμε! Με ψήνεις για CB1000 όμως. β) Σκέφτομαι πολύ και αυτό που λέει ο karellen, πως άλλη στάση άλλο τιμόνι άλλη απόδοση θα δώσει και άλλη αίσθηση, περισσότερο από τα παραπάνω cc στο ίδιο στυλ 3) Ρε το hyper το έχω στο μυαλό μου ως πύραυλο που εάν δεν είσαι ο Chris Pfeiffer βάλτο καλύτερα στο σαλόνι να το κοιτάς :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Ουτε καν.το hyper ειναι ωραιο και με πολλες δυνατοτητες και δεν ειναι ιδιαιτερα δυστροπο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το 1100 λες έτσι? Βζζζζζτ, 7000+ το hyper. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2015 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Da. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες