Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα τα ξημερώματα εκλάπη στην Πάτρα (περιοχή Τριάντειος για όσους ξέρουν) μηχανή πολύ καλού μου φίλου. YBR 125 Χρώματος μαύρου με αριθμό πινακίδας ΚΟΝ 0940. Φωτογραφία δυστυχώς δεν έχω αλλά από ιδιαίτερα χαρακτηριστηκά αναφέρω ότι έχει και τα τέσσερα φλας after(τετράγωνα και όχι τριγωνικά οπως τα μαμά), Στο τεπόζιτο 2 αυτοκόλλητα ODYSSEY (ένα σε κάθε πλευρά) + 1 αυτοκόλλητο Scorpion Bay. Οποιος δει-μάθει-ακούσει κάτι παρακαλώ ας επικοινωνήσει με πμ. Ευχαριστώ. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2015 από τον Stefanakis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Τελικά είχαμε ευχάριστη κατάληξη! Η μηχανή βρέθηκε χθές σε κοντινή σχετικά απόσταση από το σημείο που εκλάπη(συνοικία "Γύφτικα" για όσους ξέρουν) και μάλιστα άθικτη. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Μπραβο..... Παντα ετσι τυχερος να ειναι ο φιλος σου.....φανταζομαι την χαρα του. Μεγαλη προσοχη απο εδω και περα και να μην την αφηνει οσο γινεται απο τα ματια του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ο Σέρλοκ Χολμς μέσα μου συνδέει το όνομα της περιοχής με τα γεγονότα Βέβαια δεν έχω ιδέα απο Πάτρα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2015 από τον freediver73 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 ΠΑλι καλα που το βρηκατε..Τα γυφτοπουλα βολταραν ΜΟΝΟ αυτη την φορα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Τελικά είχαμε ευχάριστη κατάληξη! Η μηχανή βρέθηκε χθές σε κοντινή σχετικά απόσταση από το σημείο που εκλάπη(συνοικία "Γύφτικα" για όσους ξέρουν) και μάλιστα άθικτη. Ρηγανόκαμπο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Λογικά τέρμα Ερενστρώλε. Στην περιοχή Αγ. Αικατερίνης (πίσω από την εκκλησία) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Λογικά τέρμα Ερενστρώλε. Στην περιοχή Αγ. Αικατερίνης (πίσω από την εκκλησία) Χμ, προσφυγικά τότε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Χμ, προσφυγικά τότε. :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Χμ, προσφυγικά τότε. Όχι, τα προσφυγικά είναι λίγο πιο πάνω. Εφάπτονται οι συνοικίες αυτές...... Άλλο τα γύφτικα, άλλο τα προσφυγικά. Είναι κρίμα την συνοικία των προσφύγων, να τη βαπτίσουμε γύφτικα. Κρίμα για τους πρόσφυγες......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Όχι, τα προσφυγικά είναι λίγο πιο πάνω. Εφάπτονται οι συνοικίες αυτές...... Άλλο τα γύφτικα, άλλο τα προσφυγικά. Είναι κρίμα την συνοικία των προσφύγων, να τη βαπτίσουμε γύφτικα. Κρίμα για τους πρόσφυγες......... Βασικά τα γυφτικα είναι η συνοικια όπως την όρισες παραπάνω απλά επειδή οπως είπες εφάπονται πολλοί αποκαλούν όλη την περιοχή γύφτικα. Τεσπά καπου εκει μέσα το βρήκε απο καθαρή τύχη (κολλητός του είχε πάει προς τα κει για ένα θέλημα και αναγνώρησε το μηχανάκι) καλέσαν την ασφάλεια και πήγε και το πήρε κύριος!Τέλος καλό όλα καλά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2015 Ειχε ζημια; Κομμενα καλωδια; Πως ξερει οτι δεν θα του την ξαναπαρουν οι ιδιοι και αλλη φορα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2015 Αγιο ειχε ο ανθρωπος, επειδη ειμαι και κοντα, αμα αποφασισει να παρει ενα φλωγοβολο και να κανει παραναλωμα ολη τη "συνοικια" πες του οτι θα ερθω να βοηθησω (y) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2015 Konmacro, ούτε παιδί 12 χρονών δε θα πετούσε τέτοια μ@λακία..... Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KatemGR 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Ντροπη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Αγιο ειχε ο ανθρωπος, επειδη ειμαι και κοντα, αμα αποφασισει να παρει ενα φλωγοβολο και να κανει παραναλωμα ολη τη "συνοικια" πες του οτι θα ερθω να βοηθησω (y) Σε περιμένουν λένε. Πριν πας μη ξεχάσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sadu 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) μενω ακριβως στην περιοχη που αναφέρεις. Εχουν κανει αποπειρα και στο δικο μου μηχανακι . Είναι δυο , ηλικιας κατω των 30 και κυκλοφορουν με μονοκυλινδρο θορυβοδες μηχανακι , δεν το ειδα καλα αλλα νομιζω χτ ηταν . Σε εμενα βαρεσε ο συναγερμος , ξυπνησα και τους ειδα να φευγουν. Κακοχρονο να εχουν....πες μου σε παρακαλω το μηχανακι που πηραν , ηταν δεμενο ? ειχε συναγερμο ? ηταν κλειδομενο το τιμονι ? και αν ναι το σπασανε για να το παρουν ? η κλειδαρια από το μηχανακι ηταν αθικτη ? τυχον καλωδια κομενα ? να ξερω τι αντιμετοπιζω Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2015 από τον sadu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2015 μενω ακριβως στην περιοχη που αναφέρεις. Εχουν κανει αποπειρα και στο δικο μου μηχανακι . Είναι δυο , ηλικιας κατω των 30 και κυκλοφορουν με μονοκυλινδρο θορυβοδες μηχανακι , δεν το ειδα καλα αλλα νομιζω χτ ηταν . Σε εμενα βαρεσε ο συναγερμος , ξυπνησα και τους ειδα να φευγουν. Κακοχρονο να εχουν....πες μου σε παρακαλω το μηχανακι που πηραν , ηταν δεμενο ? ειχε συναγερμο ? ηταν κλειδομενο το τιμονι ? και αν ναι το σπασανε για να το παρουν ? η κλειδαρια από το μηχανακι ηταν αθικτη ? τυχον καλωδια κομενα ? να ξερω τι αντιμετοπιζω Το μηχανάκι δεν είχε κανένα μέτρο αποτροπής (αλυσίδα,disck lock ή συναγερμό). Τώρα για τιμόνι και καλώδια δεν ξέρω θα ρωτήσω να μάθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες