Jump to content
fasarias

Windows 10

Recommended Posts

2 φορές μου το έχει βγάλει και μένα και με sign out ξαναμπήκε νορμάλ

Μην ανησυχείς

ναι το ξερω αλλα ειναι σπαστικο. γιατι να το κανει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

επειδη κοντευει να περασει ενας μηνας που σημαινει οτι ληγει η ημερομηνια που μπορω να περασω τα 7 παλι μεσω επιλογης που μου εχει (γιατι το cd για φορματ το εχω)

τι βλεπετε οι γνωστες?

αξιζουν τα 10 η να γυρισουμε στα 7?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη κοντευει να περασει ενας μηνας που σημαινει οτι ληγει η ημερομηνια που μπορω να περασω τα 7 παλι μεσω επιλογης που μου εχει (γιατι το cd για φορματ το εχω)

τι βλεπετε οι γνωστες?

αξιζουν τα 10 η να γυρισουμε στα 7?

εσένα σου αρέσουν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ειναι πιο γρηγορα και μου φαινονταια πιο ευχαριστα. δεν εχω πιο ειδικες γνωσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά είναι.

Και drivres για όλα έχουν βρει και για όσα είναι ακόμα σε λειτουργία συμβατότητας,θα βγουν πιστεύω σύντομα.

Αξίζει η αλλαγή,έτσι και αλλιώς δεν χάνουμε και τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο system32 θα βρεις έναν φάκελο με το όνομα GWX.

Μετονόμασε τον σε GWXOFF και όταν κάνεις επανεκκίνηση θα ξεμπερδέψεις.

παιχτουρας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αι οσοι τα αγορασουν παλι τα ιδια εχουν οποτε δεν ειναι ο λογος το τζαμπα.

Το "τζάμπα" κολάει στις υπηρεσίες της Microsoft, που στην πλειοψηφία τους είναι τζάμπα. Το λειτουργικό είναι δωρεάν ως αναβάθμιση για να προωθήσει τις υπηρεσίες της εταιρίας.

ναι ειναι πιο γρηγορα και μου φαινονταια πιο ευχαριστα. δεν εχω πιο ειδικες γνωσεις

Ως λειτουργικό είναι αρκετά ανώτερο από το WIn 7. Ένα πρόβλημα (για όποιον ενδιαφέρεται) είναι τα ζητήματα ιδιωτικότητας που προκύπτουν, καθώς είναι το πρώτο λειτουργικό της MS που μοιράζεται συνεχώς τόσα πολλά στοιχεία με τη μαμά εταιρία για την εγκατάσταση και τις ενέργειες του χρήστη. Δεν είναι το πρώτο (η Apple είχε την τιμή με την προηγούμενη έκδοση του OSX) αλλά είναι ένα ζήτημα όπως και να το δει κανείς. Στη σημερινή εποχή των apps και των online υπηρεσιών που στην ουσία είναι platform agnostic ο μέσος χρήστης έχει επιλογές που δεν περιορίζονται στα Win. Συνυπολογίζοντας και το θέμα της ιδιωτικότητας, το linux γίνεται ελκυστική επιλογή για δεύτερο (ή πρώτο) λειτουργικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα έχω βάλει από την πρώτη μέρα που βγήκαν και μου φαίνονται μια χαρά. Παραθέτω όμως ένα προβληματακι το οποίο αναλόγως την περίσταση μπορεί να δημιουργήσει και θέματα...

Πάω προχθές να κάνω μια εκτύπωση και χωρίς να το προσέξω είχε περάσει σαν default printer τον εκτυπωτή του πατέρα μου (wi-fi, 2 ορόφους πάνω από εμένα!) και τα έστειλε εκεί! Δεν είχα περάσει ποτέ τους σχετικούς drivers (προφανώς τους έχει περασμένους αυτόματα) ούτε μου είχε ζητήσει ή τουλάχιστον δεν το κατάλαβα ποτε να ορίσω τον συγκεκριμένο ως default... 

Λίγη προσοχή λοιπόν στο συγκεκριμένο ζήτημα, μήπως εκτυπώσετε κάτι που δεν πρέπει εκεί που δεν πρέπει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανα και εγω αναβαθμιση σε win 10 απο win 8.1 και απο τοτε που εγινε η αναβαθμιση πρεπει να εχω το λαπτοπ συνδεδεμενο με το φορτιστη αλλιως το ιντερνετ σερνεται....οσο ειχα τα 8.1 δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. Εψαξα για ενημερωσεις μπας και λυθει το προβλημα αλλα τιποτα....Εχει κανεις υποψη του τι μπορει να φταιει??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανα και εγω αναβαθμιση σε win 10 απο win 8.1 και απο τοτε που εγινε η αναβαθμιση πρεπει να εχω το λαπτοπ συνδεδεμενο με το φορτιστη αλλιως το ιντερνετ σερνεται....οσο ειχα τα 8.1 δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. Εψαξα για ενημερωσεις μπας και λυθει το προβλημα αλλα τιποτα....Εχει κανεις υποψη του τι μπορει να φταιει??

παίζει να έχει αλλάξει η ρύθμιση από High performance σε Balanced ή Power save και να σου κόβει απόδοση απ'το WiFi?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παίζει να έχει αλλάξει η ρύθμιση από High performance σε Balanced ή Power save και να σου κόβει απόδοση απ'το WiFi?

δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια ρυθμιση....για πες λιγο πως μπορω να το φτιαξω???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια ρυθμιση....για πες λιγο πως μπορω να το φτιαξω???

στα 8.1 και 10 δεν ξέρω που μπορεί να βρίσκεται,στα 7 που έχω είναι Control Panel -> Power Options.

εκεί έχει 3 default επιλογές αλλά μπορείς να παραμετροποιήσεις κάθε μία όπως θέλεις.

Τροποποιήθηκε από τον smarnel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεξί κλικ στην μπαταρία, επιλογές λειτουργίας. Δες αν λέει υψηλές επιδόσεις και επίλεξε το. Αν δεν φαίνεται, θα είναι εκεί που λέει απόκρυψη πρόσθετων στοιχεών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω αδερφε!!! το προβλημα λυθηκε!!

Τροποποιήθηκε από τον biker97

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παίδες,σε περίπτωση που θέλουμε να αλλάξουμε σκληρό(αυτόν με το λειτουργικό προφανώς)τι κάνουμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παίδες,σε περίπτωση που θέλουμε να αλλάξουμε σκληρό(αυτόν με το λειτουργικό προφανώς)τι κάνουμε;

backup - restore ή κάνεις κλώνο με κάποιο εργαλείο όπως το Acronis, κλπ.

Αν υπάρχει υποψία ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα, καλύτερα να στήσεις εκ νέου το καινούριο και να μεταφέρεις μόνο τα δεδομένα σου απο κάποιο backup...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι μωρέ δεν έχω προβλήματα,απλά το έχω απορία.

Πες πχ ότι πέφτει στα χέρια σου ένας καλύτερος και μεγαλύτερος sd γιατί να μην τον κάνεις βασικό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι μωρέ δεν έχω προβλήματα,απλά το έχω απορία.

Πες πχ ότι πέφτει στα χέρια σου ένας καλύτερος και μεγαλύτερος sd γιατί να μην τον κάνεις βασικό;

εύκολη λύση -> backup-restore με Acronis όπως είπε και ο φίλος παραπάνω

βέλτιστη λύση -> στήσιμο απ'την αρχή στον νέο SSD και αντιγραφή των αρχείων σου απ'τον παλιό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εύκολη λύση -> backup-restore με Acronis όπως είπε και ο φίλος παραπάνω

βέλτιστη λύση -> στήσιμο απ'την αρχή στον νέο SSD και αντιγραφή των αρχείων σου απ'τον παλιό.

Για imaging προτει΄νω καλύτερα Paragon Free γιατί με το Acronis πολλές φορές παίζουν θέματα με συμβατοτητα hardware και πολύ συχνά με το MBR.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερει κανεις εαν γινεται  να φενονται τα προγραματα σαν των w7 στην επιλογη [ολα τα προγραμματα]? ψαχνω αλα δεν βρισκω τπτ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερει κανεις εαν γινεται  να φενονται τα προγραματα σαν των w7 στην επιλογη [ολα τα προγραμματα]? ψαχνω αλα δεν βρισκω τπτ.

http://www.classicshell.net/  είναι προγραμματάκι τσάμπα, μικρό, παραμετροποιήσιμο και εξαιρετικό.

Δες τι κάνει, και αν θες  βοήθεια έχει και forum.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχω αυτο. το ξερω ειναι πολυ καλο απλα θελω να εχω το λουκ των 10 στο start αλλά τα προγραμματα να ειναι σε μια ταξη. Το βραδι θα κατσω να το ψαξω πιο πολυ αν και δεν νομιζω να γινεται.

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis_n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχω αυτο. το ξερω ειναι πολυ καλο απλα θελω να εχω το λουκ των 10 στο start αλλά τα προγραμματα να ειναι σε μια ταξη. Το βραδι θα κατσω να το ψαξω πιο πολυ αν και δεν νομιζω να γινεται.

Η αλφαβητική σειρά δεν σου κάνει; υπάρχει και το search, πατας το windows key και γράφεις το τίτλο του προγράμματος που θες 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για imaging προτει΄νω καλύτερα Paragon Free γιατί με το Acronis πολλές φορές παίζουν θέματα με συμβατοτητα hardware και πολύ συχνά με το MBR.

κάποιο clonig program τότε,υπάρχουν διάφορα.
δεν είχα ποτέ θέματα με Acronis γι'αυτό το πρότεινα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα