spiros!!! 2.501 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 2 φορές μου το έχει βγάλει και μένα και με sign out ξαναμπήκε νορμάλΜην ανησυχείςναι το ξερω αλλα ειναι σπαστικο. γιατι να το κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.501 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 επειδη κοντευει να περασει ενας μηνας που σημαινει οτι ληγει η ημερομηνια που μπορω να περασω τα 7 παλι μεσω επιλογης που μου εχει (γιατι το cd για φορματ το εχω)τι βλεπετε οι γνωστες?αξιζουν τα 10 η να γυρισουμε στα 7? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 επειδη κοντευει να περασει ενας μηνας που σημαινει οτι ληγει η ημερομηνια που μπορω να περασω τα 7 παλι μεσω επιλογης που μου εχει (γιατι το cd για φορματ το εχω)τι βλεπετε οι γνωστες?αξιζουν τα 10 η να γυρισουμε στα 7?εσένα σου αρέσουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.501 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 ναι ειναι πιο γρηγορα και μου φαινονταια πιο ευχαριστα. δεν εχω πιο ειδικες γνωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Μια χαρά είναι.Και drivres για όλα έχουν βρει και για όσα είναι ακόμα σε λειτουργία συμβατότητας,θα βγουν πιστεύω σύντομα.Αξίζει η αλλαγή,έτσι και αλλιώς δεν χάνουμε και τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2015 Στο system32 θα βρεις έναν φάκελο με το όνομα GWX.Μετονόμασε τον σε GWXOFF και όταν κάνεις επανεκκίνηση θα ξεμπερδέψεις.παιχτουρας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Αι οσοι τα αγορασουν παλι τα ιδια εχουν οποτε δεν ειναι ο λογος το τζαμπα.Το "τζάμπα" κολάει στις υπηρεσίες της Microsoft, που στην πλειοψηφία τους είναι τζάμπα. Το λειτουργικό είναι δωρεάν ως αναβάθμιση για να προωθήσει τις υπηρεσίες της εταιρίας. ναι ειναι πιο γρηγορα και μου φαινονταια πιο ευχαριστα. δεν εχω πιο ειδικες γνωσειςΩς λειτουργικό είναι αρκετά ανώτερο από το WIn 7. Ένα πρόβλημα (για όποιον ενδιαφέρεται) είναι τα ζητήματα ιδιωτικότητας που προκύπτουν, καθώς είναι το πρώτο λειτουργικό της MS που μοιράζεται συνεχώς τόσα πολλά στοιχεία με τη μαμά εταιρία για την εγκατάσταση και τις ενέργειες του χρήστη. Δεν είναι το πρώτο (η Apple είχε την τιμή με την προηγούμενη έκδοση του OSX) αλλά είναι ένα ζήτημα όπως και να το δει κανείς. Στη σημερινή εποχή των apps και των online υπηρεσιών που στην ουσία είναι platform agnostic ο μέσος χρήστης έχει επιλογές που δεν περιορίζονται στα Win. Συνυπολογίζοντας και το θέμα της ιδιωτικότητας, το linux γίνεται ελκυστική επιλογή για δεύτερο (ή πρώτο) λειτουργικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Τα έχω βάλει από την πρώτη μέρα που βγήκαν και μου φαίνονται μια χαρά. Παραθέτω όμως ένα προβληματακι το οποίο αναλόγως την περίσταση μπορεί να δημιουργήσει και θέματα...Πάω προχθές να κάνω μια εκτύπωση και χωρίς να το προσέξω είχε περάσει σαν default printer τον εκτυπωτή του πατέρα μου (wi-fi, 2 ορόφους πάνω από εμένα!) και τα έστειλε εκεί! Δεν είχα περάσει ποτέ τους σχετικούς drivers (προφανώς τους έχει περασμένους αυτόματα) ούτε μου είχε ζητήσει ή τουλάχιστον δεν το κατάλαβα ποτε να ορίσω τον συγκεκριμένο ως default... Λίγη προσοχή λοιπόν στο συγκεκριμένο ζήτημα, μήπως εκτυπώσετε κάτι που δεν πρέπει εκεί που δεν πρέπει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
biker97 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 Εκανα και εγω αναβαθμιση σε win 10 απο win 8.1 και απο τοτε που εγινε η αναβαθμιση πρεπει να εχω το λαπτοπ συνδεδεμενο με το φορτιστη αλλιως το ιντερνετ σερνεται....οσο ειχα τα 8.1 δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. Εψαξα για ενημερωσεις μπας και λυθει το προβλημα αλλα τιποτα....Εχει κανεις υποψη του τι μπορει να φταιει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smarnel 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 Εκανα και εγω αναβαθμιση σε win 10 απο win 8.1 και απο τοτε που εγινε η αναβαθμιση πρεπει να εχω το λαπτοπ συνδεδεμενο με το φορτιστη αλλιως το ιντερνετ σερνεται....οσο ειχα τα 8.1 δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. Εψαξα για ενημερωσεις μπας και λυθει το προβλημα αλλα τιποτα....Εχει κανεις υποψη του τι μπορει να φταιει??παίζει να έχει αλλάξει η ρύθμιση από High performance σε Balanced ή Power save και να σου κόβει απόδοση απ'το WiFi? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
biker97 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 παίζει να έχει αλλάξει η ρύθμιση από High performance σε Balanced ή Power save και να σου κόβει απόδοση απ'το WiFi?δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια ρυθμιση....για πες λιγο πως μπορω να το φτιαξω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smarnel 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια ρυθμιση....για πες λιγο πως μπορω να το φτιαξω??? στα 8.1 και 10 δεν ξέρω που μπορεί να βρίσκεται,στα 7 που έχω είναι Control Panel -> Power Options.εκεί έχει 3 default επιλογές αλλά μπορείς να παραμετροποιήσεις κάθε μία όπως θέλεις. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 από τον smarnel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια ρυθμιση....για πες λιγο πως μπορω να το φτιαξω??? Δεξί κλικ στην μπαταρία, επιλογές λειτουργίας. Δες αν λέει υψηλές επιδόσεις και επίλεξε το. Αν δεν φαίνεται, θα είναι εκεί που λέει απόκρυψη πρόσθετων στοιχεών. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
biker97 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω αδερφε!!! το προβλημα λυθηκε!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 από τον biker97 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 Ρε παίδες,σε περίπτωση που θέλουμε να αλλάξουμε σκληρό(αυτόν με το λειτουργικό προφανώς)τι κάνουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 Ρε παίδες,σε περίπτωση που θέλουμε να αλλάξουμε σκληρό(αυτόν με το λειτουργικό προφανώς)τι κάνουμε;backup - restore ή κάνεις κλώνο με κάποιο εργαλείο όπως το Acronis, κλπ.Αν υπάρχει υποψία ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα, καλύτερα να στήσεις εκ νέου το καινούριο και να μεταφέρεις μόνο τα δεδομένα σου απο κάποιο backup... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 όχι μωρέ δεν έχω προβλήματα,απλά το έχω απορία.Πες πχ ότι πέφτει στα χέρια σου ένας καλύτερος και μεγαλύτερος sd γιατί να μην τον κάνεις βασικό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smarnel 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 όχι μωρέ δεν έχω προβλήματα,απλά το έχω απορία.Πες πχ ότι πέφτει στα χέρια σου ένας καλύτερος και μεγαλύτερος sd γιατί να μην τον κάνεις βασικό;εύκολη λύση -> backup-restore με Acronis όπως είπε και ο φίλος παραπάνωβέλτιστη λύση -> στήσιμο απ'την αρχή στον νέο SSD και αντιγραφή των αρχείων σου απ'τον παλιό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 εύκολη λύση -> backup-restore με Acronis όπως είπε και ο φίλος παραπάνωβέλτιστη λύση -> στήσιμο απ'την αρχή στον νέο SSD και αντιγραφή των αρχείων σου απ'τον παλιό.Για imaging προτει΄νω καλύτερα Paragon Free γιατί με το Acronis πολλές φορές παίζουν θέματα με συμβατοτητα hardware και πολύ συχνά με το MBR. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Ξερει κανεις εαν γινεται να φενονται τα προγραματα σαν των w7 στην επιλογη [ολα τα προγραμματα]? ψαχνω αλα δεν βρισκω τπτ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Ξερει κανεις εαν γινεται να φενονται τα προγραματα σαν των w7 στην επιλογη [ολα τα προγραμματα]? ψαχνω αλα δεν βρισκω τπτ.http://www.classicshell.net/ είναι προγραμματάκι τσάμπα, μικρό, παραμετροποιήσιμο και εξαιρετικό.Δες τι κάνει, και αν θες βοήθεια έχει και forum. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το εχω αυτο. το ξερω ειναι πολυ καλο απλα θελω να εχω το λουκ των 10 στο start αλλά τα προγραμματα να ειναι σε μια ταξη. Το βραδι θα κατσω να το ψαξω πιο πολυ αν και δεν νομιζω να γινεται. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Το εχω αυτο. το ξερω ειναι πολυ καλο απλα θελω να εχω το λουκ των 10 στο start αλλά τα προγραμματα να ειναι σε μια ταξη. Το βραδι θα κατσω να το ψαξω πιο πολυ αν και δεν νομιζω να γινεται.Η αλφαβητική σειρά δεν σου κάνει; υπάρχει και το search, πατας το windows key και γράφεις το τίτλο του προγράμματος που θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smarnel 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Για imaging προτει΄νω καλύτερα Paragon Free γιατί με το Acronis πολλές φορές παίζουν θέματα με συμβατοτητα hardware και πολύ συχνά με το MBR.κάποιο clonig program τότε,υπάρχουν διάφορα.δεν είχα ποτέ θέματα με Acronis γι'αυτό το πρότεινα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες