Jump to content
fasarias

Windows 10

Recommended Posts

Σήμερα φόρτωσα πειρατικό,

δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

Είναι νωρίς αγορίνα για να εκδηλωθούνε. Περιμένουν να τα φορτώσει κόσμος και ντουνιάς και μετά θ' αρχίσει της τρελής το πανηγύρι....:yes:

Αλλιώς όλοι θα σταμάταγαν να τα εγκαθιστούν. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σήμερα φόρτωσα πειρατικό,

δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

Στο επομενο update θα δειξει :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά χαλαρώστε που θα κυνηγήσει η microsoft τους πειρατές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά από φίλους που κάναν την αναβάθμιση από γνήσια 8άρια άκουσα τα καλύτερα και για το interface και για ταχύτητα.

Οπότε λέω να την κάνω κι εγώ αύριο στο λαπτοπ μου που τρέχει γνήσια 8.1. Την έχω λάβει και περιμένει να την ξεκινήσω.

Ερώτηση: το γνήσιο key που έχω αφορά αποκλειστικά τα 8άρια ή θα ισχύει και για τα 10 απ'τη στιγμή που είναι δωρεάν το update?

Επίσης το recovery διαμέρισμα του σκληρού (έχει απλά μια 'εικόνα' της hp και δεν σ'αφήνει να κάνεις και τίποτα) θα συνεχίσει να υπάρχει με τα 10 μέσα μετά την αναβάθμιση? Να το κάνω iso και να κρατήσω ένα boot dvd απ'τα 8άρια πριν κάνω οτιδήποτε? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το κλειδί ούτε η ίδια η microsoft δεν ξέρει τι γίνεται

η άποψη που επικρατεί είναι οτι αν κάνεις update από γνήσια ή "γνήσια" windows, δημιουργείται ένα κλειδί στου servers της microsoft που γίνεται bind με το hardware σου και μετά δεν ασχολείσαι ξανά, ενεργοποιούνται μόνα τους κάθε φορά που κάνεις format

το κλειδί που έχεις είναι μόνο για τα 8 πάντως σίγουρα

το recovery θα συνεχίσει να υπάρχει, εκτός αν κάνεις clean install και διαγράψεις το partition του

άποψή μου, είναι από τα καλύτερα windows που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα και σε ταχύτητα και σε σταθερότητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά χαλαρώστε που θα κυνηγήσει η microsoft τους πειρατές

Οι καλύτεροι συνεργάτες για την παγκόσμια κυριαρχία: Αν όλοι δουλεύουν windows, και οι επιχειρήσεις τέτοια θα ψωνίσουν και φυσικά γνήσια.

Έλα όμως που αυτό το ρημάδι το άιφώνι αρχικά και το ανδροειδές κατόπιν ξεκόλησε τον κόσμο από το δεσκτόπιο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο οτι ειναι της microsoft. Οχι ολα. Δηλαδη αν hackαρεις το xbox360 ή εχεις πειρατικο το Halo κτλ. 

Γενικα τα Ελληνικα site ειναι λιγο αργα σε σχεση με το ποσο γρηγορα αλλαζουν τα δεδομενα.

Ξαναδιαβασα το αρθρο. Το λενε και εκει μεσα αλλα το λενε σε 1 γραμμη καπου στην μεση. Ο κοσμακης που θα παει κατευθειαν στο τελος για τις τελικες αποψεις του αρθρου θα μπερδευτει ασχημα , οπως και εγω. Ο τιτλος ειναι τελειως για τα κλικ και οχι για να ενδιαφερθει ο κοσμος.

Although Microsoft is yet to provide official clarification on the matter, reports have suggested the EULA cited below pertains to Microsoft services, as opposed to the Windows 10 software itself.

This means the changes made to the license agreement were intended to protect against illicitly obtained Xbox Live and Windows Store content, not all pirated content on a PC.

Τροποποιήθηκε από τον Roaf Beast

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτός εδώ λέει ότι σε default ρυθμίσεις δίνεις το ΟΚ να παρακολουθεί όλη την δραστηριότητα σου για κατάλληλη χρήση με τις "συνεργαζόμενες εταιρίες" τους.

Και η Google και η Apple έχουν παρόμοια συμπεριφορά με τα δικά τους σκάνδαλα επίσης αλλά φαίνεται πως η Microsoft για άλλη μια φορά τους ξεπερνάει όλους βάζοντας το ίδιο το λειτουργικό να σκανάρει ότι κάνεις ακόμα και offline και να τους δίνει ραπόρτα για χρήση κυρίως στοχευμένης διαφήμισης (μόνο?).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.techworm.net/2015/08/windows-10-sends-data-to-microsoft-despite-of-privacy-setting-set-not-to.html

Και να διαλεξεις να μην στελνει στην microsoft στοιχεια , παλι στελνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα έβαλα και εγώ.Κανένα θέμα προς το παρόν,ίσα ίσα πάνε και βολίδα.

Συνήθεια θέλουν λίγο στην αρχή για όσους έρχονται από τα 7άρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τις pirate ταινιες τι θα γινει θα πεσει μπλοκ και εκει μαλον η οχι, ξερει κανεις??

Θελω να τα αναβαθμισω και εγω

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis_n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τις pirate ταινιες τι θα γινει θα πεσει μπλοκ και εκει μαλον η οχι, ξερει κανεις??

Λογικά όχι ακόμα καθώς θα άρχιζε πόλεμος με τους ISPs που προς τα παρόν θέλουν να αυξήσουν τις πωλήσεις bandwidth προς τη λιανική που εμμέσως σημαίνει επενδύσεις σε υποδομές δικτύων, άρα πόλεμος και με τις εταιρίες που δομούν τις υποδομές και τους προμηθευτές τους δηλαδή πολλά $$ κινούνται εξ'αιτίας της πειρατείας.. Τό ότι όμως θα είσαι καρφωμένος απ'ευθείας από το λειτουργικό το θεωρώ σίγουρο, σε κάποια λίστα κάπου στην M$. Αν στο απώτερο μέλλον κυνηγήσουν κόσμο και με τι κριτήρια, θα το δούμε. Εγώ θα ανησυχήσω αν δω κορεσμό στην πώληση bandwidth από τους ISPs. Τότε λογικά θα μας μπριζώσουν για "συνδρομή" νομιμοποποίησης της όχι-πια-πειρατείας με κάποιε εντυπωσιακές διώξεις όποιων ατύχων πιάσουν για να τρομάξουν τους λοιπούς μας.

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω τι φάση με τα windows 10 και αν τα πήραμε τζάμπα για να εκμεταλλεύεται τα προσωπικά μας στοιχεία η MS (λες και δεν το έκανε τόσα χρόνια) ή για να σταματήσει την πειρατεία (λες και δεν μπορούσε να το κάνει τόσα χρόνια) ή απλά επειδή έστρεψε το εμπορικό της ενδιαφέρον στην αγορά των apps η οποία είναι το μέλλον και για την οποία θα γίνει πόλεμος στο μέλλον, να το θυμηθείτε τυχαίνει να δουλεύω και στον κλάδο. Όταν έρθουν οι tablet-ο-υπολογιστές (επίσης το μέλλον) θα γίνει πόλεμος μεταξύ Google (android) - MS και φυσικά την apple να μπαίνει στο παιχνίδι φέρνοντας τα apps και στα macbooks-imacs. Τα οποία apps επίσης θα αλλάξουν πολύ. Ο πόλεμος αυτός ήδη έχει ξεκινήσει και η MS φυσικά θέλει από σήμερα να έχει ένα ικανό πελατολόγιο γι'αυτό και η δωρεάν αναβάθμιση, κίνηση που θα την ωφελήσει ακόμα και άμεσα από τις αυξήσεις πωλήσεων των smartphones-tablets της που ήδη κινούνται ανοδικά.

Αυτό που ξέρω σίγουρα μετά από μια βδομάδα χρήσης σε mid spec διετίας hp λαπτοπ μου είναι ότι μαζί με τα XP, τα 10 είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η MS διαχρονικά. Έχω περάσει απο 98, xp, (s)vista, 7, 8-8.1 και η εμπειρία χρήσης συγκρίνεται μόνο με τη χαοτική αναβάθμιση από 98 σε XP. Καλά φυσικά σήμερα τα περιθώρια βελτίωσης έχουν στενέψει πολύ σε σχέση με τότε. Εύγε MS!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προβλημα παιδια

εδω και 4 μερες οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου πεταει ΚΑΠΟΙΕΣ φορες αυτο το μηνυμα

ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΦΑΛΜΑ. "ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΝΑΡΞΗ και η Cortana δεν λειτουργούν. -> χωρις ομως να εχω θεμα στην επιφανεια εργασιας η γενικα.

παταω πανω στο banner με πεταει σε οθονη αναμονη και κανω εισοδο ξανα στον υπολογιστη

το εψαξα το προβλημα και ειδα οτι στο σαιτ της ms το εχουν ποσταρει και αλλοι. εκανα την λυση που προτεινει η ms αλλα δεν δεχεται την εντολη το συστημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 φορές μου το έχει βγάλει και μένα και με sign out ξαναμπήκε νορμάλ

Μην ανησυχείς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωριζει κανεις πως μπορουμε να διαγραψουμε μονιμα το εικονιδιακι γαι το κωλο-update ???? το εχω διαγραψει 100 φορες απο τα udates (KB......) αλλα επανερχετε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωριζει κανεις πως μπορουμε να διαγραψουμε μονιμα το εικονιδιακι γαι το κωλο-update ???? το εχω διαγραψει 100 φορες απο τα udates (KB......) αλλα επανερχετε

- Άνοιξε το Windows Update.

- Πήγαινε κάτω αριστερά που λέει Εγκατεστημένες Ενημερώσεις (Installed Updates).

- Ψάξε για το update KB3035583.

- Δεξί κλικ και απεγκατάσταση.

Θα πρέπει όμως να μην έχεις τις ενημερώσεις να γίνονται αυτόματα, γιατί αλλιώς το Windows Update θα το βρει και θα το ξαναεγκαταστήσει.

Edit: Τώρα διάβασα καλά ότι το έκανες ήδη :tooth:

Δοκίμασε το τελευταίο τότε.

Τροποποιήθηκε από τον Alex2T

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο system32 θα βρεις έναν φάκελο με το όνομα GWX.

Μετονόμασε τον σε GWXOFF και όταν κάνεις επανεκκίνηση θα ξεμπερδέψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα