CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Ειναι ευκολο να αποκτησεις προσβαση σε registry και κρυμμενους φακελους με τα 10?Γενικα ειναι ευκολο να πειραζεις πραγματα οταν χρειαζεται, ή ειναι σχεδιασμενα για ασχετους και ειναι ολα κρυμμενα και δυσκολα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Ειναι ευκολο να αποκτησεις προσβαση σε registry και κρυμμενους φακελους με τα 10?Γενικα ειναι ευκολο να πειραζεις πραγματα οταν χρειαζεται, ή ειναι σχεδιασμενα για ασχετους και ειναι ολα κρυμμενα και δυσκολα?δύσκολα δεν είναι.Κρυμένα μέχρι ένα σημείο.Βασικά έχει περίεργο μενού,δεν είναι μερικά πράγματα έκει που τα έχουμε μάθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το θεμα ειναι μπορουν να μαθευτουν σχετικα ευκολα, ή καθε δουλεια περα των συνηθισμενων θα γινεται γολγοθας?Επειδη στα win 8.1 που χρησιμοποιησα σε pc φιλου ειναι λιγο σκατα η φαση. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2015 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Μπα εγώ που τα πέρασα απο τα 7 δεν μπορώ να πω ότι ζορίστηκα.Απο το 8 είναι λίγο πιο εύκολα νομίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 μπα σκατα ειναι και βλεπω μεχρι να τα συνηθιζω να εχω γινει pc master τωρα στα γεραματα.θα δουμε καθε αρχη και δυσκολη τα 7αρια παντως τα πηγαινα σφαιρα τωρα αναβαθμιστηκαμε!βασικα αυτο που εχω καταλαβει μεχρι στιγμης (χθες τα περασα) ειναι οτι η microsoft εχει δωσει βαρος ωστε να συγκεντρωσει τα παντα στο συστημα και να τα κανει ενιαια σαν αλυσιδα γυρω απο την εταιρεια της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Για να τα έχουμε σε dvd ή usb για παν ενδεχόμενο ρε αδερφέ,στο media creation tool,επιλέγουμε upgrade this pc now ή την επιλογή που λέει για άλλον υπολογιστή;Ποντάρω στο δεύτερο.πείτε βρε κουφάλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 το δεύτερο, και σου φτιάχνει iso 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Το έχω φτιάξει,απλά για την σιγουριά.merci. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 ρε gen για καν`τα λιγο πιο λιανα τι ακριβως εκανες στο λειτουργικο σου?πρεπει να το κανω κι`εγω,θα πηγαινει πιο γρηγορα ο υπολογιστης μου ή δεν ειναι απαραιτητο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 ρε gen για καν`τα λιγο πιο λιανα τι ακριβως εκανες στο λειτουργικο σου?πρεπει να το κανω κι`εγω,θα πηγαινει πιο γρηγορα ο υπολογιστης μου ή δεν ειναι απαραιτητο?Είχα διαβάσει ότι το προτείνουν όλοι το reset μετά από αναβάθμιση,αν σου βγάλει προβληματάκια,αλλά και για να φύγει πιθανή σαβούρα που θα μεινει απο τα 7-8 κλπ.Εγώ δεν είχα κάνει καθώς έβλεπα να πιστολιάζει το πισί μου(ναι καλά)Έκανα το reset και οκ ξέρω πως είναι καραφρέσκο,αλλά η διαφορά είναι αισθητή.Πας λοιπόν έναρξη--> settings/ρυθμίσεις-->update&security/ενημέρωση&ασφάλεια-->Recovery/Eπαναφορά και το πρώτο που βλέπεις είναι Reset this pc.Το επιλέγεις και σε ρωτάει αν θες να κρατήσει τα αρχεία σου κλπ.Εγώ επέλεξα να μην κρατήσει τίποτα,καθώς ο ssd είχε μόνο τα windows μέσα και τα προγράμματα.Τα φιλιά μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Είχα διαβάσει ότι το προτείνουν όλοι το reset μετά από αναβάθμιση,αν σου βγάλει προβληματάκια,αλλά και για να φύγει πιθανή σαβούρα που θα μεινει απο τα 7-8 κλπ.Εγώ δεν είχα κάνει καθώς έβλεπα να πιστολιάζει το πισί μου(ναι καλά)Έκανα το reset και οκ ξέρω πως είναι καραφρέσκο,αλλά η διαφορά είναι αισθητή.Πας λοιπόν έναρξη--> settings/ρυθμίσεις-->update&security/ενημέρωση&ασφάλεια-->Recovery/Eπαναφορά και το πρώτο που βλέπεις είναι Reset this pc.Το επιλέγεις και σε ρωτάει αν θες να κρατήσει τα αρχεία σου κλπ.Εγώ επέλεξα να μην κρατήσει τίποτα,καθώς ο ssd είχε μόνο τα windows μέσα και τα προγράμματα.Τα φιλιά μου.αν δεν πατησω να κρατησει αρχεια θα φυγουν φωτο μουσικη βιντεο κλπ? ολα?αν κρατησω τα αρχεια δεν θα εχω θεμα σωστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 1)αν δεν πατησω να κρατησει αρχεια θα φυγουν φωτο μουσικη βιντεο κλπ? ολα?2)αν κρατησω τα αρχεια δεν θα εχω θεμα σωστα?1)ναι2)αυτό θα φανεί,δε ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παιδιά έχω αυθεντικά τα windows 8.1 και έκανα το πέρασμα στα 10, μέσω αναβάθμισης.Υπάρχει τρόπος να τα περάσω απευθείας την επόμενη φορά στο PC μου, ή θα πρέπει πάλι να κανω εγκατάσταση τα 8.1 και μετά τα 10? Γιατί επίκειται φορμάτ συντομα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2015 από τον eftaxias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) κατεβαζεις το iso από το tool της microsofthttp://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/media-creation-tool-installή κάνεις reset από τις ρυθμίσεις ή με το παραπάνω φτιάχνεις iso το οποίο περνάς σε dvd. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 ή κάνεις reset από τις ρυθμίσεις ή με το παραπάνω φτιάχνεις iso το οποίο περνάς σε dvd.αυτο το εκανα, ομως οταν ζηταει σιντι κι, τι βαζω; δοκιμασα αυτο των γουιν 7 αλλα εφαγα ακυρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) αυτο το εκανα, ομως οταν ζηταει σιντι κι, τι βαζω; δοκιμασα αυτο των γουιν 7 αλλα εφαγα ακυρο Πρεπει να φτιαξεις recovery disks Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) αυτο το εκανα, ομως οταν ζηταει σιντι κι, τι βαζω; δοκιμασα αυτο των γουιν 7 αλλα εφαγα ακυρο δε βάζεις συνεχίζεις και θα γίνει αυτόματα η ενεργοποίηση.(έτσι έχω διαβάσει στο adsl φόρουμ) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Δοκιμασα αυτο που λετε και ζηταει σιντικι... Εξαλλου, πως γινεται να κανω εγκατασταση χωρις κλειδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Δοκιμασα αυτο που λετε και ζηταει σιντικι... Εξαλλου, πως γινεται να κανω εγκατασταση χωρις κλειδιΔε παίζει,κάπου θα γράφει παράβλεψη.Και αν δεν ενεργοοιηθούν,θα πάρεις τηλέφωνο στην m$ όπως κάναμε μικροί.το αυτό διάβασα και πάλι στο adsl foroum. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Συγνώμη παιδιά να κάνω μια ερώτηση που μπορει να έχει ξαναπάξει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω adblock στα 10άρια,γτ προσπάθησα κ δεν το δέχεται. Υπάρχει καμιά ιδέα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Συγνώμη παιδιά να κάνω μια ερώτηση που μπορει να έχει ξαναπάξει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω adblock στα 10άρια,γτ προσπάθησα κ δεν το δέχεται. Υπάρχει καμιά ιδέα?Εμένα μια χαρά παίζει στον Chrome! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Εμένα μια χαρά παίζει στον Chrome!και μένα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τα περασα στο λαπτοπ για να τα δοκιμασω.Δυστυχως μου φαινεται οτι τα εχουν κανει πολυ noobproofwannabe.Τι εννοω.Ολα αυτοματα ετσι ωστε να μην ασχοληθει ο χρηστης καθολου.Να μη μιλησω για τα update καλυτερα.Παλι καλα που δε τα περασα στο σταθερο οταν ελεγα.Παρολα αυτα θα τα αφησω στο λαπτοπ για να τα δουλεψω λιγο παραπανω.Ετσι και αλλιως για καμια ταινια και ιντερνετ το χρησιμοποιω(δεν τραβαει και τιποτα παραπανω λαπτοπ 7 ετιας). Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2015 από τον Dant3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Λογικό είναι ρε Γιώργο να είναι όλο και πιο noobfriendly απο την στιγμή που κάθε σπίτι έχει τουλάχιστον 1 υπολογιστή/laptop με windows.Το ποσοστό χρηστών που ασχολείται με κάτι παραπάνω με το σύστημα του,είναι απελπιστικά μικρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Εμένα μου αρέσουν πάντως. Αν και δεν θα έπρεπε να μιλάω μιας και έβαλα και τα 8 και τα 8.1 κατευθείαν μόλις βγήκαν και μου άρεσαν.(Είμαι λίγο MS-χειραγωγημένος ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες