fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Ειμαστε ακομα στο μετωπο των διαπραγματευσεων. Το αντιπαλο στρατοπεδο προκαλει σοκ και δεος,αλλα κι`εμεις αντιστεκομαστε με παθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 φαγητο αν παιξει που θα παιξει υπαρχει εγγυηση στην στυμφαλια στον θρυλικο τριανταφυλλο κοκορετσι θεικο, γουρουνοπουλα ανυπερβλητι φυσικα χορτα φετες πατατες μελιτζανες ...............ωρα που....η μου πειναω κιολας Εγγυημενα πραγματα.Επιβεβαιωνω κι εγω Γιατι νομιζετε ερχομαι στη βολτα;Σιγα να μην ερθω για τις αφενοτμουτσουναρες σας ρεεε...ουουουστ :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Ειμαστε ακομα στο μετωπο των διαπραγματευσεων. Το αντιπαλο στρατοπεδο προκαλει σοκ και δεος,αλλα κι`εμεις αντιστεκομαστε με παθος. Θες να ρίξω καμμιά προβοκάτσια να δουλέψει υπόγεια? :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Ειμαστε ακομα στο μετωπο των διαπραγματευσεων. Το αντιπαλο στρατοπεδο προκαλει σοκ και δεος,αλλα κι`εμεις αντιστεκομαστε με παθος. Αιντε να σε δω αρχηγε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Ειμαστε ακομα στο μετωπο των διαπραγματευσεων. Το αντιπαλο στρατοπεδο προκαλει σοκ και δεος,αλλα κι`εμεις αντιστεκομαστε με παθος. δεν θελει αντιστασει η καταστασει επιθεση θελει και μαλιστα πονηρη ,μοχθηρή,και με διαρκεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Ερώτηξη προς Γιώργο ΧΧ και όποιον άλλον ξέρει έχοντας πάει. Επειδή είναι 3 οι λίμνες (Δόξας, Στυμφαλίας, Φενεού), θυμάμαι που είχαμε πει σε καφέ ότι μία εξ' αυτών είναι η καλύτερη / ωραιότερη. Ελπίζω να είναι η Στυμφαλία που θα πάμε, γιατί θέλω πάντα τα καλύτερα. :lol: Στο χάρτη που κοίταξα πάντως, είναι μεγαλύτερη με διαφορά απ' του Φενεού, ενώ την Δόξας δεν τη βρήκα καν (καμμιά γούρνα θά 'ναι μου φαίνεται). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Ερώτηξη προς Γιώργο ΧΧ και όποιον άλλον ξέρει έχοντας πάει. Επειδή είναι 3 οι λίμνες (Δόξας, Στυμφαλίας, Φενεού), θυμάμαι που είχαμε πει σε καφέ ότι μία εξ' αυτών είναι η καλύτερη / ωραιότερη. Ελπίζω να είναι η Στυμφαλία που θα πάμε, γιατί θέλω πάντα τα καλύτερα. :lol: Στο χάρτη που κοίταξα πάντως, είναι μεγαλύτερη με διαφορά απ' του Φενεού, ενώ την Δόξας δεν τη βρήκα καν (καμμιά γούρνα θά 'ναι μου φαίνεται). η λιμνες ειναι δυο , η λιμνη της στυμφαλιας και η λιμνη δοξα απλα επειδης η δοξα εναι στον καμπο του φενεου λεγετε και ετσι η στυμφαλια ειναι πολυ μεγαλυτερη και ειναι φυσικη η αλλη ειναι τεχνιτη και σαφως μικροτερη εντυπωσιακες αμφοτερες και η δυο καφε και να βλεπεις λιμνη σε αυτες της δυο λιγο δυσκολο εκτος απο το μουσειο φυσικης ιστοριας της στυμφαλιας που ειναι εντυπωσιακότατο και με πολλυ καλη θεα αλλα δεν δινη καφε. αιτια??? εληνικη γραφειοκρατεια ενω εχει υποδομη για καφετερια πρεπει να περασει το πρωσοπικο απο εκπαιδευση περι τροφίμων και ποτών για να δινη καφε το ωραιο ειναι οτι η εργαζομενη προσφερθηκαν να περασουν το σεμιναριο αλλα ο δημος λεει οχι τοσο απλα. καφε εχει στην Γκουρα δεν βλεπεις καμια λιμνη αλλα η θεα ειναι εξισου ωραια ελπιζω να σε καλυψα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 ................. ελπιζω να σε καλυψα Απόλυτα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 στυμφαλια δοξα η φενεου διαλεξτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Υπάρχει και η Τσιβλού... λέω εγώ τώρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 σαφως και υπαρχει αλλα η βολτα ειναι για στυμφαλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Την γνωμη μου την ξερεις Γιωργη. Και ατις 2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Καλα δεν ειναι και μακρυα η μια απο την αλλη.......... ουτε μιση ωρα στροφιλικι........!!! τις γυρισα την προηγουμενη Κυριακη με την παρεα και περασαμε χαρμα!!! Βεβαια εμεις οι Νοτιοι γυρισαμε απο μεσα το Μαιναλο οποτε.....!!!!! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rekla 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 η λιμνες ειναι δυο , η λιμνη της στυμφαλιας και η λιμνη δοξα απλα επειδης η δοξα εναι στον καμπο του φενεου λεγετε και ετσι η στυμφαλια ειναι πολυ μεγαλυτερη και ειναι φυσικη η αλλη ειναι τεχνιτη και σαφως μικροτερη εντυπωσιακες αμφοτερες και η δυο καφε και να βλεπεις λιμνη σε αυτες της δυο λιγο δυσκολο εκτος απο το μουσειο φυσικης ιστοριας της στυμφαλιας που ειναι εντυπωσιακότατο και με πολλυ καλη θεα αλλα δεν δινη καφε. αιτια??? εληνικη γραφειοκρατεια ενω εχει υποδομη για καφετερια πρεπει να περασει το πρωσοπικο απο εκπαιδευση περι τροφίμων και ποτών για να δινη καφε το ωραιο ειναι οτι η εργαζομενη προσφερθηκαν να περασουν το σεμιναριο αλλα ο δημος λεει οχι τοσο απλα. καφε εχει στην Γκουρα δεν βλεπεις καμια λιμνη αλλα η θεα ειναι εξισου ωραια ελπιζω να σε καλυψα ο δημος περνει ψηφαλακια απο κει πανω και δεν θελει καφε εκει! θα κανει ζημια στα μαγαζια(κολητους και φιλους)και θα χασει ψηφους! ελλαδισταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 ο δημος περνει ψηφαλακια απο κει πανω και δεν θελει καφε εκει! θα κανει ζημια στα μαγαζια(κολητους και φιλους)και θα χασει ψηφους! ελλαδισταν μπορει να ειναι και ετσι το ωραιο οτι αλαξανε δημαρχο παλι τα ιδια απιστευτο και μιλαμε για μουσειο κοσμημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 ετσι για να σας φτιαξω λιγακι και να καμψω της οποιες αμφιβολιες για την ομορφια του τοπιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Υπάρχει και η Τσιβλού... λέω εγώ τώρα!!! Εσύ αντί να λες, βγάλε το sprint να ξεσκουριάσει και έλα μαζί. :D στυμφαλια δοξα η φενεου διαλεξτε Δεν μπορώ να διαλέξω, είμαι αχόρταγος. Θέλω και τις δύο. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) εχει κ γλυκακι τριανταφυλλο στην δοξας(φενεος), στη μονη του αγιου γεωργιου απο τον ηγουμενο!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2015 από τον MARKOS-V Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 εχει κ γλυκακι τριανταφυλλο στην δοξας(φενεος), στη μονη του αγιου γεωργιου απο τον ηγουμενο!!! Απο τον ιδιο τον ηγουμενο ειπες;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Η προτελευταια φωτο θυμιζει τοπια Αμερικης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Η προτελευταια φωτο θυμιζει τοπια Αμερικης! Τι αμερικη και κλαι μαιν εδω ειναι τα τοπια τα απιστευτα στο καλυτερο οικοπεδο του κοσμου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Απο τον ιδιο τον ηγουμενο ειπες;;;; εσυ το θες απο το χερακι του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 εσυ το θες απο το χερακι του; Ετσι φαινεται να εννοας αρχηγαρα μου!Εγω την προηγουμενη φορα δεν ειδα κανεναν ηγουμενο. Μηπως ειδες εσυ και δεν μας το λες;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Δηλαδη τον νεωκορο στο πικνικ που εκανε εντουρο με το ντατσουν δεν τον θυμασαι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες