Jump to content
xx1100

Kυριακη 24-5-2015 βολτα..........................

Recommended Posts

Ειμαστε ακομα στο μετωπο των διαπραγματευσεων.

Το αντιπαλο στρατοπεδο προκαλει σοκ και δεος,αλλα κι`εμεις αντιστεκομαστε με παθος. :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φαγητο αν παιξει που θα παιξει υπαρχει εγγυηση

στην στυμφαλια στον θρυλικο τριανταφυλλο κοκορετσι θεικο, γουρουνοπουλα ανυπερβλητι φυσικα χορτα φετες πατατες μελιτζανες ...............ωρα που....η μου πειναω κιολας

Εγγυημενα πραγματα.Επιβεβαιωνω κι εγω :winking:

Γιατι νομιζετε ερχομαι στη βολτα;Σιγα να μην ερθω για τις αφενοτμουτσουναρες σας ρεεε...ουουουστ :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αντιπαλο στρατοπεδο προκαλει σοκ και δεος,αλλα κι`εμεις αντιστεκομαστε με παθος. :shoot:

Θες να ρίξω καμμιά προβοκάτσια να δουλέψει υπόγεια? :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αιντε να σε δω αρχηγε μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θελει αντιστασει η καταστασει επιθεση θελει και μαλιστα πονηρη ,μοχθηρή,και με διαρκεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηξη προς Γιώργο ΧΧ και όποιον άλλον ξέρει έχοντας πάει.

Επειδή είναι 3 οι λίμνες (Δόξας, Στυμφαλίας, Φενεού), θυμάμαι που είχαμε πει σε καφέ ότι μία εξ' αυτών είναι η καλύτερη / ωραιότερη.

Ελπίζω να είναι η Στυμφαλία που θα πάμε, :knuppel2: γιατί θέλω πάντα τα καλύτερα. :lol:

Στο χάρτη που κοίταξα πάντως, είναι μεγαλύτερη με διαφορά απ' του Φενεού, ενώ την Δόξας δεν τη βρήκα καν (καμμιά γούρνα θά 'ναι μου φαίνεται). :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηξη προς Γιώργο ΧΧ και όποιον άλλον ξέρει έχοντας πάει.

Επειδή είναι 3 οι λίμνες (Δόξας, Στυμφαλίας, Φενεού), θυμάμαι που είχαμε πει σε καφέ ότι μία εξ' αυτών είναι η καλύτερη / ωραιότερη.

Ελπίζω να είναι η Στυμφαλία που θα πάμε, :knuppel2: γιατί θέλω πάντα τα καλύτερα. :lol:

Στο χάρτη που κοίταξα πάντως, είναι μεγαλύτερη με διαφορά απ' του Φενεού, ενώ την Δόξας δεν τη βρήκα καν (καμμιά γούρνα θά 'ναι μου φαίνεται). :tooth:

η λιμνες ειναι δυο , η λιμνη της στυμφαλιας και η λιμνη δοξα απλα επειδης η δοξα εναι στον καμπο του φενεου λεγετε και ετσι

η στυμφαλια ειναι πολυ μεγαλυτερη και ειναι φυσικη η αλλη ειναι τεχνιτη και σαφως μικροτερη εντυπωσιακες αμφοτερες και η δυο

καφε και να βλεπεις λιμνη σε αυτες της δυο λιγο δυσκολο εκτος απο το μουσειο φυσικης ιστοριας της στυμφαλιας που ειναι εντυπωσιακότατο και με πολλυ καλη θεα αλλα δεν δινη καφε.

αιτια??? εληνικη γραφειοκρατεια ενω εχει υποδομη για καφετερια πρεπει να περασει το πρωσοπικο απο εκπαιδευση περι τροφίμων και ποτών για να δινη καφε

το ωραιο ειναι οτι η εργαζομενη προσφερθηκαν να περασουν το σεμιναριο αλλα ο δημος λεει οχι τοσο απλα.

καφε εχει στην Γκουρα δεν βλεπεις καμια λιμνη αλλα η θεα ειναι εξισου ωραια

ελπιζω να σε καλυψα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.................

ελπιζω να σε καλυψα

Απόλυτα. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα δεν ειναι και μακρυα η μια απο την αλλη.......... ουτε μιση ωρα στροφιλικι........!!!

τις γυρισα την προηγουμενη Κυριακη με την παρεα και περασαμε χαρμα!!!

Βεβαια εμεις οι Νοτιοι γυρισαμε απο μεσα το Μαιναλο οποτε.....!!!!! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η λιμνες ειναι δυο , η λιμνη της στυμφαλιας και η λιμνη δοξα απλα επειδης η δοξα εναι στον καμπο του φενεου λεγετε και ετσι

η στυμφαλια ειναι πολυ μεγαλυτερη και ειναι φυσικη η αλλη ειναι τεχνιτη και σαφως μικροτερη εντυπωσιακες αμφοτερες και η δυο

καφε και να βλεπεις λιμνη σε αυτες της δυο λιγο δυσκολο εκτος απο το μουσειο φυσικης ιστοριας της στυμφαλιας που ειναι εντυπωσιακότατο και με πολλυ καλη θεα αλλα δεν δινη καφε.

αιτια??? εληνικη γραφειοκρατεια ενω εχει υποδομη για καφετερια πρεπει να περασει το πρωσοπικο απο εκπαιδευση περι τροφίμων και ποτών για να δινη καφε

το ωραιο ειναι οτι η εργαζομενη προσφερθηκαν να περασουν το σεμιναριο αλλα ο δημος λεει οχι τοσο απλα.

καφε εχει στην Γκουρα δεν βλεπεις καμια λιμνη αλλα η θεα ειναι εξισου ωραια

ελπιζω να σε καλυψα

ο δημος περνει ψηφαλακια απο κει πανω και δεν θελει καφε εκει!

θα κανει ζημια στα μαγαζια(κολητους και φιλους)και θα χασει ψηφους!

ελλαδισταν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο δημος περνει ψηφαλακια απο κει πανω και δεν θελει καφε εκει!

θα κανει ζημια στα μαγαζια(κολητους και φιλους)και θα χασει ψηφους!

ελλαδισταν

μπορει να ειναι και ετσι το ωραιο οτι αλαξανε δημαρχο παλι τα ιδια

απιστευτο και μιλαμε για μουσειο κοσμημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DSC_0107_8715_zpsre925cfc.jpg

ετσι για να σας φτιαξω λιγακι και να καμψω της οποιες αμφιβολιες για την ομορφια του τοπιου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει και η Τσιβλού... λέω εγώ τώρα!!! :whistling:

Εσύ αντί να λες, βγάλε το sprint να ξεσκουριάσει και έλα μαζί. :D

στυμφαλια

δοξα η φενεου

διαλεξτε

Δεν μπορώ να διαλέξω, είμαι αχόρταγος. Θέλω και τις δύο. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει κ γλυκακι τριανταφυλλο στην δοξας(φενεος), στη μονη του αγιου γεωργιου απο τον ηγουμενο!!!

Τροποποιήθηκε από τον MARKOS-V

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει κ γλυκακι τριανταφυλλο στην δοξας(φενεος), στη μονη του αγιου γεωργιου απο τον ηγουμενο!!!

Απο τον ιδιο τον ηγουμενο ειπες;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η προτελευταια φωτο θυμιζει τοπια Αμερικης!

Τι αμερικη και κλαι μαιν εδω ειναι τα τοπια τα απιστευτα στο καλυτερο οικοπεδο του κοσμου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ το θες απο το χερακι του;

Ετσι φαινεται να εννοας αρχηγαρα μου!Εγω την προηγουμενη φορα δεν ειδα κανεναν ηγουμενο.

Μηπως ειδες εσυ και δεν μας το λες;;;; :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη τον νεωκορο στο πικνικ που εκανε εντουρο με το ντατσουν δεν τον θυμασαι??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα