xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Στην στυμφαλια την λιμνη την γνωστη Η βολτα θα ειναι τουρισταδικη κοινος μπορει να ειμαστε για λιγο ζωηροι κα αμεσως μετα χαλαρα. Για να μην χαθουμε απο την αρχη mybike στυλ στο πηγαιμο δεν θα με περασει κανενας που δεν ξερει τον δρομο τουλαχιστον στην εθνικη , μετα στα, βουνα καντε οτι θελετε ειναι δυσκολο να χαθουμε εκει ,λεμε τωρα Αν μας παιρνη η ωρα πεταγομαστε μεχρι λιμνη δοξας αν οχι κανουμε εναν χαλαρο γυρο της στυμφαλιας ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ καφε εχει μονο στην γκουρα περιπου δυο ωρες απο την ωρα που θα εκινησουμε και μετα την στυμφαλια οποτε ας κανει καποιος τον κοπο να καφεδοθει στο σπιτι του εκτος αν αντεχει ακεφεδοτος και με την προυποθεσει οτι θα παμε φενεο-γκουρα αλλιως στο χερι Σκουπα θα υπαρχει μονο αν ξερουν δυο τουλαχιστον την διαδρομη -μην ψαχνουμε την σκουπα- Η μικρη στα κυβικα μην τρομαζουν μπορουν να ερθουν απλα θα προσαρμοσουμε την ταχυτητα στην εθνικη που ειναι περιπου 110 χιλιομετρα πορεια μετα στο στροφιλικη το βουνισιο δεν εχουν θεμα μαλλον θα εναι πιο ανετοι . Φαγητο τωρα, οσοι θελουν καθοντα, οσοι δεν θελουν η δεν πεινανε η θελουν να γυρισουν πισω ας προσεχαν Ωρα επιστροφης υπολογηστε σχετικα αργα το μεσημερακι προς απογευμα . Για τους τολμηρους μπορουν να κανουν μπανιο στην δοξα Για ντυσιμο μην ξεψαρωσεται απο την ζεστη, βουνο ειναι μπορει να τσιμπαει λιγακι , γυρο στους 10 με 20 τους υπολογιζω . Σημειο συναντησεις ειναι ΜΕΤΑ τα διοδια της ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΕΞΙΑ Ωρα συναντησεις οριζετε η ενατη πρωινη κοινος 9 το πρωι ,μην πει καποιοςα την πρωι και ετσι,η βολτα ειναι κατι περισοτερο απο 300χιλιομετρα αλλα εχει απο ενα σημειο και μετα ανελεητο στροφιλικη Για την επιστροφη δεν λεω τιποτα κλασσικα mybike στυλ δηλαδη οτι του φανη του λολοστεφανη αν παρχουν μικρα κυβικα η δεν ξερουντο δρομο θα γυρισουν μαζι μου ολοι η υπολοιπη αει χαθητε δεν με νοιαζει :P 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) 1. Αγαπουλη για παρτη σου ειναι η τελευταια σου ευκαιρια :P 2.Don Spiridon ετοιμασου και ασε τα θα δουμε. Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2015 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 εδω χαθηκαμε στο mybike εσα φαντασου στα βουνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν και θελω πολυ να ερθω θα πιεστω παρα πολυ στην τσεπη και αυτο δεν ειναι καλο! 2.Don Spiridon ετοιμασου και ασε τα θα δουμε. Πουλακι μου...τωρα την πατησες!!! :lol: :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2015 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Στην στυμφαλια την λιμνη την γνωστη ................ Ώπα-ώπα! Η συγκεκριμένη βόλτα με φωτογραφίζει ανελέητα θα έλεγα. :lol: Σηκώνω το γάντι της πρόκλησης λοιπόν και δηλώνω ότι ξεκινάω άμεσα σκληρές διαπραγματεύσεις με τους ....... "εταίρους" της Ο.Ε. (Οικογενειακής Ένωσης). Ξεκινάω με την πλάτη στον τοίχο μεν, μια και η ημερομηνία έχει μια ιδιαίτερη προσωπική βαρύτητα, αλλά θα κοιτάξω να προσφέρω ως δώρο αυτή τη βόλτα σε μέρη που εγώ θέλω, με τη δική μου παρέα και το δικό μου μεταφορικό. :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Αν και θελω πολυ να ερθω θα πιεστω παρα πολυ στην τσεπη και αυτο δεν ειναι καλο! Πουλακι μου...τωρα την πατησες!!! :lol: :lol: :lol: Ρε για buza δεν πηγαινες εσυ;bmwδακιας θα γινεις; Αντε καλοριζικη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Αν και θελω πολυ να ερθω θα πιεστω παρα πολυ στην τσεπη και αυτο δεν ειναι καλο! Πουλακι μου...τωρα την πατησες!!! :lol: :lol: :lol: τι δουλεια εχει η μπεμπα σε αυτην την βολτα σπυρο? εκτος αν την ζαχαρωνεις -λεμε τωρα- οποτε πασο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Προφανως και ζαχαρωνει...τι εισαι εσυ ρε Don. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 ποσο ακομα ..... γιατι !!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Καλά να περάσετε. Μικρό Νικόλα δουλεύει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Καλά να περάσετε. Μικρό Νικόλα δουλεύει.. Το γνωριζουμε μικρε Νικολα και κριμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Οι διαπραγματεύσεις έλαβαν μέρος και ολοκληρώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά! :vv: Οι κόκκινες γραμμές είχαν μπει μέρες τώρα για 3 βόλτες τις οποίες θέλω να κάνω (μία εξ' αυτών οι λίμνες εκείθε πάνω). Κι εγώ όταν βάζω κόκκινες γραμμές είναι κατακόκκινες. Όχι ροζουλί, φούξια και άλλα πόστικα. :lol: Έτσι υπεγράφη συμφωνία με τους εταίρους. Χωρίς δημιουργική ασάφεια που μπορεί να επιτρέψει παρερμηνείες στα συμφωνηθέντα, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, χωρίς λιτότητα αλλά και χωρίς ισοδύναμα μέτρα! ΤΣυριζα σ' έσκισα. ΜοτοΛιμνούλης :lol: λοιπόν μέσα. Ελπίζω να μας κάνει τη χάρη κι ο καιρος.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Οι διαπραγματεύσεις έλαβαν μέρος και ολοκληρώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά! :vv: Οι κόκκινες γραμμές είχαν μπει μέρες τώρα για 3 βόλτες τις οποίες θέλω να κάνω (μία εξ' αυτών οι λίμνες εκείθε πάνω). Κι εγώ όταν βάζω κόκκινες γραμμές είναι κατακόκκινες. Όχι ροζουλί, φούξια και άλλα πόστικα. :lol: Έτσι υπεγράφη συμφωνία με τους εταίρους. Χωρίς δημιουργική ασάφεια που μπορεί να επιτρέψει παρερμηνείες στα συμφωνηθέντα, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, χωρίς λιτότητα αλλά και χωρίς ισοδύναμα μέτρα! ΤΣυριζα σ' έσκισα. ΜοτοΛιμνούλης :lol: λοιπόν μέσα. Ελπίζω να μας κάνει τη χάρη κι ο καιρος.... μπραβο για την επιτυχη εκβασει των διαπραγματευσεων τωρα αμα βραξει θα ειναι απιστευτο και θα σου κολησει για παντα το μοτο-βροχουλης αλλα οταν λεμε για παντα για παντα . παντως αμα εχω δει καλα και η ινδιανοι δεν κανουν λαθος μια χαρα θα ειναι ο καιρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Το ψήνω αρκεί να μην πέσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dont 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Εκτός απροόπτου, λέω να ακολουθήσω. :) Σημειο συναντησεις ειναι ΜΕΤΑ τα διοδια της ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΕΞΙΑ Ωρα συναντησεις οριζετε η ενατη πρωινη κοινος 9 το πρωι ,μην πει καποιοςα την πρωι και ετσι,η βολτα ειναι κατι περισοτερο απο 300χιλιομετρα αλλα εχει απο ενα σημειο και μετα ανελεητο στροφιλικη Απλά για να το ξεκαθαρίσω, όταν λέμε "μετά τα διόδια" εννοούμε επί της Ολυμπίας οδού έτσι; Δε βγαίνουμε στην παλιά εθνική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Nα πάτε..να πάτε και να φάτε ψητούρες στην Ευρωστίνα,δίπλα στο ποτάμι... :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 μπραβο για την επιτυχη εκβασει των διαπραγματευσεων τωρα αμα βραξει θα ειναι απιστευτο και θα σου κολησει για παντα το μοτο-βροχουλης αλλα οταν λεμε για παντα για παντα . παντως αμα εχω δει καλα και η ινδιανοι δεν κανουν λαθος μια χαρα θα ειναι ο καιρος Don' t worry ρε. Θα τον σιάξω εγώ να είναι τζάμι, trust Μοτολιακάδα. Nα πάτε..να πάτε και να φάτε ψητούρες στην Ευρωστίνα,δίπλα στο ποτάμι... :D Κάτι θα ξέρεις εσύ μουχρίτσα...... :D :P Over, over. XX επιβεβαιώνει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Εκτός απροόπτου, λέω να ακολουθήσω. :) Απλά για να το ξεκαθαρίσω, όταν λέμε "μετά τα διόδια" εννοούμε επί της Ολυμπίας οδού έτσι; Δε βγαίνουμε στην παλιά εθνική. οχι δεν βγαινουμε παλαια εθνικη Αμεσως μετα τα διοδια κανε δεξια θα ειμαι εκει με τον μπλε τον δρακο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Don' t worry ρε. Θα τον σιάξω εγώ να είναι τζάμι, trust Μοτολιακάδα. Κάτι θα ξέρεις εσύ μουχρίτσα...... :D :P Over, over. XX επιβεβαιώνει? φαγητο αν παιξει που θα παιξει υπαρχει εγγυηση στην στυμφαλια στον θρυλικο τριανταφυλλο κοκορετσι θεικο, γουρουνοπουλα ανυπερβλητι φυσικα χορτα φετες πατατες μελιτζανες ...............ωρα που....η μου πειναω κιολας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 ωρε τι το σκεφτεσται??? ελατε και κανετε οικονομια την αλλη εβδομαδα βγενετε με την γκομενα την παραλη εβδομαδα και για τους παντρεμενους αφηστε και λιγο την γυναικα να παρει ανασα η κακομοιρα . χαχαχαχχχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Μιχαλιό, τά 'παμε και τηλεφωνικώς. Ευκαιρία να βγάλεις τον Μαύρο Πητ μια βόλτα Κυριακάτικα. Άσχετο: μίλησα τελικά με τον θείο. Θα του το φέρουν αύριο (λέει) το λαστιχάκι, οπότε αναμένω και βλέπω. ωρε τι το σκεφτεσται??? ελατε και κανετε οικονομια την αλλη εβδομαδα βγενετε με την γκομενα την παραλη εβδομαδα και για τους παντρεμενους αφηστε και λιγο την γυναικα να παρει ανασα η κακομοιρα . χαχαχαχχχαχαχα Τις αφήνουμε να πάρουν ανάσες. Εμείς έχουμε τα αναπνευστικά προβλήματα..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Οι διαπραγματεύσεις έλαβαν μέρος και ολοκληρώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά! :vv: Οι κόκκινες γραμμές είχαν μπει μέρες τώρα για 3 βόλτες τις οποίες θέλω να κάνω (μία εξ' αυτών οι λίμνες εκείθε πάνω). Κι εγώ όταν βάζω κόκκινες γραμμές είναι κατακόκκινες. Όχι ροζουλί, φούξια και άλλα πόστικα. :lol: Έτσι υπεγράφη συμφωνία με τους εταίρους. Χωρίς δημιουργική ασάφεια που μπορεί να επιτρέψει παρερμηνείες στα συμφωνηθέντα, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, χωρίς λιτότητα αλλά και χωρίς ισοδύναμα μέτρα! ΤΣυριζα σ' έσκισα. ΜοτοΛιμνούλης :lol: λοιπόν μέσα. Ελπίζω να μας κάνει τη χάρη κι ο καιρος.... ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Μιχαλιό, τά 'παμε και τηλεφωνικώς. Ευκαιρία να βγάλεις τον Μαύρο Πητ μια βόλτα Κυριακάτικα. Άσχετο: μίλησα τελικά με τον θείο. Θα του το φέρουν αύριο (λέει) το λαστιχάκι, οπότε αναμένω και βλέπω. Τις αφήνουμε να πάρουν ανάσες. Εμείς έχουμε τα αναπνευστικά προβλήματα..... για αυτο σου λεω παμε στα βουνα να αναπνευσεται καθαρο αερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες