ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ομιλω για την διαδρομη Λεβιδι-Βυτινα Δημητσανα-Μεγαλοπολη δηλαδη --> https://www.google.g...d38.0412852!3e0 Ξεκιναμε στις 09¨30 ακριβεστατα Το σημειο συναντησης 200 μετρα πριν απο τα διοδια της Ελευσινας δηλαδη---> https://www.google.g...=!3m1!1e3?hl=en Ο καφες στο Λεβιδι και ισως και το φαγητο στο ιδιο μερος. 2-3 πραγματακια για την βολτα. 1.Ο Νικος ("μικρος Νικολας" για τους γνωστες) κι εγω λεμε σε αυτη την βολτα να κανουμε την διαφορα και να μην χαθουμε μεταξυ μας οποτε. Η βολτα ειναι παρειστικη-τουριστικη και οχι καγκουριστικη. Γι αυτο οποιος θελει να αποδειξει οτι τρεχει στο Motogp υπαρχει η πιστα στα Μεγαρα ή να περιμενει να ποσταριστει βολτα απο το VRC Στην ΕΟ παμε σκορποχωρι ως συνηθως αλλα με το που βγουμε για Νεμεα παμε ολοι μαζι.'Σκουπα' δεν θα υπαρχει γι αυτο οποιος χαθει καλη του τυχη (οπως λεει και ο "αρχοντας" Νοτης) 2. Οι ταχυτητες στη ΕΟ θα αποφασισθουν στο σημειο συναντησης. Το λιγοτερο τα 140χλμ/ω 3. Οποιος ξαφνικα του την δωσει στον εγκεφαλο και θελει για οποιοδηποτε λογο να γυρισει πισω (καποιον εχω στο μυαλο μου ) μας ενημερωνει μην καθομαστε και ψαχνουμε αδικως! Εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε...!!! Τα συγκεκριμενα μερη ειναι απιστευτα ομορφα και παμε να ευχαριστηθουμε βολτιτσα! Αυτονοητο ειναι οτι σε περιπτωση βροχας κλπ κλπ θα αλλαξουμε ροτα! Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2015 από τον ΚωσταςΤ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Βάλε και τις σίγουρες συμμετοχές βρε, για να καταλάβει ο κόσμος ποιές μουτσουνες πρόκειται να δεί... 1. ΜπυροNikolas fmx 2. Κώστας Τ 3. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blacktuono 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Όταν λες σκορποχωρι μήπως εννοείς Τουρλουμπουκι; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Όταν λες σκορποχωρι μήπως εννοείς Τουρλουμπουκι; Βάλε τη συμμετοχή σου μην αργείς, ξέρω ότι είσαι μέσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blacktuono 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Πολύ θα το ήθελα παίδες αλλά μας έχουν σκίσει εδώ στη δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Δεν το βλέπω να προκάνει ο δόκτορας να μου παραδώσει το μηχανάκι σήμερα, θα το δουλέψει και σαββατοκύριακο, οπότε καλά να περάσετε αγόρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexia90 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Aααα ωραια βολτα ,μακαρι να ειχα μηχανη να ρθω,αν καταφερω τον φιλο μου να ερθουμε με την μηχανη του εχει καλως, αλλα πολυ εθνικη αγαπητε δεν εχεις βαλει ,ειναι λιγο κουραστικο νομιζω,αν δεν ερθω ,καλη βολτα. Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2015 από τον alexia90 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σόρρυ που επεμβαίνω αλλά η επιστροφή σας θα είναι απίστευτα βαρετή,από Μεγαλόπολη κι ύστερα,μια ξερή εθνική,εκτός αν βιάζεστε να επιστρέψετε νωρίς. Αλλοιώς υπάρχει η εναλλακτική Μεγαλόπολη-παλιά εθνική μέχρι Τρίπολη,δεξιά προς Αχλαδόκαμπο-Κολοσούρτη-Μύλους (το άρωμα από τις ανθισμένες πορτοκαλιές σε κείνο το σημείο θα σας φτιάξει τη μέρα! )-Άργος και μετά βγαίνετε νέα εθνική για Αθήνα. Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2015 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 "Μια βόλτα σε μέρη που δύσκολα τα βαριέσαι". Έλα, πες. Όταν έγραφες τον τίτλο, κάποιον σκεφτόσουνα..... :lol: ......................... Στεμνίτσες και ορεινή Αρκαδία πάλι.... τα έχω βαρεθεί ως τοπία και δε βρίσκω και ενδιαφέρον πλέον. ......................... Θα συνεδριάσω εγώ, ο εαυτός μου και ο Μοτοαγαπούλης, εξετάζοντας όλες τις παρούσες αλλά και μελλοντικές παραμέτρους και θα αποφασίσομεν. :D Αν δεν είμαι στην ώρα μου ή δεν έχω στείλει εσεμέσι να με περιμένετε μερικά δεύτερα, ξεκινάτε κανονικά και με το νόμο. :) Υ.Γ. Μ' αρέσανε οι εξηγήσεις. Σπαθί ο Κώτσος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 εθνικη;δεν δινω μια στον μπομπολα!!εκδρομη παω κ οχι ραντεβου για δουλεια ειδωμεν... πολυ ωραια μερη η κεντρικη πελ/σος!!! μπραβο ρε κωστα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Δεν το βλέπω να προκάνει ο δόκτορας να μου παραδώσει το μηχανάκι σήμερα, θα το δουλέψει και σαββατοκύριακο, οπότε καλά να περάσετε αγόρια Έλα με το Πηγασακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Όταν λες σκορποχωρι μήπως εννοείς Τουρλουμπουκι; Τουρλουμπουκι-σκορποχωρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Σόρρυ που επεμβαίνω αλλά η επιστροφή σας θα είναι απίστευτα βαρετή,από Μεγαλόπολη κι ύστερα,μια ξερή εθνική,εκτός αν βιάζεστε να επιστρέψετε νωρίς. Αλλοιώς υπάρχει η εναλλακτική Μεγαλόπολη-παλιά εθνική μέχρι Τρίπολη,δεξιά προς Αχλαδόκαμπο-Κολοσούρτη-Μύλους (το άρωμα από τις ανθισμένες πορτοκαλιές σε κείνο το σημείο θα σας φτιάξει τη μέρα! )-Άργος και μετά βγαίνετε νέα εθνική για Αθήνα. Κι αυτη καλη ιδεα φιλε. Θα συζυτηθει με την παρεα στο Λεβιδι οταν κατσουμε για τον καφε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 "Μια βόλτα σε μέρη που δύσκολα τα βαριέσαι". Έλα, πες. Όταν έγραφες τον τίτλο, κάποιον σκεφτόσουνα..... :lol: Θα συνεδριάσω εγώ, ο εαυτός μου και ο Μοτοαγαπούλης, εξετάζοντας όλες τις παρούσες αλλά και μελλοντικές παραμέτρους και θα αποφασίσομεν. :D Αν δεν είμαι στην ώρα μου ή δεν έχω στείλει εσεμέσι να με περιμένετε μερικά δεύτερα, ξεκινάτε κανονικά και με το νόμο. :) Υ.Γ. Μ' αρέσανε οι εξηγήσεις. Σπαθί ο Κώτσος. Θα υπαρξουν κι αλλες βολτιτσες μεσιε. Stay tuned. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 εγω ειμαι καγκουρας ρε και την εχω δει ροσσι :mB_faskelo: :mB_faskelo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 εγω ειμαι καγκουρας ρε και την εχω δει ροσσι Εχεις την μυγα μυγιαζεσαι. Εχεις την σφιγγα;...σφιγγεσαι...διαλεγεις και παιρνεις...μπουαααααχαχαχαχα α και για να μην το ξεχασω.... :mB_faskelo: :mB_faskelo: κι απο μενα ρε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Μ αρέσει αυτή η ανταλλαγή ευχών... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Εμενα να δεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 UP ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δικαιωματικα η βολτα ανηκει στον Νικολα που με ρεπο θα ξεδωσει για τα καλα! Στην μπουμπουλινα τον προλαβαμε μιας κ ειχε την απαιτηση να παρκαρει επανω στα τραπεζακια!! Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2015 από τον Peiraiwths 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Οι βολτες ανηκουν σε ολους. Ο Νικολας ςκανε την προταση και βεβαιως κανεις δεν φερνει αντιρρηση στον παλιο. Νικολα για παρτη σου. Respect... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 5 ωρες περασανε απο την επιστροφη με τον Νικολα. Πολυ καλη βολτιτσα.Ξανα ειδα αυτο το υπεροχο πρασινο! Φωτος τις επομενες ημερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Λοιπον, εκανα δυο μερες να συνελθω και να αρχισω να ποσταρω φωτος....... Το κοντερι εγραψε 462 γαμάτα χιλιομετρακια ! Αρχικα, ο Κωστης ειχε την ιδεα να τσουλήσουμε προς Καλάβρυτα, αλλα μετα από δικες μου πιεσεις των 46 bar και βάλε, καταληξαμε στην διαδρομή Νεμεα - Λεβιδι - Βυτινα και λοιπα ορεινα χωρια. Η ικανοποιηση μου λοιπον μεγαλη και εμφανης : 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Συναντηση στα διοδια και πιανοντας τις υπερηχητικες ταχύτητες Εθνικης των 120 - 140, ξεκιναμε προς Λεβιδι για καφε. Δεν χαθηκαμε πολλες φορες, απλα χησιμοποιησαμε εναλλακτικες διαδρομες..... Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2015 από τον nikolas fmx 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Σταση για τσιγαρο - ψιλό : 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες