stormlord77 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Καλησπέρα παιδιά, επειδη με έχουν μπερδέψει απο δυο σχολές οδηγών που πήγα , θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος με βεβαιότητα να μου απαντήσει στο εξής.Στις 7/11/11, μετά από προτροπή του δασκάλου οδήγησης (προφανώς για να ξαναπάρει καποια χρήματα μετά απο τα 2 χρόνια), έδωσα εξετάσεις και πηρα το Α2 σε ηλικία 34 ετών με την προϋπόθεση οτι δυο χρόνια αργότερα θα αλλάζε αυτόματα σε Α. Κάτι τέτοιο δεν έγινε λογω της αλλαγής της νομοθεσίας. Και τώρα ρώτησα σε δυο σχολές οδηγών τι απαιτείται για να αναβαθμίσω το δίπλωμα , ο ένας μου είπε μονο τα παράβολα (περίπου 70 ευρώ) και ο άλλος μου είπε μαθήματα , θεωρητικα , πρακτικά , και εξετάσεις με ένα σύνολο περίπου 220 ευρώ. Περιμένω απαντήσεις και σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkat23 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Δινεις εξετασεις κανονικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Σιγα τα αυγά, εμενα εν ετη '14 ιδια ηλικια με σενα, και μου ελεγε μη πας για Α γιατι θα ειναι βαρια η μηχανη.. Σιγα μη δε σου ελεγαν αυτο τοτε. Λογικα ομως δινεις εξετάσεις ξανα... εφοσον απαιτειται διαφορετικο μηχανακι για να δωσεις τη καθε κατηγορια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θα πρέπει να δώσεις εξετάσεις, όσοι είχαν το παλιό δίπλωμα μέχρι και τέλη 2010 γινόταν η αναβάθμηση μόνο με τα παράβολα. (πχ εγώ το είχα βγάλει 4/11 και δεν πρόλαβα, έδωσα για Α πάλι εξετάσεις) Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2015 από τον grigor1s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.960 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Αν εχεις χρονο πανε στο κοντινοτερη διευθυνσης σοιγκοινωνιων και ρωτησε ο ιδιος τι χρειαζεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Αν έχεις χρόνο διάβασε το ΦΕΚ και μη πας από διευ. συγκοινωνιών γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπερδευτείς περισσότερο:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Θα πρέπει να δώσεις εξετάσεις, όσοι είχαν το παλιό δίπλωμα μέχρι και τέλη 2010 γινόταν η αναβάθμηση μόνο με τα παράβολα. (πχ εγώ το είχα βγάλει 4/11 και δεν πρόλαβα, έδωσα για Α πάλι εξετάσεις) Το αυτο. Τα υπολοιπα ειναι περιττα ας μην τον μπερδευουμε παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) To 2011 δεν πήρες το Α2, δεν υπήρχε τότε, αλλά το "Α μικρό" το οποίο σωστά τότε στα 2 χρόνια με ένα παράβολο επανέκδοσης θα γινόταν Α απεριόριστο χωρίς άλλες εξετάσεις. Απλά αυτό το Α μικρό που δεν υπάρχει πλέον έχει ισοτιμηθεί με το νέο Α2 (που δίνει περισσότερες δυνατότητες). Δυστυχώς σε έπιασε και εσένα η αλλαγή στις αρχές του 2013 που ακύρωσε αυτή τη δυνατότητα αναβάθμισης στα 2 έτη χωρίς εξετάσεις. Θα πρέπει να ξαναδώσεις για το απεριόριστο. Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2015 από τον Wolf1138 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Το ίδιο είχα βγάλει κι εδώ και πολλοί άλλοι, δυστυχώς ξαναδίνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που οταν μπορεις να πας γι' απεριοριστο, πας γι' απεριοριστο. Ποτε δε ξερεις τι σου ξημερωνει :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Σηματα δεν δινεις.Ολα τα αλλα τα δινεις κανονικα. Ετσι εκανα εγω το 2012 που εδωσα απο Α2 σε Α με συμπλεκτη. Βλακεια μου ομως που ενω ο δασκαλος μου στο Α2 μου ειχε πει μετα ιδια λεφτα να δωσω το απεριοριστο κι εγω ειπα οχι ο μακακας με αποτελεσμα να πληρωνω παραβολα και καινουρια μαθηματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Πρεπει να ξανακανεις και συγκεκριμενο αριθμο μαθηματων, ή πας μια μερα πριν την εξεταση και σου δειχνει ο δασκαλος τη μηχανη και σου εξηγει τι πρεπει να κανεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsdim1 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Κανονικα θελει και μαθηματα..αλλα υπαρχουν σχολες κυριως σε επαρχιακες πολεις που στα "κανουν" και απλα πας και δινεις. Βεβαια για μενα δεν αξιζει γιατι θα τα πληρωσεις, οποτε πανε διασκεδασε και λιγο με την μηχανη εξετασης, μαθε τις ασκησεις λιγο καλυτερα και δωσε. Νομιζω 7 45λεπτα μαθηματα ειναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Κανονικα θελει και μαθηματα..αλλα υπαρχουν σχολες κυριως σε επαρχιακες πολεις που στα "κανουν" και απλα πας και δινεις. Βεβαια για μενα δεν αξιζει γιατι θα τα πληρωσεις, οποτε πανε διασκεδασε και λιγο με την μηχανη εξετασης, μαθε τις ασκησεις λιγο καλυτερα και δωσε. Νομιζω 7 45λεπτα μαθηματα ειναι. ε ναι.. εγω θα ξαναεδινα (που λεει ο λογος) για να κανω λιγη βολτιτσα το hornet με τα 100 αλογακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες