babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 Για να κρίνουμε το νέο Africa πρεπει καταρχήν να το τοποθετήσουμε. Ειναι σαφές οτι δεν απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα sport touring με όρθια θέση οδήγησης για να εκμηδενίζουν αποστάσεις. Αυτοί θα διαλέξουν μεταξύ xr 1000s, ms 1200 η 1290 sa. Το Africa αφορά εκείνους που θέλουν μια on-of με σοβαρές εκτός δρόμου ικανότητες. Λόγω κυβικών τοποθετείται ανάμεσα στα "μικρά " gs 800 και tiger xc 800 και τα "μεγάλα" 1190 r και gs 1200 (ναι το bmw ειναι ικανότατο στο χώμα και το λέω εκ πείρας ). Θα πρεπει λοιπόν να εινα όσο το δυνατόν πιο κοντά στα "μικρά " σε βάρος και τιμή και όσο το δυνατόν πιο κοντά στα "μεγάλα" σε ιπποδύναμη. Με τιμή 16.300, βάρος 222 και ιπποδυναμη 95 θα έλεγα οτι με τα νούμερα δεν τα πήγε καλα, θα πρεπει να πείσει οτι αξίζει να δώσει κανείς τα 4 περίπου παραπάνω χιλιάρικα απο τα παραπλησιων επιδόσεων, ικανότατατα, ελαφρύτερα και υπέρεξοπλισμένα μικρά η να μην προτιμήσει το 1190 r, με τις κορυφαίες αναρτήσεις , τις φρενάρες με cornering abs, το κορυφαίο traction control με αισθητήρα κλισης 150 άλογα και ελαφρύτερο στα 217 κιλά . Και μπορει τα 95 άλογα να ειναι πολλα για το χώμα και να κανεις μια χαρά τη δουλειά σου και στην άσφαλτο αλλα ειναι πολύ πιο διασκεδαστικό να χουφτωνεις το γκάζι με 150 είτε στην εθνική είτε στις εξόδους των στροφών είτε ακόμα και στο φανάρι μιας λεωφόρου. Ο μόνος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ λόγος να το προτιμήσει κάποιος ειναι το dct το οποίο ειναι μοναδικό και απο οτι λένε εξαιρετικό. Φυσικα μοτοσικλέτες αγοράζουμε για τους δικούς μας υποκειμενικούς λόγους. Μπορει να τη πάρει κάποιος γιατι ειναι κούκλα, γιατι θέλει το τελευταίο μοντέλο, η ειναι χοντακιας η αντιπαθεί τους ευρωπαίους η την είχε αποθυμενο και παει λέγοντας. Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει θέμα για άλλη μοτοσυκλέτα που να εχει φτάσει τις 49 σελίδες πριν ακόμα αρχίσει να πωλείται και αυτό απο μόνο του ειναι μια επιτυχία ...Συμφωνω! εκανες την πιο ωραια αναλυση μεσα σε δεκα γραμμες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Ερωτηση σε οσους το δοκιμασαν, η σελα και η καλυψη απο τον αερα πως σας φανηκαν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Η αληθεια ειναι οτι και το παλιο Afrika ηταν βαρυ ακριβο και με λιγα αλογα και πουλησε ομως δεν υπηρχε ο ανταγωνισμος που υπαρχει τωρα... τα on off ουσιαστικα τοτε ξεκιναγαν.Το νεο Αφρικα δεν με πειθει ακομα και εμφανισιακα δεν ειναι καθολου ασχημο αλλα εχει μια συντηρητικη για την εποχη εμφανιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korinthos_DAKAR 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Πήγαμε βόλτα με φίλο από τον Πέτα στη Καλλιθέα μέχρι Γλυφάδα και πάλι πίσω....Στη Ποσειδώνος ανοίξαμε με 990...όταν το africa φόρτωνε την 3η το κτμ έσπαγε 4η...Από δευτέρες το κτμ έκανε άλμα 10μέτρα....όταν πήγαμε πίσω στον πέτσα του είπα....αν το είχε βγάλει η χόντα το 2011 που πήρα το κτμ θα το είχα πάρει με κλειστά τα μάτια...τώρα δεν έχω λεφτά και όρεξη να αφήσω το κτμ ανταλλαγή για το αφρικα...Το αφρικα αυτή τη στιγμη είναι το καλύτερο μηχανάκι στη γκάμα της χοντα, το πιο ολοκληρωμένο και το πιο τεχνολογικά άρτιο...ειναι το καλύτερο ον-οφ στη κατηγορία 800άρια....Στη κατηγορία 1000άρια ον-οφ η χοντα έχει το crosstourer οπότε μην ανακατεύετε το αφρικα με gs-tenere-1190.....Η μοναδική παραφωνία στο αφρικα είναι ότι έπρεπε να χτυπά τιμολογιακά την κατηγορία των 800άρια ον-οφφ δηλαδή κανά 13.000€...όχι να πάει να μας πιάσει κόροίδα η χοντα επειδή την παρακαλάγανε 10χρόνια να το βγάλει το αφρικα τώρα να μας κάνει και τη χάρη να μας το πουλήσει όσο θέλει...εεε δεν είμαστε και τόσο απελπισμένοι..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) .Η μοναδική παραφωνία στο αφρικα είναι ότι έπρεπε να χτυπά τιμολογιακά την κατηγορία των 800άρια ον-οφφ δηλαδή κανά 13.000€...όχι να πάει να μας πιάσει κόροίδα η χοντα επειδή την παρακαλάγανε 10χρόνια να το βγάλει το αφρικα τώρα να μας κάνει και τη χάρη να μας το πουλήσει όσο θέλει...εεε δεν είμαστε και τόσο απελπισμένοι.....Οσο ακριβως κοστολογιτε στο εξωτερικο... Σε αυτα τα χρηματα το θεωρω 100% τιμια τιμη αν βεβαια η ποιοτητα κατασκευης ειναι αυτη που πρεπει....,Στο δικο μου παραδειγμα εχει οριμασει πολυ η ιδεα της αγορας καινουριας μοτοσυκλετας και βασανιζω τον εαυτο μου με διαφορα μοντελα... απο guzzi μεχρι vfr .. οπως ειπα εχω σκευτει τα παντα και φυσικα και το Αφρικα....Μπορει να ειναι απλος και μονο το ονομα του που μου κεντριζει το εδιαφερον...αλλα στον τοπο που ζω η λεξη χωμα ειναι απαγορευμενη δια ροπαλου.....για να εχω οφφ εμπειρια θα πρεπει να "πεταχτω" Γαλλια η Ιταλια......αλλα και παλι αν επιτρεποταν το χωμα πιστευω οτι ακομα με ενα DT θα εβγαζα περισοτερα γουστα απ οτι με το Αφρικα... Χωρεις να το εχω οδηγισει μου μιαζει πολυ καλη στυνταγη παντος αρκετη δυναμη για παντου και σχετικα ελαφρι.... Για λογους που δεν κατανοω αυτο το πραγμα ειναι σχετικα ισοροπιμενο στα 1000 κυβικα και 100 αλογα.....μπορειτε να με πειτε αμπαλο αγγαζο νεροβραστο και ο,τι γουσταρετε..... Εγω θα το ηθελα δικιλινδρο στα 300-400 κυβικα με 45-55 αλογακια max 150 κιλα.....με δυνατητιτα διαφορετικης χαρτογραφισης για χωμα και ασφαλτο ακομα και με ηλετρονικα ρυθμιζομενες αναρτησεις για χωμα και για ασφαλτο.... Με πολυ καλα μελετημενα πλαστικα μεροι σε περιπτωση πτωσης και σχετικα ανετο στον ανοιχτο δρομο .... και φυσικα αλεξισφερο μοτερ... Τα θελω ολα??? Κατσε ρε μεγαλε 16 χιλιαρικα θα δωσω....Με αυτο το πραγμα σε on-off καταστασεις και ταξιδια δεν ξερω αν μπορω να φτασω στο προορισμο μου και χωρεις 1000 ευρω ζημια απο την χαζοπτωση που ως αμπαλος νεροβραστος on-offας θα φαω.Παρ ολα αυτο θα το οδηγισω το επομενο Σαββατο Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 από τον lost_angel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Τι αξιολογώ εγώ ως καλό πάνω σε αυτήν τη μοτοσυκλέτα;1) Τους 95 ίππους. Μπορεί να ακούγονται λίγοι αλλά προσωπικά προτιμώ αξιοπιστία σε βάθος χρόνου (από ένα μοτέρ που δε δουλεύει στο max της απόδοσής του) από τις απόλυτες επιδόσεις. Αν ήθελα άλλωστε απόλυτες επιδόσεις, θα κοιτούσα σε 4κύλινδρο μοτέρ.2) Τις νορμάλ διαστάσεις.Προσωπικό γούστο: Θέλω τη μοτοσυκλέτα όσο το δυνατόν "μαζεμένη". Δε μου αρέσουν οι τεράστιες διαστάσεις.3) Τις χρυσές ζάντες και την τρίχρωμη έκδοση. Μου θυμίζει λίγο από το παρελθόν και μου είναι πολύ οικεία και αγαπητή αυτή η εικόνα. Τι ενδεχομένως να με προβληματίσει;Οι σαμπρέλες. Μπελάς άμα πάθεις λάστιχο (ιδίως αν σκεφτείς την ευκολία του Tubeless). Σημείωση: Δε θα ήθελα προφανώς χυτή ζάντα. Το καλύτερο θα ήταν ακτινωτοί τροχοί με ελαστικά Tubeless). Δεν μπορώ να εκφέρω οδηγική γνώμη, καθώς δεν την έχω (ακόμα) οδηγήσει. Όταν ανέβω στην Αθήνα, θα φροντίσω να την κάνω test ride, ώστε να σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.733 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Οι σαμπρελες θα κρατησουν τον αερα όταν μια ζάντα στραβώσει το χείλος της και κάνει κενό απο την επαφή με το λάστιχο. Τσάμπα τρελαίνεστε. Όλοι έχουμε διαφορετικές εμπειρίες και θέλω και κρίνουμε αναλόγως το εκάστοτε μηχανάκι. Ο αναβάτης Πέτρος γουστάρει μηχανάκια με αρκετά περισσότερα άλογα και εντελώς διαφορετικό στήσιμο. Οπότε λογικό να του φάνηκε το άφρικα και ψόφιο και σαφέστατα όχι σπορτίφ, σε σχέση με πιο σπορτίφ απ'τη μάνα τους μηχανάκια. Αλλά όπως έχω ξαναπεί, είναι λίγο άτοπο να πέφτει η συγκεκριμένη μηχανή στην ίδια αρένα με τα μαστόδοντα (βλ. κατηγορία ψευτο-on/off 1200cc+), και ακόμα πιο άτοπο με μηχανές τύπου MS και XR, (και tracer ακόμα), που είναι προφανέστατα απλά ψηλωμένα, εξευγενισμένα street επιδόσεων, με μια πινελιά touring.Όταν δε όντως το βάζεις να συγκριθεί με τα ψευτο-on/ff τέρατα, το βρίσκω λογικό να φαίνεται πιο σπορτίφ. Είναι πιο ελαφρύ έως ΠΟΛΥ πιο ελαφρύ, πιο μαζεμένο και πέραν αυτού, βάσει των κριτικών/εμπειριών, φαίνεται να πηγαίνει άψογα στον δρόμο, παρά τον μεγάλο εμπρός τροχό του και το αμιγώς off στήσιμό του. Αν πάλι μπορεί έστω κι απλά να "κρατηθεί" ακολουθώντας μηχανές τύπου MS, μιλάμε για άθλο, δεδομένου πάντα του χαρακτήρα της μηχανής. Αν μπολιάσεις τα παραπάνω με το γεγονός πως τα "on/off" μαστόδοντα δύσκολα έως μπαααα να τ'ακολουθήσουν σε χωμάτινες αποδράσεις και το ότι το άφρικα τα βλέπει απ'ότι φαίνεται στα ίσια και στον τομέα touring, ε τότε βρίσκω λογικό να'ναι μια μηχανή που μπορεί να εντυπωσιάσει μεγάλη μερίδα κόσμου.Οπότε ναι, δεν εντυπωσιάζει στα χαρτιά και δεν εντυπωσιάζει καθαρά από πλευράς ταχύτητας/δύναμης/επιτάχυνσης/ροπής κτλ. αναβάτες που έχουν στο μυαλό τους δούκες 1300 και άλλα παρόμοια. Λογικό είναι και κανείς εκεί στην Honda δεν το προόριζε προς πώληση σ'αυτή την μερίδα αναβατών. Εντυπωσιάζει όμως, και λογικά, ανθρώπους που ψάχνουν έναν all around (λέγε με και on/off) χαρακτήρα σε μια μηχανή αυτού του κυβισμού, που φαίνεται πως όντως μπορεί να τα κάνει όλα ικανοποιητικότατα.Και καθείς εφ'ω ετάχθη.Πάντως αυτό εμένα με καλυψε σαν άποψη. Το βάζω παλι για οποιον δεν το έχει διαβάσει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής ....από τους υποψηφίους αγοραστές του νέο αφρικα που έχουν δώσει λόγο γραφής εδώ μέσα ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΧΩΜΑ ΜΕ 13-14 χιλιάδες ευρώ αγορά??Και φυσικά δεν μιλάω για χώμα με την απλή προσπέλαση από διαδρομές μη ασφαλτοστρωμένες(λίγο πολύ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ) μιλάω για εκτός σχεδίου πόλεως διαδρομές ,βουνό,κάργα πέτρα ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 από τους υποψηφίους αγοραστές του νέο αφρικα που έχουν δώσει λόγο γραφής εδώ μέσαthere is no such a thing. Οσοι ειναι να το παρουν το εχουν κανει ηδη και κοβουν βολτες εξω αντι να μαλωνουν εδω μεσα. Εγω παντως, αν ημουν υποψηφιος αγοραστης για χωμα θα το παιρνα. (δεν φημιζομαι να λυπαμαι τα μηχανακια μου. ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής ....από τους υποψηφίους αγοραστές του νέο αφρικα που έχουν δώσει λόγο γραφής εδώ μέσα ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΧΩΜΑ ΜΕ 13-14 χιλιάδες ευρώ αγορά??Και φυσικά δεν μιλάω για χώμα με την απλή προσπέλαση από διαδρομές μη ασφαλτοστρωμένες(λίγο πολύ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ) μιλάω για εκτός σχεδίου πόλεως διαδρομές ,βουνό,κάργα πέτρα ??εδώ υπάρχει κόσμος που λέει ότι πάει με τα ακριβά μαστόδοντα,με το χόντα τω 14κ θα κωλώσουν; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 εδώ υπάρχει κόσμος που λέει ότι πάει με τα ακριβά μαστόδοντα,με το χόντα τω 14κ θα κωλώσουν;Λέει........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) BTW ξεκολλατε λιγο με τη φραση "ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΧΩΜΑ ΜΕ 13-14 χιλιάδες ευρώ αγορά" no offence mario...Δεν υπαρχουν μονο οι ονοφαδες της καφετερειας, υπαρχουν και οι πραγματικοι ονοφαδες, ατομα που παιρνουν τετοια ακριβα βαρια μαστοδοντα που λετε και πανε χωμα. Που ηταν εντουραδες, ξερουν χωμα και ψαχνουν κατι με μεγαλυτερη αυτονομια και δυνατοτητα καλυψης πολλων χιλιομετρων μεικτου τερραιν. Το οτι εχει 10k, 15k, η 8 εκατομμυρια ευρω δεν εχει να λεει. Θα το σκεφτει αυτος που τωρα θελει να πειραματιστει με το χωμα και δεν εχει προγουμενη εμπειρια σε αυτο, αυτος θα προτιμησει να παρει ενα dt με 800e, να παρει το κολαι, μεταει θα παει σε ενα 450 να δει πως ειναι να μην εχεις προσφυση ουτε με 6η στο σασμαν και μετα θα μεταπηδησει σε κατι σε φαση αφρικα. Αν το παρει καποιος συνηδειτα για να παει και χωμα, αφου θα δωσει τοσα λεφτα σιγα μην σκεφτει και τι θα γινει αν πεσει, με τη λογικη αυτη δεν παμε πουθενα. Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται που λεν και στο χωριο μου.Θα παρει ενας αρχαριος με μηχανακια s1000rr κουτα για πιστα? Οχι. Αρα δεν εχει κοινο το s1000rr? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 από τον Νικολακης_Husq 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Εγώ πάντως αν είναι 14 χιλιαρικάκια για σκότωμα το έπαιρνα και πήγαινα όπου θέλετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Εγώ πάντως αν είναι 14 χιλιαρικάκια για σκότωμα το έπαιρνα και πήγαινα όπου θέλετε.Οταν υπαρχουν λεφτα για σκοτωμα παει αλλου η συζητηση, σε τετοιες περιπτωσεις εχουμε δει και r1 μετατροπη σε εντουρο να τρελει στο prologue του erzberg harescramble.Δεν χρειαζεται να τα εχεις για πεταμα τα 14κ για να πας χωμα με το αφρικα, στοιχειωδη επαφη με το χωμα χρειαζεται και λιγη τρελα. Mario εσυ δεν ανεβασες φωτο σε καποιο αλλο θεμα που περνας ποταμι με κροκαλες με το tiger? Ε και πιστευεις θα το λυπηθει ο κατοχος του αφρικα με τον 21 τροχο να το παει λιγο παραπερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Δεν με έπιασες.Με το σκότωμα ήθελα να πω άμεσα,χωρίς δάνεια και τα ρέστα.Αν τα είχα χωρίς να τα κλαίω τα χρήματα,το έπαιρνα χθες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korinthos_DAKAR 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ψαράδες και κυνηγοί λέγαμε παλιά για ιστορίες...τώρα η νέα μόδα είναι ψαράδες, κυνηγοί και εντουράδες με ον-οφφ...μη σου πώ και μοτοκροσάδες με ον-οφφ...Δεν εννοώ για κάποιο συγκεκριμένο post....γενικά μιλάω από ιστορίες που ακούω από κόσμο σε παρέες.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 από τον korinthos_DAKAR 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Ψαράδες και κυνηγοί λέγαμε παλιά για ιστορίες...τώρα η νέα μόδα είναι ψαράδες, κυνηγοί και εντουράδες με ον-οφφ...μη σου πώ και μοτοκροσάδες με ον-οφφ...Δεν εννοώ για κάποιο συγκεκριμένο post....γενικά μιλάω από ιστορίες που ακούω από κόσμο σε παρέες.... Τα ψεματα που λεει ο καθενας για να δικαιολογησει τα 16k που εσκασε για να παρει το αφρικα που ποζαρει στην καφετερεια δεν με πολυαπασχολουν. Εγω λεω οτι υπαρχουν και οι ονοφαδες εκτος απο τους "ονοφαδες", οπως και οι ψαραδες εκτος απο τους "ψαραδες" και οι κυνηγοι εκτος απ'τους "κυνηγους".. Ειναι τοσο δυσκολο να το δεχτειτε? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Το τι ψέμματα λέει ο καθένας στον εαυτό του και στους άλλους για να πάρει τη μηχανή που του αρέσει δεν νομίζω να είναι και σοβαρό ζήτημα.Άλλος λέει ότι θέλει Africa για να περάσει από το Μύτικα καβάλα αν χρειαστεί....άλλος ότι θέλει το 1000RRRR γιατί σηκώνει με 6η.Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Άμα δεν το κάνουμε εμείς, δεν το κάνει κανείς, τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 ρε παιδιά....ταξιδιωτικο εντουρο με δυνατότητα φορτοματος και καληψης μεγαλον αποστάσεων και όλα αυτά με 1000 κυβικα και 16 χιλιάρικα ????? Οποιος μπορεί κΑΙ ΕΧΕΙ ΧΕΡΙΑ το κάνει...ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ .Η λύση είναι αλλου όχι στο αφρικα.....βασικα η λύση δεν υπάρχει....χίλιες φορές το vfr και με τα ρέστα ένα dt για γούστα στα βουνά και τα λαγκαδια....ίσως το μόνο που θα μπορούσε να ανταπεξέλθει να είναι το 690 adventure αλλά και πάλι πάει αλλου η φάση ρε παιδιά....ταξιδιωτικο εντουρο με δυνατότητα φορτοματος και καληψης μεγαλον αποστάσεων και όλα αυτά με 1000 κυβικα και 16 χιλιάρικα ????? Οποιος μπορεί κΑΙ ΕΧΕΙ ΧΕΡΙΑ το κάνει...ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ .Η λύση είναι αλλου όχι στο αφρικα.....βασικα η λύση δεν υπάρχει....χίλιες φορές το vfr και με τα ρέστα ένα dt για γούστα στα βουνά και τα λαγκαδια....ίσως το μόνο που θα μπορούσε να ανταπεξέλθει να είναι το 690 adventure αλλά και πάλι πάει αλλου η φάση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Γιατι ρε παιδες? Γιατι? Τι στο καλο εχετε στο μυαλο σας οταν λεμε ταξιδιωτικο εντουρο? Τον jarvis να πηδαει τοιχους και να προσγειωνεται στη μια ροδα πανω σε κορμους και μετα κανα 2 backflip αλλα travis pastrana? Απλα πραγματα, ποια χερια και ποια πρασινα αλογα. Για τετοια φαση μιλαμε. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Γιατι ρε παιδες? Γιατι? Τι στο καλο εχετε στο μυαλο σας οταν λεμε ταξιδιωτικο εντουρο? Τον jarvis να πηδαει τοιχους και να προσγειωνεται στη μια ροδα πανω σε κορμους και μετα κανα 2 backflip αλλα travis pastrana? Απλα πραγματα, ποια χερια και ποια πρασινα αλογα. Για τετοια φαση μιλαμε. για αυτην την φαση και με το χερι στην καρδια ....χμμμ περναει ακομα και παπακι (και τα εργαλεια κατο απο την σελα να κανουν κλατς κλατς στις λακουβες....αν εξαιρεσεις τα μπαντιλικια στην αμμο και την ρεματια...αυτα τα απλα πραγματα τα κανουν και ποιο απλες ποιο προσιτες μοτοσυκλετες....γιατι να δωσει καποιος 16κ ??? προς θεου δεν λεω παρτε παπακια ντιντακια και χρ και ξαμοληθιτε στους αγρους.....αλλα οχι και αυτο το πραγμα....τι να πω μπορει εγω να ειμαι βλαμενος και να μην κατα!αβενω τα τοσα πολλα κυβικα και αλογα στο χωμα σε ενα οννοφφ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Οποιος μπορεί το κάνει...ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Βασικά έχεις απαντήσει μόνος σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.364 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Για λογους που δεν κατανοω αυτο το πραγμα ειναι σχετικα ισοροπιμενο στα 1000 κυβικα και 100 αλογα.....νεανίας κάπου στο '92-'93-'94, συζήταγα(ν) με τον μακαρίτη τον Τσιόφι και άλλους νεώτερους τιμόνους που είχαν εκστασιαστεί από τα 140 φεύγα αλόγατα των χοντρών ZZR και FZR τότε και οι έμπειροι λέγανε πως 100 αλόγατα είναι υπεραρκετά για σπορ οδήγηση αρκεί στο δρόμο να μπαίνουν όλα κάτω και να είναι διαθέσιμα άμεσα παντού και φυσικά να είναι πραγματικά δηλαδή ένα 888 άντε ένα 916 το πολύ και τα υπόλοιπα αλόγατα είναι περίσσσεμα για ποιος την έχει πιο μακρυά την τελική στην ευθεία δηλαδή άχρηστα για στροφιλίκι στο δημόσιο δρόμο Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 από τον Mi_ka 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 νεανίας κάπου στο '92-'93-'94, συζήταγα(ν) με τον μακαρίτη τον Τσιόφι και άλλους νεώτερους τιμόνους που είχαν εκστασιαστεί από τα 140 φεύγα αλόγατα των χοντρών ZZR και FZR τότε και οι έμπειροι λέγανε πως 100 αλόγατα είναι υπεραρκετά για σπορ οδήγηση αρκεί στο δρόμο να μπαίνουν όλα κάτω και να είναι διαθέσιμα άμεσα παντού και φυσικά να είναι πραγματικά δηλαδή ένα 888 άντε ένα 916 το πολύ και τα υπόλοιπα αλόγατα είναι περίσσσεμα για ποιος την έχει πιο μακρυά την τελική στην ευθεία δηλαδή άχρηστα για στροφιλίκι στο δημόσιο δρόμοΕλα μωρε τι ηξεραν αυτοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες