Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Τα πρώτα παρόμοια γράμματα παίδες τα δακτυλογράφησα, πρώτα σε χειροκίνητη και αργότερα σε ηλεκτρική γραφομηχανή, για να καταλάβετε για πότε μιλάμε. Δεν είχα ποτέ ούτε καν απάντηση, μακάρι κάποια στιγμή να υπάρξει ανταπόκριση.ανταπόκριση δε θα υπάρξει ποτέ-των-ποτών γιατί τότε ο Ιάπωνας παραδέχεταί πως τελικά επέλεξε προβληματικό αντιπρόσωπο (αντι-Πρόσωπο) πράγμα εντελώς ατιμωτικό οπότε ότι είναι να γίνει, γίνεται πάντα υπόγεια - όλο το θέμα είναι το πλήθος των επώνυμων παραπόνων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 ρίχνει μερικά "τούβλα" στο τραπέζι και κάνει σκούπα ό,τι απούλητο στοκ υπάρχει πανευρωπαϊκά. Έτσι, και η "μαμά" ξεφορτώνει και ηρεμεί, και εμείς βλέπουμε κάτι προσφορές σε μοντέλα πέντε χρόνια πριν, ή, παλιότερα, σε φιμωμένες εκδόσεις που μάλλον ερχόταν από Γαλλία μεριά. Δεν ειναι μακακια αυτο? κοιταω στις αγγελιες για Hornet παραγωγης του 2011 και μετα και υπαρχει μονο 1 πραγματκα του 11, ολα τα αλλα ειναι στοκαδικα με πρωτη αδεια το 10-11-12-13 και παει λεγοντας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 μα δε τα φέρνει έτσι κ αλλιώς όλα ο καρ...Σάρακας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 μα δε τα φέρνει έτσι κ αλλιώς όλα ο καρ...Σάρακας.Σιγουρα οχι, αλλα πως γινεται να μην κυκλοφορουν τα Hornetακια που μου αρεσουν και να κυκλοφορει το προηγουμενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Αν δε τα έφερε....Η μπορεί αν κάποιος έχει να μην το δίνει ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Αν δε τα έφερε....Η μπορεί αν κάποιος έχει να μην το δίνει ακόμα.Εδω και κανενα εξαμηνο πετυχα μονο δυο, παιζει να ηταν και παραεισαγωγης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TATRXX 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Στο 1.34" είναι οι τιμές Αυστρίας: 13.990 βασικό μοντέλο, με ABS +900, με DCT,ABS +2200....Αυστρία γίναμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 ......... και μια Σκωτσέζικη άποψη: http://yodagoat.blogspot.co.uk/2016/02/the-crf1000l-hondas-new-africa-twin.html?m=1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Ρε Παναή, γιατί το γυροφέρνεις; Έτοιμος, ψημένος είσαι, να έρθουμε μια από αυτές τις ημέρες να σου πούμε καλορίζικο-καλοτάξιδο κλπ!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Που λέτε, κατεβαίνω χθες ή προχθές στο γραφείο από δυτικά προς κέντρο. Λίγο πριν το Βαρδάρι σταματάω αριστερά στη λωρίδα της Λαγκαδά που είναι για να στρίψεις και να ανέβεις Αγ.Δημητρίου, περιμένω να κόψει η κίνηση από το άλλο ρεύμα για να ξεκινήσω.Ε, και βλέπω να έρχεται δικάβαλο από απέναντι μηχάνημα που δεν το έχω δει ξανά να κυκλοφοράει έξω, φαίνεται από μακρυά ότι είναι καινούριο και γυαλίζει, και φυσικά γουρλώνω μάτι να δω καλύτερα. Πλησιάζει, λέω δεν παίζει, βλέπω τα μπροστινά φανάρια και μέχρι να καταλάβω τι γίνεται, ρολλάρει μπροστά μου χαλαρά το νέο Africa σε tricolore χρωματάκι και μένω λίγο παγωτό.10 δευτερόλεπτα το είδα όλα κι όλα, αλλά ήταν αρκετά για να καταλάβω ότι από κοντά και όμορφο είναι και μαζεμένο. Αρκετά εώς πολύ μαζεμένο. Φανταστείτε ότι στην αρχή που ήταν μακρυά, είδα τα φανάρια σχιστομάτικα και νόμισα ότι ήταν το καινούριο versys 650 και όχι κάποιο 1000άρι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 10 δευτερόλεπτα το είδα όλα κι όλα, αλλά ήταν αρκετά για να καταλάβω ότι από κοντά και όμορφο είναι και μαζεμένο. Αρκετά εώς πολύ μαζεμένο. Μ' αρέσει που το έβγαλαν σε "μαζεμένες" διαστάσεις. Είναι στα συν αυτό, για τα δικά μου γούστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Για τους νοσταλγούς του παρελθόντος....και των Rothmans 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 To επομενο Σαββατο εκλεισα για TestDrive...Δεν ξερω αν θα ειναι ολοημερο οπως εκανε η honda για το CIVIC αλλα σιγουρα θα περασουμε χρονο μαζι...ας ελπισουμε δεν θα χιωνισει την επομενη βδομαδα.Θα βγαλω φωτογραφιες και θα σας πω εντυπωσεις.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) ......... και μια Σκωτσέζικη άποψη: http://yodagoat.blogspot.co.uk/2016/02/the-crf1000l-hondas-new-africa-twin.html?m=1Το διαβασα αυτο του Σκωτσεζου. 10 χρονια ιδιοκτητης BMW GS. Το εδωσε. Πηρε την αφρικα.Πολυ καλα λογια για την φοβερα ελαφρια αισθηση ακινητη και ακομα περισσοτερο οταν ξεκινησει το μηχανακιΓραφει οτι ξεκιναει πολυ δυνατα απο ρελαντι ακομα, γενικοτερα ικανοποιημενος πολυ με το γκαζι (πλατη πλατη συγκριση με το GS) μονο με το δευτερο ατομο εχει διαφορα το ΑΤ. Το GS σε αυτο το θεμα ειναι καλυτερο.Με την μεγαλη ζελατινα του ΑΤ, καλυτερη ανεμοκαλυψη απο GS Adventure !!!!!!!!!!!!!!Ρυθμιζουν οι αναρτησεις οι οποιες ακομα και στα στριφτερα κραταγαν δεμενο το μηχανακι.Μπολικος χωρος και ανεση στην σελα........ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 από τον peterpan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Εγω χαζεψα εντελως, αλλα χαμηλα, το βρηκα ψοφιο (για 1000).Απιστευτη αισθηση, φρεναρες, καλη ποιοτητα κατασκευης, κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Το εκανες ηδη βολτα?????? Ποτε? Που? Πως? Εγω που ημουν??!! χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Σήμερα το είχα το μηχανάκι αυτό για 1 ώρα περίπου... το μοντέλο με συμπλέκτη σε μαύρο χρώμα.Το έκανα μια βόλτα μέχρι την Ανάβυσσο (και έκανα και μια πρωινή δουλίτσα στα Πετράλωνα )Η πρώτη μου εντύπωση; Δηλώνω ψημένος/ εντυπωσιασμένος.Ο χαρακτήρας της μοτοσυκλέτας είναι γενικά "μη ασχολείσαι μαζί μου απλά οδήγα".Κινητήρας Η πρώτη αίσθηση με το που ανοίγεις το γκάζι είναι "σαν ψόφιο μου φαίνεται". Ειδικά όταν έρχεσαι από τον 4κύλινδρο του CB.Λάθος. Μόλις κοιτάς το κοντέρ σου και τα χιλιόμετρα μαζεύονται καταλαβαίνεις ότι η δύναμη της είναι μπόλικη και επιταχύνει εξαιρετικά και απόλυτα γραμμικά.Απλά είναι η λειτουργία του κινητήρα που σε μπερδεύει. Χαμηλόστροφος σχεδόν αυτοκινήτου.Τα 200χλμ/ώρα τα έχει πολύ πολύ εύκολα.Προφανώς για όσους θέλουν μοτοσυκλέτα να λυσσάει θα φανεί νερόβραστη αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα νιώσεις πουθενά ότι σου λείπει δύναμη όσο σβέλτα κι αν θες να οδηγήσεις.ΦρέναΠραγματικά φοβερά και σε αίσθηση και αποτελεσματικότητα. Μπρος πίσω (με το πίσω να μπορείς να απενεργοποιήσεις το ABS, δεν το έκανα). Σίγουρα ανώτερα του CB μου. Μου έκανε εντύπωση ότι η βύθιση της μπροστά ανάρτησης δεν είναι έντονη παρά το μαλακό σετάρισμα της.ΠλαίσιοΠραγματικά η μοτοσυκλέτα δίνει αίσθηση μικρότερου κυβισμού. Πολύ εύκολη σε μανούβρες χαμηλής ταχύτητας και θα ορκιζόσουν ότι δεν είναι 21 ίντσες ο μπροστά τροχός όταν την πλαγιάζεις. Γενικά παρότι κουμπωμένος με μοτο που δεν ξέρω (και ξένη) έμπαινα σε στροφές με άνεση μεγαλύτερη από αυτή που νιώθω με το CB. Στις υψηλές ταχύτητες δε (200 όπως είπα) τελείως σταθερή.ΚιβώτιοΤο απόλυτο βούτυρο. Το δικό μου συγκριτικά κοπανάει σαν βαριά. Άμεσες αλλαγές τελείως απροβλημάτιστο.ΑνάρτησηΔεν έχω να πω πολλά εκεί μόνο ότι καταπίνει ανωμαλίες χωρίς να νιώθεις τίποτα. Θα χρειαστεί κάποιος πιο χεράς από εμένα να την κρίνει.Εργονομία/ Θέση οδήγησηςΣτα όρια της τελειότητας. Ανεβαίνεις πάνω και όλα(σχεδόν) είναι εκεί που τα θες. Η θέση της είναι απίστευτα άνετη χωρίς καν να παίξω με θέση σέλας κτλ. Οι ενδείξεις ευανάγνωστες και αλλαγές σε Traction level παιχνίδι. Πραγματικά τόση άμεση εξοικείωση με μότο μόνο στο SuperDuke 1290 είχα νιώσει και δεν περίμενα κάποια μότο να το ξεπεράσει στο κομμάτι αυτό.Η ζελατίνα (η μικρή) κάνει καλή δουλειά και στα πολλά χιλιόμετρα. Δεν είναι απόλυτη η κάλυψη όπως διάβασα σε άρθρα αλλά δεν στέλνει το αέρα κάπου συγκεκριμένα (όπως πχ έχω νιώσει σε άλλα On/Off) και δεν σε ενοχλεί καθόλου.2 παραφωνίες στο κομμάτι της εργονομίας. Ο διακόπτης της μεγάλης δέσμης στα φώτα είναι ουσιαστικά μη προσβάσιμος στο χειροκίνητο μοντέλο. Πρέπει να βγει το χέρι από το γκριπ εκτός αν έχεις μεγάλο αντίχειρα σαν το χέρι του Καραγκιόζη.Επίσης τα πατάκια είναι κοντόχοντρα και κατεβάζοντας το πόδι για το πλαϊνό σταντ μπορεί να πιαστεί οπότε η στατική τούμπα παραμονεύει. Θέλουν αλλαγή.Η ποιότητα κατασκευής της είναι πάρα πάρα πολύ καλή εκ πρώτης όψεως.Γενικά η νέα Africa είναι πραγματικά μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα που θεωρώ θα την αγόραζες για παντρειά.Και μερικές φώτο (όσες λίγες πρόλαβα όταν σταμάτησα για την πρωινή αγγαρεία :P ) 39 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Ας σπάσω τη σιωπή εγώ. 25 like ο Wolf από πάνω, ούτε μια κουβέντα από κάτω. Μείναμε όλοι με το σαγόνι κρεμασμένο ή μου φαίνεται; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Εγω επαθα ενα κατι με τις φωτο. Ποιο κοκκινο και ποιο tricolore! Τα μαυρο γ@μαει! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Το εκανες ηδη βολτα?????? Ποτε? Που? Πως? Εγω που ημουν??!! χαχαχαχαΑν το λες σ εμενα, απ την περασμενη Τεταρτη, το βολταρω.Τεταρτη βραδυ, Πεμπτη βραδυ και Σαββατο μεσημερι.http://iscreta.gr/2016/02/africaκηδες-κρητικό-παρεάκι-στην-παρουσί/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 την άλλη Κυριακή θα το έχουμε στο Λεωνίδιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Πάρα πολύ ωραίο το μαύρο δίνει μια αγριάδα περισσότερο από το κόκκινο αν και μαρέσει και το κόκκινο πάρα πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Όντως και το μαύρο είναι ωραίο χρώμα αλλά θα προτιμούσα σίγουρα το tricolore!''Σας περιμένουμε από κοντά για τη δόση σας''....μαθεύτηκε ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2016 Το έκανα και εγω βόλτα απο τον Γκινοσατη στην Αμφιθέας. Μαυρο manual.ΜΑΛΑΚΙΑ.....*θα παω και σήμερα στις 4 στον ΠΕΤΣΑ να το ξανακάνω *δεν εχω λεφτά να το παρω .......κλαψ λυγμ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες