Jump to content
freediver73

Honda CRF1000L Africa Twin (2015)

Recommended Posts

Τα πρώτα παρόμοια γράμματα παίδες τα δακτυλογράφησα, πρώτα σε χειροκίνητη και αργότερα σε ηλεκτρική γραφομηχανή, για να καταλάβετε για πότε μιλάμε. Δεν είχα ποτέ ούτε καν απάντηση, μακάρι κάποια στιγμή να υπάρξει ανταπόκριση.

ανταπόκριση δε θα υπάρξει ποτέ-των-ποτών γιατί τότε ο Ιάπωνας παραδέχεταί πως τελικά επέλεξε προβληματικό αντιπρόσωπο (αντι-Πρόσωπο) πράγμα εντελώς ατιμωτικό οπότε ότι είναι να γίνει, γίνεται πάντα υπόγεια - όλο το θέμα είναι το πλήθος των επώνυμων παραπόνων 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρίχνει μερικά "τούβλα" στο τραπέζι και κάνει σκούπα ό,τι απούλητο στοκ υπάρχει πανευρωπαϊκά. Έτσι, και η "μαμά" ξεφορτώνει και ηρεμεί, και εμείς βλέπουμε κάτι προσφορές σε μοντέλα πέντε χρόνια πριν, ή, παλιότερα, σε φιμωμένες εκδόσεις που μάλλον ερχόταν από Γαλλία μεριά.

Δεν ειναι μακακια αυτο? κοιταω στις αγγελιες για Hornet παραγωγης του 2011 και μετα και υπαρχει μονο 1 πραγματκα του 11, ολα τα αλλα ειναι στοκαδικα με πρωτη αδεια το 10-11-12-13 και παει λεγοντας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα δε τα φέρνει έτσι κ αλλιώς όλα ο καρ...Σάρακας.

Σιγουρα οχι, αλλα πως γινεται να μην κυκλοφορουν τα Hornetακια που μου αρεσουν και να κυκλοφορει το προηγουμενο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δε τα έφερε....

Η μπορεί αν κάποιος έχει να μην το δίνει ακόμα.

Εδω και κανενα εξαμηνο πετυχα μονο δυο, παιζει να ηταν και παραεισαγωγης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο 1.34" είναι οι τιμές Αυστρίας: 13.990 βασικό μοντέλο, με ABS +900, με DCT,ABS +2200....Αυστρία γίναμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Παναή, γιατί το γυροφέρνεις;  

Έτοιμος, ψημένος είσαι, να έρθουμε μια από αυτές τις ημέρες να σου πούμε καλορίζικο-καλοτάξιδο κλπ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που λέτε, κατεβαίνω χθες ή προχθές στο γραφείο από δυτικά προς κέντρο. Λίγο πριν το Βαρδάρι σταματάω αριστερά στη λωρίδα της Λαγκαδά που είναι για να στρίψεις και να ανέβεις Αγ.Δημητρίου, περιμένω να κόψει η κίνηση από το άλλο ρεύμα για να ξεκινήσω.

Ε, και βλέπω να έρχεται δικάβαλο από απέναντι μηχάνημα που δεν το έχω δει ξανά να κυκλοφοράει έξω, φαίνεται από μακρυά ότι είναι καινούριο και γυαλίζει, και φυσικά γουρλώνω μάτι να δω καλύτερα. Πλησιάζει, λέω δεν παίζει, βλέπω τα μπροστινά φανάρια και μέχρι να καταλάβω τι γίνεται, ρολλάρει μπροστά μου χαλαρά το νέο Africa σε tricolore χρωματάκι και μένω λίγο παγωτό.

10 δευτερόλεπτα το είδα όλα κι όλα, αλλά ήταν αρκετά για να καταλάβω ότι από κοντά και όμορφο είναι και μαζεμένο. Αρκετά εώς πολύ μαζεμένο. Φανταστείτε ότι στην αρχή που ήταν μακρυά, είδα τα φανάρια σχιστομάτικα και νόμισα ότι ήταν το καινούριο versys 650 και όχι κάποιο 1000άρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10 δευτερόλεπτα το είδα όλα κι όλα, αλλά ήταν αρκετά για να καταλάβω ότι από κοντά και όμορφο είναι και μαζεμένο. Αρκετά εώς πολύ μαζεμένο.

Μ' αρέσει που το έβγαλαν σε "μαζεμένες" διαστάσεις. Είναι στα συν αυτό, για τα δικά μου γούστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To επομενο Σαββατο εκλεισα για TestDrive...Δεν ξερω αν θα ειναι ολοημερο οπως εκανε η honda για το CIVIC αλλα σιγουρα θα περασουμε χρονο μαζι...ας ελπισουμε δεν θα χιωνισει την επομενη βδομαδα.

Θα βγαλω φωτογραφιες και θα σας πω εντυπωσεις.... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

......... και μια Σκωτσέζικη άποψη: http://yodagoat.blogspot.co.uk/2016/02/the-crf1000l-hondas-new-africa-twin.html?m=1

Το διαβασα αυτο του Σκωτσεζου. 10 χρονια ιδιοκτητης BMW GS. Το εδωσε. Πηρε την αφρικα.

Πολυ καλα λογια για την φοβερα ελαφρια αισθηση ακινητη και ακομα περισσοτερο οταν ξεκινησει το μηχανακι

Γραφει οτι ξεκιναει πολυ δυνατα απο ρελαντι ακομα, γενικοτερα ικανοποιημενος πολυ με το γκαζι (πλατη πλατη συγκριση με το GS)

μονο με το δευτερο ατομο εχει διαφορα το ΑΤ. Το GS σε αυτο το θεμα ειναι καλυτερο.

Με την μεγαλη ζελατινα του ΑΤ, καλυτερη ανεμοκαλυψη απο GS Adventure !!!!!!!!!!!!!!

Ρυθμιζουν οι αναρτησεις οι οποιες ακομα και στα στριφτερα κραταγαν δεμενο το μηχανακι.

Μπολικος χωρος και ανεση στην σελα........

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον peterpan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω χαζεψα εντελως, αλλα χαμηλα, το βρηκα ψοφιο (για 1000).

Απιστευτη αισθηση, φρεναρες, καλη ποιοτητα κατασκευης, κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας σπάσω τη σιωπή εγώ. 25 like ο Wolf από πάνω, ούτε μια κουβέντα από κάτω. Μείναμε όλοι με το σαγόνι κρεμασμένο ή μου φαίνεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω επαθα ενα κατι με τις φωτο. Ποιο κοκκινο και ποιο tricolore! 

Τα μαυρο γ@μαει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εκανες ηδη βολτα?????? Ποτε? Που? Πως?  Εγω που ημουν??!! χαχαχαχα

Αν το λες σ εμενα, απ την περασμενη Τεταρτη, το βολταρω.

Τεταρτη βραδυ, Πεμπτη βραδυ και Σαββατο μεσημερι.

http://iscreta.gr/2016/02/africaκηδες-κρητικό-παρεάκι-στην-παρουσί/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρα πολύ ωραίο το μαύρο δίνει μια αγριάδα περισσότερο από το κόκκινο αν και μαρέσει και το κόκκινο πάρα πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως και το μαύρο είναι ωραίο χρώμα αλλά θα προτιμούσα σίγουρα το tricolore!

''Σας περιμένουμε από κοντά για τη δόση σας''....μαθεύτηκε ε; :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έκανα και εγω βόλτα απο τον Γκινοσατη στην Αμφιθέας. Μαυρο manual.

ΜΑΛΑΚΙΑ.....*

θα παω και σήμερα στις 4 στον ΠΕΤΣΑ να το ξανακάνω

*δεν εχω λεφτά να το παρω .......κλαψ λυγμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα