Jump to content
A-nik-i

Μοτοσυκλετιστικά "στερεότυπα"

Recommended Posts

Καλησπέρα myBike.

Αφορμή γι'αυτό το θέμα είναι ένα θέμα που άνοιξε πρόσφατα για τις Harley - Davidson.

Παρατηρώ συχνά πως επικρατεί μια προκατάληψη προς συγκεκριμένους μοτοσυκλετιστές. Και μια διάθεση "ελιτισμού". Ο τύπος με την μεγάλη GS είναι γιάπης, "πόζερ". Υπάρχουν μηχανάκια καφετέριας και η κατοχή τους αμέσως σε κάνει να ανήκεις στους "μη πραγματικούς", στους "μη αυθεντικούς" μοτοσυκλετιστές. Το είδα και στο θέμα με τις Harley. Που υπάρχουν είτε αυτοί που τρώνε καρφιά και φτύνουν φλόγες, είτε οι με κρίσεις μέσης ηλικίας.

Γιατί όλες αυτές οι προκαταλήψεις; Η επιλογή της μοτοσυκλέτας αντί του αυτοκινήτου (άλλοτε είναι και ανάγκη βέβαια) είναι κάτι που σπεύδουμε να το "αγκαλιάσουμε" και να του προσδώσουμε μια σειρά χαρακτηριστικών ανεξαρτησίας, ελευθερίας κ.ο.κ. Γιατί όμως μια παράγωγη επιλογή, όπως το μοντέλο μοτοσυκλέτας να συναρτάται - από τους ίδιους του μοτοσυκλετιστές - με τόσα στερεότυπα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ελληνικο φαινομενο, απο το τι εχει ο αλλος στην κατοχη του τον χαρακτηριζουμε, χωρις να ψαξουμε πως το αποκτησε και κυριως πως το χρησιμοποιει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί οι "γιάπηδες" κι οι "πόζερ" δεν είναι μοτοσυκλετιστές αλλά λεφτάδες που θέλουν να δείξουν το "εγώ" τους. Οι "της καφετέριας" συνήθως παίρνουν τις μηχανές για να χτυπήσουν καμιά καλή γκόμενα στην καφετέρια και γιατί είναι κι αυτοί "ποζερ".

Έχεις δει να υπάρχει καμιά προκατάληψη για μηχανές low-mid budget;

Τροποποιήθηκε από τον Terathlios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύμφωνω φίλε μου με αυτά που λες. Αλλά τα στερεότυπα δημιουργούνται από εμάς τους ίδιους. Αν εγώ πχ πάω κ αγοράσω ενα supersport μηχανάκι κ το θέλω μόνο για την καφετέρια δεν θα έχει δίκιο ο άλλος να με κράξει? Αν πάω κ αγοράσω μια bmw για να δείξω οτι το φυσάω? Κ δυστυχώς αυτά είναι συνηθες φαινόμενα κ πολλές φορές κ οι ίδιοι είναι κομπλεξικοί προς τους υπόλοιπους δυτροχους.

Δεν θα κρίνω την μηχανή αλλά αποκλιστικά τον αναβάτη της. Μια συνηδητοποιημένη επιλογή μοντέλου δεν νομίζω οτι κράζετε απο κανέναν κ αυτό πάντα φαίνεται κ στον αναβάτη.

(Πόσες φορές σε χαιρέτησε στο δρόμο τύπος με bmw ας πούμε?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι η επιλογη της μηχανης ειναι επιλογη καρδιας και οχι μυαλου, ειναι οπως οταν διαλεγεις ομαδα ποδοσφαιρου, διαλεγεις αυτη που σου κανει κλικ, ο,τι και να λενε οι αλλοι.

Γιατι σαν επιλογη καρδιας εχει υποκειμενισμο μεσα της και υποβοσκοντα οπαδισμο.

Γιατι πειραζονται-κοροιδευονται ανθρωποι με επιλογη στην μαρκα της μοτο η την χωρα προελευσης λογω των ανωτερω.

Γιατι μεχρι πριν μερικα χρονια που ταξιδευα με μοτο δεν με χαιρετουσαν, τσοπεραδες-στρηταδες επειδη οδηγουσα Africa. Μεχρι που βγηκα στο εξωτερικο και με χαιρεταγαν ολοι.

Γιατι εχει πλακα ολο αυτο οταν εισαι 20-25, μετα ειναι γελοιο ΙΜΟ.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Γιατι οσοι δεν οδηγουν Honda,ειναι ασχετοι, αμπαλοι και κουλοι :crazy:

Συγνωμη για το τελευταιο, πηρα στα σοβαρα το θεμα και με πειραξε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον PaNick

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί οι "γιάπηδες" κι οι "πόζερ" δεν είναι μοτοσυκλετιστές αλλά λεφτάδες που θέλουν να δείξουν το "εγώ" τους. Οι "της καφετέριας" συνήθως παίρνουν τις μηχανές για να χτυπήσουν καμιά καλή γκόμενα στην καφετέρια και γιατί είναι κι αυτοί "ποζερ".

κραζεις θαυμαζεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα στερεότυπα δεν τα έβγαλε κανείς από το μυαλό του, βγαίνουν πάντα βάση υψηλών στατιστικών (και το 30% είναι υψηλό νούμερο, δεν είναι ανάγκη να είναι πάνω από 50%). Επίσης δεν είναι elitiσμός η διαφοροποίηση του μηχανόβιου και του οδηγού μοτοσικλέτας και φυσικά θα κράξεις όταν ακούσεις κάποιων που δεν έχει βγει από το κέντρο τις Αθήνας με την 22.000 eur full extra μηχανή του να το παίζει ιστορίας σε τύπους που δεν ξέρουν, γιατί όταν ανοίγει το στόμα του βγαίνουν κάτι άκυρες μακαλίες που δεν μπορείς ούτε να τις ακούς. (Αυτό συμβαίνει με οτιδήποτε ασχολείσαι πολύ και έχεις κάνει διατριβή)

Καλησπέρα myBike.

Το είδα και στο θέμα με τις Harley. Που υπάρχουν είτε αυτοί που τρώνε καρφιά και φτύνουν φλόγες, είτε οι με κρίσεις μέσης ηλικίας.

Καλισπέρα M-A-nik-i !

Εγώ προσωπικά φτύνω μπαρούτη και κατουραώ συρματόπλεγμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελληνικο φαινομενο, απο το τι εχει ο αλλος στην κατοχη του τον χαρακτηριζουμε, χωρις να ψαξουμε πως το αποκτησε και κυριως πως το χρησιμοποιει

Σύμφωνω φίλε μου με αυτά που λες. Αλλά τα στερεότυπα δημιουργούνται από εμάς τους ίδιους. Αν εγώ πχ πάω κ αγοράσω ενα supersport μηχανάκι κ το θέλω μόνο για την καφετέρια δεν θα έχει δίκιο ο άλλος να με κράξει? Αν πάω κ αγοράσω μια bmw για να δείξω οτι το φυσάω? Κ δυστυχώς αυτά είναι συνηθες φαινόμενα κ πολλές φορές κ οι ίδιοι είναι κομπλεξικοί προς τους υπόλοιπους δυτροχους.

Δεν θα κρίνω την μηχανή αλλά αποκλιστικά τον αναβάτη της. Μια συνηδητοποιημένη επιλογή μοντέλου δεν νομίζω οτι κράζετε απο κανέναν κ αυτό πάντα φαίνεται κ στον αναβάτη.

(Πόσες φορές σε χαιρέτησε στο δρόμο τύπος με bmw ας πούμε?)

Απαντώ και στους δύο και στο θέμα μαζί.

Παγκόσμιο είναι το φαινόμενο, δυστυχώς, αλλά θεωρώ παρόν στο μέγιστο βαθμό του στα fora. Εδώ απλά μεγεθύνεται γιατί μαζευτήκαμε αρκετοί νοματαίοι στο forum και μας φαίνεται ο κόσμος όλος. Εκεί έξω, 98% απ'αυτούς που θα βρεις στον δρόμο σου χέστηκαν τι καβαλάς, αν τους χαιρέτισες, με τι λεφτά το πήρες, αν το πήρες για πόζα, αν "το στύβεις το εργαλείο" κτλ.

Αντιθέτως εδώ μέσα, αν πάρω εγώ ss έτσι επειδή μου την βάρεσε και το'χω μόνο για χαλαρές βολτίτσες θα βγω κόμπλας, πόζερος, καραγκιόζης, μικροτσούτσουνος, δεν ξέρω τι θέλω, "άντε πούλα το ρε σαχλαμάρα και καβάλα το βιραγκάκι σου να στρώσεις" και λοιπά όμορφα.

Το αυτό και για τις HD, απλά εκεί με διαφορετικά κοσμητικά επίθετα.

Το ηθικόν διδαγμα: Χεστήκαμε για προκαταλήψεις, στερεότυπα και απόψεις τρίτων, καβαλάμε ότι καβαλάμε γιατί το γουστάρουμε και όπως γουστάρουμε και τέλος. Όλα τ'άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε.

Τροποποιήθηκε από τον Mr.Slow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα στερεοτυπο που βλεπω να ισχυει ειναι οτι οι οδηγοι μοτοσυκλετας ειναι οι πιο...αξεστοι στον δρομο, βριζουν, κανουν χειρονομιες, κορναρουν για να πας πιο γρηγορα.

Οτι περιστατικο ειχα ηταν παντα απο καποιον που καβαλαγε δυο ροδες.

Υποψην οτι και εγω μηχανακι εχω, ρημαδι μεν, λογιζεται σαν μηχανακι δε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βεβαια. "Φτωχαδακι ειναι".....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

beverly

εφαρμοστο μπλουζακι

ακρανοτοι,μπονους η ηλιθια φατσα και συμπεριφορα(νομιζουν οτι ειναι γρηγοροι κ ολλας)

ε να μη κραξεις μετα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε με νοιαζει τι εχεις, τι πηρες τι οδηγας δεν θα σε κρινω ουτε εσενα και τη κ@υλα σου. Αρκει να γουσταρεις διτροχη μετακινηση και εισαι αδερφος, μαζι τρωμε το κινδυνο να μας φαει στο δρομο κανενας απροσεχτος η απλα κακος οδηγος.

το μονο που δεν μ αρεσει ειναι να σε βλεπω ξεκρανωτο, εκει φαινεται οτι δεν καταλαβαινεις τους κινδυνους, οτι σε νοιαζει πιο πολυ μη χαλασει το χτενισμα σου, το θεωρεις μαγκια. Δεν εισαι μοτοσυκλετιστης, μπορει να λατρευεις τα δικυκλα σαν τρελος αλλα δεν εισαι...

Βαζεις το παιδι σου ξεκρανωτο πανω στο μηχανακι, κανεις τρικαβαλα με τη γυναικα και το παδι ολοι ξεκρανωτοι... αυτοι ειναι για κραξιμο οχι τι μηχανη πηρε ο καθενας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ω γτ παει να γυρισει το θεμα?

Σε καθε θεμα ειτε ετσι ειτε αλλιως παντα ξεφευγει.

Δεν εχω διαβασει τι λενε για τους ΓΣακιδες αλλα ειναι ενα μοτο που το κραζουν σε πολλα λειτουργικα ,ειναι ομως επιβλητικο και ομορφο κοστιζει μια περιουσια + κομφορ και αρκετοι δεν εχουν περασει τα συνορα αττικης.

Βεβαια ειναι και αυτοι που ξεχναν να γυρισουν στην αττικη.

Απλα το συγκεκριμενο μοτο ειναι(ηταν για μενα) μοδα που περναει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα στερεότυπα δεν τα έβγαλε κανείς από το μυαλό του, βγαίνουν πάντα βάση υψηλών στατιστικών (και το 30% είναι υψηλό νούμερο, δεν είναι ανάγκη να είναι πάνω από 50%). Επίσης δεν είναι elitiσμός η διαφοροποίηση του μηχανόβιου και του οδηγού μοτοσικλέτας και φυσικά θα κράξεις όταν ακούσεις κάποιων που δεν έχει βγει από το κέντρο τις Αθήνας με την 22.000 eur full extra μηχανή του να το παίζει ιστορίας σε τύπους που δεν ξέρουν, γιατί όταν ανοίγει το στόμα του βγαίνουν κάτι άκυρες μακαλίες που δεν μπορείς ούτε να τις ακούς. (Αυτό συμβαίνει με οτιδήποτε ασχολείσαι πολύ και έχεις κάνει διατριβή)

Γιατί, φυσικά ?

Οι στατιστικές, ειναι τα μεγαλύτερα ψέμματα, ας πούμε.

Μπορεί ο άλλος να το ''παίζει'' ιστορίας, όμως δεν ειναι καθόλου φυσικό + επακόλουθο το κράξιμο.

Έγκειται, στον άνθρωπο.

Μπορεί κάποιοι να κραξουν, κάποιοι ομως όχι.

Η σιωπή οταν ακούμε τέτοιες δρακο-ιστορίες, ειναι σύμμαχος.

Διότι, η συνέχεια σχεδον πάντα ειναι σπαρταριστη. Θα πεί, θα κανει, θα δείξει = υπερέκθεση / κοντα ποδάρια το ψεμα κλπ = κανεις μια σούμα και ΤΟΥ κανεις ΜΙΑ (1) και μόνο ερώτηση.

Δεν ανοίγεις διάλογο (θα σε παρασυρει και θα κατεβεις στα επίπεδα του).

Τον ρωτας, ΚΑΤΙ πολυ συγκεκριμενο + σχετικό με όσα ΗΔΗ εχει αραδιάσει.

Θέλει τέχνη όμως.

ΤΙ θα ρωτησεις. :shades: (πραγμα που προυποθετει οτι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ααααααααααα πάρα πολύ ωραία ^_^

Χαίρομαι που κι εσείς οι άντρες μηχανόβιοι έχετε τέτοια προβλήματα με μοτο-στερεότυπα. Αν σας παρηγορεί, υπάρχουν και χειρότερα, αν τύχει να είσαι γυναίκα... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι ελληνικό φαινόμενο να λέμε ότι είναι ελληνικό φαινόμενο το καθετί στραβό.

Τα ίδια ισχύουν παντού σε διάφορους βαθμούς....απλά (ίσως) δεν είναι τόσο ισχυρογνώμονες αυτοί που θεωρούμε ως καλύτερους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω αυτά τα στερεότυπα μόνο στα φόρουμ τα βλεπω... . Εμένα δεν με ενοχλεί ούτε αν ο άλλος πήρε 1000άρι για να πηγαίνει καφεταίρεια ούτε αν πουλάει μουρη,δανεικά μου ζητησε για να το πάρει?

Μου φτάνει που ξέρω γιατί οδηγαω εγώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ιδανικό που θέλουν οι περισσότεροι να εκφράζουν είναι πως "όλοι καλοί είμαστε".

Κάποτε σε μια συζήτηση με έναν ψυχολόγο του είχα μιλήσει για τα στερεότυπα που βλέπω εγώ σε ορισμένες κατηγορίες ανθρώπων. Φυσικά η θέση του σαν επαγγελματίας ήταν να μου κάνει την ίδια ερώτηση με διάφορους τρόπους μάλλον για να με προτρέψει να το σκεφτώ λίγο διαφορετικά...η ερώητηση ήταν "και τι κακό έχει? δηλαδή όποιος κάνει αυτό ειναι έτσι?".

Δεν έχει τίποτα κακό... υπάρχει κακό με το να έχω εγώ ή κάποιος άλλος κάποια προτίμηση?

Άποψη μου λοιπόν(και με αυτό ζώ) είναι πως τα στερεότυπα προκύπτουν απο την ανθρώπινη συμπεριφορά. Όχι δεν θα καταδικάσω κανέναν στην πυρά... Ναι θα τα παρατηρήσω τριγύρω μου.

Μερικά στερεότυπα που εγώ εντοπίζω...:

Δεν θα βρεις ποτέ οδηγό αυτοκινήτου να χαιρετάει άλλον οδηγό αυτοκινήτου, έτσι γιατί συναντήθηκαν στο δρόμο. Πολλοί λένε πως τους μοτοσυκλετιστές τους "ενώνει" η ενασχόληση αυτή. Εγώ νομίζω πως το στερεότυπο αυτό ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλά αρκετές φορές ειναι φτιαχτό. Υπάρχει όμως και αποδυκνείεται απο το οτι οι οδηγοί αυτοκινήτου δεν έχουν κάτι αντίστοιχο.

Δεν θα δεις ποτέ οδηγό serrow (και άλλα μοντέλα αλλά ας πάρω αυτό σαν παράδειγμα) να κάνει καγκουριές, να χώνεται, να κάνει σφήνες, προσπεράσεις, κλπ. Ενώ αντίθετα θα βρεις πααααρα πολλούς νεαρούς με scooter να κάνουν απειρες καγκουριές με ένα όχημα που δεν κάνει καγκουριές απο μόνο του αλλά και εδώ έχουμε την περίπτωση του φτιαχτού και επιβαλλόμενου στερεότυπου. Υπάρχει όμως.

Δεν θα δεις και πολλές γυναίκες με μηχανές.

Σπανια θα βρεις πάπια να οδηγείται απο νεαρό και θα έχει καθρέφτες.

Το στερεότυπο του nerd μοτοσυκλετιστή, μπουφάν, κράνος, γάντια και υπάρχει και το στερεότυπο του σαγιονάρα, gel, γυαλί και έτοιμος. Παρόλαυτα στο forum (και στο κάθε φόρουμ) είμαστε όλοι "αδέρφια". Προσωπικά με ενοχλεί αρκετά. Ο nerd μοτοσυκλετιστής θα έχει μηχανή την οποία μπορεί να έχει σε μαμά κατάσταση ή μπορεί και όχι, αλλά ο δεύτερος θα έχει είτε scooter είτε μηχανή στην οποία έχει αλλάξει περιφεριακά για το θεαθήναι όμως καθώς αν τα έπαιρνε στα σοβαρά θα είχε και εξοπλισμό. Δεν εξηγούνται αλλιώς όλα τα z750 τα tiger και τα tdm με όλο τον κατάλογο τις rizoma πάνω ενώ ο αναβάτης είναι μαλλί, γυαλί και παντελόνι lee.

Υπάρχουν και άλλα... ναι είμαι κακός, γκρινιάρης, κλπ αλλά...τα στερεότυπα δημιουργούνται απο την ανθρώπινη συμπεριφορά, όχι απο την φαντασία.

Τροποποιήθηκε από τον seatcowl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα οχήματα μας είναι και ο καθρέπτης της προσωπικότητας μας. Οπως και το στυλ οδήγησης μας.

Μοιραία λοιπόν δημιουργούνται κάποια στερεότυπα.

Για μένα, χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Από τη μια είναι οι συνειδητοποιημένοι που αγοράζουν με βάση τις ανάγκες τους

και από την άλλη οι επιδειξιομανείς διαφόρων ειδών. Εκεί είναι η πηγή του "κακού".

Διότι βλέπεις τον άλλον με το 1200 gs full εξοπλισμένο και οι μόνες διαδρομές που κάνει είναι σπίτι -γραφείο-σπίτι.

Βλέπεις τον Χαρλεά με υφάκι sons of anarchy να πήζει στην Βασ. Σοφίας. Σε ένα εντελώς ακατάλληλο περιβάλλον για αυτήν τη μηχανή.

Βλέπεις τον τύπο με το SS, ακράνωτο και με 10 τόνους ζελέ στο μαλλί να κόβει βόλτες στις πολυσύχναστες πλατείες μπας και τον δουν.

Βέβαια τα λάστιχα του είναι μονίμως τετράγωνα.

Βλέπεις τον Τmax-α, με γυαλί πούλμαν, σαγιονάρα και βλέμμα " καν΄τε στην άκρη όλοι" λες και έχει κανένα RSV.

Eίναι κι άλλα πολλά, αλλά ας τα αφήσω καλύτερα.. :shades:

Τι μαστιγα και αυτη ρε πστη μου.

Ο ιδιος τυπος το χειμωνα φοραει το μπουφαν που εχει την γουνα στην κουκουλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί, φυσικά ?

(Γιατί το αξίζεις L’oreal)

Οι στατιστικές, ειναι τα μεγαλύτερα ψέμματα, ας πούμε.

Άκυρο οι στατιστικές είναι νούμερα, τα νούμερα είναι μαθηματικά αντικείμενα που χρησιμοποιούμε ως ακλόνητες βάσεις για τα μαθηματικά μας (μητέρα όλων των επιστημών) άμα τους καθαιρέσουμε ως ψέματα, ότι έχουμε κάνει σαν γένος (ανθρωπότητα) καταρρίπτετε και αυτό. Η Γη βυθίζετε άμεσα σε απόλυτη αναρχία και ο LeFlwr καταλήγει αρχή-κανίβαλος να ηγείται φυλής κανίβαλο-χαρλεάδων. Εγώ θα γίνω ο καινούριος Mad Max οδηγώντας το αξιόπιστο F800GS μου. – Sorry για αυτό, ήμουν έξω με τα κακγουρια χθες, μέχρι ψήλο-αργά δούλευα σήμερα νωρίς και τώρα βαράω τις πρώτες τζούρες καφέ.

TL;DR: Statistics = numbers = numbers don’t lie

Μπορεί ο άλλος να το ''παίζει'' ιστορίας, όμως δεν ειναι καθόλου φυσικό + επακόλουθο το κράξιμο.

Έγκειται, στον άνθρωπο.

Μπορεί κάποιοι να κραξουν, κάποιοι ομως όχι.

Η σιωπή οταν ακούμε τέτοιες δρακο-ιστορίες, ειναι σύμμαχος.

Διότι, η συνέχεια σχεδον πάντα ειναι σπαρταριστη. Θα πεί, θα κανει, θα δείξει = υπερέκθεση / κοντα ποδάρια το ψεμα κλπ = κανεις μια σούμα και ΤΟΥ κανεις ΜΙΑ (1) και μόνο ερώτηση.

Δεν ανοίγεις διάλογο (θα σε παρασυρει και θα κατεβεις στα επίπεδα του).

Δεν είπα ρε να πάς και να των κράξεις μπροστά στην κοπέλα του, φίλους του (όπως προτείνεις εσύ με πιο κόσμιο τρόπο, γιατί όταν των ρωτήσεις κάτι σχετικό θα κολλήσει και θα φανεί και θα γίνει ρόμπας) εννοώ ότι μόλις το ακούσεις θα γυρίσεις στων κολλητό σου από δίπλα που ξέρει και θα του πεις κοίτα έναν μαλάκα που το παίζει και ιστορίας.(κράξιμο) Τους αφήνεις να ζούνε στην άγνοια τους, δεν πειράζει it’s the gentleman-y thing to do.

Τον ρωτας, ΚΑΤΙ πολυ συγκεκριμενο + σχετικό με όσα ΗΔΗ εχει αραδιάσει.

Θέλει τέχνη όμως.

ΤΙ θα ρωτησεις. :shades: (πραγμα που προυποθετει οτι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ)

EVIL

Ααααααααααα πάρα πολύ ωραία ^_^

Χαίρομαι που κι εσείς οι άντρες μηχανόβιοι έχετε τέτοια προβλήματα με μοτο-στερεότυπα. Αν σας παρηγορεί, υπάρχουν και χειρότερα, αν τύχει να είσαι γυναίκα... :P

Άντε στην κουζίνα σου εσύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι μαστιγα και αυτη ρε πστη μου.

Ο ιδιος τυπος το χειμωνα φοραει το μπουφαν που εχει την γουνα στην κουκουλα.

Με μεγααααληηη διαφορα οι χειροτεροι ποζεραδες...

Ξεπερνάνε ΕΥΚΟΛΑ και παλαι ποτε Beverlaδες, και Tdmαδες - Tigerαδες...

:offtopic: ON

Πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω πως και γιατί το T- Max θεωρειται status symbol απο τους καβαλάρηδες του?

Νταξ, ωραίο μηχανάκι είναι, έχει τα πλεονεκτήματα του scooter για ξεκούραστη κίνηση στην πόλη, Χ χώρους και αρκετό γκάζι...ΓΙΑ SCOOTER!

Αλλα στα λεφτά του θα έπαιρνα ένα σωρό άλλες μηχανές (και πήρα δηλαδη).....

Είτε είμαι με το scooter είτε με τη μηχανή, το ύφος είναι το ίδιο...τοσο ίδιο που κάποια στιγμη θα αρχίσω να τραβάω φωτογραφίες στη μέση του δρόμου...

But why???Είναι κάποια μυστική πληροφορία που δεν ξέρω?

:offtopic: OFF

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα