leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 πάντως μου αρέσει που όταν πέσει η κουβέντα για Harley σε παρέες μηχανόβιων, το επόμενο που θα ακούσεις είναι για τα SS... δεν θα ξεχάσω κορυφαία απάντηση ενός χαρλεά φίλου, που του έλεγα για την άπειρη τεχνολογία κτλ των superbike και γυρνάει και μου λέει με ένα υφάκι 27 καρδιναλίων "άσε μας ρε plastic fantastic"! εντάξει λύγισα απο το γέλιο... Θεούλης <3 πολύ δυνατές μοτοσυκλέτες εάν φτιαχτούν για ταχύτητα, αλλά λίγο άβολες για τέτοιες ταχύτητες... Θα έπαιρνα μια 883 Iron μαύρη matte, αλλά μόνο αφού είχα γεμίσει το γκαράζ μου με 5-6 άλλα μηχανάκια ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Άνετα! :D Άνετα, θα αγόραζα Χάρλευ και μία και δύο και τρεις φορές. Από την forty eight, την fatboy slim, ή την υπέροχη road king classic. Οι Χάρλευ είναι φανταστικές μοτοσυκλέτες και κάνουν αυτό που μπορούν καλύτερα από κάθε άλλη μηχανή. Ρολλάρουν ατελείωτα στον δρόμο, καταπίνουν χιλιόμετρα με τον δικό τους ρυθμό, είναι απίστευτα αγχολυτικές και όλοι αυτοί οι συντονισμοί και οι κραδασμοί κάτω απ΄ τα @@, σε κάνουν να νιώθεις πως καβαλάς άλογο. Απίστευτα εύκολες στην συντήρηση, χωρίς ακριβά ανταλλακτικά. Έχουν πολλά περιφερειακά και εκεί φεύγει το χρήμα αλλά ο καθένας φτιάχνει το δικό του μηχανάκι και ξενοιάζει. Έχουν ατελείωτη ροπή και τα κάνουν όλα τόσο εύκολα. Η φάση με τις Χαρλευ, στην Ελλάδα είναι τυπικά, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αλλά μεταξύ μας, τον έχουμε πάρει οι περισσότεροι τον αμανέ πολύ ψηλά και δεν κοιτάμε την μούρη μας... Ας κάνω μια προσπάθεια να τσουβαλιάσω τώρα, 1. Που πας ρε μπάρμπα - τζόβενο με την βαυαρική αρκούδα, αυτό το τέρας αποτυχημένης αισθητικής, την 1200gs, στις καφετέριες για να την πέφτεις σε κορίτσια στο σέρβις που βγάζουν 20 ευρώ / 8ωρο για να σπουδάσουν και να ζήσουν??? 2. Μωρή αποτυχία της φύσης που είσαι 200 κιλά αηδία, σοβαρά τώρα??? CBF?? 125?? Στο χωριό λυπήθηκες να καβαλήσεις το γαιδούρι αλλά την αστραπή της Χόντα, την έχεις λιώσει... 3. Tiger, tiger, tiger, αυτό το έκτρωμα με ρόδες που προφανώς δεν κάνει τίποτα καλά, κρύβεται το αιλουροειδές στις γιάφκες του μπουρναζίου, για να αλωνίζει στην παραλιακή το καλοκαίρι και να μας πρήζει τα παπάκια, πάντα χωρίς κράνος, και πάντα λευκό να μας στραβώνει, σαν το φως την ημέρα της Αποκάλυψης! 4. Ρε μάπα, ξύσε (?) γόνατο (???) στην παραλιακή με το ss, με τα λινά, που λεφτά για λάστιχα, μόνο για πιτόγυρα, ενώ οι υπόλοιποι ξύνουν τα κεφάλια τους με απορία γιατί πρέπει να κάνουν εμετό, πριν φτάσουν σπίτι βλέποντας την κορμάρα σου φαρδιά πλατιά στην άσφαλτο... 5. Παπάκια, σοβαρά τώρα?? Παπάκια??? Στο μπαγκλαντές, την Ινδια, το Πακιστάν και την Κίνα, ναι αλλά στην Ελλάδα? Όλα ξεχειλωμένα με Σεμπρινγκ και Ταγκεκάβα, να ακούει ο Μπετοβέν και να γυρνάει στον τάφο του. 6. Αγόρι μου ωραίο το crossfit, μπράβο για το μαλλί και τα italia independent γυαλάκια, αλλά το megascooter δεν σε κάνει αναβάτη... Ελεος δηλαδή, μια φριτέζα με ρόδες είναι που με ακράποβιτσ αποκτά και μετάκαυση, μονο και μόνο για να κάνει τα @@ μας τσουρέκια.... Τέρμα το τσουβάλι, απλώς την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον δίπλα σας μιλήστε του, αν είναι κοπέλα χαμογελάστε κιόλας, αν δεν φοράει κράνος πείτε και μια καλή κουβέντα, μπορεί να το ξανασκεφτεί... Έχει ωραίες μέρες έξω και είμαστε όλοι αναβάτες, ας μην είμαστε μαλάκες κομπλεξικοί, δεν λέει, καθόλου όμως... Υ.Γ. η καλύτερη φάση έβερ, φανάρι εγώ, πιτσιρικάς με Derbi Senda 50αρι, το βλέπω και θυμήθηκα έναν συμμαθητή μου στο σχολείο, του λέω, Ψηλέ ωραίο μηχανάκι... Γελάει μου λέει ευχαριστώ. Πόσο χρονών είσαι? 17 μου λέει μου το έδωσε ο μπαμπάς για το σχολείο και το φροντιστήριο. Του λέω γιατί φοράς κράνος? και μου απαντά θέλω στην ηλικία σου, να μπορώ να καβαλάω ένα μεγάλο Νίντζα.... Κωλόπαιδο, αει στο διάολο και είμαι μόνο 30... :lol: ΜΟΣΤ.ΕΠΙΚ.ΧΟΛΗ.ΕΒΕΡ!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) πικρό, αλλά αλήθεια Κάφρικο, αλλά αλήθεια Χιουμοριστικό, αλλα αλήθεια Αισχρό, αλλά αλήθεια "τι είπες να σου φέρω από τη λαϊκή, παιδί μου;" Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2015 από τον barticiani 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Άνετα! :D Άνετα, θα αγόραζα Χάρλευ και μία και δύο και τρεις φορές. Από την forty eight, την fatboy slim, ή την υπέροχη road king classic. Οι Χάρλευ είναι φανταστικές μοτοσυκλέτες και κάνουν αυτό που μπορούν καλύτερα από κάθε άλλη μηχανή. Ρολλάρουν ατελείωτα στον δρόμο, καταπίνουν χιλιόμετρα με τον δικό τους ρυθμό, είναι απίστευτα αγχολυτικές και όλοι αυτοί οι συντονισμοί και οι κραδασμοί κάτω απ΄ τα @@, σε κάνουν να νιώθεις πως καβαλάς άλογο. Απίστευτα εύκολες στην συντήρηση, χωρίς ακριβά ανταλλακτικά. Έχουν πολλά περιφερειακά και εκεί φεύγει το χρήμα αλλά ο καθένας φτιάχνει το δικό του μηχανάκι και ξενοιάζει. Έχουν ατελείωτη ροπή και τα κάνουν όλα τόσο εύκολα. Η φάση με τις Χαρλευ, στην Ελλάδα είναι τυπικά, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αλλά μεταξύ μας, τον έχουμε πάρει οι περισσότεροι τον αμανέ πολύ ψηλά και δεν κοιτάμε την μούρη μας... Ας κάνω μια προσπάθεια να τσουβαλιάσω τώρα, 1. Που πας ρε μπάρμπα - τζόβενο με την βαυαρική αρκούδα, αυτό το τέρας αποτυχημένης αισθητικής, την 1200gs, στις καφετέριες για να την πέφτεις σε κορίτσια στο σέρβις που βγάζουν 20 ευρώ / 8ωρο για να σπουδάσουν και να ζήσουν??? 2. Μωρή αποτυχία της φύσης που είσαι 200 κιλά αηδία, σοβαρά τώρα??? CBF?? 125?? Στο χωριό λυπήθηκες να καβαλήσεις το γαιδούρι αλλά την αστραπή της Χόντα, την έχεις λιώσει... 3. Tiger, tiger, tiger, αυτό το έκτρωμα με ρόδες που προφανώς δεν κάνει τίποτα καλά, κρύβεται το αιλουροειδές στις γιάφκες του μπουρναζίου, για να αλωνίζει στην παραλιακή το καλοκαίρι και να μας πρήζει τα παπάκια, πάντα χωρίς κράνος, και πάντα λευκό να μας στραβώνει, σαν το φως την ημέρα της Αποκάλυψης! 4. Ρε μάπα, ξύσε (?) γόνατο (???) στην παραλιακή με το ss, με τα λινά, που λεφτά για λάστιχα, μόνο για πιτόγυρα, ενώ οι υπόλοιποι ξύνουν τα κεφάλια τους με απορία γιατί πρέπει να κάνουν εμετό, πριν φτάσουν σπίτι βλέποντας την κορμάρα σου φαρδιά πλατιά στην άσφαλτο... 5. Παπάκια, σοβαρά τώρα?? Παπάκια??? Στο μπαγκλαντές, την Ινδια, το Πακιστάν και την Κίνα, ναι αλλά στην Ελλάδα? Όλα ξεχειλωμένα με Σεμπρινγκ και Ταγκεκάβα, να ακούει ο Μπετοβέν και να γυρνάει στον τάφο του. 6. Αγόρι μου ωραίο το crossfit, μπράβο για το μαλλί και τα italia independent γυαλάκια, αλλά το megascooter δεν σε κάνει αναβάτη... Ελεος δηλαδή, μια φριτέζα με ρόδες είναι που με ακράποβιτσ αποκτά και μετάκαυση, μονο και μόνο για να κάνει τα @@ μας τσουρέκια.... Τέρμα το τσουβάλι, απλώς την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον δίπλα σας μιλήστε του, αν είναι κοπέλα χαμογελάστε κιόλας, αν δεν φοράει κράνος πείτε και μια καλή κουβέντα, μπορεί να το ξανασκεφτεί... Έχει ωραίες μέρες έξω και είμαστε όλοι αναβάτες, ας μην είμαστε μαλάκες κομπλεξικοί, δεν λέει, καθόλου όμως... Υ.Γ. η καλύτερη φάση έβερ, φανάρι εγώ, πιτσιρικάς με Derbi Senda 50αρι, το βλέπω και θυμήθηκα έναν συμμαθητή μου στο σχολείο, του λέω, Ψηλέ ωραίο μηχανάκι... Γελάει μου λέει ευχαριστώ. Πόσο χρονών είσαι? 17 μου λέει μου το έδωσε ο μπαμπάς για το σχολείο και το φροντιστήριο. Του λέω γιατί φοράς κράνος? και μου απαντά θέλω στην ηλικία σου, να μπορώ να καβαλάω ένα μεγάλο Νίντζα.... Κωλόπαιδο, αει στο διάολο και είμαι μόνο 30... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 Σ'αρέσει η scout; Είναι σχεδόν η μόνη Indian που δε με τρελαίνει. όλες οι Indian είναι ...νάρες https://www.youtube.com/watch?v=wsBtP2YEXHQ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) ή μπορεί να πάει κανείς σε Ευρωπαϊκό :lipssealed: :lipssealed: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2015 από τον barticiani Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Μηχαναρα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Καλημέρες. Μπαίνω να χαζέψω που και που, πέφτω πάνω σε κάτι τέτοια θέματα , μέσα στα οποία διαβάζω τόσο "ωραίες αντικειμενικές και καθόλου προκατειλημένες" απόψεις από άτομα που φυσικά καμία σχέση δεν έχουν με το αντικείμενο και θυμάμαι τον λόγο για τον οποίο δεν παρακολούθω το φορούμ. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Όλα ξεχειλωμένα με Σεμπρινγκ και Ταγκεκάβα, να ακούει ο Μπετοβέν και να γυρνάει στον τάφο του. Χωρίς να θέλω να στο χαλάσω, ο Μπετόβεν ήταν κουφός. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Λοιπον παληκαρια. Κατα την αποψη μου δεν ξερω γιατι ασχολειστε με τετοιου ειδους μηχανακια. Ολα αυτα βγηκανε κατω απο διαφορετικες συνθηκες, κοινωνικες, γεωγραφικες κλπ. Υπαρχει λογος που στην ευρωπη αναπτυχθηκαν εντελως διαφορετικα μηχανακια. Ουτε η ευρωπη ουτε εδω η μπανανία ειναι για Cruiserακια γενικως οχι μονο Harley. Περα απο αυτο τα περισσοτερα ειναι κακασχημα μονο κατι πολυ μαζεμενα ειναι ωραια τα υπολοιπα ειναι σαν δυκυκλα τρακτερ. Bαλε και μια φρεζα και καλο χωραφι ενώ στην Ιαπωνία ας πούμε είδαν τους δρόμους και είπαν "Hey μάγκες, ας φτιάξουμε 4κύλινδρα μοτόρια που ρολλάρουν στις 16000 στροφές για να βολτάρουμε στας στροφάς του Ναγκασάκι"....Η μήπως η Γερμανία υπολείπεται ευθειών και δρόμων για να ΜΗΝ δικαιούται cruiserάκια...?καλή φάση αυτό με τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη, δεν αντιλέγω, αλλά η φιλοσοφία της Harley λλιώς ξεκίνησε και αλλιώς κατέλληξε, και καλά έκανε φυσικά.. εγώ πολύ τους γουστάρω τους χαλαρούς τύπους με τις Harley, όσο δεν παίρνουν πολύ χώρο στην λορίδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Υπαρχουν και harleαδες που πανε ταπα παντως.Εγω αυτους τους γουσταρω x10 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Η hayabusa είναι της χάρλεϋ? Το έχω απορία αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsasos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Η hayabusa είναι της χάρλεϋ? Το έχω απορία αυτό.Θα θελε.. η Hayabusa! xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Θα θελε.. η Hayabusa! xDΜην εισαι και τοσο σιγουος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos1972 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Πάντως αγαπητοί συμφορουμίτες, αν και κάτοχος Triumph, στο πίσω μέρος του μυαλού μου παραμένει η εικόνα ενός Fat boy ή 48 χωρίς πολλά φτιασίδια σαν τελευταία επένδυση στους 2 τροχούς. Σαφώς τα 12.000 + που θα στοιχίσει ένα μεταχειρισμένο (δόξα το Γιαραμπή, το Thruxton καλά κρατεί σε μεταπωλητική αξία...) είναι μπόλικα λεφτά.Όμως φτάνοντας τα 45, δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να προσπαθεί να ανέβει στο 1200 on-off για να πάει στη δουλειά ή για καφέ σε 10+ χρόνια.Ούτε βέβαια να καβαλάει το 200 ίππων ss οδηγώντας με <100 για να μην πονέσει η μεσούλα. :)To American Dream σαφώς δεν έχει τύχη στους ελληνικούς δρόμους. Αν αγοράζαμε όμως μοτο σύμφωνα με τους δρόμους μας, δεν θα βλέπαμε γύρω μας παρά XT και λοιπά enduro και "γουρούνες". 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Πάντως αγαπητοί συμφορουμίτες, αν και κάτοχος Triumph, στο πίσω μέρος του μυαλού μου παραμένει η εικόνα ενός Fat boy ή 48 χωρίς πολλά φτιασίδια σαν τελευταία επένδυση στους 2 τροχούς. Σαφώς τα 12.000 + που θα στοιχίσει ένα μεταχειρισμένο (δόξα το Γιαραμπή, το Thruxton καλά κρατεί σε μεταπωλητική αξία...) είναι μπόλικα λεφτά.Όμως φτάνοντας τα 45, δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να προσπαθεί να ανέβει στο 1200 on-off για να πάει στη δουλειά ή για καφέ σε 10+ χρόνια.Ούτε βέβαια να καβαλάει το 200 ίππων ss οδηγώντας με <100 για να μην πονέσει η μεσούλα. :)To American Dream σαφώς δεν έχει τύχη στους ελληνικούς δρόμους. Αν αγοράζαμε όμως μοτο σύμφωνα με τους δρόμους μας, δεν θα βλέπαμε γύρω μας παρά XT και λοιπά enduro και "γουρούνες".ωπ κελεπούρι! πιάνω ακριβώς τι θέλεις να πεις.ενδιαφέρει πολύ η άποψη σου, κάνε μας όμως μια αναφορά για το thruxton, επίσης γιατι να μετακινηθείς απο αυτό σε ζορίζουν τα γκριπ? τιμονάτο θα ταν καλύτερα? cruiser για ποιους λόγους? και γιατί όχι modern classic που είσαι τώρα? και τι σύγκριση μεταξύ τους κατα την άποψη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 καπως ετσι . Παντως το επιασες πολυ μετα χρονολογικα πιστευω. Στις εποχες που ειχαν ανθηση ολα αυτα κανενα μοτορι δεν ανεβαζε 16κ στροφες ουτε καν τις μισες. Προηγουμενως δεν μιλησα για την Ιαπωνια γιατι δεν γνωριζω αλλα για την αμερικη και την ευρωπη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι καπως ετσι ειχαν τα πραματα. Και ως ευρωπη μην βλεπεις μονο τη σημερινη Γερμανια. Δες και Αγγλια αλλα και αλλες χωρες και τους κατσικοδρομους που ειχανε. Δεν πηγαινε πουθενα ενα cruιser εκει γιαυτο και δεν εβγαλε καμια ευρωπαικη βιομηχανια κιολλας. Δεν ειταν στυλιστικες οι διαφορες Παντως κατα τη γνωμη μου παραμενουν κακασχημα ολα αυτα Νομιζω η Μοτο Γκουτσι εχει μακραααα παραδωση σε κρουιζερακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Όλα ξεχειλωμένα με Σεμπρινγκ και Ταγκεκάβα, να ακούει ο Μπετοβέν και να γυρνάει στον τάφο του.Χωρίς να θέλω να στο χαλάσω, ο Μπετόβεν ήταν κουφός.Μα νομίζω γι' αυτό ακριβώς το έγραψε. Ότι με τέτοιο θόρυβο απ' τις Ζέμπρινγκ κλπ, ακόμα και ο νεκρός και κουφός Μπετόβεν, θα ενοχλούνταν και δε θά 'βρισκε ησυχία εκεί που είναι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos1972 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Δεν έχω πραγματικά λόγο να αλλάξω μοτοσυκλέτα doctor. Το Thruxton είναι μια όμορφη ευκολοδήγητη μοτο με τις απαραίτητες δυνατότητες για κάποιον part-time μοτοσυκλετιστή σαν εμένα. Δεν έχει νέα τεχνολογία, ούτε πολλά "μπλιμπλίκια", ούτε είναι για μεγάλα ταξίδια, ούτε για να τη λιώνεις σε καθημερινή χρήση εντός πόλης, ούτε για χώματα. Είναι η " κυριλέ milf" που λέει κι ένας φίλος. :) . Όσο για τα grips μια χαρά είναι. Και τιμονάτο γίνεται, αλλά δεν είναι thruxton αλλά bonneville.Το καλύτερο είναι η φάτσα του τύπου που σου λέει "μια χαρά τη διατηρείς" και ρωτάει πόσων χρονών είναι η μηχανή όταν μαθαίνει πως κυκλοφόρησε το 2013 και πως το καρμπυρατέρ δεν είναι καρμπυρατέρ!Σύγκριση μεταξύ cruiser και modern classic δεν υπάρχει. Ότι σου αρέσει αυτό πρέπει να πάρεις. Αρκεί μόνο να μην αντιγράφεις την αντίστοιχη κουλτούρα. Γελάω όταν βλέπω κατόχους cafe racer με ανοιχτά κράνη και googles επειδή "έτσι τα φορούσαν το 1960", όπως και με τους ξεκράνωτους harleάδες με τα κρόσσια και τα δερμάτινα γιλέκα. Ούτε στην Αγγλία είμαστε, ούτε στην Αμερική.Η αναφορά μου στις harley έχει να κάνει με την παιδική καψούρα για κάποια μοντέλα της συγκεκριμένης μάρκας. Μακάρι να έχω τα λεφτά αργότερα να αποκτήσω ένα χωρίς να στερηθώ την κόκκινη milf! ;) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 ΥΑΥ ΡΕ!Αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Με κάλυψες Νίκο μια χαρα τα λες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2015 Αρκεί μόνο να μην αντιγράφεις την αντίστοιχη κουλτούρα. Γελάω όταν βλέπω κατόχους cafe racer με ανοιχτά κράνη και googles επειδή "έτσι τα φορούσαν το 1960", όπως και με τους ξεκράνωτους harleάδες με τα κρόσσια και τα δερμάτινα γιλέκα. Ούτε στην Αγγλία είμαστε, ούτε στην Αμερική.Μην κρίνεις ίνα μην κριθείς, έλεγε κάποιος...Η κουλτούρα αυτή είχε πεθάνει ακόμα και στην Αμερική δεκαετίες τώρα. Ακόμα κι εκεί, πολλοί βλέπουν τους "χαρλεάδες" με τα δερμάτινα, τις αλυσίδες και τα κρόσσια ως γραφικούς. Δεν ενστερνίζομαι κι ο ίδιος την όλη αμφίεση αλλά ούτε γελάω κιόλας αν δω κάποιον ντυμένο έτσι. Έτσι γουστάρει να ντύνεται, μαγκιά του και τέλος. Όπως επιλέγεις μια μηχανή "γιατί έτσι μ'αρέσει ρε φίλε, τι ζόρι τραβάς εσύ;", το ίδιο ισχύει και στο ντύσιμο, στο κούρεμα κτλ. Ας σταματήσουμε επιτέλους να (κατα)κρίνουμε ανθρώπους επειδή γουστάρουν κι επιλέγουν διαφορετικά πράγματα από εμάς. Αν αυτό κάνει τον άλλον να νιώθει όμορφα γιατί να του χαλάσω εγώ τη ζαχαρένια; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maniatiakos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2015 Mια χαρά μηχανές είναι οι harley.Όποιοι λένε ότι είναι χάλια προφανώς τις κρίνουν με λάθος κριτήρια. Είναι οι ιδανικές μηχανές αν είσαι 45 - 50+ και θέλεις να κάνεις αγχολυτικές βόλτες μετρώντας πιστονιές και ψάχνοντας να βρεις το ζεν σου μακριά από τη γυναίκα και τα πεθερικά σου. Tους haters θέλω να τους δω όταν φτάσουν στα πρώτα -αντα, για να μην πω στα 2α -αντα αν θα μπορούν να οδηγούν ss, enduro κλπ απαιτητικά σωματικά μηχανάκια που μπορούμε και οδηγάμε τώρα. Bonneville, v7 guzzi , w800 είναι απλά υποκατάστατα μπροστά στα harley και όσον αφορά ποιότητα κατασκευής και μεταπωλητική αξία υπολείπονται κατά πολύ.Εξάλλου είμαι σίγουρος ότι αν είχαμε τα λ7 να φτιάξουμε το γκαράζ των ονείρων μας, μια θέση θα έπιανε σίγουρα ένα harley.Κακώς συγχέετε τις harley με κρόσια, μπαντάνες με αμερικάνικη σημαία κλπ..αυτές είναι βλαχομπαρόκ ελληνικές καταστάσεις και δεν είναι έτσι η πλειονότητα των χαρλεάδων. Ξέρω χαρλεάδες που τις φτιάχνουν μόνοι τους και έχω δει εξαιρετικές μετατροπές και customizing να σου τρέχουν τα σάλια. Κάτι bobber με το μαύρο μάτ και το χακί να κυριαρχεί, άλλο πράγμα να σου λέω και άλλο να το βλέπεις..κάτι knucklehead και sovelhead παλιά με μανιβέλα να σου τρέχουν τα σάλια.Για μένα η harley σταμάτησε κάπου στο '00 με τους καρμπυρατεράτους κινητήρες των 883, 1200, 1340 κυβικά..sporster, dyna, fat boy, springer...μετά ήλθαν τα ψεκαστά που δεν έχουν σχέση..παρ' όλα αυτά το cross bones είναι πανέμορφο και ειδικά το springer πιρουνάκι του είναι όλα τα λεφτά.Παλιά είχα γνωρίσει 2 παλικάρια με sportster 1200 με fcr 41, ηλεκτρονικές + πολ/ τες screamin eagle, πιστόνια wiseco, μπροστινό paioli με 4πίστονες δαγκάνες και πίσω ohlins, με 70κάτι ίππους που τα πηγαίναν αξιοπρεπώς Νέα Μάκρη-Πεντέλη και όταν σταματήσαμε για σουβλάκια Πεντέλη πιάσαμε ψιλή κουβεντούλα για τα sportster... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εξάλλου είμαι σίγουρος ότι αν είχαμε τα λ7 να φτιάξουμε το γκαράζ των ονείρων μας, μια θέση θα έπιανε σίγουρα ένα harley.....άλλο να το βλέπεις..κάτι knucklehead και sovelhead παλιά με μανιβέλα να σου τρέχουν τα σάλια.Παλιά είχα γνωρίσει 2 παλικάρια με sportster 1200 με fcr 41, ηλεκτρονικές + πολ/ τες screamin eagle, πιστόνια wiseco, μπροστινό paioli με 4πίστονες δαγκάνες και πίσω ohlins, με 70κάτι ίππους που τα πηγαίναν αξιοπρεπώς Νέα Μάκρη-Πεντέλη και όταν σταματήσαμε για σουβλάκια Πεντέλη πιάσαμε ψιλή κουβεντούλα για τα sportster...Ναί... μια harley panhead μονοθέσια, με σούστες κάτω από την σέλα, και περιποιημένη θα την είχα σίγουρα... διαβάζω... και διαβάζω.. και διαβάζω.... 1200 κυβικά... ονόματα.. μάρκες.. βελτιώσεις.. και στο τέλος ΜΠΑΜ... 70 ίππους... δεν ξέρω τι να πω πάνω σε αυτό!έχω δει Harley με φοβερές και τρομερές επιδόσεις σε drag αγώνες... αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι συναγωνίζονται σε επιταχύνσεις και τελικές Γιαπωνέζικα 4κύλινδρα εν σειρά... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2015 από τον leosake Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2015 Αρκεί μόνο να μην αντιγράφεις την αντίστοιχη κουλτούρα. Γελάω όταν βλέπω κατόχους cafe racer με ανοιχτά κράνη και googles επειδή "έτσι τα φορούσαν το 1960", όπως και με τους ξεκράνωτους harleάδες με τα κρόσσια και τα δερμάτινα γιλέκα. Ούτε στην Αγγλία είμαστε, ούτε στην Αμερική.Οποτε αφου δεν εγκρινεις εσυ και μαλιστα με τον ακαταμαχητο λογο "Ούτε στην Αγγλία είμαστε, ούτε στην Αμερική", να μην κανουν αυτοι αυτο που τους αρεσει/γουσταρουν/κανει ευτυχισμενους και να ντυνονται οπως τη βρισκεις εσυ.Καλη φαση.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες