Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν επειδή δεν βρήκα κάτι στο search του forum και διάβασα διάφορα στο net (σωστά και λάθος) Θα περιγράψω την εμπειρία μου για όποιον άλλον χρειαστεί. Όλα άρχισαν όταν έκανα το λάθος να πληρώσω διόδια το Πάσχα και μια «τύπισσα» ήρθε και με φύλλισε λιγάκι από πίσω όταν ήμουν σταματημένος στην ουρά. (ΚΑΝΟΝΑΣ: ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ), η πινακίδα μου δίπλωσε και έκανε crack σε ένα σημείο και μετά από μία βδομάδα κυκλοφορίας, κοιτάω να δω και πλέων είχα μόνο την μισή. Μέσα στο άγχος γυρνάω όλο το internet και καταλήγω σήμερα τα χαράματα στο Α/Τ Πετράλωνα για δήλωση απώλειας, αφού λέω όλη την αλήθεια ως ευυπόληπτος πολίτης και μετά από 2/3 τηλέφωνα με πληροφορεί ότι αφού έχω την μισή πινακίδα να πάω για αντικατάσταση λόγο φθοράς και οπότε δεν θέλω χαρτί από την Αστυνομία Φτάνω με την μισή μου πινακίδα στο Υπ.Μετ. μπαίνω μέσα ρωτάω και μου λένε τα συναφη: Μία δήλωση απώλειας φθοράς πινακίδας κυκλοφορίας (όχι αυτήν που είχα κατεβάσει από το site του Υπ.Μετ, μια άλλη ολόιδια με απλά διαφορετικές γραμμές στα κουτάκια και θολή και στραβή από μούφα φωτοτυπικό) Αδεια κικλοφορίας Παλιές πινακίδες (φθαρμένες) 30 εύρο παράβολα (60 άμα δεν είναι δεύτερη φορά) Και να τους δείξω την Αστυνομική μου ταυτότητα Μόλις βλέπει την ημι-πινακίδα μου ο τύπος πρασινίζει και μου λει «πουν ταλο μισό» αφού του εξηγώ πώς με έστειλαν από το τμήμα και ότι δεν υπάρχει το άλλο μισό μου λέει ότι «Δεν ξέρν αυτοί» και ότι «Εδώ εμένα νακούς» και μου εξηγεί να πάω να βγάλω την δήλωση κλοπής/απόλειας από την αστυνομία Φεύγω λοιπών για το αστυνομικό τμήμα Χολαργού που πρέπει πρώτα να βρω, αφού το βρίσκω μπαίνω μέσα και λέω ΨΕΜΑΤΑ ότι ξαφνικά εξαφανίστηκε η πινακίδα μου από τη μηχανή, μάλλον θα έπεσε τους είπα (όπως συνηθίζουν να κάνουν άλλωστε). Και μου δίνουν μία βεβαίωση για απώλεια πινακίδας (αφού τους έδειξα ταυτότητα και άδεια κυκλοφορίας). Ξάνα μανά Υπ.Μετ με την δήλωση τις αστυνομίας στο χέρι τα δίνω όλα μαζί (χωρίς την πινακίδα και μου δίνει ένα χαρτάκι πρωτόκολλου που λέει ότι την Δευτέρα μετά τις 11 μπορώ να περάσω να την πάρω, τι τελειώσαμε τόσο εύκολα των ρωτώ; Ναι με λέει Εννοείτε ότι παραθέτετε και η άδεια κυκλοφορίας μιας και που οι πινακίδες που βγαίνουν είναι καινούργιες και χορηγείτε ανανεωμένη άδεια μαζί με τις πινακίδες Αυτοκόλλητο ΚΤΕΟ δεν πειράζει όσο κουβαλάμε πάνω μας (στην μηχανή) το χαρτί του ΚΤΕΟ TL;DR Version: Βήματα άμα χάσω / μου κλέψουν την πινακίδα μου:Δεν πληρώνω διόδιαΠάω στο αστυνομικό τμήμα με (Άδεια κυκλοφορίας, ταυτότητα) για να μου δώσουν την βεβαίωση δήλωσης απώλειαςΠάω υπουργείο μεταφορών και παραθέτω Α. Άδεια Κυκλοφορίας Β. Υπεύθυνη δήλωση για έκδοση που παρέχετε και εκεί Γ. Τα κομμάτια από την παλιά πινακίδα μου Δ. 30 εύρο παράβολο οι παρθένες (60 οι υπόλοιποι)Πάω μετά από 2-3 εργάσιμές και παραλαμβάνω Βήματα άμα η πινακίδα μου έχει γίνει πτάνα και θέλω να την αλλάξω:Δεν πληρώνω διόδιαΠάω υπουργείο μεταφορών και παραθέτω Α. Άδεια Κυκλοφορίας Β. Υπεύθυνη δήλωση για έκδοση που παρέχετε και εκεί Γ. Τα κομμάτια από την παλιά πινακίδα μου Δ. 30 εύρο παράβολο οι παρθένες (60 οι υπόλοιποι)Πάω μετά από Χ εργάσιμές και παραλαμβάνω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2015 από τον Fenrir 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Εχω πεθανει στα γελια με την περιγραφη. Μου αρεσε και η υπαρξη της "Too long; didn't reed version". Ακριβως οπως τα λες ειναι, εχω αλλαξει πινακιδα σε 2 μοτοσικλετες μου, μια που εκανε κρακ στην μεση, αλλα πηγα και τα 2 κομματια (πληρωσα 60 γτ ηταν η δευτερη φορα), αλλα και επειδη ως δια μαγειας εξαφανιστηκε (γιατι δεν περνουσα κτεο γτ δεν ειχε εθνοσημο!) και εμπλεξα με την αστυνομια και ολη την γραφειοκρατεια. Στην πρωτη περιπτωση, μου εδωσαν καινουρια πινακιδα και αλλη αδεια κυκλοφοριας, επι τοπου! Στην δευτερη περιπτωση, ακριβως οπως και εσυ, περιμενα μερικες (λιγες) εργασιμες για να την εχουν ετοιμη. Υ.Γ: Οταν πλερωσα τα 60, και προσπαθουσα να τους πω, οτι δεν φταιω εγω που ο προηγουμενος ειχε ξαναχασει την πινακιδα, για να πληρωσω εγω τα αμησιατικα, μου ειπαν πως δεν μπορουν να κανουν κατι γι αυτο, παρα μονο να με συμβουλευσουν να μην την ξαναχασω γιατι θα ειναι 90. Οι παρθενες λοιπον 30, μετα 60, μετα 90 κ.ο.κ. Τωρα τι απο τα δυο ισχυει δεν γνωριζω, και νομιζω ουτε και αυτοι ειναι σιγουροι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Άρα να ξέρω αν δω στο λιμάνι Βεμβεδάρα χωρίς πινακίδες να ξέρω ότι είναι δική σου;; Χαχα Να κάνουν το θέμα sticky! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Σωστά, το'χω κάνει κι εγώ 2 φορές. Επίσης να ενημερώσετε την ασφαλιστική σας ότι άλλαξε η πινακίδα σας, η καινούργια άδεια γράφει και τον παλιό αριθμό οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα στην απόδειξη του ότι είναι η ίδια μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Τι τραβάτε και εσείς οι πρωτευουσιάνοι, εγώ ιδώ στου χουριό σε 30 λεπτά είμαν έτοιμος και διάλεξα και την πινακίδα που ήθελα απο τις 20 που μου έδειξαν:P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fritezas 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Για ποιο λόγο σου δίνουν νέο αριθμό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Στα ΚΕΠ δεν μπορεί να γίνει η διαδικασία αντικατάστασης; Ρωτάω γιατί και εγώ είμαι να παω να αλλάξω και κάπου διάβασα πως αντί να πας στο Υπ. Μετ. μπορείς να πας στα ΚΕΠ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Τα ΚΕΠ είναι πάντα πιο αργά, κανείς το ίδιο πράγμα μόνο που περιμένεις στην καλύτερη μια μέρα να την πάνε και άλλη μια να την φέρουν, στην καλύτερη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Τα ΚΕΠ ειναι ποιο αργα και απο σαλιγκαρι που κινειται το καλοκαιρι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Τα ΚΕΠ ειναι ποιο αργα και απο NC 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Τα ιδια βηματα ακολουθησα και γω με τη διαφορα οτι την πινακιδα την επηρα εκεινη των ωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Τα ΚΕΠ ειναι ποιο αργα και απο NC Παντως εδω στα χωρια περιξ του Αγρινιου τα 50αρια και τα 125-135αρια παπια δεν ειναι υποχρεωμενα να εχουν πινακιδα.Και διπλωμα για τον οδηγο και ασφαλεια και κρανος και εξατμιση.Ολα ελευθερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dry Eyed 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα άμα την πριτσινώσω απο πίσω θα μαι καλυμμένος...Είχα θέμα και πρέπει κάνας τσογλαναράς να μου την χτύπησε επίτηδες .. Έχει κοπεί νταν στην μέση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-noob 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Για ποιο λόγο σου δίνουν νέο αριθμό;Το αυτό!!! Γιατί πρέπει να αλλάζει ο αριθμός; Γιατί είναι τόσο δύσκολο σε αυτή την ριμάδα χώρα να γίνει κάτι απολύτως λογικό;;; Γιατί γ@μώ την μπανανία μου μέσα!!!! (ο καημός μου βγήκε γιατί άλλαξα ταυτότητα και έπρεπε να κάνω τον γύρο της αττικής δύο φορές με τα πόδια, μια θυσία στον Μανιτού, να βρω αίμα παρθένας μια νύχτα με Αυγουστιάτικη πανσέληνο και ένα μάτι από μονόφθαλμο Αυστραλιανό βάτραχο για να αλλάξω τα στοιχεία μου σε όοοοοοοοολες τις υπηρεσίες του κόσμου!!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα άμα την πριτσινώσω απο πίσω θα μαι καλυμμένος...Είχα θέμα και πρέπει κάνας τσογλαναράς να μου την χτύπησε επίτηδες .. Έχει κοπεί νταν στην μέση!Οταν περάσεις ΚΤΕΟ θα σου το γράψουν στις παρατηρήσεις αλλά περνάς, κατα τα άλλα αν είσαι σίγουρος οτι θα την βάλεις καλά και δε σκορπίσει δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Το προβλημα ξεκιναει απο το λαθος που κανετε και βαζετε την πινακιδα στο μηχανακι. Η πινακιδα διατηρειται ΜΟΝΟ οταν ειναι καλα φυλαγμενη στο γκαραζ του σπιτιου ή, το πολυ-πολυ, στη μπαγκαζιερα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Ενημερώτικά να αναφέρω ότι εγώ πήγα προχθές σε δύο διαφορετικά ΚΕΠ (διαφορετικών δήμων) και έφαγα πόρτα και στα δύο.Μου είπαν ότι η διαδικασία γίνεται μόνο στο Υπ. Μεταφορών.Επίσης μου είπαν σαν tip να πάω απαραίτητα πρώτα από την αστυνομία για να έχω και δήλωση απώλειας/κλοπής πριν πάω στο υπουργείο.Επιπλέον, επειδή είναι καιρός να περάσω και ΚΤΕΟ, έφαγα και εκεί πόρτα. Μου είπαν ότι με σπασμένη πινακίδα, ακόμα και αν είναι κολλημένη/περτσινωμένη κλπ θα μου το γράψουν ως σημείωση και θα είναι προσωρινό το χαρτί.Δηλαδή θα πρέπει να πάω πάλι μετά από ένα μήνα για να βεβαιώσουν ότι διορθώθηκαν οι παρατηρήσεις και να πάρω τη μόνιμη βεβαίωση, αφού φυσικά πληρώσω άλλα 5euro για τον επανέλεγχο....Τώρα αν υπάρχει κάποιο άλλο ΚΤΕΟ που να είναι πιο ελαστικοί σε αυτό δεν το ξέρω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Γιατί πρέπει να αλλάζει ο αριθμός; Ο αριθμός αλλάζει πάντα σε περίπτωση απώλειας της πινακίδας για λόγους ασφάλειας, αφού υποτίθεται ότι κάποιος σου έκλεψε την πινακίδα για κάποιον επιτήδειο λόγο (να κάνει ληστεία με όχημα με πλαστή πινακίδα) και για να μην κυκλοφορούν 2 οχήματα με την ίδια πινακίδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Nαι και η παλια διαγραφεται? δεν νομιζω?Φιλος που πηρε το mt07 πριν 2,5 χρονια του βγαλαν πινακιδα που στο συστημα εβγαινε κλεμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Nαι και η παλια διαγραφεται? δεν νομιζω?Φιλος που πηρε το mt07 πριν 2,5 χρονια του βγαλαν πινακιδα που στο συστημα εβγαινε κλεμενοΜην είσαι off-topic αυτό πάει στο θέμα : Αθάνατο Μπουρδέλο Ελληνικό Κράτος - Live your Myth in Greece Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Τσορι, με ενδιαφερει παντως κ μενα για την μου την φορεσε η αδερφη μου στο παρκινγκ ρε μαλακα, αν εχει το θεο τηςτην κραταω ετσιι τωρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2017 Εεε μου εφυγε και μενα χθες και δεν το πηρα χαμπαρ. Παω στην τροχαια το πρωι μου λεν πας στην Ασφαλεια, παω στην ασφαλεια μια αξιολογη ουρα για ταυτοτητες κλπ, και αγαμητη τυπισα να καψωμουνιαζει οτι περιμενει απο τις 7,30 και η ωρα εχει παει 10+. Τυπας ενημερωνει οτι εχει αυτοφωρο και θα αργησουμε.Το στομαχι μου με ενημερωνει οτι πειναω και δεν εχω πιει καφε. Ερχομαι σπιτι παραγγελνω ηφουντ προσφορα καφε-κουρασαν και γραφω αυτες τις σειρες με τον κινδυνο καποιος να χει παρει την πινακιδα μου και να κανει το οτιδηποτε.. Και ερχομαι και ρωτω ποσο επικινδυνο ειναι να φαω κουρασαν σοκολατα και καφε πριν παω για δουλεια στις 12? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2017 Μωρομαντηλα να παρεις παλικαρι μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σιδ.Σταυρος 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2019 Τελειωνουν τα φυλλα της αδειας κυκλοφοριας για το παπακι,παω στην τροχαια Αθηνων. Μεσα μια νεαρη σκετη λατερνα [νυχακι με στρας,βαψιμο,ρολοι σαν τηγανι), της την δειχνω και μου προσθεσε [με βαριεστισμαρα] μερικα φυλλα,της λεω για να βγαλουμε καινουργια οπου μου ψελλισε δικαιολογεςα [..ειπαμε βαρεμαρα] και στο τελος μου ριχνει και την ατακα ''ξερετε αμα σας σταματησει συναδελφος δεν ισχυει αυτο" γιατι δεν ισχυει της λεω,τα νεα φυλλα ειναι αριθμημενα,εχουν σφραγιδα αριστερα-δεξια,εχουν επανω τα χαρτοσημα-υπογραφες δικες σας κλπ "ε...δεν ισχυουν σε ελεγχο'' και οταν διαμαρτυρηθηκα γιατι δεν μου βγαζει νεα επικαλεστηκε φορτο εργασιας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 Την 21 Απριλίου 2019 at 7:18 ΜΜ, το μέλος Σιδ.Σταυρος έγραψε: Τελειωνουν τα φυλλα της αδειας κυκλοφοριας για το παπακι,παω στην τροχαια Αθηνων. Το ολο συστημα ειναι μαλακια, καθε χρονο θα πρεπει να πηγαινουμε στην τροχαια να κανουμε θεωρηση αδειας, δηλαδη να τρωμε 2 μερες απο τη ζωη μας για μια μαλακια, επειδη το μετρο αυτο ειναι καθαρα εισπρακτικο ας το κανουν σαν τα τελη κυκλοφοριας να τελειωνουμε, να τα πληρωνουμε απο το σπιτι μας οπως σε οοοοολα τα υπολοιπα οχηματα μας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες