Jump to content
Fenrir

Howto: Επανέκδοση Πινακίδας λόγο Φθοράς / Απώλειας

Recommended Posts

Εχω πεθανει στα γελια με την περιγραφη. Μου αρεσε και η υπαρξη της "Too long; didn't reed version".

Ακριβως οπως τα λες ειναι, εχω αλλαξει πινακιδα σε 2 μοτοσικλετες μου, μια που εκανε κρακ στην μεση, αλλα πηγα και τα 2 κομματια (πληρωσα 60 γτ ηταν η δευτερη φορα), αλλα και επειδη ως δια μαγειας εξαφανιστηκε (γιατι δεν περνουσα κτεο γτ δεν ειχε εθνοσημο!) και εμπλεξα με την αστυνομια και ολη την γραφειοκρατεια.

Στην πρωτη περιπτωση, μου εδωσαν καινουρια πινακιδα και αλλη αδεια κυκλοφοριας, επι τοπου!

Στην δευτερη περιπτωση, ακριβως οπως και εσυ, περιμενα μερικες (λιγες) εργασιμες για να την εχουν ετοιμη.

Υ.Γ: Οταν πλερωσα τα 60, και προσπαθουσα να τους πω, οτι δεν φταιω εγω που ο προηγουμενος ειχε ξαναχασει την πινακιδα, για να πληρωσω εγω τα αμησιατικα, μου ειπαν πως δεν μπορουν να κανουν κατι γι αυτο, παρα μονο να με συμβουλευσουν να μην την ξαναχασω γιατι θα ειναι 90.

Οι παρθενες λοιπον 30, μετα 60, μετα 90 κ.ο.κ.

Τωρα τι απο τα δυο ισχυει δεν γνωριζω, και νομιζω ουτε και αυτοι ειναι σιγουροι! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άρα να ξέρω αν δω στο λιμάνι Βεμβεδάρα χωρίς πινακίδες να ξέρω ότι είναι δική σου;; Χαχα

Να κάνουν το θέμα sticky!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστά, το'χω κάνει κι εγώ 2 φορές.

Επίσης να ενημερώσετε την ασφαλιστική σας ότι άλλαξε η πινακίδα σας, η καινούργια άδεια γράφει και τον παλιό αριθμό οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα στην απόδειξη του ότι είναι η ίδια μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι τραβάτε και εσείς οι πρωτευουσιάνοι, εγώ ιδώ στου χουριό σε 30 λεπτά είμαν έτοιμος και διάλεξα και την πινακίδα που ήθελα απο τις 20 που μου έδειξαν:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα ΚΕΠ δεν μπορεί να γίνει η διαδικασία αντικατάστασης;

Ρωτάω γιατί και εγώ είμαι να παω να αλλάξω και κάπου διάβασα πως αντί να πας στο Υπ. Μετ. μπορείς να πας στα ΚΕΠ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ΚΕΠ είναι πάντα πιο αργά, κανείς το ίδιο πράγμα μόνο που περιμένεις στην καλύτερη μια μέρα να την πάνε και άλλη μια να την φέρουν, στην καλύτερη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ιδια βηματα ακολουθησα και γω με τη διαφορα οτι την πινακιδα την επηρα εκεινη των ωρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ΚΕΠ ειναι ποιο αργα και απο NC

Παντως εδω στα χωρια περιξ του Αγρινιου τα 50αρια και τα 125-135αρια παπια δεν ειναι υποχρεωμενα να εχουν πινακιδα.Και διπλωμα για τον οδηγο και ασφαλεια και κρανος και εξατμιση.Ολα ελευθερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην  ανοίγω άλλο θέμα άμα την πριτσινώσω απο πίσω θα μαι καλυμμένος...
Είχα θέμα και πρέπει κάνας τσογλαναράς να μου την χτύπησε επίτηδες .. 
Έχει κοπεί νταν στην μέση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ποιο λόγο σου δίνουν νέο αριθμό;

Το αυτό!!!

Γιατί πρέπει να αλλάζει ο αριθμός; Γιατί είναι τόσο δύσκολο σε αυτή την ριμάδα χώρα να γίνει κάτι απολύτως λογικό;;;

Γιατί γ@μώ την μπανανία μου μέσα!!!! (ο καημός μου βγήκε γιατί άλλαξα ταυτότητα και έπρεπε να κάνω τον γύρο της αττικής δύο φορές με τα πόδια,  μια θυσία στον Μανιτού, να βρω αίμα παρθένας μια νύχτα με Αυγουστιάτικη πανσέληνο και ένα μάτι από μονόφθαλμο Αυστραλιανό βάτραχο  για να αλλάξω τα στοιχεία μου σε όοοοοοοοολες τις υπηρεσίες του κόσμου!!!!):kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην  ανοίγω άλλο θέμα άμα την πριτσινώσω απο πίσω θα μαι καλυμμένος...
Είχα θέμα και πρέπει κάνας τσογλαναράς να μου την χτύπησε επίτηδες .. 
Έχει κοπεί νταν στην μέση!

Οταν περάσεις ΚΤΕΟ θα σου το γράψουν στις παρατηρήσεις αλλά περνάς, κατα τα άλλα αν είσαι σίγουρος οτι θα την βάλεις καλά και δε σκορπίσει δεν θα έχεις πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προβλημα ξεκιναει απο το λαθος που κανετε και βαζετε την πινακιδα στο μηχανακι. 

Η πινακιδα διατηρειται ΜΟΝΟ οταν ειναι καλα φυλαγμενη στο γκαραζ του σπιτιου ή, το πολυ-πολυ, στη μπαγκαζιερα.

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενημερώτικά να αναφέρω ότι εγώ πήγα προχθές σε δύο διαφορετικά ΚΕΠ (διαφορετικών δήμων) και έφαγα πόρτα και στα δύο.
Μου είπαν ότι η διαδικασία γίνεται μόνο στο Υπ. Μεταφορών.
Επίσης μου είπαν σαν tip να πάω απαραίτητα πρώτα από την αστυνομία για να έχω και δήλωση απώλειας/κλοπής πριν πάω στο υπουργείο.

Επιπλέον, επειδή είναι καιρός να περάσω και ΚΤΕΟ, έφαγα και εκεί πόρτα. :mB_kalo_e:

Μου είπαν ότι με σπασμένη πινακίδα, ακόμα και αν είναι κολλημένη/περτσινωμένη κλπ θα μου το γράψουν ως σημείωση και θα είναι προσωρινό το χαρτί.
Δηλαδή θα πρέπει να πάω πάλι μετά από ένα μήνα για να βεβαιώσουν ότι διορθώθηκαν οι παρατηρήσεις και να πάρω τη μόνιμη βεβαίωση, αφού φυσικά πληρώσω άλλα 5euro για τον επανέλεγχο....:thumbsdown:

Τώρα αν υπάρχει κάποιο άλλο ΚΤΕΟ που να είναι πιο ελαστικοί σε αυτό δεν το ξέρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
 Γιατί πρέπει να αλλάζει ο αριθμός;

Ο αριθμός αλλάζει πάντα σε περίπτωση απώλειας της πινακίδας για λόγους ασφάλειας, αφού υποτίθεται ότι κάποιος σου έκλεψε την πινακίδα για κάποιον επιτήδειο λόγο (να κάνει ληστεία με όχημα με πλαστή πινακίδα) και για να μην κυκλοφορούν 2 οχήματα με την ίδια πινακίδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι και η παλια διαγραφεται? δεν νομιζω?

Φιλος που πηρε το mt07 πριν 2,5 χρονια του βγαλαν πινακιδα που στο συστημα εβγαινε κλεμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι και η παλια διαγραφεται? δεν νομιζω?

Φιλος που πηρε το mt07 πριν 2,5 χρονια του βγαλαν πινακιδα που στο συστημα εβγαινε κλεμενο

Μην είσαι off-topic αυτό πάει στο θέμα : Αθάνατο Μπουρδέλο Ελληνικό Κράτος - Live your Myth in Greece

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσορι, με ενδιαφερει παντως κ μενα για την μου την φορεσε η αδερφη μου στο παρκινγκ ρε μαλακα, αν εχει το θεο της

την κραταω ετσιι τωρα  02.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεε μου εφυγε και μενα χθες και δεν το πηρα χαμπαρ. 

Παω στην τροχαια το πρωι μου λεν πας στην Ασφαλεια, παω στην ασφαλεια μια αξιολογη ουρα για ταυτοτητες κλπ, και αγαμητη τυπισα να καψωμουνιαζει οτι περιμενει απο τις 7,30 και η ωρα εχει παει 10+. Τυπας ενημερωνει οτι εχει αυτοφωρο και θα αργησουμε.Το στομαχι μου με ενημερωνει οτι πειναω και δεν εχω πιει καφε.

Ερχομαι σπιτι παραγγελνω ηφουντ προσφορα καφε-κουρασαν και γραφω αυτες τις σειρες με τον κινδυνο καποιος να χει παρει την πινακιδα μου και να κανει το οτιδηποτε..

Και ερχομαι και ρωτω ποσο επικινδυνο ειναι να φαω κουρασαν σοκολατα και καφε πριν παω για δουλεια στις 12?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελειωνουν τα φυλλα της αδειας κυκλοφοριας για το παπακι,παω στην τροχαια Αθηνων.

Μεσα μια νεαρη σκετη λατερνα [νυχακι με στρας,βαψιμο,ρολοι σαν τηγανι), της την δειχνω και μου προσθεσε [με βαριεστισμαρα] μερικα φυλλα,της λεω για να βγαλουμε καινουργια οπου μου ψελλισε δικαιολογεςα [..ειπαμε βαρεμαρα] και στο τελος μου ριχνει και την ατακα

''ξερετε αμα σας σταματησει συναδελφος δεν ισχυει αυτο"

γιατι δεν ισχυει της λεω,τα νεα φυλλα ειναι αριθμημενα,εχουν σφραγιδα αριστερα-δεξια,εχουν επανω τα χαρτοσημα-υπογραφες δικες σας κλπ

"ε...δεν ισχυουν σε ελεγχο''

και οταν διαμαρτυρηθηκα γιατι δεν μου βγαζει νεα επικαλεστηκε φορτο εργασιας !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 21 Απριλίου 2019 at 7:18 ΜΜ, το μέλος Σιδ.Σταυρος έγραψε:

Τελειωνουν τα φυλλα της αδειας κυκλοφοριας για το παπακι,παω στην τροχαια Αθηνων.

Το ολο συστημα ειναι μαλακια, καθε χρονο θα πρεπει να πηγαινουμε στην τροχαια να κανουμε θεωρηση αδειας, δηλαδη να τρωμε 2 μερες απο τη ζωη μας για μια μαλακια, επειδη το μετρο αυτο ειναι καθαρα εισπρακτικο ας το κανουν σαν τα τελη κυκλοφοριας να τελειωνουμε, να τα πληρωνουμε απο το σπιτι μας οπως σε οοοοολα τα υπολοιπα οχηματα μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα