vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Κάθε Σεπτέμβριο πάω στη Νίκαια της Γαλλίας για επαγγελματικούς λόγους. Φέτος σκέφτομαι να πάω με τη μηχανή (Tiger 800) δικάβαλος φυσικά. Επ ευκαιρία σκέφτηκα να το συνδυάσω και με το πέρασμα της Τοσκάνης. Σκέφτομαι για καράβι Ηγουμενίτσα - Ανκόνα. Απορία πρώτη: Σωστή τοποθέτηση και στερέωση μηχανής στο καράβι... Στη συνέχεια υπάρχουν κάποια μέρη που θέλω να επισκευθώ οπωσδήποτε: 1. Ασσίζη για να μείνω σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο που μου έχει κολλήσει. Είναι ένα μοναστήρι του 13ου αιώνα χτισμένο πάνω σε ρωμαϊκά ερείπια. Πανέμορφα δωμάτια στο μοναστηριακό στυλ εκείνης της εποχής και spa στα υπόγεια των ρωμαϊκών ερειπίων... 2. Σιένα, που πρέπει να είναι μια από τις ομορφότερες ιταλικές πόλεις όσον αφορά την διατήρηση της μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής 3. Πιζα. Ε από δίπλα θα περάσουμε να μην πάμε να στηρίξουμε κι εμείς τον πύργο με το χέρι μας? Η διαδρομή αυτή περνάει ουσιαστικά από την καρδιά της Τοσκάνης και φυσικά θα γίνει από επαρχιακούς δρόμους. Μετά πάμε καρφί για Νίκαια χωρίς άλλα αξιοθέατα. Προβληματίζομαι για τον αν θα πρέπει να πάρω autostrada ή επαρχιακή οδό στα κομμάτια Πίζα - Γένοβα και Γένοβα - Νίκαια. Αξίζει η επαρχιακή παραλιακά στα κομμάτια αυτά ή θα μπαινοβγαίνω καθυστερώντας σε όλα τα χωριά χωρίς ανταμοιβή από άποψης δρόμου, θέας κλπ? Πάντως το κομμάτι της Ιταλίας κοντά στη Γαλλία δε λέει (San Remo κλπ. σκέτη απογοήτευση) Την Νίκαια και τη γύρω περιοχή τη γνωρίζω καλά γιατί την έχω γυρίσει πλέον πολλές φορές με νοικιασμένο αυτοκίνητο. Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις απόψεις σας από τις δικές σας εμπειρίες. ΥΓ> Εκείνη τη ρημάδα την άδεια ακόμα δεν τη δίνουν σε κανονικό χαρτί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 αφου σου εχει κολλισει μεινε εκει... η σιεννα πανεμορφη αλλα πρεπει να μεινεις κ ενα βραδυ εκει πιζα αφου θα ειναι κ στο δρομο σου αξιζει,η πολη δε λεει πολλα https://maps.google.com/maps?saddr=%CE%A3%CE%B9%CE%AD%CE%BD%CE%B1,+%CE%A3%CE%B9%CE%AD%CE%BD%CE%B1,+%CE%99%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1&daddr=San+Gimignano,+SI,+Italia+to:Pisa,+Italia&hl=el&ie=UTF8&sll=43.534612,10.618286&sspn=0.297678,0.607681&geocode=FRn-lAIdxeSsACkTU780vywqEzHjQyPxEhJzXQ%3BFdg6lwIdZZaoAClT43N8MTwqEzGwpuXjkCwIBA%3BFVcomwIdmbeeACmPWfbwmpHVEjHIeISntQ-4qg&oq=pis&dirflg=ht&mra=ls&t=m&z=10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Για του χρόνου το Σεπτεμβριο σκέφτομαι την ίδια διαδρομή ακριβώς.... (Και με το ίδιο μηχανάκι βασικά (!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 ΟΜΟΡΦΑ! Εγω προγραματιζω για καλοκαιρι να παω Πατρα-Βνετια-Μιλανο-Νικαια και να γυρισω απο Γενοβα-Πιζα-Φλωρεντια-Ανκονα! Αφου μας ανοιγεις την ορεξη για πες για αυτο το ξενοδοχειο! Επισης δεν καταλαβα, θα χεις προβλημα -κ εγω επισης- με την αδεια στο κ@λοχαρτο? Αutostrada να μπεις μονο αν δεν εχεις χρονο, ακομα και ενα χωριουδακι ειναι πιο ομρφο απο την ασφαλτο με διαγραμμιση! Εχεις υπολογισει χιλιομετρα/μερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Το καλοκαίρι που μας πέρασε, στην επιστροφή από το Παρίσι, είπα να αλλάξω λίγο τη ρότα μας και να βγούμε λίγο παραλιακά προς τη μεριά της Τυρρηνικής θάλασσας. Μετά το τούνελ του Mont Blanc (ή Monte Bianco, που λένε οι Ιταλοί), κατηφορίσαμε προς Alessandria, Ovada και μετά περάσαμε περιφερειακά της Γένοβας προς La Spezzia και Πίζα. Όλα από autostrade. Λοιπόν. Η μορφολογία του εδάφους γύρω από τη Γένοβα είναι δύσκολη. Τόσο, που ακόμα και οι αουτοστράντα είχε συνεχείς στροφές, τούνελ, στροφές μέσα στα τούνελ (!) και γενικά ήταν κουραστική. Είχε και ζέστη, είχαμε ζελατίνες ανοιχτές, είχε κούραση το πράγμα. Υποθέτω ότι η εκτός αυτοκινητοδρόμου διαδρομή θα είναι επίσης στριφτερή και θα σε καθυστερεί στο έμπα έβγα στις πόλεις και τα χωριά. Ισως όμως να είναι πιο όμορφη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μετά το τούνελ του Mont Blanc (ή Monte Bianco, που λένε οι Ιταλοί), κατηφορίσαμε προς Alessandria, Ovada και μετά περάσαμε περιφερειακά της Γένοβας προς La Spezzia και Πίζα. Όλα από autostrade. Λοιπόν. Η μορφολογία του εδάφους γύρω από τη Γένοβα είναι δύσκολη. Τόσο, που ακόμα και οι αουτοστράντα είχε συνεχείς στροφές, τούνελ, στροφές μέσα στα τούνελ (!) και γενικά ήταν κουραστική. Είχε και ζέστη, είχαμε ζελατίνες ανοιχτές, είχε κούραση το πράγμα. Εκανα και εγω το συγκεκριμενο κομματι το καλοκαιρι που μας περασε. Θα συμφωνησω με την ζεστη αλλα θα διαφωνησω με το οτι ειναι βαρετο !! Μου αρεσε 100 φορες περισσοτερο απο πολλα κομματια της autostrada που ειναι συνεχομενες ευθειες και τερμα βαρετα !! Σκετη απολαυση η autostrada απο το Μονακο μεχρι την Γενοβα και την Αλεξανδρεια . Και αυτες ο στροφες στα τουνελ ολα τα λεφτα . H Σιενα οντως ειναι γ@ματη !! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2015 από τον xampos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) αφου σου εχει κολλισει μεινε εκει... η σιεννα πανεμορφη αλλα πρεπει να μεινεις κ ενα βραδυ εκει πιζα αφου θα ειναι κ στο δρομο σου αξιζει,η πολη δε λεει πολλα https://maps.google....mra=ls&t=m&z=10 Ετσι λέμε. Να μείνουμε ένα ή δύο βράδυα στη Σιένα και να την έχουμε για βάση για εκδρομές στην Τοσκάνη για να γυρίσουμε όλα τα χωριά. Πίζα όπως λες μόνο για το αξιοθέατο και για το γαμώτο. Να περάσεις από δίπλα και να μην πας, δε λέει... Για του χρόνου το Σεπτεμβριο σκέφτομαι την ίδια διαδρομή ακριβώς.... (Και με το ίδιο μηχανάκι βασικά (!) Αντε να μαζευόμαστε τότε... Λένε να έρθουν και δύο ακόμη φίλοι με ένα ΒΜW R 1200 RT και με ένα DUCATI ST4 Σορρυ, τώρα είδα οτι έλεγες για ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2015 από τον vkats 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 ΟΜΟΡΦΑ! Εγω προγραματιζω για καλοκαιρι να παω Πατρα-Βνετια-Μιλανο-Νικαια και να γυρισω απο Γενοβα-Πιζα-Φλωρεντια-Ανκονα! Αφου μας ανοιγεις την ορεξη για πες για αυτο το ξενοδοχειο! Επισης δεν καταλαβα, θα χεις προβλημα -κ εγω επισης- με την αδεια στο κ@λοχαρτο? Αutostrada να μπεις μονο αν δεν εχεις χρονο, ακομα και ενα χωριουδακι ειναι πιο ομρφο απο την ασφαλτο με διαγραμμιση! Εχεις υπολογισει χιλιομετρα/μερα? Τώρα που το λες δεν σκεφτήκαμε εναλλακτική διαδρομή για την επιστροφή... Το ξενοδοχείο είναι το http://www.booking.com/hotel/it/nun-assisi-relais-spa-museum.el.html?aid=311943;label=assisi-6k2FDWtHUbXJMGLiz5gaxQS28079788086%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2260.000%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=50eaa158755044f0c3afb0095f322d57;dcid=1;dist=0;srfid=bfb3ed23ee9765655f86fee4c3f76dc3ea6c5e21X8;type=total;ucfs=1& Είναι ένα παλιό μοναστήρι του 13ου αιώνα χτισμένο πανω σε ρωμαϊκά ερείπα που το μετατρέψανε σε ξενοδοχείο. Από τις φωτογραφίες φαίνεται πολύ ωραίο και έχουν διατηρήσει αυτόν τον μοναστηριακό χαρακτήρα. Εχω μείνει σε ένα παρόμοιο στη Γαλλία και ήταν καταπλητκικό. Είχαν διατηρήσει και αρκετά κομμάτια έπιπλα από το μοναστήρι και είχες την εντύπωση οτι ζούσες σε άλλον αιώνα. Γι να δούμε κι αυτό τώρα. Οσον αφορά τα χωριουδάκια στα παράλια της Ιταλίας θα τα ψιλοαποφύγω εκτός από μερικά διάσημα και ενδεικτικά. Εχω κάνει το ανάποδο. Να μπω Ιταλία παραλιακά ερχόμενος από Γαλλία και δεν ενθουσιάστηκα. Κατ' αρχήν μπαίνοντας από Γαλλία στην Ιταλία παθαίνεις πολιτισμικό σοκ. Ολα είναι πολύ πιο βρώμικα και απεριποίητα, η κυκλοφορία άναρχη, μποτιλιαρίσματα σε χωριά κλπ. Ασε που κοντά στη Γενοβα η ακτή είναι βραχώδης και άρα οδρόμος θα είναι πολύ αργός. Εδώ λένε οτι και η Autostrada έχει πολύ στροφιλίκι. Θα δείξει... Τα χιλιόμετρα Ανκόνα - Νίκαια είναι 711. Σπασμένα όμως είναι καλά. Δηλαδή βγαίνεις Ανκόνα, κάνεις 120 χιλιόμετρα και είσαι Ασίζη. Αλλα τόσα είναι μετά η Σιένα. Και σου μένουν μετά 400-κάτι μονοκοπανιά για Νίκαια αν δεν κάνεις άλλη διανυκτέρευση. Γι αυτό και σκέφτομαι από Autostrada. Για την άδεια που λες, την έχω ακόμη σε απλό χαρτί και έχω ακούσει οτι είναι προβλημα αυτό για το εξωτερικό. Αν μπορούσε κανείς να μας διαφωτίσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Το καλοκαίρι που μας πέρασε, στην επιστροφή από το Παρίσι, είπα να αλλάξω λίγο τη ρότα μας και να βγούμε λίγο παραλιακά προς τη μεριά της Τυρρηνικής θάλασσας. Μετά το τούνελ του Mont Blanc (ή Monte Bianco, που λένε οι Ιταλοί), κατηφορίσαμε προς Alessandria, Ovada και μετά περάσαμε περιφερειακά της Γένοβας προς La Spezzia και Πίζα. Όλα από autostrade. Λοιπόν. Η μορφολογία του εδάφους γύρω από τη Γένοβα είναι δύσκολη. Τόσο, που ακόμα και οι αουτοστράντα είχε συνεχείς στροφές, τούνελ, στροφές μέσα στα τούνελ (!) και γενικά ήταν κουραστική. Είχε και ζέστη, είχαμε ζελατίνες ανοιχτές, είχε κούραση το πράγμα. Υποθέτω ότι η εκτός αυτοκινητοδρόμου διαδρομή θα είναι επίσης στριφτερή και θα σε καθυστερεί στο έμπα έβγα στις πόλεις και τα χωριά. Ισως όμως να είναι πιο όμορφη. Κι εγώ νομίζω οτι το κομμάτι των ιταλικών παραλίων θα είναι πολύ κουραστικό από επαρχιακούς λόγω της γεωγραφικής διαμόρφωσης αλλά και των συνθηκών κυκλοφορίας στα χωριά. Φυσικά υπάρχουν κάποια πανέμορφα μέρη στα οποία θα κατηφορίσουμε να τα δούμε. (Οχι Σαν Ρέμο πάντως, μάπα ήταν...) Και αφού το σχέδιο είναι Σιένα - Νίκαια μονοκοπανιά (450 χλμ) θα πρέπει να πάμε από γρήγορους δρόμους. Αλλά είπαμε... Τα σχέδια γίνονται για να τα αλλάζουμε!!! Αν δούμε οτι μας αρέσει κάνουμε και μια διανυκτέρευση ενδιάμεσα... Εκανα και εγω το συγκεκριμενο κομματι το καλοκαιρι που μας περασε. Θα συμφωνησω με την ζεστη αλλα θα διαφωνησω με το οτι ειναι βαρετο !! Μου αρεσε 100 φορες περισσοτερο απο πολλα κομματια της autostrada που ειναι συνεχομενες ευθειες και τερμα βαρετα !! Σκετη απολαυση η autostrada απο το Μονακο μεχρι την Γενοβα και την Αλεξανδρεια . Και αυτες ο στροφες στα τουνελ ολα τα λεφτα . H Σιενα οντως ειναι γ@ματη !! Τέτοια λέγε για την Autostrada και αρχίζω να φτιάχνομαι!!! Οριο ταχύτητας? Για πες για τη Σιένα. Εμεινες εκεί? Αν ναι, μέσα στην πόλη ή καπου πιο έξω.Πείτε ρε παιδιά και τίποτα για τη μηχανή στο καράβι. Δεν το χω ξανακάνει. Πρέπει να έχω ιμάντες? Πως είναι πιο σωστα να τη δέσω. Το πλήρωμα βοηθάει ή όχι. Να τους ακούσω ή λένε παπαριές κλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikostereo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Γεια σας παιδιά κι από μένα. Λοιπόν εγώ να προτείνω στην διαδρομή από Πίζα για Γένοβα έχει κάτι απίστευτα παραθαλάσσια χωριουδάκια. Εγώ είχα περάσει πριν 3 χρόνια με αμάξι. Για να πάρεις μια γεύση ψάξε Camogli! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Φυτίλια με βάζεις.....!!!!!! Camogli e??? Για να δούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikostereo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Ψάξτο, εγώ πιστεύω αξίζει να περάσεις αφού θα είσαι στο δρόμο. Έχω κι άλλη πρόταση για ορεινή Γαλλία (Άλπεις δηλαδή) όπου κι εκεί στο ίδιο ταξίδι είχαμε βρει πολύ ωραία μέρη. Δες Castellane!! Εγώ πρόσφατα πήρα μηχανή, αν τα καταφέρω, το καλοκαίρι έφυγα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Είδαμε. Comegli ωραίο, Portofino ωραίο, Cinque Terre ωραίες αλλά δεν έχουν δρόμο... Μήπως να προσθέταμε μια διανυκτέρευση στο Portofino? Θα σπάσουν και τα μονοκοπανιά χλμ για Νίκαια Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2015 από τον vkats Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Τροποποίηση προγράμματος 1 μέρα Θεσσαλονίκη - Ηγουμενίτσα 349 χλμ Βραδυνό πλοίο για Ανκόνα (17 ώρες) 2η μέρα Ancona - Assisi 125 χλμ Διανυκτέρευση 3η μέρα Assisi - Siena 126 χλμ Διανυκτέρευση 4η μέρα Γύρος Τοσκάνης Διανυκτέρευση Siena 5η μέρα Siena - Portofino από επαρχιακό 253 χλμ Διανυκτέρευση 6η μέρα Portofino - Nice από Autostrada 227 χλμ Διανυκτέρευση 7η μέρα Βόλτα Κυανή Ακτή (Nice - Antibes - Frejus - Saint Tropez και πίσω) 202 χλμ Διανυκτέρευση Νίκαια Και μετά πως γυρνάμε πίσω...???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Κάπως έτσι...: ΤΟΣΚΑΝΗ – ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ 1 μέρα Θεσσαλονίκη - Ηγουμενίτσα 349 χλμ Βραδυνό πλοίο για Ανκόνα (17 ώρες) 2η μέρα Ancona - Assisi 125 χλμ Διανυκτέρευση 3η μέρα Assisi - Siena 126 χλμ Διανυκτέρευση 4η μέρα Γύρος Τοσκάνης Διανυκτέρευση Siena 5η μέρα Siena – Pisa - Portofino από επαρχιακό 253 χλμ Διανυκτέρευση 6η μέρα Portofino - Nice από Autostrada 227 χλμ Διανυκτέρευση 7η μέρα Βόλτα Κυανή Ακτή (Nice - Antibes - Frejus - Saint Tropez και πίσω) 202 χλμ Διανυκτέρευση Nice 8η μέρα Nice – Firenze 417 χλμ Διανυκτέρευση 9η μέρα Firenze Διανυκτέρευση 10η μέρα Firenze – Ancona 272 χλμ Πλοίο για Ηγουμενίτσα 11η μέρα Ηγουμενίτσα – Θεσσαλονίκη 349 χλμ Σύνολο χλμ 2.320 χωρίς τις βόλτες στην Τοσκάνη άρα κάπου 2,500+ χλμ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darios65 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Πείτε ρε παιδιά και τίποτα για τη μηχανή στο καράβι. Δεν το χω ξανακάνει. Πρέπει να έχω ιμάντες? Πως είναι πιο σωστα να τη δέσω. Το πλήρωμα βοηθάει ή όχι. Να τους ακούσω ή λένε παπαριές κλπ? Μονό σταντ. Η μηχανή να γέρνει προς την μεριά του μπουλμέ. Ταχύτητα μέσα. (Εγώ για έξτρα ασφάλεια έχω και ένα δεματικό και κρατάω πατημένο το λεβιέ του μπροστινού φρένου.) Συνήθως υπάρχουν σχοινιά στο καράβι δεμένα στον μπουλμέ οπότε με αυτά δένεις την μηχανή. Καλό είναι να την δέσεις με ένα σχοινί μπροστά και ένα πίσω. Να είναι σφιχτά. Έχε μαζί σου και ιμάντες σε περίπτωση που δεν υπάρχουν σχοινιά. Εγώ συνήθως δένω με ιμάντα από την πατήτρα που είναι στη έξω πλευρά περνάει πάνω από σέλα και δένω στον μπουλμέ του καραβιού. Το πλήρωμα συνήθως βοηθάει. Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Στην Τοσκάνη πήγαινε οποσδήποτε San Gimignano, Montalcino, Montepulciano. Η Lucca πανέμορφη, είναι κοντά στην Pisa. Επίσης πηγαίνοντας για Portofino υπάρχει το Rapallo και λίγα χλμ στο βουνό υπάρχει αυτό το ξενοδοχείο https://www.google.g...403087b67?hl=en εμεινα και έπαθα πλάκα με το φαγητό και τη θέα. Εχει και τελεφερίκ που κατεβαίνει στο Rapallo κάθε 20'. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Μονό σταντ. Η μηχανή να γέρνει προς την μεριά του μπουλμέ. Ταχύτητα μέσα. (Εγώ για έξτρα ασφάλεια έχω και ένα δεματικό και κρατάω πατημένο το λεβιέ του μπροστινού φρένου.) Συνήθως υπάρχουν σχοινιά στο καράβι δεμένα στον μπουλμέ οπότε με αυτά δένεις την μηχανή. Καλό είναι να την δέσεις με ένα σχοινί μπροστά και ένα πίσω. Να είναι σφιχτά. Έχε μαζί σου και ιμάντες σε περίπτωση που δεν υπάρχουν σχοινιά. Εγώ συνήθως δένω με ιμάντα από την πατήτρα που είναι στη έξω πλευρά περνάει πάνω από σέλα και δένω στον μπουλμέ του καραβιού. Το πλήρωμα συνήθως βοηθάει. Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις. Σ' ευχαριστώ πολύ Στην Τοσκάνη πήγαινε οποσδήποτε San Gimignano, Montalcino, Montepulciano. Η Lucca πανέμορφη, είναι κοντά στην Pisa. Επίσης πηγαίνοντας για Portofino υπάρχει το Rapallo και λίγα χλμ στο βουνό υπάρχει αυτό το ξενοδοχείο https://www.google.g...403087b67?hl=en εμεινα και έπαθα πλάκα με το φαγητό και τη θέα. Εχει και τελεφερίκ που κατεβαίνει στο Rapallo κάθε 20'. Αυτά που λες έιναι must στην Τοσκάνη. Θα τα επισκευθούμε οπωσδήποτε. Ολόκληρη μέρα αφιερώνουμε στο γύρο της Τοσκάνης Σ' ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Κι εγώ νομίζω οτι το κομμάτι των ιταλικών παραλίων θα είναι πολύ κουραστικό από επαρχιακούς λόγω της γεωγραφικής διαμόρφωσης αλλά και των συνθηκών κυκλοφορίας στα χωριά. Φυσικά υπάρχουν κάποια πανέμορφα μέρη στα οποία θα κατηφορίσουμε να τα δούμε. (Οχι Σαν Ρέμο πάντως, μάπα ήταν...) Και αφού το σχέδιο είναι Σιένα - Νίκαια μονοκοπανιά (450 χλμ) θα πρέπει να πάμε από γρήγορους δρόμους. Αλλά είπαμε... Τα σχέδια γίνονται για να τα αλλάζουμε!!! Αν δούμε οτι μας αρέσει κάνουμε και μια διανυκτέρευση ενδιάμεσα... Τέτοια λέγε για την Autostrada και αρχίζω να φτιάχνομαι!!! Οριο ταχύτητας? Για πες για τη Σιένα. Εμεινες εκεί? Αν ναι, μέσα στην πόλη ή καπου πιο έξω. Πείτε ρε παιδιά και τίποτα για τη μηχανή στο καράβι. Δεν το χω ξανακάνει. Πρέπει να έχω ιμάντες? Πως είναι πιο σωστα να τη δέσω. Το πλήρωμα βοηθάει ή όχι. Να τους ακούσω ή λένε παπαριές κλπ? Το οριο Ταχυτητας στην autostrade ειναι τα 130 χλμ (νταξει ,πας και με περισσοτερα σχετικα ευκολα ) Στην Σιενα εχω παει μονο για μια μερα ,δηλαδη συντομη επισκεψη στην πολη και πισω. Στο καραβι 6 φορες που εχω κανει το δρομολογιο δεν εχω ασχοληθει ποτε με την μηχανη και με το πως να την δεσω. Βαζω μια ταχυτητα στο κιβωτιο,την αφηνω στο πλαγιο στανντ με μαγκωμενη την ταχυτητα και χωρις συναγερμο και φευγω. Συνηθως τις δενουνε τα παιδια του πληρωματος του καραβιου με ιμαντες (προχειρα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Γράφω για να βρω το θέμα εύκολα. Πολλή πληροφορία μαζεμένη... Καλό σου ταξίδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Γράφω για να βρω το θέμα εύκολα. Πολλή πληροφορία μαζεμένη... Καλό σου ταξίδι! κατι θα ετοιμαζεις...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 κατι θα ετοιμαζεις...? Kάτι έχω στο μυαλό μου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Ψυλιαζομαι οτι αυτο που εχεις στο μυαλο σου θα υλοποιηθει πριν το Σεπτεμβριο που θα υλοποιηθει το δικο μου. Αν γινει ετσι δωσε μας τα πραγματικα γεγονοτα. Καλους δρομους να χεις Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Αν στο Portofino οι τιμές των ξενοδοχείων είναι πανάκριβες, δοκίμασε το αμέσως προηγούμενο χωριουδάκι, Santa Margarita Ligure (5 χλμ απόσταση). Η παραλιακή διαδρομή είναι πολύ όμορφη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Ψυλιαζομαι οτι αυτο που εχεις στο μυαλο σου θα υλοποιηθει πριν το Σεπτεμβριο που θα υλοποιηθει το δικο μου. Αν γινει ετσι δωσε μας τα πραγματικα γεγονοτα. Καλους δρομους να χεις Sent from my iPhone using Tapatalk Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει εξόρμηση αρχές Αυγούστου και για 12-14 μέρες σύνολο. Όλα είναι ανοιχτά ακόμα όμως. Αν φιξάρω κάτι θα ενημερώσω (και θα ζητήσω γνώμες για πού, τι να δω κλπ)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες