thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Στο Μπαγκλαντές έχουν πόλεμο και δεν το ξέρω? Περίπου, αν δεις τις συνθήκες ζωής τους . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Περίπου, αν δεις τις συνθήκες ζωής τους .Άλλο αυτό μπρε. Εννοώ αν υπάρχει πόλεμος κανονικός κι επίσημος.Διότι το να μιλάω εγώ για μη νόμιμους μετανάστες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, αλλά έχουν υψηλή παραβατικότητα / εγκληματικότητα εδώ, και η απάντηση να είναι "ναι, αλλά στην Ισπανία βγήκανε μερικές χιλιάδες κόσμου να στηρίξουν τους Σύριους πρόσφυγες που έφυγαν απ' τη χώρα τους λόγω πολέμου", είναι τακτική: <ρίχνω τη μπάλα στην εξέδρα> επειδή δε με βολεύει το παραπάνω link. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 το λινκ δε το εβαλα για απαντηση στο δικο σου,οπως νομιζεις,ασχετο ητανε,προσφορα μου στο thread.αλλα και παλι...σε ενα βιασμο,πραξη ενος αρρωστου μυαλου δλδ,τι ρολο ακριβως παιζει η εθνικοτητα?οτι εγινε ενας βιασμος απο μεταναστη?αν δεν υπηρχαν δλδ μεταναστες θα εξαλοιφονταν οι βιασμοι στην ελλαδα?οτι αν ηταν νομιμος με τα χαρτια του και τα ολα του,τυπικοτατος,δε θα μπορουσε να ειναι βιαστης?γενικα για μενα,δεν εχω προβλημα με την ταμπελα της εθνικοτητας του βιαστη,ειναι μια ουδετερη και δευτερευουσα πληροφορια,απλα με "ενοχλει" να δινεται περισσοτερο βαρος στην εθνικοτητα και οχι στην αποτροπαια πραξη του βιασμου.απο την αλλη,ασχετο-σχετικο,καποιος που προσπαθησε να το αποτρεψει,και τραυματιστικε,ειχε την ιδια εθνικοτητα μ αυτον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 το λινκ δε το εβαλα για απαντηση στο δικο σου,οπως νομιζεις,ασχετο ητανε,προσφορα μου στο thread.αλλα και παλι...σε ενα βιασμο,πραξη ενος αρρωστου μυαλου δλδ,τι ρολο ακριβως παιζει η εθνικοτητα?οτι εγινε ενας βιασμος απο μεταναστη?αν δεν υπηρχαν δλδ μεταναστες θα εξαλοιφονταν οι βιασμοι στην ελλαδα?οτι αν ηταν νομιμος με τα χαρτια του και τα ολα του,τυπικοτατος,δε θα μπορουσε να ειναι βιαστης?γενικα για μενα,δεν εχω προβλημα με την ταμπελα της εθνικοτητας του βιαστη,ειναι μια ουδετερη και δευτερευουσα πληροφορια,απλα με "ενοχλει" να δινεται περισσοτερο βαρος στην εθνικοτητα και οχι στην αποτροπαια πραξη του βιασμου.απο την αλλη,ασχετο-σχετικο,καποιος που προσπαθησε να το αποτρεψει,και τραυματιστικε,ειχε την ιδια εθνικοτητα μ αυτον.Δυστυχώς αγαπητέ κάποιοι λαοί έχουμε δει τόσα χρόνια ότι είναι επιρρεπείς σε εγκλήματα και μάλιστα συχνά ιδιαίτερα απεχθή και για ασήμαντους λόγους. Δεν ξέρω γιατί και δε ρισκάρω αναλύσεις από δω μέσα, αλλά ξέρω ότι συμβαίνει.Σύγκρινε Γεωργιανούς, Ρουμάνους, Αλβανούς, Ιρακινούς VS Φιλιππινέζους, Ινδούς, Αιγύπτιους, Κουβανούς. Όλοι αυτοί οι τελευταίοι (μετά το VS δηλ) ούτε που ακούγονται στα αστυνομικά δελτία, σαν να μην υπάρχουν. Και υπάρχουν χιλιάδες κι απ' αυτούς στη χώρα. Και ξέρω ότι πάρα πολλοί συμφωνούν με τη διαπίστωσή μου και το έχουν προσέξει, ασχέτως που δεν μπαίνουν να γράψουν εδώ μέσα λόγω του κλίματος που επικρατεί συνήθως σε τέτοια flame θέματα. Να ξέρεις πάντως ότι γύρω από ένα τραπέζι που συναντιώμαστε για καφέ tet-a-tet, λέγονται άνετα αλήθειες και πράγματα που όλοι ξέρουμε, αλλά λίγοι δε διστάζουν να εκθέσουν γραπτώς λόγω επίθεσης και ταμπελοποίησης.Στην απορία σου τώρα, αν ο μπαγκλαντεσιανός δε είχε έρθει καθόλου στη χώρα (σίγουρα παράνομα), οι γυναίκες αυτές δεν θα είχαν κινδυνεύσει (από τύχη γλίτωσαν από την επέμβαση ενός αστυνομικού - αν θυμάμαι καλά - και του ομοεθνή του (και μπράβο του, κι εγώ το είδα). Επίσης, δεν ξέρουμε αν ήταν εντάξει και πριν έρθει, ή ήταν ήδη φυγόδικος πχ λόγω εγκληματικότητας στην πατρίδα του και βρήκε τρόπο να γλιτώσει την τιμωρία (πάρα πολλοί έρχονται εδώ ως φυγόδικοι και γι' αυτό συνεχίζουν τα εγκλήματα που έκαναν και στις πατρίδες τους). Ο 18χρονος αυτός ήρθε όπως ήρθε είτε για να γλιτώσει κάποια πιθανή δίωξη, είτε απλά για μια καλύτερη ζωή. Αν δεν τη βρήκε, δεν του φταίνε οι πολίτες - δε θυμάμαι να τάξαμε σε κανέναν τη γη της επαγγελίας, ο Σαμαράς το έκανε κάποτε στους Αλβανούς επί νουδου ως υπεξ - και οφείλει τουλάχιστον να σέβεται τη χώρα που τον "φιλοξενεί" και τους νόμους αυτής. Αν δεν μπορεί να σέβεται ανθρώπους και αξίες, ας γυρίσει πίσω, αρκετά προβλήματα λουζόμαστε ήδη..... διότι για να κυνηγάς μια σχεδόν τυφλή γυναίκα! και την κόρη της για να τις βιάσεις, πρέπει να είσαι πολύ κάφρος. Όσο για το πώς φέρονται οι άλλοι λαοί της Ευρώπης στους μετανάστες ΚΑΙ τους πρόσφυγες, σου παραθέτω και το παρακάτω link να δεις ότι είμαστε από τους ελάχιστους που φερόμαστε (ακόμα) καλά.http://www.protothema.gr/world/article/656339/prosfugiko-parathuro-gia-elastikopoiisi-ton-anthropinon-dikaiomaton-stis-hores-meli-tis-ee/Μήπως θα έπρεπε να γραφτείτε σε κάποια Γαλλικά / Γερμανικά φόρουμς να πείτε εκείνους ρατσιστές και ξενοφοβικούς? Φιλικά πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 (τροποποιήθηκε) παντα φιλικα εννοειται...αλοιμονο..επειδης δε μπορω να συγκρινω εθνικοτητες ως προς την παραβατικοτητα τους με τα στοιχεια που εγω εχω στη διαθεση μου τουλαχιστον,και δε θελω ενα φαυλο κυκλο διαδυκτιακων αναλυσεων,σεντονιων,χρωματων,παραγραφων και emoticons,αφηνω 3 ενδιαφεροντα λινκζ για οποιον εχει ορεξη να τα διαβασει.μηπως και αναθεωρηθει τπτ,που απιθανο το βλεπω,αλλα τι να κανεις.. http://www.iospress.gr/mikro1998/mikro19980321.htmhttp://www.iospress.gr/ios1998/ios19980614a.htmhttp://www.iospress.gr/ios1999/ios19991128a.htmυγ.επισης κραταω το οτι στην Ηλεια..μονο ενας καφρος μπαγκλαντεσιανος θα μπορουσε να αποπειραθει βιασμο...στην Ηλεια...κ ετσι απο περιεργια,πατωντας στο γκουγκλ βιασμος Ηλεια,περα απο το προσφατο περιστατικο,βγαζει και πολλα αλλα ενδιαφεροντα..οπως πχ..http://www.press-news.gr/σοκ-στην-ηλεία-βιασμός-ανάπηρου-αλλοδ/#_ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 από τον Στέργιος Βήχος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Θα τα διαβάσω αύριο, promise. Τώρα είμαι γκολ. Δε με κατάλαβες πάντως. Δεν είπα ότι οι Έλληνες είναι / ήταν άγιοι. Είπα ότι κάποιοι λαοί ακούγονται πολύ για εγκλήματα και συχνά πολύ άγρια (ειδικά οι Γεωργιανοί, τί να λέμε.....) την ώρα που άλλοι είναι σε γενικές γραμμές καλοκάγαθοι και δεν πειράζουν, κι ας περνάνε άσχημα.Ίσως παίζει ρόλο τί παιδεία έχουν στις χώρες τους, δεν ξέρω. Και δεν ξέρω ποιά πηγή θα ήταν αξιόπιστη για να μου το εξηγήσει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 καλα κ εγω απο τσίπουρα ειμαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Για μένα η εγκληματικότητα δεν έχει σχέση με την εθνικότητα και κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη- ειδική και κάτω από αυτό το πρίσμα πρέπει να εξετάζεται.Διάβασα και τα λινκ πιο πάνω, σχετικά με αυτά πού γνώριζα ήδη σε σχέση τους πρώτους μεταναστες.Όπως λέει και ο σοφός λαός" εδώ που είσαι ήμουνα κ εδώ που είμαι θα'ρθεις" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Καλά πάντως στην Ινδία υπάρχει μεγάλο πρόβλημα βιασμών Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Επιφυλάσσομαι ν' απαντήσω άλλη μέρα.Δυστυχώς δεν έχω χρόνο τώρα κι ας έχω εντοπίσει τα "μελανά" σημεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Για μένα η εγκληματικότητα δεν έχει σχέση με την εθνικότητα και κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη- ειδική και κάτω από αυτό το πρίσμα πρέπει να εξετάζεται.Διάβασα και τα λινκ πιο πάνω, σχετικά με αυτά πού γνώριζα ήδη σε σχέση τους πρώτους μεταναστες.Όπως λέει και ο σοφός λαός" εδώ που είσαι ήμουνα κ εδώ που είμαι θα'ρθεις"Με την εθνικότητα όχι. Με τη θρησκεία, σε μεγάλο βαθμό κατ' εμέ. Στα εγκλήματα κατά των γυναικών αδυνατώ να δεχτώ πως η θέση της γυναίκας στο Ισλάμ δεν παίζει ρόλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 (τροποποιήθηκε) Δεν γνωρίζω αν το συγκεκριμένο κανάλι, είναι ακροδεξιό! Δεν γνωρίζω αν έχουν κάνει σωστή μετάφραση, και αν έχουν επιλέξει τα βίντεο για να κάνουν προπαγάνδα! Το μόνο που γνωρίζω, είναι πως εξαιτίας των πολέμων, που κάνουν τα ''πολιτισμένα'' δυτικά κράτη, εξαιτίας του ιμπεριαλισμού, των οικονομικών κρίσεων του ακραίου καπιταλισμού, και της ευαισθησίας, των απλών πολιτών της κάθε χώρας, που ορισμένοι πρόκειται να εκμεταλλευτούν, για να επιβάλουν τη δική τους ''κουλτούρα'', πως πάμε κατά διαόλου! Έχω δει πάρα πολλά βίντεο, έχω διαβάσει αρκετά άρθρα, σχετικά με τη μετανάστευση, και παραμένω σκεπτικιστής, απέναντι στην όποια ευαισθησία, του απλού πολίτη, που προσπαθεί να βοηθήσει τους μετανάστες, όπως και στην αντιμετώπιση του μπουρδ... εχμ συγγνώμη, κράτους ήθελα να πω, απέναντι στο μεγάλο αυτό θέμα της εποχής μας.Υ.Γ. Σκατά στη Χ.Α. στην Πατριωτική Συμμαχία, αλλά και στους δήθεν αριστερούς/σοσιαλιστές/φιλελεύθερους, που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 Ζευγάρι Ελλήνων τραμπουκίστηκε στην ουρά σούπερ μάρκετ της Καλιφόρνιας - επειδή μιλούσαν ελληνικά! (ΒΙΝΤΕΟ)http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/129289 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Επιφυλάσσομαι ν' απαντήσω άλλη μέρα.......................http://www.mybike.gr/forums/topic/50391-άλλαξε-το-mybike/?do=findComment&comment=2118094Με τέτοιες συνθήκες, ξκιούσμι αλλά απάντηση που απαιτεί μακροσκελές κείμενο, links, παραθέσεις κλπ, δεν μπορεί να γίνει. Άντε Qφάλες (αναγνώστες γενικώς), γλιτώσατε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2017 Οι Αυστραλοί βρήκαν έναν νέο τρόπο να αντιμετωπίσουν τους λαθρομετανάστες που εισβάλουν στα χωρικά της ύδατα από την Ινδονησία, την Ιάβα, το Ιράν, τη Μαλαισία και όχι μόνο.ΑΔεδομένου ότι και εκεί οι έμποροι που τους μεταφέρουν, βάση σχέδιο βουλιάζουν τα πλοιάρια με τους λαθρομετανάστες , ώστε να αναγκαστεί το λιμενικό να τους περάσει στο Αυστραλιανό έδαφος και εκεί να ζητήσουν άσυλο,ο Αυστραλός πρωθυπουργός αναζήτησε και βρήκε μια λύση: τις πορτοκαλί κάψουλες.Οι πορτοκαλί κάψουλες είναι κλειστά, βενζινοκίνητα, αβύθιστα σκάφη, κλιματιζόμενα, 90 θέσεων, γεμάτα με αρκετά τρόφιμα και νερό για το ταξίδι της επιστροφής, καθώς εκεί οι λαθρομετανάστες διασχίζουν ωκεανό προκειμένου να φτάσουν στο προορισμό τους.Το λιμενικό περισυλλέγει τους ναυαγούς ή τα πλοιάρια και μεταφέρει όλους τους λαθρομετανάστες μέσα στην πορτοκαλί λέμβο. Στη συνέχεια την προωθεί με ένοπλη συνοδεία στα ανοιχτά, με κατεύθυνση τη χώρα από την οποία επιβιβάστηκαν στο πλοιάριο.Η πρώτη τέτοια κάψουλα έφτασε στο Cikepuh της Δυτικής Ιάβα στις 15 Ιανουαρίου 2014, γεμάτη κόσμο και προσάραξε σε ένα κοραλλιογενή ύφαλο.Στο εσωτερικό της είχε 60 άτομα Ιρανικής καταγωγής, που ζήτησαν άσυλο στην Ιάβα Προσπάθειες να βυθίσουν τις σωσίβιες λέμβους δεν μπορούν να γίνουν επιτυχώς.Ακόμη και αν τρυπήσουν τη λέμβο και πάρει νερό έχει σχεδιαστεί έτσι που δεν θα βουλιάξει. Ο δε κινητήρας, είναι κλειστός σε αδιάρρηκτο κουτί.Η Αυστραλιανή κυβέρνηση προμηθεύτηκε τις πρώτες 11 κάψουλες στην τιμή των 500.000 δολλαρίων. Κοστίζει η λύση όπως παραδέχτηκε, αλλά δεδομένου ότι μετά τις πρώτες 3 κάψουλες που έστειλαν πίσω σταμάτησαν απότομα να καταφθάνουν πλοιάρια με μετανάστες, ίσως να σημαίνει πως θα αργήσει να αγοράσει καινούριες.Πορτοκαλί λέμβος, καταφθάνει στην Ινδονησία από την Αυστραλία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2017 Με την διαμάχη που υπάρχει μεταξύ Τουρκίας κ ευρωπαϊκόν χωρών αυτή τη στιγμή, βλέπω τους Τούρκους να τους αμολανε όλους και να πλημμυριζουμε εδώ.Οι Ευρωπαίοι βέβαια τσάμπα μάγκες καθώς δεν τους επηρεάζει, είναι μακριά, έχουν κλείσει τα σύνορα κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 Ο δεύτερος φράχτης που κατασκευάζει η Ουγγαρία στα σύνορά της με τη Σερβία θα είναι έτοιμος ως το τέλος Μαΐου και θα μπορεί να αποτρέπει οποιοδήποτε κύμα προσφύγων προσπαθήσει να εισέλθει στη χώρα από την Τουρκία, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν μιλώντας στον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας. Ο Ορμπάν πρόσθεσε ότι ήταν λάθος της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βασιστεί αποκλειστικά στην Τουρκία για την αναχαίτιση της μεταναστευτικής ροής και την ίδια ώρα να επικρίνει τους Τούρκους. «Σίγουρα δεν ήταν έξυπνη πολιτική κίνηση να θέσουμε την ασφάλειά μας στα χέρια των Τούρκων και την ίδια ώρα να συνεχίσουμε να τους ενοχλούμε, να τους επιτιθέμεθα, να τους επικρίνουμε ότι δεν είναι αρκετά δημοκράτες (…) και να προκαλούμε συγκρούσεις με αυτούς», τόνισε ο Ούγγρος πρωθυπουργός. Πηγή: www.lifo.grhttp://www.lifo.gr/now/world/137326 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2018 Το έβλεπα στις ειδήσεις και γελούσα, νόμιζα ότι κάνουν πλάκα! Σύρος πρόσφυγας ζει στη Γερμανία, κοντά στο Αμβούργο μαζί με τις δύο νόμιμες γυναίκες του(τη μία την παντρεύτηκε στα 13 της κ την άλλη στα 14 της) και τα έξι παιδιά τους.Ζει σε διώροφο σπίτι που του παρέχει το κράτος και βιοπορίζεται από τα επιδόματα, χωρίς να εργάζεται.Σχεδιαζει να φέρει και την τρίτη γυναίκα του από τη Συρία και να κάνει περισσότερα παιδιά.Δε βιάζεται να βρει δουλειά αφού ζει με τα επιδόματα και πετάει το κορυφαίο "Ωωω ευχαριστούμε πολύ μαμά Μέρκελ"! Πηγη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2018 "Σύρος πρόσφυγας ζει στη Γερμανία," κοντά στο Αμβούργο μαζί με τις δύο νόμιμες γυναίκες του (τη μία την παντρεύτηκε στα 13 της κ την άλλη στα 14 της) και τα έξι παιδιά τους. Ζει σε διώροφο σπίτι που του παρέχει το κράτος και βιοπορίζεται από τα επιδόματα, χωρίς να εργάζεται. Σχεδιαζει να φέρει και την τρίτη γυναίκα του από τη Συρία και να κάνει περισσότερα παιδιά. Δε βιάζεται να βρει δουλειά αφού ζει με τα επιδόματα και πετάει το κορυφαίο "Ωωω ευχαριστούμε πολύ μαμά Μέρκελ"! Δεν μπορω να βρω ποια γραμμη με σοκαρει παραπανω.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgosbou 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Για την άνοδο του φασισμού στην ευρώπη ανησυχεί κανείς ή είναι οκ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.956 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος giorgosbou έγραψε: Για την άνοδο του φασισμού στην ευρώπη ανησυχεί κανείς ή είναι οκ; Με συγχωρεις αλλα πες μου λιγο την ηλικια σου..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Με συγχωρεις αλλα πες μου λιγο την ηλικια σου..? Άσχετο, παίζει ρόλο; πριν 11 ώρες, το μέλος efkola έγραψε: Το έβλεπα στις ειδήσεις και γελούσα, νόμιζα ότι κάνουν πλάκα! Σύρος πρόσφυγας ζει στη Γερμανία, κοντά στο Αμβούργο μαζί με τις δύο νόμιμες γυναίκες του(τη μία την παντρεύτηκε στα 13 της κ την άλλη στα 14 της) και τα έξι παιδιά τους.Ζει σε διώροφο σπίτι που του παρέχει το κράτος και βιοπορίζεται από τα επιδόματα, χωρίς να εργάζεται.Σχεδιαζει να φέρει και την τρίτη γυναίκα του από τη Συρία και να κάνει περισσότερα παιδιά.Δε βιάζεται να βρει δουλειά αφού ζει με τα επιδόματα και πετάει το κορυφαίο "Ωωω ευχαριστούμε πολύ μαμά Μέρκελ"! Πηγη Οι Τούρκοι το έχουν κάνει επιστήμη το παραπάνω στην Γερμανία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgosbou 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Με συγχωρεις αλλα πες μου λιγο την ηλικια σου..? Δε βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει η ηλικία μου με τα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά ακροδεξιών/νεοναζιστικών κομμάτων στην Ευρώπη (Ελλάδα: Χρυσή αυγή 7%, Γαλλία: Εθνικό Μέτωπο 8,8%, Γερμανία: AfD 12,6%, Αυστρία: Κόμμα των Ελευθέρων 26%) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.956 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε: Άσχετο, παίζει ρόλο; πριν 47 λεπτά, το μέλος giorgosbou έγραψε: Δε βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει η ηλικία Ο σκοπος της ερωτησης εχει να κανει με το αν ειχες προλαβει το πως ηταν ¨πριν¨ και ¨μετα¨ τον ¨επαναπατρισμο¨ των ¨Ελληνων¨ της σοβιετικης ενωσης γυρω στο 90-92 και τη μαζικη ελευση των μεταναστων εκ της γειτωνος Αλβανιας. Εγω στα 34 μου πλεον τα θυμαμαι, θυμαμαι επισης οτι σαν παιδακια παιζαμε ανεμελα, δεν υπηρχε τοσο πολυ μικροεγκληματικοτητα, στον οικισμο που στησανε κοντα στο χωριο μου με τους ¨επαναπατρισθεντες Ελληνες¨ δεν τολμαει ουτε η αστυνομια να μπει εν ετη 2018. Εσυ το βλεπεις μη φυσιολογικο δηλαδη το να ανεβαινει η ακροδεξια? Αν μπορουσε το κρατος να εξασφαλισει την ασφαλεις που χρειαζεται για να ζησει ο καθε πολιτης δεν θα ηταν τοσο μεγαλη η στροφη στην ακροδεξια. Το να αγαπας και να θελεις να ζησεις ελευθερος στη χωρα σου δε σε κανει ουτε ακροδεξιο, ουτε φασιστή, ουτε ρατσιστή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες