skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Μεγάλη αύξηση των απελάσεων μεταναστών, προαναγγέλει ο υπ. Εσωτερικών της Ιταλίας Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017, 19:54 1 Η ιταλική κυβέρνηση σχεδιάζει να επιταχύνει και να αυξήσει τις απελάσεις μεταναστών που δεν έχουν δικαίωμα να μείνουν στη χώρα και θα εγκαινιάσει νέα κέντρα κράτησης για τα πρόσωπα που επαναπατρίζονται, διεμήνυσε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Μάρκο Μινίτι.Το υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας προανήγγειλε τον Δεκέμβριο ότι θα υιοθετήσει πολύ πιο σκληρή στάση έναντι των μεταναστών φέτος, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. Μιλώντας ενώπιον κοινοβουλευτικών, ο Μινίτι περιέγραψε δημόσια τα σχέδιά του για πρώτη φορά.Η Ιταλία υποδέχθηκε 181.000 μετανάστες που πέρασαν τη Μεσόγειο με πλεούμενα πέρυσι, έναν αριθμό δίχως ιστορικό προηγούμενο, ενώ πάνω από 9.000 άνθρωποι έχουν φθάσει στη χώρα ήδη μέσα στο 2017, σε μια ένδειξη πως οι διακινητές στη Λιβύη συνεχίζουν να δρουν ατιμωρητί.«Πρέπει να απελαύνουμε εκείνους οι οποίοι δεν δικαιούνται (σ.σ. διεθνή) προστασία και παραβιάζουν τον νόμο», δήλωσε ο Μινίτι μιλώντας στα μέλη του ιταλικού κοινοβουλίου. Το 2015 απελάθηκαν λιγότεροι από 4.000 μετανάστες. Δεν έχουν ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα στοιχεία για το 2016.Για να αυξηθούν οι απελάσεις, η κυβέρνηση της Ιταλίας σχεδιάζει να ανοίξουν τουλάχιστον 16 νέα κέντρα κράτησης όπου θα οδηγούνται προσωρινά οι μετανάστες πριν από τον επαναπατρισμό τους, είπε ο Μινίτι. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν μόνο τέσσερα τέτοια κέντρα, διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας. Όταν λειτουργήσουν και τα 20, η χωρητικότητά τους θα ανέρχεται σε 1.600 κλίνες, πρόσθεσε.Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση πάντως τα κέντρα θα έχουν τη δυνατότητα να υποδέχονται μόνο έναν πολύ μικρό αριθμό των παράτυπων μεταναστών που εκτιμάται ότι ζουν στην Ιταλία. Οι ιταλικές αρχές απέρριψαν πάνω από το 60% των σχεδόν 124.000 αιτήσεων ασύλου πέρυσι, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.Ο Μινίτι ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αυξηθούν οι απελάσεις ενώ ακόμη δεν είχε συμπληρωθεί ούτε ένας μήνας από την επίθεση σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο που διέπραξε ένας Τυνήσιος, ο Άνις Άμρι, και είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άνθρωποι, ανάμεσά τους και μια Ιταλίδα.http://www.zougla.gr/kosmos/article/megali-afksisi-ton-apelaseon-metanaston-proanageli-o-ip-esoterikon-tis-italias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 - Αυτά με τις πέτρες, τα βατραχάκια και τη θάλασσα δεν τα κατάλαβα, είναι και η ώρα προκεχωρημένη και δεν έχω κάνει και κανά μπάφο ν' ανοίξει ο ορίζοντάς μου.Λογικά άλματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2017 -βρισιες, βρισιες, βρισιες... ( ρε τι μου θυμιζει... ) - Εισαι ετσι, ετσι και ετσι- Α! μη με χαρακτηριζεις εσυ ! δεν ειναι σωστο. - Δεν μπορεις να εχεις αποψη γιατι δεν γραφεις πολυ στα αλλα θεματα. (οχι οτι σε ενοχλεί που εχω άλλη άποψη)- Εγω δεν ανηκω πουθενά ουδέτερος ειμαι ο καημένος που με ενοχλούν τα δυο άκρα ( για κάποιον λόγο ποτε δεν βλέπετε- ενοχλεί το 2ο ακρο)- Είσαι τρολλ - Να δω αν θα σε κλεψουνε αν θα καλέσεις την αστυνομία... ( ελα εδω είσαι ) ολ τάιμ κλασσικ- Εδω ειναι μοτοφορουμ! ( χαχαχα όποτε το θυμόσαστε το πετάτε) - Shitpost.. ( νταξ.. αλλοι κανουν FAshistpost ) (εξυπναδα που σαρεσει ) Μια χιουμοριστικη φωτο βάζω και πνίγεστε, τοσο βάση εχουν οι απόψεις σας. @Kostas-MotoLover Ουτε να με βρισεις δεν εχεις τα άντερα, περιμένεις εσυ και οι αλλοι 50αριδες ποτε θα με βρίσει κανενας να πατήσετε ΛΑΙΚ...Οσο για το κειμενάκι που έβαλες και κατα κάποιον τροπο με "φωτογραφιζεις" ( πριν προλάβεις να πεις "οποιος εχει την μυγα" γιατι μεχρι εκει σου κόβει ) οχι γιατι πινω μπαφους, παω Εξάρχεια, δεν δουλεύω, πινω μπύρες και εχω πλούσιους γονείς ( μα σε ολα μεσα? ) αλλα γιατι εχω πει ευθέως τις πολιτικες μου απόψεις.Πολυ καλο! Ηθελα να ηξερα σε ποια "ουδέτερη" σελίδα το βρήκες... Σαν να το εγραψε ο φιλος σας ο Κατεμ. Θα το βαλω και υπογραφή για να ξερουν με τι εχουν να κανουν οσοι δεν με ξερουν. ΥΓ βαλε κανα εμοτικον ρε συ... κριμα τα παιδακια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2017 ...................... @Kostas-MotoLover ............................Οσο για το κειμενάκι που έβαλες και κατα κάποιον τροπο με "φωτογραφιζεις" ( πριν προλάβεις να πεις "οποιος εχει την μυγα" γιατι μεχρι εκει σου κόβει ) οχι γιατι πινω μπαφους, παω Εξάρχεια, δεν δουλεύω, πινω μπύρες και εχω πλούσιους γονείς ( μα σε ολα μεσα? ) αλλα γιατι εχω πει ευθέως τις πολιτικες μου απόψεις.Πολυ καλο! Ηθελα να ηξερα σε ποια "ουδέτερη" σελίδα το βρήκες... Σαν να το εγραψε ο φιλος σας ο Κατεμ. Θα το βαλω και υπογραφή για να ξερουν με τι εχουν να κανουν οσοι δεν με ξερουν. ............................Πραγματικά δε φωτογράφισα κανέναν από δω μέσα, τζάμπα θίγεσαι κι εσύ και η μύγα σου. Φωτογράφισα τους μπαχαλάκηδες. Το γράφω κιόλας σαφέστατα: "κάνοντας απολύτως τίποτα. Τίποτα? Λάθος. Ξέρουν να καίνε και να καταστρέφουν. Περιουσίες και ζωές άλλων γιατί έτσι τους αρέσει...". ΔΕΝ αναφερόμουν σε σένα (ή όποιον άλλον εδώ μέσα), για τον απλούστατο λόγο ότι ούτε την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς σου γνωρίζω, ούτε φυσικά αν εσύ ανήκεις σ' αυτούς που σπάνε και καταστρέφουν για την πλάκα τους (ιδεολογία το λένε αυτοί). Αν τώρα εσύ παραδέχεσαι ή υπαινίσσεσαι ότι ανήκεις σ' αυτούς γράφοντας <Θα το βαλω και υπογραφή για να ξερουν με τι εχουν να κανουν οσοι δεν με ξερουν>, απλά δεν έχω λόγια. Αν όχι, τότε δεν έχεις λόγο να φοβάσαι ότι "φωτογραφήθηκες".Παίζει βέβαια το ενδεχόμενο να το γράφεις για να με κατηγορήσεις ότι σε προσβάλλω ανεπανόρθωτα και να "πιστοποιήσεις" παραβίαση κανόνων. ΑΝ έχω δίκιο, τζάμπα κόπος. Δες στο τέλος. .................Μια χιουμοριστικη φωτο βάζω και πνίγεστε, τοσο βάση εχουν οι απόψεις σας. Πολυ καλο! Ηθελα να ηξερα σε ποια "ουδέτερη" σελίδα το βρήκες... Σαν να το εγραψε ο φιλος σας ο Κατεμ. Θα το βαλω και υπογραφή για να ξερουν με τι εχουν να κανουν οσοι δεν με ξερουν..................Δε θα σου πω που το βρήκα, έτσι να σκάσεις από περιέργεια. Ένα χιουμοριστικό κείμενο έβαλα κι εγώ και πνίγεσαι. (Δικά σου λόγια). ..................... ΥΓ βαλε κανα εμοτικον ρε συ... κριμα τα παιδακιαΘα συνεχίσω απρόσκοπτα να βάζω κιλά τα emoticon χωρίς να σε ρωτήσω ή να απολογούμαι. Μέχρι να ποινικοποιηθεί η χρήση τους. Βάλε όμως πάλι εκείνο το μαργαριτάρι που είχες γράψει για τα emoticons και τα παιδάκια της Αφρικής που πεθαίνουν κάθε φορά που δεν βάζω. Ν' απολαύσουμε όλοι μαζί τον τεράστιο ανθρωπισμό σου! Βάλτο να μην ψάχνω γιατί βαριέμαι. Εκτός κι αν δεν έχεις τα άντερα να το (ξανα)υποστηρίξεις όπως ακριβώς το είχες βάλει....... -βρισιες, βρισιες, βρισιες... ( ρε τι μου θυμιζει... ) @Kostas-MotoLover Ουτε να με βρισεις δεν εχεις τα άντερα, ..........Εδώ είμαστε. Γελάω και χαίρομαι για τη φράση σου. Μετά από τόοοοοσο καιρό που προσπαθούσατε μερικοί τόσο επίμονα με προκλήσεις να με κάνετε να σας βρίσω άσχημα για να μπαναριστώ, έρχεστε τώρα απελπισμένοι και το ζητάτε ξεκάθαρα! Έτσι, να το βλέπουν όλοι. Μ' αρέσει που εκτίθεστε και το κάνετε και μόνοι σας εντελώς. Τζάμπα τα ατέλειωτα "ανθρώπινα νυχτέρια των ζυμώσεων", δε γίνατε σοφότεροι δυστυχώς.Ξέρεις όμως γιατί απέτυχαν τα σχέδιά σας? Όχι γιατί δεν έχω τα άντερα να το κάνω (αν ήθελα, θα το έκανα face to face, είχα και ευκαιρία αν θυμάσαι, αλλά σου μίλησα ευγενέστατα χωρίς υποκρισίες και με διάθεση προσέγγισης), αλλά για τον απλούστατο λόγο ότι σέβομαι τους κανόνες του φόρουμ. Και τους σέβομαι γιατί τους θεωρώ σωστούς. Ξέρω, σου φαίνεται αστείο και μικροαστικό να σέβεται κάποιος κανόνες στη ζωή του. Ε, δεν είμαστε όλοι "επαναστάτες χωρίς αιτία".... (James Dean). Α, μην το ξεχάσω. Είναι η 2η φορά που κάποιος απ' το παρεάκι το γράφει ξεκάθαρα. Που ζητάει δηλ. να τον βρίσω για να ζητήσει μετά την κεφαλή μου επί πίνακι. Να το προσέξετε πάντως αυτό, γιατί εξελίσσεται σε μαζοχισμό. Συμφορουμιτικά φιλούθκια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Ποιος μιλαει για αντερα, ο τριτοτεταρτος λογαριασμος καποιου χιλιομπαναρισμενου αγωνιστη του καναπε.... καλες ηταν οι διακοπες? δε μας ειπες πώς περασες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Ουτε να με βρισεις δεν εχεις τα άντερα, περιμένεις εσυ και οι αλλοι 50αριδες ποτε θα με βρίσει κανενας να πατήσετε ΛΑΙΚ... Δεν δινω σημασια σε οτι αλλο εγραψες δεν ηταν για μενα, δεν με αφορα, εχει απαντηθει. Μενω "στα Αντερα που δεν εχει ο Motolover" να βρισει και στους "αλλους 50ριδες" μιας και εχουν αρχισει να με πονανε τα κοκκαλα επειδη πλησιαζω...Ο Motolover αγαπητε και "οι αλλοι 50ριδες" τουλαχιστον εχουν τα αντερα (και τα αρχιδια* μαζι) μετα απο οοοοοτι εχουν γραψει εδω να εμφανιστουν face-to-face σε οποιονδηποτε. Το εχουμε κάνει, το κανουμε, και θα το ξανακανουμε οποτε κανονισουμε. Ο Motolover και οι αλλοι 50ριδες αγαπητε εχουν το θαρος να μου την πουν αν κανω μαλακια (ή και οχι) και face-to-face να υποστηριξουν την αποψη τους ΞΑΝΑ.ΕΣΥ, που γραφεις οτι δεν εχει τα αντερα, εχεις τα αντερα (ας μη πω αρχιδια* δεν ειμαι βεβαιος) μετα οπο οτι εχεις πει / γραψει εδω μεσα για διαφορους χρηστες να εμφανιστεις καπου σαν ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ? (Και λεω "σαν ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ" γιατι κατα 99.9% υπαρχει και το "πρεπων account" οπου "ειμαστε καλα παιδια" ) Για μια βολτα? Για εναν καφε? Πανελληνια? Κοπη πιτας? Πηγες σε κατι απο αυτα ή δεν...?Για πες. Εχω την περιεργεια να μαθω. * και επειδη σε βλεπω οτι πιανεσαι απο διαφορες λεξεις για να βγεις λαδι, σαν "αρχιδια" ονομαζεται η υπευθυνοτητα καποιου να υποστηριξει αποψεις και λεξεις που εχει πει, λαθη που εχει κανει, στην πραγματικη ζωη, οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο. Πισω απο την καγκελοπορτα γαυγιζει και το κουταβι μου τον καθεναν, οταν την ανοιξω ομως... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Άλλη μια καραμέλα πολλών χρόνων ... έχεις έρθει σε συναντήσεις ? με την δικια σου λογικη (και των αλλων 5 λάικ μεχρι τωρα), όποιος δεν έρχεται δεν κανει να μιλάει. Απο την μια φοβάμαι μη με δείρετε αλλα μετα λεω οτι είστε καλοί άνθρωποι και δεν κάνετε τέτοια. Σαν το κουταβι σου. Ετσι και εγω, εχω παει σε "το κοπη τη πιατα" σαν ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ. Εχω παει για καφε και μπυρα σαν ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ. Και εχω παει σε βολτες σαν ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ.Οπότε με τα λεγόμενα σου έχω αρχίδια, μαζί με την συγκατάθεση άλλων 5 μαζί με τον ksino1100. Ευχαριστώ αλλα δεν θελω συνηγόρους. Δεν εχει σημασία αν καποιος εμφανίζετε ή οχι. Και ?( δεν θέλω απάντηση kostas MotoLover) Ο καθένας πρέπει να μπορεί να λεει οτι θελει. Ksino1100 ειναι πολυ πιθανόν να διαγραψεις το ποστ, κλασσικα.Κατι θα βρεις να επικαλεστείς. Αν και τωρα που το έγραψα παιζει να το σκεφτεις καλύτερα. ΥΓ Με το δεύτερο ακκαουντ κανω λάικ στον εαυτό μου, δεν εχω φίλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 ........................... ......... (αν ήθελα, θα το έκανα face to face, είχα και ευκαιρία αν θυμάσαι, αλλά σου μίλησα ευγενέστατα χωρίς υποκρισίες και με διάθεση προσέγγισης),.....................Άλλη μια καραμέλα πολλών χρόνων ... έχεις έρθει σε συναντήσεις ? με την δικια σου λογικη (και των αλλων 5 λάικ μεχρι τωρα), όποιος δεν έρχεται δεν κανει να μιλάει.Απο την μια φοβάμαι μη με δείρετε αλλα μετα λεω οτι είστε καλοί άνθρωποι και δεν κάνετε τέτοια. Σαν το κουταβι σου. Ετσι και εγω, εχω παει σε "το κοπη τη πιατα" σαν ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ. Εχω παει για καφε και μπυρα σαν ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ. Και εχω παει σε βολτες σαν ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ.........................Αφού το γράφεις και μόνος σου, το λέω κι εγώ. Ναι, σε "κοπή τη πίτα" κάποια ψυχή φίλος μου, μού σύστησε ένα παιδάκι ως τον Εκσωγήινο και είπαμε ένα γεια. Διαδικασία ταυτοποίησης δεν έκανα (πώς να το έκανα άλλωστε?) αλλά μπορείς να μας πεις γιατί αυτό που αντίκρισα (τουλάχιστον εγώ), δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτό που "θέλεις να δείχνεις" πίσω απ' το πληκτρολόγιο? Σε σημείο μάλιστα να σε ρωτήσω με δυσπιστία 3-4 φορές αν όντως είσαι εσύ και να μην το πιστεύω.Διότι εγώ θυμάμαι ένα ήσυχο και σεμνό νεαρό παιδί και όχι ένα "τσαμπουκαλεμένο τσογλανάκι" (σε εισαγωγικά, το τονίζω), όπως θέλεις ν' αφήνεις την εντύπωση ότι είσαι. Προτιμάς την ηλεκτρονική σου επίπλαστη εικόνα και αποτινάσεις την ίσως αληθινή? Σύνηθες φαινόμενο στις ηλεκτρονικές μέρες μας, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνει κάποιος....... ............................Θα συνεχίσω απρόσκοπτα να βάζω κιλά τα emoticon χωρίς να σε ρωτήσω ή να απολογούμαι. Μέχρι να ποινικοποιηθεί η χρήση τους. Βάλε όμως πάλι εκείνο το μαργαριτάρι που είχες γράψει για τα emoticons και τα παιδάκια της Αφρικής που πεθαίνουν κάθε φορά που δεν βάζω. Ν' απολαύσουμε όλοι μαζί τον τεράστιο ανθρωπισμό σου! Βάλτο να μην ψάχνω γιατί βαριέμαι. Εκτός κι αν δεν έχεις τα άντερα να το (ξανα)υποστηρίξεις όπως ακριβώς το είχες βάλει....... .............................Επειδή μίλησες για τα δικά μου άντερα, περιμένω.......Κωλώνεις να το ξαναϋποστηρίξεις? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Υ.Γ.: Με 17% αύξηση γίνομαι κι εγώ 50άρης. Απωθημένα με τους 50άρηδες? Έτσι είχε και ο άλλος "συναγωνιστής" σου, που μοίραζε ευχές κ κατάρες για καρκίνους στους 50άρηδες. Τον θυμάσαι?Η επανάσταση τους 50άρηδες τους έχει του κλώτσου και του μπάτσου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Υ.Γ.: Με 17% αύξηση γίνομαι κι εγώ 50άρης. Απωθημένα με τους 50άρηδες? Έτσι είχε και ο άλλος "συναγωνιστής" σου, που μοίραζε ευχές κ κατάρες για καρκίνους στους 50άρηδες. Τον θυμάσαι?Η επανάσταση τους 50άρηδες τους έχει του κλώτσου και του μπάτσου? Ποιος ωρέ; Τι έχω χάσει ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 O whatevier,τα είχε βάλει με το Γιάννη και το Γιώργη το Hayabusa.Επικοί διάλογοι,θλιβερά γραπτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Κι αυτά γιατί πίστευε πως διέφεραν οι απόψεις μας στα πολιτικά.Να το ξεκαθαρίζουμε κι αυτό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Εγω ξερω πως μ αυτα και μ εκεινα εχει πεθανει καθε ειδους ομαδικο καυλαντισμα και πλεον τα λεμε εδω κι εκει σαν τους κλεφτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Επικοί διάλογοι,θλιβερά γραπτά.επικές τοποθετήσεις Νικόλαε, όχι διάλογοι. Ούτε εγώ ούτε ο Γιάννης γράψαμε ποτέ έτσι. είμαι και με το κινητό και μου σπάει τα νεύρα για ένα ποστ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Σωστά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ελα Kostas Moto Lover εδω ρε. (πετυχημένο) Όλο μπουρου μπουρου και ουσία τπτ.Γενικά tsoglanaki (οπως πολυ ωραία ειπες) ειμαι παντα, απλα τοτε ειχα κανει μπαφους και ήμουν κουλ. Μεχρι και την μανα μου βαράω !!!1 και μετά ζητάω συγνώμη !!! @Gouky7 Με εσένα δεν εχω μιλήσει ποτε, απλα σου λεω οτι ακους μόνο τη μια πλευρά. Λογικός φαίνεσαι πίστευε οτι θες. (μπορεί να κανω λαθος)Μονο γιατι nomize οτι ειχαν διαφοτερικες απόψεις...??? Σου φαίνεται λογικό? Δεν θα πω εγω.Ας τα άφηνε ο κάθε snino να φαίνονται ολα. Μπορεί να εχεις μάθει για "αμαρτίες" του MB. ουτε εγω δεν πίστευα όταν τα έμαθα. @ksino100 Αχου... αρχίσαμε να λέμε φασισμό για εμενα. οτι επισημαίνω που κάνετε οι κλασσικοί λαικ σε οποιον με βρίζει. ΑΦΤΟ ΙΝΕ ΦΑΣΙΖΜΟΣ!!!11 Εχεις αφήσει αλλες μέγιστες φασιστοκαφριλες οποτε αστο. Ολοι το ξερουμε, μη κοιτάς που σε γλύφει (αλληλογλυφονται) το παρεκι σου. Αστο ρε Ksino δεν εχεις που να βασιστείς 0 τπτ ρε. Κλαψα??? εγω??? τι λες ρε??? απο που ? Κωλοτουμπα???? Ποτε ομως. Πάντα ελεγα αυτο που πιστεύω ευθέως. Το ξέρουν ολοι. Και τα ατομα που συνεχίζω και κανω παρεα απο εδω μεσα. Οσο και για το μαζεψου, στα αποδεδειγμένα αρχιδια μου αν ειναι να γράφω καπου και να φιμώνομαι ή να νομιζει ο καθε κομπλεξικός οτι θα μου τραβιξει το αυτι. Επειδη ειναι συντονιστής σε ενα φορουμ.Μεχρι εκει.. Καρκίνος της κοινωνίας απλα. Εισαι και διαχηριστης στην πολυκατοικια ? Αλλοι ειναι αυτοι που κωλονουν να βαλουν τηλ για να πουλήσουν σκληρο δισκο και κρύβουν πινακίδες για τρύπια πλασικα κτλ. Α! εχω και ενα συστημένο "ο βασιλακης ο καιλας σου στελνει την αγαπη του μικροπρεπη θρασυδειλε παλιομαλακα" Δεν ειναι δικα μου λογια αν και εγω σε θεωρώ τον μεγαλύτερο μαλάκα που εχω γνωρίσει. Ειλικρινά. εμοτικον ΥΓ Ο καιλας Ο Βασιλακης μου λεει οτι εχεις το τηλ του το εχεις απο τοτε με το KLE, λεει να παρεις την Βονταφον να του κανεις μπαν"Ας το δωσει στο χαγιαμπουσα να μου κλασει τ αρχιδια" Εγώ καταδικάζω την βια αποπου και αν προέρχεται. Ευχαριστώ για την προσοχή σας Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 από τον ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ etsi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δεν τον έβρισα, κι άρχισε να βρίζει αυτός δεξιά κι αριστερά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Δίκιο είχε ο Chanoumis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Kαι εγώ έχω πάει και βόλτες και συναντήσεις και με τον Κώστα μάλιστα, και άλλους 50άρηδες δεν θυμάμαι εάν ήταν και ο Ξύνο.Τα παιδιά ήταν πολύ ευγενικά, κανένας δεν μου την είπε ούτε με έβρισε ούτε πήγε να σηκώσει χέρι, ούτε μου είπε κουβέντα για τις απόψεις μου πολιτικές ή otherwise, γενικά μηδενική ένταση ούτε καν διαφωνία.Βγάλτε τα συμπεράσματα σας, εγώ λέω πως μάλλον με συμπάθησαν πολύ και το λένε και στους φίλους τους, γι'αυτό μπαίνω και με λένε με το όνομα μου άγνωστα accounts πουθενάδες που είναι ΤΕΡΜΑ ανύπαρκτοι (αυτοί έχουν τις "σωστές" απόψεις όμως και εξαιρούνται από το απουσιολόγιο :D). Τι άλλο μάθαμε σήμερα, το να σου πουν για τα λάικ σου είναι "φασισμός", οι 50άρηδες είναι πολύ εύθικτοι (παιδιά τα 40 είναι τα νέα 30 είναι τα νέα 20, οπότε τσιλάου) και μιλάνε για "επανάσταση" αυτοί που πέρασαν από τον καναπέ "κοίτα τους αλήτες" στον καναπέ του "έλα μωρέ τόσες πορείες τόσα χρόνια δεν άλλαξε τίποτα", α και καταφέρατε να βάλετε έναν στο κέντρο με δεμένα χέρια και να τον κοπανάτε και πανηγυρίζετε για την νίκη.Ενδεικτικά περί αντικειμενικότητας το να σου προσάπτει ο άλλος αξιόποινη πράξη όπως το "πίνεις μπάφους" και "τα σπας στις πορείες" είναι οριακά δυσφήμιση εάν δεν κάνω λάθος. Δηλαδή θα ήταν, εάν γινόταν επώνυμα, φυσικά.Το να πεις "καλά δεν σου έμαθαν τρόπους στην οικογένεια σου" είναι κάτι που δεν έχει σοκάρει ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΝ που δεν ψαχνόταν. Από την άλλη δεν ξέρω πως θα μου γυρίσουν τα μυαλά στα 50, οπότε κρατάω μια πισινή. Τέσπα πείτε για τη μηχανή μου (ψάχνω νέα, δεν μου αρέσει τίποτα), για το πως δεν ποστάρω τίποτα άλλο, πως δεν έρχομαι σε συναντήσεις με άτομα που δεν πάω, πως είναι offtopic το θέμα στα offtopic κλπ. Τέλος, μπορούμε να κόψουμε τις τελευταίες 2 σελίδες και να τις κάνουμε thread "Ξεκατίνιασμα"? Ευχαριστώ.ΥΓ: Ελπίζω το παραπάνω ποστ να περιέχει την αφορμή που θέλετε, διαφορετικά ξαναπροσπαθώ, οκ?ΥΓ2: Υπάρχουν 2 όψεις κάθε διαφωνίας, δεν συμφωνείτε? Και για whatevier και για άλλους. Σωστά? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Θα ελαφρύνω λίγο το κλίμα, γιατί μύρισε μπαρούτι νωρίτερα. Kαι εγώ έχω πάει και βόλτες και συναντήσεις και με τον Κώστα μάλιστα, και άλλους 50άρηδες δεν θυμάμαι εάν ήταν και ο Ξύνο.Τα παιδιά ήταν πολύ ευγενικά, κανένας δεν μου την είπε ούτε με έβρισε ούτε πήγε να σηκώσει χέρι, ούτε μου είπε κουβέντα για τις απόψεις μου πολιτικές ή otherwise, γενικά μηδενική ένταση ούτε καν διαφωνία. .................Αν εννοείς εμένα, θυμάμαι μόνο εκείνον τον καφέ στο Μεταξουργείο. Για βόλτα δε θυμάμαι, είναι κι αυτό το άτιμο το Αλτσχάϊμερ. Μια χαρά είχαμε περάσει, ίχνος κακίας ή αντιπαλότητας για ο,τιδήποτε. Απόδειξη αυτού που λέμε συχνά "άλλο από μακριά και πίσω απ' το πληκτρολόγιο και άλλο από κοντά". ........................Τι άλλο μάθαμε σήμερα, το να σου πουν για τα λάικ σου είναι "φασισμός", οι 50άρηδες είναι πολύ εύθικτοι (παιδιά τα 40 είναι τα νέα 30 είναι τα νέα 20, οπότε τσιλάου) και μιλάνε για "επανάσταση" αυτοί που πέρασαν από τον καναπέ "κοίτα τους αλήτες" στον καναπέ του "έλα μωρέ τόσες πορείες τόσα χρόνια δεν άλλαξε τίποτα", α και καταφέρατε να βάλετε έναν στο κέντρο με δεμένα χέρια και να τον κοπανάτε και πανηγυρίζετε για την νίκη. ................... Σκέψου πάντως ότι αν είναι να βγαίνει νοκ-άουτ τόσο εύκολα ένα παλικάρι αγωνιστής και επαναστάτης από κάτι κουρασμένα παλικάρια, ε δε βλέπω να έχει και μεγάλες ικανότητες και πιθανότητες νίκης στον πόλεμο που έχει κηρύξει. ...............Το να πεις "καλά δεν σου έμαθαν τρόπους στην οικογένεια σου" είναι κάτι που δεν έχει σοκάρει ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΝ που δεν ψαχνόταν. Από την άλλη δεν ξέρω πως θα μου γυρίσουν τα μυαλά στα 50, οπότε κρατάω μια πισινή. ...............Σοφή επιλογή. Να σε δω "βολεμένο νοικοκύρη μικροαστό" και τί στον κόσμο. ................. Τέσπα πείτε για τη μηχανή μου (ψάχνω νέα, δεν μου αρέσει τίποτα), για το πως δεν ποστάρω τίποτα άλλο, πως δεν έρχομαι σε συναντήσεις με άτομα που δεν πάω, πως είναι offtopic το θέμα στα offtopic κλπ................ Πες μας τί ανάγκες έχεις να το σκεφτούμε. Fazer 600cc αν θυμάμαι είχες (μετά?) από κείνο το εντουράκι (τό 'χεις ακόμα αυτό?). Εγώ έχω καιρό να πατήσω σε συναντήσεις, οπότε φαντάζομαι δεν αναφέρεσαι σε μένα. Πάντως, τόσες και τόσες βόλτες και καφέδες γίνονται τόσα χρόνια. Τρομάζω στην ιδέα ότι πάντα υπάρχουν άτομα εκεί μέσα που δεν πας (?) Δεν μπορεί να έχεις θέμα με όλους. Σε τελική βρε Ιάσονα, ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να ταιριάζουμε όλοι με όλους, ούτε είναι ζητούμενο. Αλλά μπορούμε όμως να κάνουμε παρέα για μια βόλτα κι έναν καφέ, δεν είναι και τίποτα τραγικό. Μη σου πω ότι πολλές φορές, γνωρίζοντας τον άλλον στη βόλτα ανακαλύπτεις ότι δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που έχεις σαν εικόνα πίσω απ' το πληκτρολόγιο. Και μπορεί να ταιριάξεις με άτομα που δεν περίμενες ή δεν είχες σκεφτεί ότι μπορείς. Let it happen. Χρειάζεται όμως να τολμάς να πηγαίνεις, με το να το αποφεύγεις δεν κάνεις τίποτα. Προσωπικά σου εγγυώμαι ότι αν βρεθούμε σε βόλτα, ούτε θα σε βρίσω, ούτε θα σου ρίξω μπουνιά, ούτε θα μιλήσουμε για πολιτικά και άλλα τέτοια, αλλά για μηχανάκια και γκόμενες όπως συνήθως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 http://www.protothema.gr/greece/article/655237/metanastis-apopeirathike-na-viasei-tufli-kai-tin-kori-tis-sti-nea-manolada/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 http://www.protothema.gr/greece/article/655237/metanastis-apopeirathike-na-viasei-tufli-kai-tin-kori-tis-sti-nea-manolada/γιατι αφου κι η ελινες τα ιδια κανουνε αφου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 https://www.efsyn.gr/arthro/maziko-nai-stoys-prosfyges-apo-ti-varkeloni Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 https://www.efsyn.gr/arthro/maziko-nai-stoys-prosfyges-apo-ti-varkeloniNa tus parun spitia tus ama tus 8elun. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 http://www.protothema.gr/greece/article/655237/metanastis-apopeirathike-na-viasei-tufli-kai-tin-kori-tis-sti-nea-manolada/ https://www.efsyn.gr/arthro/maziko-nai-stoys-prosfyges-apo-ti-varkeloniΣτο Μπαγκλαντές έχουν πόλεμο και δεν το ξέρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες