Konstantinos! 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 ''είδα πως έχουν ειδήσεις στα Αραβικά.''Αποκλείεται. Εχουν ειδησεις κανονικά, ΚΑΙ υπάρχει και ενα μερος ειδησεων στο τέλος στα Αραβικά, ωστε να ενημερώνονται οι προσφυγες/μεταναστες που βρισκονται στην χωρα.Αλλο να λεμε πως ΄''είδα πως έχουν ειδήσεις στα Αραβικά'', και άλλο να λεμε οτι ''είδα πως έχουν ειδήσεις ΚΑΙ στα Αραβικά.''Ειναι αρκετο καιρό ετσι, απλά δεν το'χεις δει μαλλον, μιας κι εισαι μπαρκαδος.Καλά μη φανταστείς δεν τα έγραψα επίτηδες έτσι προπαγανδιστικά αυτό που έγραψες εννοούσα και εγώ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Παιδιά κάθε μέρα ικανοποιούμαι όλο και περισσότερο με το έργο του ΣΥΡΙΖΑ και των μεταναστών.Ποιός άλλος έχει καταφέρει σε ΤΟΣΟ σύντομο χρονικό διάστημα: - Να κάνει δεξιούς, συντηρητικούς και ακρο-δεξιούς να προβληματιστούν ΤΟΣΟ πολύ για τα δικαιώματα της γυναίκας? Η ΧΑ η ίδια που έχει απόψεις εφάμιλες του "η γυναίκα στην κουζίνα" τράβαγε τα βυζιά της για "τα δικαιώματα των γυναικών" κλπ κλπ.- Να κάνει όλο το πανελλήνιο να σκύψει πάνω από τις ανάγκες των ΑΜΕΑ. Μα το θεό, δελτίο στα αραβικά, ΤΣΟΥΠ παιδιά το δελτίο στη νοηματική! Μακάρι αυτοί οι άνθρωποι να αρχίσουν να ξαπλώνουν σε πεζοδρόμια, θα αρχίσουμε να ακούμε για τα δικαιώματα των ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες και θα απαιτήσουμε λύσεις! Μπάχαλο όλα, αλλά τα καλά να λέγονται. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Μα δεν το λέω ως κάτι αρνητικό, για την ακρίβεια πόσες φορές έχουμε πει σε αυτό το φόρουμ πως χέστηκε η πολιτεία για τα ΑΜΕΑ και πόσο τραγικό είναι αυτό.Ο ΣΥΡΙΖΑ φορούσε παντελόνια 1000 νούμερα μεγαλύτερα, δεν χρειαζόταν βοήθεια για το ξεβράκωμα, απλά 1-2 βήματα. Αριστερή πολιτική ουσίας και "ρήξη με τους θεσμούς" δεν κάνεις με πλειοψηφία ΠΑΣΟΚων σε μια χώρα που θέλει απλά να της πει κάποιος "όλα θα πάνε καλά" ενώ το αεροπλάνο πέφτει κατακόρυφα και σίγουρα όχι με το τσίρκουλο που έχει μαζέψει που αναλώνεται σε επιφανειακές κινήσεις και-καλα-αριστερής κοινωνικής πολιτικής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 A όχι δεν πάω να μαζέψω τίποτα 1000 συγνώμη παρεξήγησες τον σαρκασμό μου.Αυτό που ήθελα να πω είναι πως έχουν επιστρατευθεί από την δεξιά-ακροδεξιά όλες οι ευαισθησίες και κατακτήσεις της αριστεράς (ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερία του λόγου, ισότητα, κοινωνική πρόνοια, ανεξιθρησκεία, δικαιώματα των γυναικών), τις οποίες επανειλλημένα πολέμησε ή πολεμούσε η δεξιά, ώστε να "ψαρέψουν" υποστηρικτές για την ξενοφοβική ρητορική τους.Ελπίζω να έγινα ξεκάθαρος, λυπάμαι για την παρεξήγηση ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 μ αρέσει που το εξηγείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 -Spam On-Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο βάζουμε ταμπέλες σε πολλά πράγματα.Π.χ. σε πολλές κατακτήσεις κάποιων κοινωνικών ομάδων -> δεξιά ή αριστερά ή δεν ξέρω και εγώ τι..Πολλές δεν έχουν να κάνουν καν με τα πολιτικά τους πιστεύω . Πολλές κατακτήσεις σε όλους του τομείς έχουν γίνει απλώς απο ομάδες ανθρώπων που απλά είδαν οτι μαζί μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερα απ οτι μόνοι τους, και το έκαναν.Δλδ ο πρόσφυγας που έχει την δική του άποψη για την θέση της γυναίκας στην κοινωνία του ανήκει στην άκρα δεξιά? Δεν είναι όλα δεξια αριστερά ή κέντρο. Υπάρχουν και πολλοί που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά. -Spam Off- 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Πρώτα εκτοξεύεις ειρωνείες και αυθαίρετα συμπεράσματα αλλά μόλις είδες ότι το χόντρυνες, το γύρισες σε σοβαρή πολιτική συζήτηση(και καλά). Υπάρχει ένα ολυμπιακό άθλημα που ταιριάζει γαντι σε αυτό, να ξέρεις... Jesus μαν, σε δουλεύω το θες ενυπόγραφα? ε το έχεις. Πάτα report και τα λέμε σε κάνα 3μηνο! Γενικά, ποτέ δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να καπελώνεται από προσδιορισμούς του στυλ δεξιός, αριστερός, κεντρώος κ.τ.λ. Ούτε φυσικά να ακολουθεί τυφλά το τι υπαγορεύει η κάθε παράταξη. Πάντα φιλτράρω και αναλύω τα γεγονότα πριν κάνω το οτιδήποτε. Εσύ που λες για κατακτήσεις της αριστεράς, ποιες ακριβώς εννοείς? Γνωρίζεις? Όχι δεν έχω ιδέα, εάν ήξερα θα τις είχα παραθέσει σε παρενθέσεις στο κείμενο μου. Γιατί ο υποχρεωτικός έλεγχος μεταξύ κεφαλαίου και εργασίας, η καθιέρωση της άδείας μετ’ αποδοχών, η καθιέρωση του 8ώρου και των υπερωριών, η επιβολή κατωτάτων ορίων ημερομισθίων και μισθών, η θεσμοθέτηση των Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η ίδρυση του ΙΚΑ, η απαγόρευση της εργασίας σε ανηλίκους, η καθιέρωση της Κυριακής ως υποχρεωτικής αργίας, η ίδρυση της Εργατικής Εστίας, η επέμβαση του Κράτους, μέσω του Ανωτάτου Οικονομικού Συμβουλίου για θέματα ιδιωτικής οικονομίας ωστε να αποτραπούν οικονομικές ανισότητες και τέλος η καθιέρωση της Πρωτομαγιάς ως Εθνική Εργατική Εορτή, απ' όσο θυμάμαι από αυτά που γράφει η ιστορία δεν θεσπίστηκαν από την αριστερά αλλά από την κυβέρνηση Μεταξά. Η΄ το δικαίωμα ψήφου για τις γυναίκες καθιερώθηκε από την κυβέρνηση Παπάγου. Για να ανοίγουμε κανένα βιβλίο λοιπόν... Εντάξει έχεις δίκιο είναι δεξιές ιδεολογίες αυτές και η Ελλάδα υπάρχει στο κενό και σε καμία περίπτωση δεν επηρρεάστηκε από εξελίξεις στο εξωτερικό και σε καμία περίπτωση δεν ήταν παραχωρήσεις αυτά και κερδισμένα με αγώνα, αλλά πεποιθήσεις του καθεστώτος. Gotcha. Τα βιβλία είναι για να τα καταλαβαίνουμε όχι να τα αποστηθίζουμε φίλτατε. Και τα δικαιώματα στους μαύρους τα έδωσε μια ΑΚΡΑΙΑ ρατσιστική Αμερική, αυτό τι σημαίνει ακριβώς? Άντε γεια. gliout: Ο λόγος λέγεται "ιστορική συνέχεια" και είναι ΠΑΡΑ πολύ απλό να τραβήξεις γραμμές κατ'ευθείαν από τις κατακτήσεις εκείνες, στο πως αυτοπροσδιορίζονταν πολιτικά όσοι τις πέτυχαν, μέχρι στο τι θεωρείται στην δύση "αριστερή ιδεολογία" (όχι κόμματα με τίτλους ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ και ΓΑΜΑΤΟ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ). Οι κατακτήσεις δεν έγιναν από απολιτίκ άτομα σε κενό και δεν τις πολέμησαν αντίστοιχα απολιτίκ άτομα στο κενό.Καλό να μην κουτακοποιούμαστε, αλλά απαράιτητο να έχουμε μια ιστορική γνώση και πολιτική αντίληψη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Όλες οι κατακτήσεις που έγιναν, έγιναν απο ανθρώπους με άποψη. Επίσης πολλά πράγματα έγιναν και πρίν υπάρξουν οι νεώτερες πολιτικές απόψεις. Το να παίρνει μια ιδεολογία πράγματα που έχουν γίνει εστω και σε μία μορφή και να τα παρουσιάζει σαν δικά της, δεν με αγγίζει.Όσον αφορά την "αριστερή ιδεολογία", για εμένα είναι ιδια με την "δεξιά ιδεολογία".Το να έχεις πολιτική άποψη δεν πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται και απο μία ταμπέλα. Δεν μπορεί για μένα κάποιος να ενστερνίζεται την "αριστερή ιδεολογία" σε κάποια και σε άλλα ή να μην έχει άποψη ή να ακολουθεί και άλλες ιδεολογίες. Η μάλλον μπορεί, απλά δεν πρέπει να έχει κάποια ταμπέλα. Βάζουμε εύκολα ταμπέλες και δεν είναι καλό αυτό.Όπως είπες, καλό είναι να μην κουτακοποιούμαστε, αλλά εαν δείς στην ιστορία πολλά από το "καλά" του κόσμου οφείλονται και στις ιδεολογίες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) Όλες οι κατακτήσεις που έγιναν, έγιναν απο ανθρώπους με άποψη. Επίσης πολλά πράγματα έγιναν και πρίν υπάρξουν οι νεώτερες πολιτικές απόψεις. Όπως?Το να παίρνει μια ιδεολογία πράγματα που έχουν γίνει εστω και σε μία μορφή και να τα παρουσιάζει σαν δικά της, δεν με αγγίζει.Όσον αφορά την "αριστερή ιδεολογία", για εμένα είναι ιδια με την "δεξιά ιδεολογία".Καμία σχέση, σε κανένα επίπεδό τόσο ως οικονομική πολιτική όσο και ως κοινωνική πολιτική, στο πλαίσιο της Ευρώπης/Δύσης που συζητάμε.Μπερδεύεις τις ταμπέλες των κομμάτων με την ιδεολογία και την θεώρηση, βλέπεις πως ο "αριστερός" ΣΥΡΙΖΑ είναι τα ίδια σκατά με την "Δεξιά" ΝΔ και λες "είναι το ίδιο". Το να έχεις πολιτική άποψη δεν πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται και απο μία ταμπέλα. Δεν μπορεί για μένα κάποιος να ενστερνίζεται την "αριστερή ιδεολογία" σε κάποια και σε άλλα ή να μην έχει άποψη ή να ακολουθεί και άλλες ιδεολογίες. Η μάλλον μπορεί, απλά δεν πρέπει να έχει κάποια ταμπέλα. Βάζουμε εύκολα ταμπέλες και δεν είναι καλό αυτό.Οι ταμπέλες είναι για να εξηγούν γρήγορα.Όταν τις κάνεις ασπίδες ή πόρτες ή ρόπαλα δημιουργείται το πρόβλημα. Φυσικά και μπορεί κανείς να έχει απόψεις και επιθυμίες που καβαλάνε ένα φάσμα ολόκληρο ιδεολογιών.Στο θέμα μας, όταν λέω "η αριστερά κατέκτησε", δεν είναι περιχαράκωση. Αυτοί που τα κατέκτησαν αυτοπροσδιορίζονταν ως αριστεροί, ακολουθούσαν ιδεολογία αριστερή και η ιδεολογία αυτή ήταν ο λόγος που τους οδήγησε στις κατακτήσεις. Δεν υπάρχει κάποια διαφωνία μεταξύ ιστορικών (απ'όσο γνωρίζω βέβαια) για το ποιά ιδεολογία διεκδικούσε δικαιώματα για τους εργάτες π.χ.ο να προσπαθούμε να προσποιηθούμε πως η ιστορία ολόκληρη δεν είχε ιδεολογικές ομάδες και πως αυτές οι ιδεολογίες δεν οδήγησαν σε πράξεις είναι πλάνη.Ξαναλέω, αυτό δεν σημαίνει ούτε τυφλή αποδοχή οτιδήποτε και οποιουδήποτε προτάσσεται ως "αριστερός" ή "δεξιός". Δεν σημαίνει πως πρέπει να χειροκροτούμε το τραγικό οπαδηλίκι που συμβάινει στην χώρα μας όπου εάν βγει ο Σαμαράς και πει "ας προστατέψουμε τα ζώα" αύριο η μισή "αριστερά" θα κυνηγάει σκυλιά με καλάσνικοφ, και εάν βγει ο Τσίπρας και πει "εντάξει παιδιά μην τρώτε και τα σκατά σας" θα πέσει η μισή ελλάδα να ψαρεύει στους βόθρους. Όπως είπες, καλό είναι να μην κουτακοποιούμαστε, αλλά εαν δείς στην ιστορία πολλά από το "καλά" του κόσμου οφείλονται και στις ιδεολογίες. Εννοείς και πολλά κακά? Ναι φυσικά. Όταν κάτι ξεπεράσει το "συμφωνώ με αυτό επειδή συμβαδίζει με την ηθική μου, μου βγάζει νόημα, το σκέφτηκα και ναι έτσι θέλω την κοινωνία" και απλοποιηθεί και εκφυλιστεί στο "ΕΜΕΙΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ" τότε τα πράγματα παίρνουν την κάτω βόλτα. πχ. δεν τις στιχομυθίες ματαξύ εμού και Roadrash. Σίγουρα το κάνω και εγώ αλλά παρατήρησε πως κάθε τόσο σκάνε τα "εσείς", "και καλά προοδευτικοί" και διάφοροι χαρακτηρισμοί που σκοπό έχουν (εκούσιο ή ακούσιο) να κάνουν τον συνομιλητή μια καρικατούρα, ένα καρτούν που δρα τελείως παράλογα, λες και όσοι διαφωνούν με τις απόψεις του είναι ή τρελοί ή θεμελιωδώς κακοί ή γενικά "παράξενοι". Δεν μιλάει με εμένα, μιλάει με "εμάς", τους πείξες τους δείξες, τους και καλά τους τους τους...Προφανώς δεν είναι το ίδιο στάδιο φανατισμού με το "βγαίνω και πλακώνομαι" και άλλες ακρότητες, αλλά είναι ένα βήμα στην αλυσίδα, και πέφτουμε ΠΟΛΥ εύκολα όλοι σε αυτή την παγίδα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2016 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Αυτούς τους " ουδέτερους " και τους #DenAnikoPuthena φοβάμαι εγώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Δεν μπορώ μέσα από το forum να σου εξηγήσω τι εννοώ. Απλά το ότι θα πρέπει σώνει και καλά να ασπαστω μια ιδεολογία είτε αριστερή είτε κάποια άλλη ενώ δεν με εκφράζει είναι κάπως..Και την ιδεολογία φυσικά δεν την αναφέρω με τα κόμματα ΝΔ ΣΎΡΙΖΑ και λοιπά. Και θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτο:Ξαναλέω, αυτό δεν σημαίνει ούτε τυφλή αποδοχή οτιδήποτε και οποιουδήποτε προτάσσεται ως "αριστερός" ή "δεξιός". Δηλαδή είναι δυσκοπό να πάρουμε τα καλά από όλες τις ιδεολογίες και να κάνουμε μια καινούργια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 εγω ειμαι υπερ της ελευθερης διελευσης Συριων απο το εδαφος της ελλαδας μεχρι να φτασουν στον προορισμο τους (αν και το πιο σωστο και δικαιο κατ εμε θα ηταν μια ιση κατανομη τους σε ολες τις χωρες).Ειμαι ομως ΚΑΤΑ της διελευσης πακιστανων και αλλων ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ μεταναστων ΔΙΟΤΙ απο τη στιγμη που η ιδια η ελλαδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ για να ζησει τους ΕΛΛΗΝΕΣ,πως θα ζησει τους ξενους?Οι Συριοι να περασουν no problem αλλωστε να φυγουν θελουν οι ανθρωποι δεν θελουν ουτε αυτοι ουτε εμεις να κατσουν εδω απλα αναγκαζοντε λογω των κλεισμενων συνορων να μεινουν και αυτο πραγματι μπορει να εξελιχθει σε σοβαρο θεμα για μας γι αυτο και πρεπει να λυθει αμεσα.Δεν ειμαι ρατσιστης ουτε δεξιος ουτε αριστερος ουτε τιποτα.Μιλαω βαση αυτου που μου λεει η δικια μου λογικη.Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν βλεπω καμια τετοια λογικη απο κανενα κομμα...ολοι ειναι η του: περαστε ελευθερα ολοι οικονομικοι μεταναστες και συριοι γαμηστε καθιστε και θα σας προσφερουμε και φιλοξενια.η του:παρτε τα οπλα ωρε αδερφια κανενας ξενος μεσα στην ελλαδα φατε τους.Δηλαδη ακρα,τα οποια και δε γουσταρω καθολου.Κατανοω οτι το προσφυγικο καποια μερη το εχουν φορτωθει στις πλατες τους πολυ και δεν αντεχουν αλλο γι αυτο και λεω ιση κατανομη των Συριων σε ολες τις χωρες και διωξιμο των πακιστανων και λοιπων οικονομικων μεταναστων πισω στις πατριδες τους.Η ελλαδα δεν μπορει να αντεξει αλλους,τα χρηματα τελειωσανε.Δεν αμφιβαλλω οτι στις χωρες τους μπορει να περνανε πιο δυσκολα και απο μας αλλα φιλε και δω δεν υπαρχουν τα λεφτα οποτε ουτε και δω υπαρχει σωτηρια γι αυτους.Και δεν μιλησα καθολου για τη θρησκεια τους το τι πιστευουν δηλαδη πχ για τις γυναικες(μουσουλμανισμος),δεν μιλησα καθολου για τις αρρωστιες που φερνουν και αλλα τετοια και ξαναλεω δεν ειμαι ρατσιστης απλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 γι αυτο το λογο φιλε μου πολλοι εχουν στραφει προς την χρυση αυγη.Το θεμα ειναι ομως οτι οταν ψηφιζεις ενα κομμα δεν ψηφιζεις μονο την αποψη του σε ενα θεμα(που εν μερη για αλλους μπορει να ειναι σωστη για αλλους λαθος) αλλα ψηφιζεις το κομμα για ολες του τις αποψεις και πιστευω,και φυσικα και οτι εχει πραξει αυτο μεχρι τωρα.Γιατι οταν βγει η χρυση αυγη ναι μεν θα πραξει αυτα που λεει με τους μεταναστες αλλα θα πραξει και αλλα πραγματα τα οποια πιστευω πολυς κοσμος αν τα ξερε δεν θα συμφωνουσε γιατι ειναι ενα κομμα και εχουν πχ 50 αντιληψεις αν εσυ συμφωνεις με τη 1 απο τις 50 καλως αλλα αυτοι οταν βγουν θα εφαρμοσουν και τις 50 γι αυτο θελει μεγαλη προσοχη πριν ψηφισεις...Δυστυχως για μενα προσωπικα(και για πολλους ακομα πιστευω) δεν υπαρχει καποιο σωστο κομμα που να τους εκφραζει και ετσι ψηφιζουν το λιγοτερο ''χειροτερο''...Ομως πολλοι απ οσο βλεπω αρνουνται να δεχτουν την αληθεια.Και πια ειναι η αληθεια?οτι υπαρχουν 2 επιλογες η μνημονιο και ε.ε η χρεωκοπια.Πραγματικα 3η επιλογη δεν υπαρχει αυτα τα 2 ειναι.Ειμαστε στην πρωτη επιλογη προς το παρον,σχεδον ολοι γνωριζουν πιο κομμα υποστηριζει και πιο κομμα υποστηριζει το αλλο οποτε οτι ψηφισεις αυτο θα παρεις δηλαδη ειτε ψηφισεις ΝΔ,Πασοκ,Συριζα,Ποταμι κτλ μνημονιο θα παρεις μη περιμενεις κατι διαφορετικο...αμα ψηφισεις ΚΚΕ,χρυση αυγη κτλ χρεωκοπια θα παρεις...Το θεμα μετα παει στο χρεωκοπια vs μνημονιο και τις επιπτωσεις του μνημονιου τις εχουμε δει ολοι μας αλλα τις επιπτωσεις της χρεωκοπιας οχι,και πιστεψε με επειδη σπουδαζω οικονομικα και τελειωνω οτι η χρεωκοπια ειναι πολυ χειροτερη απο το μνημονιο...Τουλαχιστον για τα πρωτα χρονια.Μετα δεν ξερω.Και αν μου ζητηθει μπορω να δικαιολογησω αυτο που λεω για την χρεοκοπια απαριθμοντας τα περισσοτερα απο αυτα που στανταρ θα συμβουν γιατι μου αρεσει να μιλαω με επιχειρηματα και να δικαιολογω αυτα που λεω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 νταξει ρε φιλε η αποψη 100-200-1000 ανθρωπων δεν σημαινει οτι εκπροσωπει το συνολο μιας κοινωνιας(ειτε αλβανια λεγεται αυτη,ειτε ελλαδα, ειτε οτιδηποτε) οποτε δεν βλεπω το λογω καποιος να στηριχτει σε αυτο αλλα ουτε και να σε βγαλει ψευτη.Καθε κοινωνια(μεγαλη η μικρη) εχει και σωστους και σκαλωμενους και λαθος και τα παντα ολα.Οποτε το να δειχνουμε τη μια μερια της δεν νομιζω οτι αντιπροσοπευει το συνολο.Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να ποσταρεις τι το συμβαινει απο μια μικρη ομαδα ατομων σε καποια συμβαντα.Γιατι αμαν ειναι ετσι και μεις εχουμε τους αναρχικους δηλαδη αμα οι ξενοι πουν πχ να μια ομαδα 100 ατομων σπαει τη δημοσια περιουσια στην ελλαδα και μετα τα πληρωνουν οι ιδιοι οι ελληνες αυτα,τι βλακες που ειναι...αυτο αντιπροσωπει το συνολο των ελληνων?δεν νομιζω..Αποψη μου.Και δεν νομιζω καποιος ελληνας να θελει η ελλαδα να κατακλειστει απο ξενους και να ειμαστε μειονοτητα στην ιδια μας τη χωρα.Αν καποιος θα ηθελε κατι τετοιο μονο χαζο θα μπορουσα να τον χαρακτηρισω.Φυσικα ουτε θα υποστηριξω/συμφωνισω με αυτον που λεει σκοτωστε τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Καλησπέρα, εσάς αφήσανε να φυλάτε το thread? Ψάχνω έναν κύριο μου είπαν "θα τον δεις είναι αυτός που προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως 1 = 1 δισεκατομμύριο", σε εσάς να αφήσω ένα τιμολόγιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 Όχι κύριε με τίποτα εκεί ένα πήγα να αφήσω, 10 μου έδωσαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Ξεσπά πόλεμος στη χώρα σου. Για το πετρέλαιο, για τη δημοκρατία, για να ξεφορτώσουν οι κατασκευαστές όπλων. Οι πρωταρχικοί σου εκμεταλλευτές είναι το ίδιο σου το κράτος και όλα όσα το αντιμάχονται «για το καλό του λαού σου».Βρίσκεσαι βομβαρδισμένος, άνεργος, πεινασμένος, κινδυνεύεις. Οι δουλέμποροι σε πλησιάζουν και σου ζητούν ό,τι οικονομίες έχεις για να σε μεταφέρουν με ασφάλεια στην Ευρώπη της δικαιοσύνης και της ελευθερίας, δείχνοντάς σου δημοσιεύματα με τη φάτσα της Άνγκελας -που ανάθεμα αν σε είχε απασχολήσει ως εκείνη τη μαύρη ώρα- να σε καλεί στη Γερμανία για σπουδές και δουλειά. Σε μαζεύουν, σε στοιβάζουν, σε στέλνουν σε μια τουρκική ακτή και μετά σου λένε «μπες στη βάρκα και πέρνα απέναντι». Ετούτοι εδώ είναι οι εκμεταλλευτές σου νούμερο 2.Καταφθάνεις μισοπνιγμένος στην Ελλάδα και σε παραλαμβάνουν στα νησιά ΜΚΟ, νόμιμες, παράνομες, ποιος ξέρει, αφού δεν υπάρχει έλεγχος. Τα σύνορα, σου λέει το κράτος, κλειστά. Και βρίσκεσαι στην Ειδομένη μπροστά στον φράχτη με μπροστάρηδες κάτι αληταράδες αρχιτραμπούκους χαραμοφάηδες και τάχα μου αντιρατσιστές να σε παροτρύνουν να σπάσεις τον «φράχτη του μίσους» για την ελευθερία των λαών, σε στέλνουν να πνιγείς στους χειμάρρους για να βγεις απευθείας στη Σουηδία δίνοντάς σου χάρτες με μυστικές διαδρομές που σε στέλνουν με μαθηματική ακρίβεια στα κλομπ των Σέρβων αστυνομικών, και σου κρύβουν την αλήθεια ότι τα σύνορα είναι κλειστά, λέγοντάς σου ότι έχεις τη δύναμη να τα ανοίξεις εσύ, για το καλό της ελευθερίας των λαών. Έρχεται και ο Άι Γουέι-Γουέι, σε βάζει να παίξεις πιάνο. Έρχεται η Σούζαν Σάραντον να φωτογραφηθείτε μαζί. Κάνεις τον γύρο του κόσμου, τα Νομπέλ πάνε κι έρχονται για τη φωτογραφία σου κι εσύ καρφωμένος στη Λέσβο και στον Πειραιά. Να και οι εκμεταλλευτές σου νούμερο 3.Και μετά; Μετά τον πόλεμο για τις κλειστές και τις ανοιχτές δομές φιλοξενίας, αρχίζει ο πόλεμος ΜΚΟ, Δήμων και Περιφερειών για το ποιος θα αναλάβει τη σίτιση και τη διαμονή σου στη χώρα, κι εσύ αντιλαμβάνεσαι ότι εγκλωβίστηκες για 2-3 χρόνια στην Ελλάδα. Διότι η ΕΕ δίνει χρήμα για τη φιλοξενία σου, χρήμα που θέλουν να αρπάξουν όλοι -ΜΚΟ, ιδιώτες που έχουν να πληρώσουν έναν σκασμό ΕΝΦΙΑ για άδεια ακίνητα- και ξαφνικά σκοτώνονται ποιος θα σε πρωτοπάρει υπό την σκέπην του. Οι εκμεταλλευτές σου νούμερο 4 είναι όλοι αυτοί.Σε μπουουριάζουν, λοιπόν, στις δομές, ώσπου να δουν τι θα σε κάνουν, και οι αυτο-οργανωμένοι, αντισεξιστές πολιτικοποιημένοι αντιεξουσιαστές όλο χαρά σπάζουν τις κλειδαριές του ΑΠΘ -αλήθεια, νομίζουν ότι το πανεπιστήμιο είναι κλειστό Ιούλιο μήνα;- και με το έτσι θέλω κατασκηνώνουν στους κήπους του και χρησιμοποιούν τις δομές του. Και κάθε μέρα, κάθε πρωί, σύμφωνα με το πρόγραμμα, εν είδει προσευχής, έως τις 24 Ιουλίου, κάνουν μηχανοκίνητες πορείες στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων γύρω από τη Θεσσαλονίκη επειδή εσύ είσαι εκεί μέσα και εσύ αποτελείς για αυτούς τον νούμερο ένα κίνδυνο της παγκοσμιοποίησης. Τι θέλουν; Να σε πολιτικοποιήσουν, να σε κάνουν ένα με τον Έλληνα εργάτη αγωνιστή (τον ποιον;) και ζητούν να σου δοθεί οργανωτικός ρόλος, να αναδειχθεί ο αγώνας σου ως μετανάστη «από το Καλαί ως την Ειδομένη».Ποιοι είναι όλοι τούτοι οι έσχατοι εκμεταλλευτές της μακρινής σου διαδρομής; Ποιοι είναι αυτοί που μιλούν για δικαιώματα και για «οριζόντιες αυτο-οργανωμένες δομές» και ταυτόχρονα καταπατούν ένα πανεπιστήμιο, μη επιτρέποντας στους ερευνητές και στους υπαλλήλους του να κάνουν τη δουλειά τους; Που σε σέρνουν αμήχανο να τους βλέπεις να βανδαλίζουν ένα λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη γράφοντας συνθήματα με σπρέι; Ποιοι είναι όλοι αυτοί που εσένα σε χρίζουν το όπλο ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και σε κάνουν θεατή και συνεργό σε πράξεις παράνομες και αντικοινωνικές;«Κρίνουμε ότι η αυθόρμητη αλληλεγγύη πρέπει να πάρει σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος να μετατραπεί σε φιλανθρωπία ή εθελοντισμό, καθώς επίσης και να αποτραπεί η περαιτέρω αξιοποίηση του φαινομένου από ΜΚΟ και κράτος», γράφουν στο κείμενο των στοχεύσεών τους οι αντιεξουσιαστές. Από πότε η αλληλεγγύη πρέπει να πάρει πολιτικά χαρακτηριστικά; Και τίνος, ακριβώς τα πολιτικά χαρακτηριστικά; Του μπάχαλου;Από την άλλη πλευρά, τον Κυρίτση «δεν τον ενοχλεί» η κατάληψη της Νομικής και της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι πρυτανικές αρχές δηλώνουν αδυναμία, και η Αστυνομία είπε, λέει, στον πρύτανη ότι φοβάται τα χειρότερα γι' αυτό αφήνει να ξεσπάσουν τα παιδιά. Ο Μπουτάρης είπε ότι η χώρα είναι έτσι κι αλλιώς μπάχαλο...Εγώ θα ήθελα να ήξερα ποιοι είναι αυτοί που ντε ντε με θέλουν να πολιτικοποιήσουν ανθρώπους πεινασμένους και κατατρεγμένους. Ποιοι είναι αυτοί οι τελευταίοι εκμεταλλευτές στη σειρά που αν πίστευαν αυτά που λένε, θα άφηναν την πάλη εναντίον ενός ανύπαρκτου κράτους και θα έπιαναν μόνο την κουτάλα και το καζάνι μπας και ταΐσουν κανέναν φτωχό.Η αλληλεγγύη δεν είναι ανάγκη να «πολιτικοποιηθεί» με το να σέρνουν κάποιοι τους μετανάστες σε πορείες και βανδαλισμούς ή από τα κέντρα φιλοξενίας στο κάμπους του Πανεπιστημίου για να δουν δραματοποιημένο το «ταξίδι από τη Συρία». Το έζησαν, φτάνει!Πάντως, να μια αγωνιστική πρόταση για τα παιδιά του κάμπινγκ: Τι θα λέγατε να πηγαίνατε μόνοι σας, χωρίς το προσφυγικό υπερόπλο, να σπάσετε τον φράχτη στην Ειδομένη από το να σπάτε κλειδαριές στα Πανεπιστήμια;Γαλανιάδη Εύαhttp://www.arcadiaportal.gr/news/no-border-ekmetalleysi 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2016 Τροφή για σκέψη. .....http://prezatv.blogspot.gr/2016/08/blog-post_682.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2016 PrezaTv τι όνομα είναι και αυτό πάλι , δεν μας έφτανε το πιστιρίκος χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2016 Δείτε οπωσδήποτε το βίντεο βασικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2016 γεια σας,σας γραφω απο το νοσοκομειο,οπου νοσηλευομαι σε κατασταση ΣΟΚ λογο του παραπανω βιντεο.προσπαθησα επισης να το διαδωσω αλλα λογο της καταστασης μου δε μπορω.ΔΙΑΔΩΣΤΕ οι υπολοιποι μπας και γλυτωσουμε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) . Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2016 από τον g.papas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2016 Για να γίνει δουλειά πρέπει να το γράψεις "ΔΟΙΑΔΟΣΤΕ", είναι αρχαίο δωρικό πρόσταγμα ντε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2016 (τροποποιήθηκε) συνηλθα καπως το ΣΟΚ,νιωθω ηδη λιγο καλυτερα,και βλεπω πιο αναλυτικα την "ειδηση"οπου ειναι ενα θεατρικο-χορευτικο απο παιδακια με παραδοσιακες μουσικες,σαν αυτα που κανουν φανταζομαι και τα δικα μας παιδακια στην Αστορια και το Μοναχο καθε 25η και 28η..μετα λεω να δω τι λεει το ανυπγραφο "αρθρο" στον τομεα του site "εθνικη ασφαλεια" (!?) ξεκιναει με τιτλο:ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ :Πακιστανοι φανατικοι Ισλαμιστες κηρυσσουν Τζιχαντ στην Ελλαδα.Ωχ λεω,και ανασηκωνομαι απο την καρεκλα μου...με μικροτερα γραμματα:ΤΕΛΕΤΗ ΜΥΗΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΟΠΛΑ αμαν λεω μας φαγανε λαχανο...μετα παρ'οτι το βιντεο δειχνει μικρα παιδακια,ο "αρθρογραφος" επιλεγει να κοτσαρει την φωτο:μετα συνεχιζει να μας πληροφορισει για το περιεχομενο του ΒΙΝΤΕΟΥ-ΣΟΚ που θα δουμε:εκδήλωση πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα και δείχνει πακιστανούς φανατικούς ισλαμιστές να κηρύσσουν τζιχάντ εντός των τειχών της χώρας μας. (βρε λες?αναρωτιεμαι..)συνεχιζει...Το σοκαριστικό των εικόνων, αν παρακολουθήσετε με προσοχή από το 4:30 και μετά στο βίντεο, είναι πως θα παρατηρήσετε ότι τα μικρά παιδιά που συμμετέχουν μυούνται σε ένα τρόπο ζωής που σίγουρα περιλαμβάνει την χρησιμοποίηση των όπλων... Δε θελει και πολυ ο Ελληναρας να ιντριγκαριστει...Τσιμπησα κ εγω,ειναι δυνατων αναρωτηθηκα??!! Με εβαλε σε καποιες σκεψεις ειναι η αληθεια..και τσιγκλισε το πατριωτικο μου συναισθημα,αλλα ειδα πως η ειδηση εχει και συνεχεια..ΤΑ ΕΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ απο κατω...εκει καταλαβα οτι εχει χαθει καθε ελπιδα πλεον...και το πατριωτικο συναισθημα το εκτοπισε μια απεραντη θλιψη.καθως καταλαβα οτι οι περισσοτεροι μαλλον δεν εχουν δει καν το βιντεο.τα οποια σχολια ομως,οπως με ενημερωσε και ο γιατρος που με παρακολουθησε,ειναι υπευθηνα για το επεισοδιο που επαθα πατωντας στο λινκ της "ειδησης"..κοιτα να δεις λεω...τι μπορει να παθει κανεις.. αυτα ειχα να πω,ελπιζω το ποστ μου να βοηθησε καπως στην γενικοτερη αντιληψη του λεπτου θεματος της διαδυκτιακης ενημερωσης. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2016 από τον Στέργιος Βήχος 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2016 Το πρώτο σου λάθος ήταν πως αναρωτήθηκες εάν ο πιασάρικος τίτλος ισχύει. Κανονικά πρέπει να εξαγριωθείς, να κλείσεις τη σελίδα και να ενημερώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για το τι κάνουν αυτοί οι κακοί μουσουλμάνοι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες