Jump to content
efkola

Μεταναστευτικό:ένα μεγάλο ελληνικό-παγκόσμιο ζήτημα...

Recommended Posts

Παιδιά οκ εάν θέλετε βοήθεια για να καταλάβετε πόσο υποκριτικό είναι ένα κείμενο που λέει "ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ" και μετά προχωράει σε χαρακτηρισμούς και προειδοποιήσεις κατά μιας ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ομάδας ξεκάθαρα δεν μπορώ να σας βοηθήσω πραγματικά.

από την άλλη θα ήθελα τις απόψεις σας για 

α) Τους μουσουλμάνους Έλληνες. Απευθύνεται και σε αυτούς?

β) Τους μη-μουσουλμάνους μετανάστες/πρόσφυγες. Απευθύνεται και σε αυτούς?

Δεν θέλω να τοποθετηθώ για το υπόλοιπο κείμενο, θα προσβληθείτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε φιλαρακι κανεις οτι δεν καταλαβαινεις? εχεις δει πουθενα προσφυγες να κανουν φασαριες

να ειναι εριστικοι και να απαιτουν οπως αυτοι? μαζι με το γεγονος οτι εχουν μια εξαιρετικα φανατικη

θρησκεια που τους προτρεπει να την εξαπλωσουν με καθε τροπο, σε κανει να εχεις τις επιφυλαξεις

σου και να ανησυχεις για καποιες μελλοντικες καταστασεις που μπορει να παρουσιαστουν. το γεγονος

οτι αρνουνται να πανε σε hotspots, οτι μαχαιρωνονται μεταξυ τους και οτι απειλουν με διαφορους

τροπους τι σου λεει? η Ελλαδα τους δεχθηκε, τους ταισε, τους εντυσε και αυτοι πως συμπεριφερονται?

κλεινουν δρομους με το ετσι θελω σε χωρα που ειναι φιλοξενουμενοι? δηλαδη το επομενο βημα πιο

να ειναι? να κατσουμε να μας γ@μησουν γιατι ειναι προσφυγες? (που οι περισσοτεροι δεν ειναι) :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι σκοπιανοι παντως το επιασαν το νοημα. 

edit: Μου το εστειλαν πριν λιγο

image.jpg

Καλαμπουρι θα εχει να πει καποιος οτι οι αυστραλοι ειναι ρατσιστες κι ειναι εναντια στη μεταναστευση. :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον hayabusas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, όποιος συμφωνεί με το κείμενο συμφωνεί, τι το κουράζουμε. Βλέπετε κείμενο που λέει "Δεν με ενδιαφέρουν τα χρώματα αλλά αρκετά με το κόκκινο" και δεν κάνει αμέσως κλικ το κύκλωμα του "χαχα τι λέει η ατομάρα ρε".

Εγώ το βλέπω και γελάω, άλλος το βλέπει και προβληματίζεται, σαν το ρητό για το αγγούρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι σκοπιανοι παντως το επιασαν το νοημα. 

edit: Μου το εστειλαν πριν λιγο

image.jpg

Καλαμπουρι θα εχει να πει καποιος οτι οι αυστραλοι ειναι ρατσιστες κι ειναι εναντια στη μεταναστευση. :tooth:

Για το θεό, είναι τόσο ΜΟΥΦΑ.

Τόσο στραβάδια είσαστε μωρέ; Όλα αμάσιτα; ΟΛΑ;

Ορίστε και η original photo

iStock_000005037067XSmall.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω την ηπια, δεν το ηξερα.

ΥΓ:Το στραβαδια ΝΟΜΙΖΩ οτι θα μπορουσες παντως να το παραλειψεις. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασχετα με την συγκεκριμενη πινακιδα, το περιεχομενο της εχει ειπωθει επισημα απο τις αρχες της Αυστραλιας.

''ειστε καλοδεχουμενοι στον τοπο μας αν σεβαστειτε τα εθιμα και τους νομους μας, αλλιως πηγαινετε πισω''

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το θεό, είναι τόσο ΜΟΥΦΑ.

Τόσο στραβάδια είσαστε μωρέ; Όλα αμάσιτα; ΟΛΑ;

Ορίστε και η original photo

iStock_000005037067XSmall.jpg

Το καλύτερο, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ είναι πως κανείς δεν σκέφτηκε:

Η Αυστραλία είναι νησί.

Για ποιόν έβαλαν την ταμπέλα μες τη μέση του δρόμου στο πουθενά που λέει "Turn back"?

Δηλαδή πλήρης έλλειψη κριτικής σκέψης, πέραν της προφανέστατης φωτοσοπιάς.

Επίσης, ημι-σχετικό, το Ellhnika Hoaxes έχει πήξει από μούφες ειδήσεις για τους μετανάστες.

A και μια ερώτηση. Τι εννοεί όποιος λέει "να σεβαστείτε τα έθιμα μας"?

Προφανώς μιλάμε για εξτρά υποχρέωση των μεταναστών/προσφύγων που δεν έχουν οι γηγενείς, σωστά?

Δηλαδή εμένα δεν μου είπε ποτέ κανείς "Σεβάσου τα έθιμα", μόνο τους νόμους. Άρα για τι ακριβώς μιλάμε, πως τον αντιλαμβάνεται ο καθένας αυτόν τον σεβασμό, και τι περιμένει να γίνει από την πολιτεία προς αυτή την κατεύθυνση?

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σχημα λογου ειναι αδερφε το ''εθιμα και νομους''

δεν υπαρχει νομος που να λεει οτι οι γυναικες πρεπει να φορανε μινι ουτε ειναι και εθιμο.

οι μουσουλμανοι ομως βγαζουν σπυρια οταν τις βλεπουν ντυμενες ετσι :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι'αυτό ρωτάω. 

Επαναλαμβάνεται συνεχώς, και δεν είναι συγκεκριμένο. Οπότε, όποιος το λέει, τι εννοεί εκείνη την στιγμή?

Εσύ πχ. τι εννοούσες? Δηλαδή, θες να μην βγάζουν σπυριά, τι ακριβώς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ την Κατερίνα την ξέρω, την Alice δεν την έχω γνωρίσει ακόμα, μένει μακρυά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αλλά μάλλον και οι πρόσφυγες έχουν θέματα μεταξύ τους. Στον Κατσικά Ιωαννίνων δεν δέχθηκαν τους καινούργιους. Και σε όλους τους σταθμούς γίνονται επεισόδια μεταξύ τους.Προφανώς και έχουν διαφορές γιατί έχουν άλλα ήθη και έθιμα.

Οποιος δεν γνωρίζει ποια είναι τα ήθη και έθιμα στην Ελλάδα τότε τι να πώ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το να δώσεις φαγητό στη διπλανή σου οικογένεια που πεινάει δεν πουλάει, δεν είναι trendy.  Ανθρωπιστής είσαι ΜΟΝΟ αν δώσεις φαγητό  σε μετανάστες! 'Ετσι επιτάσσει ο αριστερισμός!  Πώς αλλιώς θα μαζεύονται τα likes στο facebook... 

Τέτοια αυταρχική κυβέρνηση και τόσο εχθρική απέναντι στους πολίτες της δεν έχω ξαναδει σε τούτη εδώ τη χώρα! Την ίδια στιγμή που κόβει μισθούς, συντάξεις, θέσεις εργασίας, αναπηρικά επιδόματα και κάθε λογής παροχές,   μισθώνει catering για τα συσσίτια των μεταναστών και κόβει μερίδες από τον στρατό για να τους ταΐσει! 

Για τον κόσμο που πεινάει εδώ τίποτα!  Θυμάμαι όταν είχε γίνει θέμα για τα νηστικά παιδιά στα σχολεία, η μόνη μέριμνα της κυβένρησης ήταν να δίνει δωρεάν μήλα! Εκ των οποίων αρκετά ήταν σκουλικιασμένα!  Εχει χαθεί κάθε ίχνος λογικής πια...

Φασιστα! :beee: :beee:

Εντιτ: οσον αφορα στα μηλα, επειδη τυγχανει κι εχω μια καποια σχεση με κυλικειο σε σχολειο, τα γευματα ηταν προσφορα του ιδρυματος σταυρος νιαρχος κι οχι του κρατους. (στο σχολειο που ξερω ΕΓΩ, ετσι?)

Τροποποιήθηκε από τον hayabusas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσείς που γκρινιάζεται για τον κόσμο που δίνει σε μετανάστες και όχι σε Έλληνες, πότε δώσατε τελευταία φορά σεΈλληνες; :popcorn:

(Εγώ προσωπικά έχω δώσει και στις 2 πλευρές.) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντιτ  ψάχνω λινκ για την φωτο.. απο ποια σελίδα είναι κτλ, sry  δεν μπόρεσα να βρω 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω εχω βοηθηση ελληνικες και ξενες οικογενιες αλλα τωρα το εκοψα να βοηθαω ξενους γιατι δεν εχουν φιλοτιμο
 Το φιλοτιμο ειναι ελληνικη λεξη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο λεφλωρ πού ειναι να μας παραθεσει τιποτα στατιστικα οτι οι Ελληνες δε βοηθουν? :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώς σας φάνηκε η επίσκεψη του Πατριάρχη,του Πάπα και του Αρχιεπισκόπου στη Λέσβο;

Πέρα από την πολλαπλή υποκρισία που ούτως ή άλλως υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις,ίσως να ευαισθητοποιήσει και να περάσει κάποια μηνύματα στους πολίτες της Ευρώπης και όχι μόνο.Άλλωστε είτε το θέλουμε είτε όχι,τα αξιώματα αυτά και η θρησκεία συνολικά ασκούν τεράστια επίδραση σε μεγάλες μάζες και καθορίζουν συμπεριφορές.

Ο πάπας φεύγοντας για τη Ρώμη πήρε μαζί του και δέκα πρόσφυγες σε μια συμβολική-πολιτική κίνηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε ρε οι πίθηκοι! Που σηκώνουν και τη σημαία της ανεξαρτησίας της χώρας τους!

Φανταστείτε τι ζώα θα είναι για να θέλουν να πάνε κόντρα στο τρομερό ανθρωπιστικό κράτος του Ασάντ!! Άκου κει...Να σηκώνει τη σημαία της επανάστασης του ενάντια τη δικτατορία που τους κατέστρεψε τα πάντα. ΑΚΟΥ ΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ;;;;;;

Μου αρέσει που λες "Kαι επειδή κάποιοι μπορεί να μην ξέρουν". Oh the fucking irony

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα