Jump to content
efkola

Μεταναστευτικό:ένα μεγάλο ελληνικό-παγκόσμιο ζήτημα...

Recommended Posts

Πώς κάνετε έτσι μωρέ? αύριο μεθαύριο θα μας δώσει την Μπολη ο Πούτιν, θα αφήσουμε τους λαθρο στην Αθήνα και θα πάμε εμείς  στην Μπολη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

http://www.alphatv.gr/news/society/prosfygas-apeiloyse-na-aytoktonisei-stin-mytilini

O παραλογισμός συνεχίζεται!  Ο ένας αρπάζει το μωρό και πάει να το πετάξει στον λιμενικό,  ο άλλος πάει να κρεμαστεί  θεατρινίστικα με ένα φουλάρι που δεν αντέχει ούτε 10 κιλά γιατί απελαύνουν μόνο τους Πακιστανούς και όχι τους άλλους ( έμμεση παραδοχή ότι οι περισσότεροι είναι παράνομοι)!  Το μενού περιλαμβάνει επίσης καθιστικές διαμαρτυρίες γιατί αρνούνται να πάνε σε κέντρα φιλοξενίας :pray:,     κλείσιμο εθνικών οδών,  μπλόκο σε ευρωπαίους πρέσβεις στην Ειδομένη, ύβρεις κατα της Ευρώπης ( εκεί που θέλουν να πάνε δηλαδή)   και άλλα πολλά!   

Καταλαβαίνουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε ή ακόμα?       Δεν σέβονται τίποτα, δεν υπολογίζουν τίποτα  και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να περάσει το δικό τους!   Οι μάσκες πέφτουν κύριοι...

Γιατί, μήπως ξέρουν τι κάνουν;;; Ό,τι τους πουν οι ΜΚΟ κάνουν... Στις χώρες τους, αν κάνουν κάνα αστείο ότι πάνε να αγγίξουν αστυνομικό, βγάζει όπλο και στους στέλνει κανονικά και με το νόμο και το θέμα έληξε εκεί. Και εδώ ξυλοφορτώνουν τους δικούς μας αστυνομικούς;;; Πώς το ανακάλυψαν ξαφνικά αυτό;;; Μήπως κάποιος τους προτρέπει;;; Πού ξέρουν ποιοι είναι οι δρόμοι για τα σύνορα που πάνε να αποκλείσουν, αλλά και τους παράδρομους;;; Οι εγκεφαλικά ανάπηροι (γνωστοί ως αλληλέγγυοι) που είναι μαζί τους, τι ρόλο έχουν αναλάβει, αν όχι να τους ξεσηκώνουν και να τους συντονίζουν;;; Εδώ πάντως στη Χίο οι κουκουέδες τους ξεσηκώνουν... Και βρήκαν κοινό... Γιατί, όσα χρόνια είμαι στο νησί, μια χούφτα άτομα μαζεύονται στις συγκεντρώσεις του...

Πλέον θα μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Εμείς τους στέλνουμε πίσω στην Τουρκία σαν λαθρομετανάστες και η Τουρκία πίσω στις χώρες τους (θεωρητικά), αλλά εδώ ακόμα μας σερβίρουν ότι κάνουμε απέλαση πρόσφυγες... Άνοιξε χάρτη και δες πού είναι το Αφγανιστάν και το Πακιστάν... Σχεδόν στην Ινδία. Για να έρθουν εδώ, πόσες ΜΗ εμπόλεμες χώρες διασχίζουν;;; Κι όμως, όταν έρχονται εδώ πάλι "πρόσφυγες" είναι... Άρα δεν έρχονται για να γλιτώσουν τον πόλεμο (πέρασαν πόσες μη εμπόλεμες χώρες), αλλά τα κίνητρα είναι προφανώς οικονομικά... Και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους δεχτούμε και να τους ταΐζουμε από το υστέρημά μας. Και αυτοί ανενόχλητοι να κάνουν τις υποδομές γυαλιά καρφιά... 

Στη Γερμανία έχουν βιάσει ένα σωρό παιδάκια, κυρίως σε πισίνες. Πολλά κολυμβητήρια έχουν απαγορεύσει την είσοδο σε (λαθρο)μετανάστες, γιατί προφανώς είναι ρατσιστές οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί όμως ήταν με τα πλακάτ και τα πανώ στους σταθμούς και τους καλωσόριζαν μετά βαΐων και κλάδων. Η μλκία πληρώνεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπότε μπορείς να μας πεις ακριβώς τι συνέβη!

Μην περιμένεις να μάθεις ποτέ τι ακριβώς συνέβη. Σπασμένο τηλέφωνο... Οι Χιώτες τη μια γλείφονται, την άλλη σκοτώνονται. Ο καθένας τα λέει όπως τον συμφέρει, όπως τα άκουσε από δεξιά αριστερά... Εκείνη την ώρα εγώ πρέπει να ήμουν εκτός Χώρας, σε ένα φίλο μου που μένει στην άλλη μεριά του νησιού... 

Στα Ταμπάκικα έχει ένα πάρκινγκ, το οποίο κάποτε έγινε καταυλισμός. Τα Ταμπάκικα είναι πολύ στενός δρόμος, δεν έχει ορατότητα στις στροφές και κακό φωτισμό. Έχει τύχει μερικές φορές σε εμένα να επιστρέφω νύχτα, να μπαίνω στη στροφή και ξαφνικά να βλέπω λαθρο να περπατάνε ο ένας δίπλα στον άλλο μέσα στα σκοτάδια στη μέση του δρόμου. Φορτωμένοι τα μπαγκάζια και πάνε, τα μωρά τους παίζουν... Φρένα για να τους σώσω. Αυτοί σε ακούνε που έρχεσαι, γυρνάνε πίσω. σε κοιτάνε, αλλά άκρη δεν κάνουν. Και αν μαρσάρεις ή κορνάρεις, σε κοιτάνε δυσαρεστημένοι και κάνουν χειρονομίες. Σαν να μπήκαμε στην αυλή τους... Ακόμα και μέρα μεσημέρι το κάνουν, περπατάνε μέσα στην κίνηση, διασχίζουν το δρόμο την ώρα που ανάβει πράσινο, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει όλη η κίνηση... Γενικά. η περιοχή είναι επικίνδυνη για αυτό το σκοπό...

Κάποια στιγμή, τα Ελληνικά Πετρέλαια, έκαναν ξέπλυμα μαύρου χρήματος (δωρεά) κάτι προκάτ, τα οποία έφερε πλοίο στη Χίο και μετέφεραν φορτηγά των Φιλιππινέζων (στρατού). Ο χώρος που επιλέχθηκε για να δημιουργηθεί εκτροφείο λαθρομεταναστών (hot spot) είναι μια παλιά βιομηχανία, γνωστή ως βιαλ, σε ένα χωριό, το Χαλκειός. Δημιουργήθηκε και ένας καταυλισμός και έξω από το κάστρο, κοντά στο λιμάνι. Το πάρκινγκ στα Ταμπάκικα άδειασε...

Οι κάτοικοι του Χαλκειούς είχαν ενημερωθεί από τη δημαρχία και το υπουργείο λαθρομετανάστευσης πως εκεί θα πήγαιναν οι λάθρο για ταυτοποίηση, θα ήταν συνεχώς φρουρούμενοι και μετά από 2-3 μέρες θα έφευγαν με πλοίο στα τσακίδια (ευχή του Θεού). Μόνο που από όλα αυτά, το μοναδικό που έγινε ήταν το πρώτο. Μια χούφτα αστυνομικοί είχαν να αντιμετωπίσουν εκατοντάδες αγρίμια, τα οποία έμεναν για πολλές μέρες στο εκτροφείο. Ο φράχτης, ειδικά από την πίσω μεριά, είναι πιο πολυσύχναστος και από την Ερμού. Όποιος θέλει μπαινοβγαίνει ανά πάσα ώρα. Πήγαιναν στα μίνι μάρκετ, ψωνίζανε, περνούσανε μέσα από τα χωράφια, ρημάζανε τις καλλιέργειες... Και από το Χαλκειός περνάω πολύ συχνά, όταν πάω στο φίλο μου και έχω πετύχει πολλές φορές λάθρο να σουλατσάρουν στο δρόμο...

Κάποια στιγμή απείλησαν κάτοικο της περιοχής με μαχαίρι. Κάποια στιγμή κυνήγησαν κάτι παιδάκια. Κάποια στιγμή οι κάτοικοι άρχισαν να φοβούνται. Κάποια στιγμή οι λάθρο άρχισαν να σφάζονται. Ξυπνούσαν οι κάτοικοι και ρωτούσαν ο ένας τον άλλο αν πρέπει να εγκαταλείψουν το χωριό. Το δικό τους το χωριό, που φιλοξενεί λαθραίους και τους οποίους βοήθησαν οι κάτοικοι...

Μια μέρα οι λάθρο με την επιφοίτηση του Αγίου Κουκουεύματος ξεσηκώθηκαν, τα μαζέψανε και φύγανε από το εκτροφείο, αφού προηγουμένως το ετοίμασαν για ανακαίνιση... Λαμπόγυαλο... Η αστυνομία δε μπορούσε να κάνει τίποτα με τόσο μεγάλο αριθμό, οπότε απλά τους συνόδευσε για 8 χλμ ως τη Χώρα. Μπαστακώθηκαν στο λιμάνι, το κάνανε σαν γυφταριό και περιμένανε το πλοίο της γραμμής για να μπουκάρουν... Αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά αγαπητοί λάθρο και κουκουέδες... Το πλοίο της γραμμής έδεσε στο λιμάνι των Μεστών στη νότια Χίο, απόσταση 30 χλμ από τη Χώρα. Πούλμαν πήρε τους επιβάτες να τους πάει Μεστά, πούλμαν πήρε τους επιβάτες από τα Μεστά να τους φέρει Χώρα. Και μείνανε οι λάθρο στο περίμενε... Δεν τους άρεσε το εκτροφείο, δεν τους άρεσε ο καταυλισμός στο κάστρο, θέλανε λιμάνι. Φάγανε κρύο και υγρασία, φάγανε μποφόρ Αιγαίου και κλαίγανε μετά ότι κρυώνουν...

Την ημέρα που έπεσε το ξύλο στα Ταμπάκικα: Οι αρχές ενημέρωσαν τους κατοίκους της περιοχής ότι θα έφερναν προσωρινά τους λάθρο στο πάρκινγκ προσωρινά μέχρι να τους στείλουν Μυτιλήνη. Επειδή οι κάτοικοι το ξέρουν καλά αυτό το "προσωρινά" και επειδή είχαν ήδη γλυκαθεί από τους λάθρο, αντέδρασαν. Σύμφωνα με μία εκδοχή, έβαλαν ένα αυτοκίνητο για να κλείσουν την είσοδο. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, την απέκλεισαν απλά. Και αμόλησαν τα ΜΑΤ... Και για αυτά μία εκδοχή λέει ότι όρμηξαν για να ανοίξουν την είσοδο και να περάσει το λεωφορείο, σύμφωνα με άλλη εκδοχή, επιτέθηκαν στα ΜΑΤ και τα ΜΑΤ απάντησαν με ξύλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έσπασαν τα πόδια μιας γυναίκας... Στο 1:05 του βίντεο λέει ένας ΜΑΤατζής "πάρε το ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισες..."

Χθες το πρωί βάλανε ένα φράχτη στο λιμάνι και περιόρισαν στο μισό το γυφταριό, οπότε μπορεί να δένει ένα βαπόρι με την παρουσία ισχυρής δύναμης λιμενικού. Και αυτοί που ήταν να απελαθούν, δεν απελάθηκαν τελικά, γιατί πήραν παρουσίες και καμιά 100σταριά ήταν απόντες. Σκόρπιοι στο νησί, τρέχει η αστυνομία, αλλά πού να τους βρει και να τους μαζέψει...

Το απόγευμα είχε δημοτικό συμβούλιο. Έχει βίντεο να δείτε τη σφαγή που έγινε στο δημαρχείο... Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι σκοτώθηκαν με τους εγκεφαλικά ανάπηρους (αλληλέγγυους) για το αν πρέπει να τους διώξουν ή όχι. Το μποτιλιάρισμα γέμισε όλη την παραλιακή... Και άντε κάνε διήθηση με τη μαούνα που έχω, μάστερ έγινα... Υπήρξαν και φόβοι μην επιτεθούν και στο λιμάνι. Πριν λίγη ώρα ακούστηκαν κάτι εκρήξεις, δεν ξέρω αν ήταν πυροβολισμοί, κρότου λάμψης, κροτίδες ή τίποτα άλλο... Το πλοίο που θα τους πήγαινε Τουρκία είναι δεμένο στο λιμάνι. Πληρώνεται και κάθεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως?

ε καλά τώρα ,  το να πιστεύεις πως αυτά τα ανθρωποειδή  θα μπορούσαν να δεχτούν στη κοινωνία τους τον άνθρωπο τι είναι ;

ακόμη, για το βιντεο τι λες ;

Τροποποιήθηκε από τον οινοχόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε καλά τώρα ,  το να πιστεύεις πως αυτά τα ανθρωποειδή  θα μπορούσαν να δεχτούν στη κοινωνία τους τον άνθρωπο τι είναι ;

ακόμη, για το βιντεο τι λες ;

Όταν τα λέω εγώ αυτά με λέτε ανθέλληνα προσβλητικό αναρχοκομμουνιστή, αλλά χαίρομαι που συμφωνούμε.

Για το βίντεο δεν έχω ήχο τώρα, βλέπω εξαγριωμένο κόσμο. 

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπλα μπλα μπλα  ας μιλήσουμε λοιπόν για θράσος και υποκρισία  ενος λαού

Το Πακιστάν δεν δέχετε πίσω τους Πακιστανούς

ΥΓ γεία σας  λοιπόν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν λίγη ώρα ακούστηκαν κάτι εκρήξεις, δεν ξέρω αν ήταν πυροβολισμοί, κρότου λάμψης, κροτίδες ή τίποτα άλλο...

Σύμφωνα με Χιώτες και μη, συμμαθητές μου που τις άκουσαν και εκείνοι, ήταν κρότου-λάμψης... Ένας πάντως είδε τους Αθηναίους ΜΑΤατζήδες ετοιμοπόλεμους έξω από την αστυνομία...

Τροποποιήθηκε από τον MihalisNavara

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προπαγανδιστικό βίντεο δήθεν εναντίον της ανόδου των Εθνικιστικών/Ακροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης!

https://www.youtube.com/watch?v=HMQkV5cTuoY

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι και να γινει, ξεκιναει η τουριστικη περιοδος και το λιμανι του Πειραια πρεπει να αδειασει.

Να κατεβασουν 10.000 αστυνομικους (εδω τοσους κατεβαζουν για ενα ντερμπι) και ματ και να τους στειλουν εκει που μπορουν να μεινουν.

Και η ανοχη εχει τα ορια της...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε δεν πάμε καλά! Έχουμε να δούμε ακόμα! Η αστυνομία και το κράτος είναι απόντες επειδή έχουν τους λόγους τους πάντως! Την μεταξύ μας φαγωμάρα! Τη διαίρεση μας! Πάμε κατά διαόλου! Αυτό είναι το μόνο βέβαιο! Και καλά ανεβαίνει η άκρα δεξιά και τα νεο-ναζιστικά κόμματα στην Ευρώπη! Τι κάνετε ρε σεις ''Δημοκράτες'', για να αποτρέψετε την άνοδο των νέων Ναζί; Και μάλιστα αν εγώ διαμαρτυρηθώ κάποια στιγμή για αυτό το χάλι, πόσο εύκολα θα με στιγματίσετε ως ακροδεξιό, εμένα τον απλό πολίτη, που προσπαθεί να βρει το δρόμο του, στον λαβύρινθο της παράνοιας που του έχετε δημιουργήσει; Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Ξέρουν τι κάνουν οι κυβερνώντες και οι λοιποί πολιτικάντηδες! Ελέγχεις καλύτερα τον πολίτη όταν τον φτάνεις στα όρια της τρέλας, και περνάς τις συμφωνημένες προδοσίες σου ευκολότερα, διότι το πλήθος ασχολείται με τα καθημερινά προβλήματα, που του έχουν δημιουργήσει!

Και κάτι ακόμα. Επειδή δουλεύω σε Super Market, το οποίο βρίσκεται κοντά σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων, βλέπω καθημερινά τους πρόσφυγες, όχι απλώς να ψωνίζουν, αλλά να τραβάνε selfie με τα τεράστια κινητά τους, χαμογελώντας λες και βρίσκονται στην πατρίδα τους, λες και δεν έχουν προβλήματα! Και αναρωτιέμαι, τι σκατά πρόσφυγες είναι αυτοί μωρέ;! Ποιος άνθρωπος εξαθλιωμένος που έχει χάσει τα πάντα, κάνει τα ψώνια του χαρούμενος, λες και είναι στο σπίτι του; Κάτι δεν πάει καλά ρε παιδιά! Κάποιοι μας δουλεύουν! Πως είναι δυνατόν να έχουν κινητό smartphone όλα τα μέλη μιας οικογένειας; Να περπατάνε στο μαγαζί σαν να μην συμβαίνει τίποτα, να ποζάρουν μπροστά στα λουλούδια και να βγάζουν φωτογραφίες, λες και είναι διακοπές;!

Και το κερασάκι στην τούρτα, οι Έλληνες επαίτες, που κάθονται τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, έξω από το κατάστημα, τα καρότσια με τρόφιμα που τα τελευταία 4 χρόνια γεμίζουν από τους απλούς ανθρώπους για να βοηθήσουν τους άνεργους οικογενειάρχες, οι απλοί άνθρωποι που μας ρωτάνε συχνά για μια θέση εργασίας στην εταιρία που δουλεύω, επειδή έχουν άνεργα παιδιά με πτυχία, και τους βλέπω και πιάνεται η ψυχή μου! Που σου ανοίγονται λες και είσαι δικός τους άνθρωπος, που διακρίνεις στα μάτια τους την απελπισία και την αγωνία τους για το μέλλον... 

Δεν είναι οι επαίτες το μόνο πρόβλημα μας! Έχω συνάδελφο που φιλοξενεί την άνεργη κοπέλα του, η οποία δεν έχει γονείς, επειδή την πέταξαν από το σπίτι που νοίκιαζε για πολλά χρόνια, επειδή αδυνατούσε να πληρώσει το νοίκι! Η αδερφή μου είναι άνεργη, από τότε που τελείωσε τις σπουδές της, δούλεψε για ένα μήνα και την έδιωξαν την πρωτοχρονιά! Έτσι για να μπει καλά ο χρόνος!

Αυτά για την ώρα!

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως η λύση είναι να δηλώσουμε και εμείς πρόσφυγες?

Μόνο σε εμάς κύριοι γίνονται αυτά. Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου.

Απορώ μερικές φορές με τους multicultural. Πώς έγιναν, που βρίσκουν τα χρήματα για να είναι εδώ τόσους μήνες, ποιος του τα δίνει, και στην τελική εμείς τι θα κάνουμε στο τέλος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως η λύση είναι να δηλώσουμε και εμείς πρόσφυγες?

Μόνο σε εμάς κύριοι γίνονται αυτά. Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου.

Απορώ μερικές φορές με τους multicultural. Πώς έγιναν, που βρίσκουν τα χρήματα για να είναι εδώ τόσους μήνες, ποιος του τα δίνει, και στην τελική εμείς τι θα κάνουμε στο τέλος?

Πρόσφυγες όχι. Μετανάστες πάλι...........ASAP. Για την καπιταλιστική, νεοφιλελεύθερη, απάνθρωπη, κονιορτοποιητική Ε.Ε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι proodeftikos πολιτικαλ κορεκτ και anetos. ναι μου αρεσει.

Ποιος δεν πρεπει να εχει σμαρφον ???
 aristeroi και Lathro :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξίζει να του ρίξουμε μια ματιά. Νομίζω ότι μπορούν να βγούν πολλά συμπεράσματα...

http://www.ert.gr/erevna-tis-kapa-research-gia-tous-prosfiges-sta-kentra-filoxenias-tis-attikis/

Μάλιστα .... η 100% αντικειμενική ΕΡΤ τους 'εβγαλε 80 % Σύριους...........

Γιατι εδώ στο Πολύκαστρο στους 25.000 που έχει η γύρω περιοχή δεν είναι πάνω από 5000 δεν μπορώ να καταλάβω . 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδικού Συνεργάτη από τη Ρήξη φ. 122

Το κοσμοπολίτικο Πολύκαστρο ζει μέρες δόξης λαμπρές. Διεθνή τηλεοπτικά συνεργεία, ένα κάρο μέλη ξένων ΜΚΟ που καταφθάνουν κάθε μέρα. Τα φαγάδικα, τα καφέ και τα μπαράκια ζητούν να προσλάβουν προσωπικό. Αυτή είναι η επιφανειακή εικόνα της γκλαμουριάς.
Απ’ την άλλη, στις σχετικά απομονωμένες συνοικίες της πόλης εμφανίζονται πιεστικοί πρόσφυγες και μετανάστες που κατεβαίνουν απ’ την Ειδομένη. Τα κλειδαμπαρώματα των ντόπιων, που στην Ειδομένη ήταν δεδομένα, άρχισαν σιγά σιγά και στο Πολύκαστρο. Ο κόσμος που δεν ζει απ’ τις οικονομικές δραστηριότητες των ΜΚΟ έχει αρχίσει να βράζει. Η έκρηξη είναι θέμα ολίγου σχετικά χρόνου.
Την ίδια στιγμή, τόσο στο Πολύκαστρο όσο και στην Ειδομένη δρα ορατά πλέον η άτυπη αντιεξουσιαστική διεθνής. Ιδεοληπτικοί που βλέπουν στους εξαθλιωμένους μουσουλμάνους που προσπαθούν να φτάσουν στην Γερμανία, «το νέο επαναστατικό υποκείμενο» -αφού στη Δύση αυτό είναι ανύπαρκτο πλέον. Αυτοί βεβαίως συμβουλεύουν και καθοδηγούν πολιτικά τις κινήσεις για open borders, αυτοί διακινούν τις φρούδες ελπίδες ότι σήμερα, αύριο ή μεθαύριο τα σύνορα ανοίγουν. Αυτοί πήραν στον λαιμό τους τους πνιγμένους και τους σακατεμένους από τη σκοπιανή αστυνομία, όταν προσπάθησαν να τους καθοδηγήσουν ομαδικά, για να περάσουν τα σύνορα με ντου.
Και, βέβαια, δεν λείπουν οι δήθεν ανθρωπιστικές ξένες οργανώσεις, μετωπικά σχήματα των διάφορων Σόρος, άλλοι φονταμενταλιστές, καθώς και ποικίλα ενεργούμενα μυστικών υπηρεσιών· ένα πανηγύρι διάλυσης του ελληνικού κράτους και πάνω από όλους αυτούς οι κυβερνώντες συριζαίοι, που κατάφεραν το ακατόρθωτο, να φτάσουν την κατάσταση σε τέτοιο σημείο διάλυσης.
Για τους 14.000 πρόσφυγες και μετανάστες σε Ειδομένη και Πολύκαστρο, κράτος είναι οι ΜΚΟ, τις οποίες πλέον δεν πολυσέβονται και τους φέρονται με απαξίωση, σε ορισμένες περιπτώσεις δικαιολογημένα, αλλά συνήθως άδικα. Όσο για τα πολυδιαφημισμένα λεωφορεία που θα αδειάσουν τον κόσμο από εκεί, κάθε μέρα 50 άνθρωποι φεύγουν, 100 έρχονται. Παρακινούνται από ανώνυμα μηνύματα που αποστέλλονται με sms και υποστηρίζουν ότι επίκειται άνοιγμα των συνόρων. Ποιος προβοκάρει με τέτοιες ειδήσεις; Αυτή η άτυπη διεθνής; Μήπως η MIT; Τέτοια ευαγή ιδρύματα; Τρέχα γύρευε…
Βεβαίως, όσο η κατάσταση χειροτερεύει, τέως, νυν ή εντός, εκτός και επί τα αυτά συριζαίοι, αριστεριστές κ.λπ. έχουν κόψει πλέον τον τουρισμό αλληλεγγύης, κοινώς έχουν κόψει ρόδα μυρωμένα, που λέει και ο λαός. Ούτως ή άλλως, ο καθηγητής Κοντογιώργης έχει δίκιο: «Τα σύνορα της Ευρώπης είναι πια στα Σκόπια και η Ελλάδα γλίστρησε στη Μέση Ανατολή». Και σε αυτό, οι συριζαίοι τα κατάφεραν.

http://ardin-rixi.gr/archives/198344

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ, δεν με ενδιαφέρει η θρησκεία σου, γιατί είναι δική σου υπόθεση και αφορά τα δικά σου πιστεύω και δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω τη δική μου θρησκεία και την δική μου πίστη, έστω και αν πατάω στην εκκλησία κάθε Πάσχα.
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ, δεν με ενδιαφέρει αν είσαι από την Συρία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν ή τη Σομαλία, γιατί εγώ μια πατρίδα γνώρισα από παιδί και σ’ αυτήν μένω, όπως έμενε ο πατέρας μου, ο παππούλης μου και όλοι μου οι πρόγονοι.
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ, θα ήθελα να πω ότι δεν με ενδιαφέρει αν είσαι πρόσφυγας ή λαθραίος παράνομος μετανάστης, όμως δεν είναι έτσι και πρέπει να σε διαχωρίσω παρόλο που τα ΜΜΕ της πατρίδας μου από το πρωϊ μέχρι το βράδυ μου κάνουν πλύση εγκεφάλου, γιατί ως πρόσφυγα πρέπει και θέλω να σε προστατέψω, όμως ως λαθραίο μετανάστη οφείλω να σε διώξω για σοβαρότατους λόγους νομικούς, οικονομικούς και εθνικούς.
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ, νοιώθω και τη φτώχεια σου και τον κατατρεγμό σου και τη δίψα σου για ζωή, γιατί γεννήθηκα σε μια πατρίδα που έζησε καταστροφές, ξεριζωμούς, πολέμους, ξενιτειά, έστω και αν η δική μου η γενιά έζησε καλύτερα απ’ όλους αυτούς τους έρημους Έλληνες που τα έζησαν όλα αυτά.
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ, παρόλο που μου ήρθες με το έτσι θέλω στην πατρίδα μου και δεν προτίμησες τις άλλες μουσουλμανικές χώρες, εγώ δεν σε έστειλα να σε φάνε τα σκυλόψαρα στο Αιγαίο εμβολίζοντας την βάρκα σου με τα πολεμικά μου σκάφη, ούτε σε κακοδέχτηκα στη στεριά, αλλά σε περιέθαλψα, σε ζέστανα, σε τάϊσα, σε φρόντισα εσένα και τα παιδιά σου.
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ, έχω τα ήθη μου και τα έθιμά μου, αλλά αυτό δεν φαίνεται να σε πολυαπασχολεί, όπως επίσης έχω προβλήματα οικονομικά και κοινωνικά και δυσκολεύομαι να τα βγάλω πέρα, όμως κι αυτό δεν φαίνεται να σε πολυαπασχολεί.
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ, δεν με ενοχλεί η μαντήλα που φοράς στις γυναίκες σου, όμως με ενοχλεί που θεωρείς τις δικές μας γυναίκες ανήθικες, γιατί έχουν το θράσος να μην συνοδεύονται όταν βγαίνουν έξω, όπως επίσης έχουν το θράσος να φορούν ό,τι γουστάρουν ακριβώς όπως κάνει κάθε ελεύθερος άνθρωπος.
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ, αντί να είσαι ευγνώμων, λούφαξες για λίγες μέρες και όταν κατάλαβες ότι δεν σε δέρνω, δεν σε κυνηγάω, ότι δεν κινδυνεύεις από εμένα, τότε άρχισες να γίνεσαι απαιτητικός, δύστροπος, εριστικός και εκβιαστής και να μου κραδαίνεις τα παιδιά σου πάνω από το κεφάλι σου, απειλώντας να τους κάνεις κακό και το αίμα τους να βαραίνει την δική μου συνείδηση αντί τη δική σου.
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ, ενώ είσαι θρασύδειλος κατά βάθος, συνεπικουρούμενος από τους αλληλέγγυους φίλους σου, οι οποίοι μόλις εκφράσω την ανησυχία για την Πατρίδα μου σπεύδουν να με πουν Φασίστα ενώ δεν είμαι, γίνεσαι θρασύς και όλο πιο προκλητικός μέρα με τη μέρα, γιατί την ανοχή μου την ερμηνεύεις ως αδυναμία.
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ, μάθε ότι βαθιά μέσα στην ψυχή του ο Έλληνας προστατεύει τον Ικέτη και δεν αφήνει κανένα να τον χαλάσει, όμως ο Έλληνας πίστευε και σε μια θεότητα που προσωποποιούσε μαζί με άλλες που τις ονόμαζε Θέμιδα, Ειμαρμένη κ.ο.κ. την έννοια της Δικαιοσύνης και αποκαθιστούσε την τάξη της φύσης, της ανθρώπινης κοινωνίας και του κόσμου όταν αυτή διασαλευόταν, σε όλες εκείνες δηλ. τις περιπτώσεις που κάποιος αδικούσε τους άλλους συνεχώς με υπεροψία και αλαζονεία, οπότε και αυτό που ονομαζόταν «Ύβρις» ετιμωρείτο σκληρότατα και έτσι ετίθετο οδυνηρό φρένο στη στρεβλή και αφύσικη πορεία του αδικούντος Υβριστού, κι εμείς οι Έλληνες αυτό το ονομάζουμε «Θεία Δίκη».
MΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ, φιλοξενούμενε Μουσουλμάνε, αυτή η Θεά είχε από τα αρχαία μας χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα να έχει το ίδιο όνομα και ονομάζεται ΝΕΜΕΣΙΣ, γι’ αυτό δώσε λίγο βάση σ’ αυτό το μικρό μάθημα Μυθολογίας, σεβάσου αυτόν τον τόπο που σε αγκάλιασε και τους ανθρώπους του, μην τους φτύνεις κατάμουτρα και μην τους δυσκολεύεις περισσότερο την ήδη δύσκολη ζωή τους, μη συμπεριφέρεσαι σα να σου χρωστούν ούτε να δίνεις την εικόνα του ασεβούς επικυρίαρχου, και θέλεις να μάθεις γιατί;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…

το παραπανω κειμενο με βρισκει απολυτα συμφωνο, και πριν καποιοι πουν οτι κι εμας σαν Ελληνες μας

υποδεχτηκαν σε αλλες χωρες σαν μεταναστες, να τονισω οτι ημασταν κυριοι στην πλειοψηφια μας.  :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ, δεν με ενδιαφέρει η θρησκεία σου

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

gg wp 10/10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

gg wp 10/10

μουσουλμανοι ειναι δεν το ηξερες? κι εμεις τους λεμε μουσουλμανους, τους βουδιστες τους λεμε βουδιστες και γενικα

τους αναφερουμε με την ονομασια της θρησκειας τους. οι μουσουλμανοι ομως ολους τους υπολοιπους τους λενε απιστους

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Αναγκαία

Δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Αναγκαία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ

gg wp 10/10

απ'όλα αυτά που έκατσε και έγραψε  ο άνθρωπος εσύ πήγες και κόλησες εκεί....στα υπόλοιπα συμφωνείς;διαφωνείς;

οι ίδιοι προβάλλουν περισσότερο το θρησκευτικό τους στοιχείο παρά το εθνικό (κλασικό των 2 εκ των 3 μεσιανικών θρησκειών..) πως θα τους αποκαλέσεις;

χώρια το γεγονός ότι δεν προκαλούν τα διάφορα προβλήματα επειδή είναι Σύριοι,Αφγανοί,Αλγερινοί κτλ αλλά επειδή είναι μουσουλμάνοι και μάλιστα από εκεί που ήρθαν δεν είχαν επαφή στην καθημερινότητά τους με διαφορετική κουλτούρα ή ότι είχαν το ξεπάστρεψαν (βλ Σύριοι χριστιανοί..).

μετά μου λες ότι κάνω λάθος για την γνώμη που σχημάτισα από τα γραπτά σου... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και  epidis   ειμαι γατα.... πάρε και ενα λινκ  

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=988509144572694&id=100002408544113&fref=nf&pnref=story

Γενικά χρυσό προφιλ, εχει τα παντα αλλα "μετρημένα" στα πλαισια του dimokratikou toxou  για αυτους που καταλαβαίνουν 
 Paisios  Pantelidis  Αδεσποτα ζωακια  ΕΛ στρατος , φουλ σημαία . :wub: ( thn ekama kai φολοου)

Να ρωτήσω ... αυτοί οι lathro  σταμάτησαν να τρώνε γατακια και κουτάβια ? καιρό εχω να ακούσω κατι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα