john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Μιας και εγω και το φιλαρακι υπηρετουμε την μαμα πατριδα και εχουμε ξεχασει πως αλαζουν μεχρι και οι ταχυτητες με την ευκαιρια της αδειας πασχα λεμε να παμε να ξεσκουριασουμε λιγο . Ξεκιναμε απο χαλανδρι περιπου στις 5 ανεβαινουμε Λ.Πεντελης και μετα στη Ν.Μακρη ειτε καθομαστε για καφεδακι ειτε κανουμε κανενα πανω κατω ακομα ... Οσοι πιστοι προσελθετε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Μπορει...αν και δυσκολο το βλεπω. Που θα βρεθειτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 καπου τα mikel(χαλανδριου) στην πεντελης . ψησου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Απλα πρεπει 7 να ειμαι πισω αρα να κατσω για καφε το βλεπω δυσκολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 ε ελα και βλεπουμε ρε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Θα δειξει.θα σου γραψω εδω καμια ωριτσα νωριτερα αν ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Το σκέφτομαι αν δεν φάω καμία παντοφλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Εγω δε το κοβω δυστυχως. Φαντασου τωρα γυρισα σπιτι και φτιαχνω μεσημεριανο. οποτε δε προλαβαινω με τη καμια καλα να περασετε παλικαρια,μακαρι να μπορεσω στην επομενη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Θα ξαναπαιξει τ ιδιο σκηνικο σύντομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Δηλαδή άκυρο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 οχι θα παμε κανονικα . αλλαζει το σημειο ομως . στη διασταυρωση πεντελης κ προαστιακου στο υψος των βριλισσιων . στις 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Υπομονή λίγο για να σας προλάβω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Κοιτα ρε γαμωτο που ερχεστε απο τα μερη μου και δε σας παιρνω χαμπαρι. Στην επομενη θα ειμαι σιγουρα εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Δεν πιστεω να εισαι απο τους αλητηριους που περναγαν με κατι κτμια εξω απο τη select ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Μάλλον χαιρετηθηκαμε Πεντέλη πάνω. Εβγαζα βιντεάκια με "μπαστούνι" και δοκιμαζα θέσεις για την καμερα. Και έστριβα σαν μ@λακας btw.. Πάντα καλές βόλτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Ναι σε ειδα ... επρεπε να κανεις η εσυ η εμεις επιτοπου να μεγαλωσει η παρεα ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Άσε το σκέφτηκα , αλλά 6 έπρεπε να είμαι σπίτι. Γάμος φίλε, όχι αστεία χεεχα. Πάντα τετοια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Για αυτο γουσταρω γιατι ημαστε τοσοι πολλοι μα ολοι μια οικογενεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 μακάρι να μπορούσα να ακολουθήσω αλλά έλειπα στην Ανάβυσσο 3 μερες. το ΝΙΝΤΖΑΚΙ ΤΙ ΗΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Δεν πιστεω να εισαι απο τους αλητηριους που περναγαν με κατι κτμια εξω απο τη select ???? Οχι,αν και αυτοι που λες ειναι φιλαρακια μου,ημουν ο ντελιβερας που εκανε την λεοφορο πεντελης συνεχεια πανω κατω.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες