Jump to content
Sign in to follow this  
Mιχαλης

Ιταλικο ηθελες...

Recommended Posts

Καλησπερα σας! Κατοχος husqvarna te410e απο τον περασμενο Σεπτεμβρη χωρις να μπορω να πω οτι ειμαι και 100% ευχαριστημενος απο την επιλογη μου! Στο θεμα τωρα. Το μηχανακι εφαγε βροχη σημερα παρκαρισμενο, παω να το βαλω μπρος, τιποτα. Μιζα γυρναει, κανει να παρει αλλα τιποτα. Σκεφτομαι μηπως εχει παει νερο σε κανενα διακοπτη κλπ. Κανενας με παρομοια εμπειρια να μου πει τι περιπου να περιμενω? Σημειωνω οτι ξεκανα την μπαταρια αλλα ουτως η αλλος πηγαινε για αλλαγη. Το συνδεσα με κροκοδειλακια (οχι με το μακαριτη το Σηφη) σε αυτοκινητο, μιζιες, κακο και παλι τιποτα. Σερβις εγινε αρχες του μηνα, (μπουζι, καρπυρατερ, λαδια, φιλτρα) εκτοτε εχει περιπου 500 χιλιομετρα. Νομιζω οτι εχει φαντασματα διοτι κι αλλες φορες μου εκανε κολπα μετα απο βροχη αλλα ως τωρα ποτε τετοιο χαλι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξερω τι μπορει να εχει αλλα ενα ξερω ΠΟΤΕ καλοδια απο αυτοκινητο σε μηχανη αν δεν θες τα αμπερ να τα καψουν ολα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω τι μπορει να εχει αλλα ενα ξερω ΠΟΤΕ καλοδια απο αυτοκινητο σε μηχανη αν δεν θες τα αμπερ να τα καψουν ολα

????

Γιατι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

LOL Δεν ισχύει αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο θεμα τωρα.

Βενζινη εχει?

Δεν τρολλαρω.. Μηπως το ρουμπινετο ειναι στο οφφ.?'Μηπως σου εκοψαν κανενα σωληνακι? κλπ.

:)

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομιζω να εχει προβλημα, αλλιως θα επρεπε τα μισα μηχανακια της παρεας που εχουν κατα καιρους θεματακια να ειχαν γινει φριτεζες!

ρε γιλε συγνωμμη αλλα το μηχανακι ειναι καθαροαιμο εντουρο ...μηπως απλα τα εκλασε?

Το 410Ε δεν ειναι καθαροαιμο enduro αλλα on- off με μιζουλα, μασπιε συνεπιβατη, στροφομετρο κλπ.

Βενζινη εχει?

Δεν τρολλαρω.. Μηπως το ρουμπινετο ειναι στο οφφ.?'Μηπως σου εκοψαν κανενα σωληνακι? κλπ.

:)

Κοιταξα βενζινη, εχει μεχρι τη μεση! Και ο διακοπτης ειναι στο on. Μεχρι χθες το απογευμα μια χαρα ηταν το χορτοκοπτικο μου!

Τροποποιήθηκε από τον Mιχαλης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

????

Γιατι?

LOL Δεν ισχύει αυτό.

Παιδια τα aber απο την μπαταρια του αυτοκινητου ειναι πολυ περισοστερα απο αυτα που δεινει η μπαταρια απο το μηχανακι. Το χα κανει και εγω και ο μηχανικος μου μου ειπε ΠΟΤΕ κατηγοριματικα take your chances τι να πω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για κοιτα αν εχει νερα...

Εννοεις να εχει παει νερο και να χει κανει βραχυκυκλωμα το μπουζι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρολ ον:

"Φιλαρακ αν δεν θες το τρελο το μ...νι να μην σε σπαει τα ουμπαλα, να πας να παρεις την κυρα Φροσω απο την Ιαπανια, που θα σε πλεν θα σε μαγειρεβ και θα σε ξεσκατωνειιι και τα μωρα! Αν μια θες να βγαζεις γουστα με την κουκλαρα, αμ θες να μην σε βγαζει και την πιστη! Τι το περασες; Το κοριτσι εχει προσωπικοτης. Θελει την κουκουλα της την στοργη της για να την αναψεις και να σε πεταξει τα ματια εξω. Αμα δεν μπορεις τα ναζια, ειπαμε...."

Τρολ οφφ

Ψαξε την πλεξουδα στο σημειο του λαιμου για κανενα καλωδιο που δεν εχει καλη οψη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελεγχο,mπουζί ,πίπα ,ρουμπινέτα,διακόπτες ,κλειδί ,σωληνάκια βενζίνης ..................μπορεί κάτι απλό απο αυτά να ειναι ............

ελεγχο,mπουζί ,πίπα ,ρουμπινέτα,διακόπτες ,κλειδί ,σωληνάκια βενζίνης ..................μπορεί κάτι απλό απο αυτά να ειναι ............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aδερφέ καλησπέρα μην το σκέφτεσαι καν μπουζί είναι 1000% Μόλις το αλλάξεις θα πάρει με την πρώτη μιζιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινεις βουνο με αυτο?

ρε γιλε συγνωμμη αλλα το μηχανακι ειναι καθαροαιμο εντουρο ...μηπως απλα τα εκλασε?

Δεν ειναι καθαροαιμο το 410 Stam. Τυπου 610 ειναι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινεις βουνο με αυτο?

Δεν ειναι καθαροαιμο το 410 Stam. Τυπου 610 ειναι..

Πηγαινω, ναι. Μη φανταστεις τιποτα τρελλα πραματα, χαλαρες βολτουλες, αντε που και που να του ριξω δυο γκαζιες. Ως εκει! Αυριο θα το κοιταξω και θα σας πω τι βρηκα, αν βρω κατι. Το σηγουρο ειναι πως για να βγει το μπουζι ειναι μανικι! Αλλα τι να κανω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινω, ναι. Μη φανταστεις τιποτα τρελλα πραματα, χαλαρες βολτουλες, αντε που και που να του ριξω δυο γκαζιες. Ως εκει! Αυριο θα το κοιταξω και θα σας πω τι βρηκα, αν βρω κατι. Το σηγουρο ειναι πως για να βγει το μπουζι ειναι μανικι! Αλλα τι να κανω...

Εχεις καιρο να ανεβεις βουνο? Σε ρωταω γιατι εχει τυχει να υπαρχει δυσλειτουργεια στα ηλεκτρικα σε χασκυ και τελικα ειχε καρφωθει ενα μικρο κλαδακι στο σημειο της πλεξουδας που ειναι εκτεθειμενο πισω απ'το τιμονι... Τσεκαρε το για τυχον τετοια χαζα.

Πρεπει να βγαλεις ντεποζιτο και πλαινα πλαστικα στο δικο σου ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα husqvarna σουηδικα δεν ειναι?? Η αλλο θελει να πει το παλικαρι με τον τιτλο του θεματος??

Τροποποιήθηκε από τον biker97

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα χουσκβαρνα οταν ξεκινησαν ηταν σουηδικα, μετα αγοραστηκαν απο τους Ιταλους, μετα για ενα διαστημα προμηθευονταν μοτερ απο τη bmw και πλεον τα αγορασαν οι Αυστριακοι... Το μοντελο του παιδιου ειναι Ιταλικο Ιταλικοτατο... Οπως και το δικο μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα