Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Γεια σας γεια σας... Με θυμάστε για με ξεχασατε??? Είμαι κωλοφανταρο εδώ και σχεδόν 5 μηνες οποτε παρότι ψιλοπαρακολουθω δεν γράφω καθόλου... Το θέμα μας... Η αλυσίδα με 28000χμ παρότι δεν έχει παραδώσει πνεύμα σκουριάσε αρκετά γιατί έφαγε εναν μήνα βροχή οποτε και την είχα μακρυά και ξεχασμένη ξεσκεπαστη... Λέω λοιπον να την αλλάξω. Αυτή που σκέφτομαι να βάλω είναι της DID VX X ring gold 525 απο οτι διάβασα μετα απο μια μικρή ψακτικη στο νετ είναι αρκετά καλη και προτείνεται για το χορνετακι μ. Γνώμες??? Δεύτερο μέρος... Γρανάζια. Το σετακι που βρίσκω παει πακέτο με την αλυσίδα και είναι της JT (Japan λέει το site). Είναι 15/42 δλδ το μαμά γραναζωμα. Σκέφτομαι λοιπον να βάλω μεγαλυτερο γρανάζι πισω γι να κερδίσω λίγο σε επιτάχυνση (το προτείνει παααρα πολύς κόσμος...). Εδώ έρχεται η απορία. Ποσά δόντια μεγαλύτερο γρανάζι να βάλω πίσω??? Άλλοι λένε απο 42 σε 44 ή 45... Καποιοι λένε οτι το 15/44 είναι πιο σωστο απο το 15/45 γιατί "λέει" οτι 45/15=3 η σχέση δεν πρεπει να είναι ακέραια... Τώρα γιατί αυτό δεν εχω ιδέα... Γνωρίζει κανεις γιατί λένε κάτι τέτοιο και αν ισχυει? Θα μ βοηθήσει αρκετά στην επιλογή μου... Οποιαδήποτε γνώμη-αποψη-συμβουλη θα εκτιμηθεί δεόντως :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Απλα θα βαλεις 44ρη και θα εισαι μια χαρα.Το γραναζωμα δεν ειναι επιστημη.Προσοχη με την αλυσιδα να εχει τoυς απαραιτητα εξτρα κρικους.Στο δικο μου με την μαμα 118 κρικων μπορει να παρει 47ρη (ο ρεγουλατορος δεν εχει αλλο περιθωριο) ενω για 48ρη θελει μεγαλυτερη. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2015 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Did-jt δοκιμασμενος και κορυφαιος συνδυασμος. Vx πολυ καλη αλυσιδα, τη φοραω σε 520 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τη συμπεριφορα της. Αυτο π ειπανε οτι δεν πρεπει να ναι ακεραιο το νουμερο ειναι τουλαχιστον βλακεια :P μπες στο gearing commander dot com και δες τι γινεται με ταχυτητες και επιταχυνσεις αναλογα με το γραναζι π επιλεξεις...ειτε 44 ειτε 45 βαλεις θα ναι μια χαρα, και λογικα η αλυσιδα θα ρχεται με πολλους κρικους (120) και θα μπορεις να κοψοραψεις αν χρειαστει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Τα σετάκια της DID τα έχω φορέσει σε τρία μηχανάκια μέχρι τώρα και είναι πολύ καλά. Απο γρανάζια παίξε όπως νομίζεις και όπως σου πουν οι ειδικοί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 σετάκι αφάμ... αφού μια εταιρία κατασκευάζει και αλυσίδα και γρανάζια μαζί το προτιμώ από τον συνδυασμό did - jt αν και δεν έχουν καμιά διαφορά. γρανάζια βάλε για αρχή ένα +2 πίσω και μετά αν θες παραπάνω παίρνεις ένα μπροστινό-1 (-1 μπροστά = +2,9 πίσω) που είναι πολύ φτηνό και κάνεις δοκιμές.... απλά δες αν στο +2 πίσω πας από αλυσίδα 525 σε 520 γτ το -1 +2 θέλει σίγουρα. με -1 +2 θα γίνει απίστευτα παιχνιδιάρικο το μηχανάκι και θα το γουστάρεις πολύ,μετράει άσχημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 το οτι εχει σκουριασει δε σημαινει οτι θελει αλλαγη με καλο καθαρισμα-λαδωμα λογικα θα επανελθει τωρα αν οντως θελει αλλαγη εγω θα εβαζα τα μαμα,μπορει να ειναι ακριβοτερα αλλα κρατανε πολυ περισσοτερα χιλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 (τροποποιήθηκε) 15/42? 15/43 ήταν σε εμένα το μαμά.όταν τα άλλαξα,έβαλα τα μαμά από 954.Πάλι 15/43 με ΕΚ αλυσίδα(αυτή έχει από το εργοστάσιο εμένα). Και απο τιμή σχεδόν ίδια με τα did/jt. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Τα αλυσιδογραναζα μπήκαν. Η διαφορά με τα μαμά αισθητή αλλά όχι χαοτικη.. Η Δευτέρα γεμίζει αρκετά πιο γρήγορα και το χορνετακι έγινε λίγο πιο παιχνιδιαρικο και σβέλτο. Αυτό που παρατήρησα είναι έναν ήχο κάπως σαν βζζζιιιιι (μην κοροιδεψετε δεν μπορώ να τον μεταφέρω γραπτώς προφανώς) από το μπροστά γραναζι(ο ήχος ακούγεται κατά την επιτάχυνση, όταν πατάω συμπλεκτη ή αφήνω το γκάζι σταματά..)... Να έχει γίνει τίποτα λάθος στην τοποθέτηση (δε νομίζω να είναι τόσο άσχετος ο μηχανικός) και να βρίσκει καμία αλυσίδα λίγο στραβά ή να οφείλεται στο ότι το αφτερ μάρκετ γρανάζι είναι όλο μεταλλικό και δεν έχει λάστιχα σε κάθε πλευρά όπως το μαμά ??? Υποψιάζομαι το δεύτερο αλλά ας πάρω και κκαμιά άλλη γνώμη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Επειδη δεν εχει λαστιχα το γραναζι ειναι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Up anyone else να ακούσουμε και κανέναν ακόμα ??? Thanx για την απάντηση σου Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Αυτο που ειπε ο Γιωργος ειναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Οκ αφού είστε 2 και αφού και εγώ αυτό πιστεύω είμαστε κομπλέ και πάμε παρακάτω... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες