Jump to content
ARISV

drz η wrf?η κατι αλλο?

Recommended Posts

νεος!γειασας!στην ιδια κατηγορια παντα..

χρηση:καθημερινη στην πολη,βουνο το σκ κ καμια πιο μεγαλη διημερη βολτα δικαβαλο.

υ.γ.πρωτη μηχανη..

περιμενω φωτα παλικαρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

DRZ η κανα xr μιας και θα ειναι η πρωτη σου μηχανη.Το Wrf δεν ειναι για καθε μερα λογο της απαιτητικης του συντηρησης...

Τροποποιήθηκε από τον biker97

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αν αξιζει σε αυτα λεφτα δεν ξερω να στο απαντησω με σιγουρια μιας και δεν ξερω τι παιζει απο τιμες με το συγκεκριμενο μηχανακι. Υπαρχουν ομως πολλοι εδω στο forum που εχουν DRZ...περιμενε να δουν το θεμα και να σου λυσουν οσες αποριες εχεις !! Παντως ακουω θετικα σχολια για το εν λογο μηχανακι απο πολλους!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψαξε και τα ccm404. Μοτερ drz περιφεριακα ΚΤΜ.

Κατι ενδιαμεσο ας πουμε σε αυτα που ψαχνεις με το + της καθημερινης μετακινησης..

Προς το παρον παιζει ενα πανακριβο στο car.gr αλλα με λιγη υπομονη θα το βρεις κοντα στο 2χιλιαρο!

Aν και για πρωτη μηχανη ψηφιζω κατι σε 250. TTR250-XR250 τοπ επιλογες σου..

Τροποποιήθηκε από τον AnotherFace

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για χρηση καθημερινη και καμια εκδρομη αυστηρα drz. Το wrf απλα δεν κανει για αυτη τη χρηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

drz-xr ....το wrf απλα θα το κολησεις στον μηνα πανω και θα ξενερωσεις ! εκτος αν εχεις τα χρηματα να κανεις τα σωστα σερβις!

εγω οταν το ειχα το εβγαλα off και εδωσα 850€ και ηταν κ λιγα φαντασου :):):):):)

φιλικα παντα γιατι ειναι το 1ο μοτο σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το μπατζετ σου θα παρεις σωστο σουζουκι το γιαμαχα θα θελει πολλα $$$ για να το παρεις σωστο +τις αλλοις θα βρεθουν πραγματα στην πορεια που θα θελουν $

sxv550

σου 'χω νεα γνωστος στην περιοχη μυο πηρε καινουργιο εχουν περασει 2 χρονια και τπτ το μηχανακι εχει παοδειχτει αριστο....και περιπου 1 φορα τον μηνχα το βαζει στα μεγαρα και το πινει(τωρα αν το πινει αυτος η τον πινει το μηχανακι ....)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα wrf... Ένα θα σου πω, για κάθε μέρα απλά το ξεχνάς.. Εδώ φαντάσου το πιο απλό, δεν έχει κλειδαριά... Ο ορισμός του ινδιάνου για εμένα, οπότε αν είναι και το πρώτο σου προτείνω να το ξεχάσεις.. Εγώ ειδικά τις πρώτες φορές μόλις ανέβαινα με έπιανε ταχυπαλμία.. συντήρηση απαιτητική αν το θες για να μην κολλήσει... οπότε DRΖ από εμένα να μπεις στον χώρο ομαλά και με ευχάριστες εμπειρίες :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε εγο παριγιλα και περιμενο το δικο μου μορο ενα wr 125r yamaha !!παει παντου,οικονομικο λιγα κυβικα ειχα χρονια παπι ....

Τροποποιήθηκε από τον nirvana

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DRZ 400 Φιλαράκι για την χρήση που το θες ...........

ΤΟ wrf eiναι καθαρόαιμο αγωνιστικό μηχάνημα κ δεν κάνει για την χρήση που θές ...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε το wr125r αυτο αγορασα και εγο και το περιμενο...

Εισαι ωραιος ρε... αντε καλοταξιδο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευχαριστο βασιλι προτι μου μιχανι σιχαθικα τα παπακια...παμε για αλλεσ καταστασεισ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευχαριστο βασιλι προτι μου μιχανι σιχαθικα τα παπακια...παμε για αλλεσ καταστασεισ!!

Πολυ μουρατο ειναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5 χρονια ειχα DRZ...Το DRZ.Κανει χιλιομετρα (αρκει να αντεχεις).Κανει βολτες στο βουνο.Φθηνο,αξιοπιστο,βαρυ (απο το wrf),μαλακο,εχει και βεντιλατερ και ενα μακρυ γραναζωμα πας μικρα ταξιδακια (αρκει να αντεχει ο πωπος).

Το wrf ειναι καθαροαιμο enduro δηλαδη μονο για enduro.Κανει και για ολα τα αλλα,ομως με βαση το DRZ σε ολα τα υπολοιπα μειονεκτη το wrf,ομως στο enduro ειναι κλασης ανωτερο.

Αποψη μου,παρε XR!!!!!

Γιατι?Γιατι ειναι ελαφρυ,γιατι αν εισαι κατω απο 1,73 θα εχεις προβλημα με το DRZ εκτος αν κατσεις να σκαβεις σελες κτλ,γιατι ειναι ο Σκυλος των σκυλων και γιατι παει παντου και ειναι enduroσκυλος.Το XR εχει γυρισει ολο το πλανητη,εχει οδηγηθει με αξιωσεις σε σκληρους αγωνες enduro,εχει φθηνες ζημιες.

Τροποποιήθηκε από τον ger_zoym

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχην καλωσορισες στο φορουμ.Κατα δευτερον θα συμφωνησω με αυτους που προτεινουν το drz.

Εγω παντως θα κοιτουσα και xr400.Περιμενε να δει οΤασος το θεμα,αυτος ειναι ο ειδικος στο xr και θα σου τα πει καλυτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχην ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

-ειμαι 1.89,δεν υπαρχει προβλημα υψους

-ccm δεν βρισκω πουθενα ,θα περιμενω ομως.κ δν τη ξερω καθολου..

-πριν λιγο καιρο ημουν ετοιμος(νομιζα?) για χτ660 αλλα σε συζητησεις που εκανα (με γνωστες ,μου ειπαν να ξεκιωησω πιο χαμηλα).ετσι αναμεσα απο250 κ660 πηγα στα 400-450κ.τι λετε κ σεις?

-απριλια εχει αρκετους ιππους..ειπα να ξεκινησω χαμηλοτερα.οχι λογο φοβου λογο απειριας.

μαρεσει περισσοτερο το χτρ γιατι με ενδιαφερει κ περισσοτερο ταξιδι αργοτερα βεβαια κ δικαβαλο.(αλλα πιο βαρια)δν ξερω..

το ψαχνω καιρο κ με βοηθαν ολες οι γνωμες

αυτη? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4892414/

επαναλαμβανω:πρωτη μηχανη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε σκεφτεσαι πολυ λαθος! Τα κυβικα δεν παιζουν ρολο! Συγκεκριμενα, οσα μηχανακι ειναι στα 450cc ειναι αγωνιστικα μηχανακια, ετσι ειναι και το husqvarna smr450 που εβαλες, δεν ειναι οτι καλυτερο για πρωτη μηχανη, και ποσο μαλλον δεν κανουν για καθημερινη χρηση χωρια την αυστηρη τους συντηρηση.

Κοιτα για DRZ, CCM 404, XT(x/r)...

Επειδη ανεφερες οτι δεν ξερεις τα ccm, προκειται για Βρετανικη εταιρια που παιρνει μοτερακι απο suzuki και τα κυκλοφορει με καλυτερα περιφερειακα.

Πιο συγκεκριμενα το CCM 404, φοραει το μοτερ του DRZ με καλυτερα περιφερειακα.

Τα 450cc ξεχνα τα, οπως ξεχνα και μηχανακια τυπου SXV κλπ. Αυτα ειναι αγωνιστικα μηχανακια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ηταν για χρηση πιο πολυ βουνο και λιγοτερο πολη θα προτεινα και κανενα XR400R, το κακο ειναι οτι ειναι η μοναδικη εκδοση XR που βγηκε μονο ¨R¨ που σημαινει καθαροαιμη εντουρο, οχι διπλης χρησης οπως το XR250S-L ή XR650L.

Να ξεκαθαρισουμε κατι ομως... Οταν λες οτι θελεις να πηγαινεις βουνο τι εννοεις? να πηγαινεις βολτες σε χωματοδρομους η να κανεις εντουρο (μονοπατια,ρεματα,σκαρφαλωμα) ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα