parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Δεν είδα κανέναν γνωστό. Ήμουν όμως εκεί (μόνος και έρημος) στο πρώτο 20λεπτο κόντεψα να αγοράσω φιστικιές με τα μούτρα. Το μπροστά λάστιχο (pirelli dragon supercorsa sc1 του 2012) τελικά δεν άντεχε για 5ο trackday 'Εβαλα με συνοπτική διαδικασία ένα conti attack soft και κατέβασα και τον καλύτερο χρόνο μου στο 1:11 (στο 1:30 του βίντεο που ανέβασα ξεκινάει ο γύρος) φαντάσου να αλλάξω και το πίσω λάστιχο Φωτογραφίες δεν έχω γιατί δεν είχα κανέναν απ'όξω αλλά θα ανεβάσουν κάποια στιγμή τις επαγγελματικές να κόψουμε και στύλ 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μιμίκος ο Γιατρός 828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ρε αρχηγέ που ήσουν ; Ήμουν με όλη την ... ομάδα με το 675 στις μπροστινές τέντες όπως μπαίνεις στην πίστα ! Παίζει να ήσουν και μπροστά μας ,ήταν μια παρέα με διαφορά μηχανάκια . Το δικό μας είναι μαύρο με κόκκινες ζάντες και σετ αυτοκόλλητα castrol. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2015 από τον Μιμίκος ο Γιατρός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) ε οκ , αν εννοεις το μαυρο-κοκκινο 675 που ηταν διπλα διπλα με ενα 600rr ασημι τοτε καθομασταν διπλα διπλα εγω δεν ημουν με παρεα αλλα καθομουν στο παγκακι με κατι παιδια που ειχαν ενα r1 ασπρο, ενα 636 πορτοκαλι και ενα gsxr κλασσικο ασπρο μπλε διπλα στον Σπηλιωτη Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2015 από τον parisstc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μιμίκος ο Γιατρός 828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σωστά ,δίπλα είχα και ένα Audi με όλη την προίκα και ήταν μαζί και η κόρη μου. Η ανακατασκευή της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτα βρίσκεται στις ανακατασκευές με τίτλο ...άντε πάλι Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2015 από τον Μιμίκος ο Γιατρός 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 ε δεν το ξερα οτι γραφεις στο mybike να πω ενα γεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μιμίκος ο Γιατρός 828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Την επομενη θα δεις και αυτο... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 και φωτοου εχουμε λεμε και πισω και πλαι και ποζα χαχαχαχα δεν βλεπω την ωρα για το επομενο 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Μαμας ρε κερατουκλη. Στελνε εδω πα κανα μνμ αν πηγαινεις. Παντα ψαχνω παρεα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 ειδα ρε οτι πηγατε πριν καμια εβδομαδα ποτε ηταν και λεω σιγα μην ξαναπανε τοσο συντομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanos Kourounis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Ημουν και εγω εκει ρε παιδια!! Ετρεχα με την κιτρινη ομαδα!Υπαρχει κανα βιντεακι? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Καλως τον! Ειπαμε την πενθουμε την καμερα ρε Στεφ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 καπου πιο πισω ηταν και 3 motard ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfakianos 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2015 Πολυ ωραια φαση αλλα θελει χρονο και αρκετο χρημα.Ρε παιδια εσεις που συμμετεχετε σε track day εχετε μηχανη αποκλειστικα για πιστα?Και αλλη μια ερωτηση σε αυτους που κατεχουν motard.Εχετε κανει τι ρυθμισεις περιπου εχετε κανει στις αναρτησεις.Θελω να πω οταν καθεσαι η σελα ειναι οριζοντια προς το εδαφος ή η πισω αναρτηση ειναι πιο ''χαμηλωμενη'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 εμενα ειναι σχεδον αποκλειστικα για πιστα το rr εννοω οτι το κουναω μονο για trackdays και αντε 4-5 βολτες ολο το χρονο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanos Kourounis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Και ξερεις ποιος ηταν πισω σου και την πατησε ε? ΕΠΕΙΔΉ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.....ΕΕΕΕΕ??? Χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanos Kourounis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Sfakianos η φαση ειναι παραπανω απο ωραια..... την μηχανη εγω την κυκλοφορω σχεδον καθημερινα απλως με πιο μαλακες αναρτησεις και προφορτιση, και αλλες πιεσεις στα λαστιχα... στην πιστα αλλαζεις τις ρυθμίσεις, εγω προσωπικα χαμηλωνω την πιεση στα λαστιχα αρκετα, και ετοιμος! Μπορεις να κοιτας οχι για ολοκληρης μερας track day αλλα μισης μερας! Ειναι κανα 20ρικο φτηνοτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 καλα οπως και να΄χει ενα ολοημερο trackday κοστιζει χαλαρα 100 ευρω (60 συμμετοχη κανα 25 ενα τεποζιτο που θα καψεις για 5-6 σεσσιονς χοντρικα + βενζινες πηγαινε ελα + κανας καφες κανα σαντουιτς νατο το κατοσταρικο) αμα υπολογισεις και φθορα σε λαστιχα-τακακια κλπ ειναι ακομα χειροτερα επισης θελει ενα σεβαστο ποσο για εξοπλισμο αναβατη απλα αν το κανεις ξερω γω 3-4 φορες το χρονο δεν φαινεται τοσο τραγικο σαν ποσο. Για εμενα ακομα και μια φορα το χρονο αξιζει, στην περιπτωση μου πουθενα αλλου δεν νιωθω οτι ξεφευγει τοσο πολυ το μυαλο μου και ξεκουραζομαι πνευματικα (σωματικα ειναι ζορι αμα μπεις σε πολλα σεσσιονς) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Θα παει κανα ρεμαλι στο αυριανο τρακ ντευ στα Μεγαρα? Εγω θα ειμαι γυρω στις 2 εκει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 ALHTEIA AISXOS TEDDYBOY δυσκολο να παρω αδεια απο τη δουλεια για trackday γμτ καλα να περασετε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Δεν πειραζει αδερφε. Θα τα πουμε καποια Κυριακη! Τι σκατα μια μια πιστα εχουμε θα βρεθουμε ξανα! (Ελα με nc να γινει χαμος!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 εγκαθετε παλιοχαρακτηρα τεντυμποι, θα ερθω με το βστρομ αντι για το cbr, ετσι για να σκασεις :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 θα ειμαι κι εγω εκει μαζι με αλλο ενα φιλαρακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 καθε φορα που δεν μπορω εγω μαζευεστε λαος ρεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 θα ειμαι κι εγω εκει μαζι με αλλο ενα φιλαρακι Θα δω την μηχανη και θα σου σκασω μυτη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Ωραια μερα!!Ωραια παρεα!! Ωραια τουμπιτσα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες