Jump to content
Kostas-MotoLover

Επιτέλους.......

Recommended Posts

νομιζω γινεται πολυ καιρο αυτο το "πανιγυρι" στο 24ωρο. ειναι η ιδιοι που μαζευοτανε στο ριμπας και "μετακομισανε" εκει σωστα?

η χαρα του καγκουρακου τετοια στεκια. αυτο νομιζω ειναι και ο υμνος τους

πιστευω πως και 10 πιστες motogp να φτιαξουν, παλι θα βγαινουν στους δρομους γιατι απλα εκει τη βρισκουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τώρα που φτάνω τα 40 θα με μάθει κανείς να κάνω μπερνάου;;

Με το ντωβίλ; Μάγκωσε τη μπροστά ρόδα σ'ένα τοίχο και δώσ'του να καταλάβει! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα απορω με αυτους που τους φαινεται τοσο παραξενο και πεφτουν απ'τα συννεφα που μαθαινουν οτι συμβαινει κατι τετοιο... Αν ειναι δυνατον, δεν εχω καμια σχεση με Αθηνα αλλα παντα τυχαινει να μαθαινω που γινεται "μαζεμα", τι ωρα κλπ... Και δεν συμβαινει μονο στην Αθηνα, και στην επαρχια συμβαινει και παντου.

Τοσο παραξενο σας φαινεται οταν οι ξενοι ανεβαζουν βιντεακια "Ride Of the Century" και γυρνανε 1000 stuntbikes μες στην πολη στη μια ροδα? (με μονη εξαιρεση οτι φορανε κρανος).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν από λίγο στο θησείο στο πέταλο που είναι η καφετερίες κόσμος παιδιά ένας χαμός και έρχεται ο ξεκρανοτος με μπορντό R1 και βαράει κοφτες σπάζοντας στον κοφτη την πρώτη και κάνοντας παντιλικια

Τι μουτζα του έριχναν δεν λέγεται αλλα αυτός νόμιζε ποσο μάγκας ειμαι :D

Γελοίο το θέαμα πραγματικά :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα που φτάνω τα 40 θα με μάθει κανείς να κάνω μπερνάου;;

Θα σε μαθω εγω ρε... Κι εσυ θα με μαθεις να στριβω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το ντωβίλ; Μάγκωσε τη μπροστά ρόδα σ'ένα τοίχο και δώσ'του να καταλάβει! :crazy:

κάπως όπως ο μουσάτος εδω?!?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αααανα γειά σου!

έξτρα σχολιάκια:

1. Όταν βλέπω ιμάντα εκτεθειμένο κάτι παθαίνω.

2. Αυτή είναι η μαγκιά με τα τσοπέρια, δεν πα να βαράς κόφτες, δεν σουζάρει με τίποτα.

3. Ο έταιρος κουλάδι φαίνεται.

4. Ο τσοπεράς προστατεύεται σωστά απ'το μούσι με το τζετάκι.

Αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως προαναφερθηκε το φαινομενο αυτο ειναι παγκοσμιο. Παρα πολλα μαλιστα τα βιντεο με μαζωξεις αυτοκινηταδων στο youtube απο χωρες που εχουν αριστη υποδοομη στον τομεα του μηχανοκινητου. Απλα πιστευω οτι και να ειχαμε μια καλη πιστα παλι τα ιδια θα βλεπαμε.....γιατι για να μπεις πιστα χρειαζεται καποιο ποσο ενω στο δρομο ο καθενας στριβει , ανοιγει, μπαντιλικωνει το αμαξι του τζαμπα και οποτε του καπνισει χωρις να περιμενει ποτε θα γινει καποιο event σε πιστα για να ξεκαυλωσει.....Σε καμια περιπτωση δεν τους δικαιολογω...απλα προσπαθω να μπω στη λογικη τους...(αν εχουν)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο ότι τη διάλυσαν την κατάσταση καμία αντίρρηση και κανένα θέμα. Δημόσιος δρόμος είναι.

Αν χρησιμοποίησαν βία χωρίς λόγο προφανώς και δεν χρειάζεται να καταδικαστεί το γεγονός λεκτικά. Είναι δεδομένο.

Όσο για το γίνεται παγκοσμίως, παρότι πράγματι έτσι, επίσης παγκοσμίως πέφτει κυνήγι από την αστυνομία :P

Όταν ήμουν Αυστραλία είχε τεθεί το εξής ζήτημα :

Όπως παντού και εκεί το βράδυ βγαίνουν έξω τα όπλα (δίτροχα και τετράτροχα) για να ξεκαπνιστούν.

Στην Αυστραλία ειδικά που είναι αστυνομοκρατούμενη η πιτσικαρία κάνει κρα να βγει το βράδυ.

Το θέμα είναι ότι εκεί αν σε πετύχουν και δεν σταματήσεις το κυνήγι είναι δεδομένο, δεν υπάρχει περίπτωση να πουν "άστον έφυγε".

Το αποτέλεσμα ήταν συχνά να σκοτώνονται μοτοσυκλετιστές που η παράβαση τους ήταν απλά οδικής φύσης επειδή σφάζοντας κάποιο κόκκινο κατά το κυνηγητό τους "κόβει" αυτοκίνητο (το λεγόμενο T-Bone).

Κάποιοι έθεσαν το ζήτημα αν πρέπει να τους κυνηγούν με τόση "θέρμη" οι μπλε....

Τροποποιήθηκε από τον Wolf1138

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη βρισκομουν εντελως τυχαια αααχαχαχαχα..... μην τα πετάς έτσι απότομα ντε..... :tooth: στο σημειο αυτο την Πεμπτη(οχι οτι δεν ξερω τι γινεται,διπλα μενω) μπορω να πω οτι τα παραφουσκωνουν τα πραγματα οι δημοσιογραφοι..

Τί ακριβώς παραφουσκώνουν? Δεν είναι αρκετά τα βίντεο για να καταλάβει κανείς τί γίνεται?

Οι κοντρες δεν προκειται να σταματησουν ποτε οσο υπαρχουν μηχανοκινητα.Τωρα αν θα ειναι 24ωρο,ριμπας,σεφ,κρυφη ή οπουδηποτε αλλου δεν εχει σημασια,οι κοντρες και γενικα η επειδιξη αυτη δεν σταματαει ποτε.Το σημειο ομως που εγινε το πεσιμο προχτες ειναι καθιερωμενο εκει πανω απο 10 χρονια για Τεταρτες-Πεμπτες και αυτη τη μερα ειχε πραγματικα πανω απο 4000 ατομα!

Για πες μου λοιπόν, τί ακριβώς παραφουσκώνουνε? Μόνος σου τα λες και απ' τον ενθουσιασμό σου ίσως βάζεις και πολύ περισσότερους απ' όσους ήταν πραγματικά....

Μάλλον εσύ λειτουργείς ως ΦΑΡΙΝΑΠ :lol: και όχι οι δημοσιογράφοι που μιλούν για 500 άτομα.

Και όταν λες "καθιερωμένο", τί εννοείς? Ότι θα πρέπει να το σεβαστούμε και να τους αφήνουμε να κάνουν ό,τι γουστάρουν κλείνοντας μάλιστα και τη λεωφόρο?

Έχεις κι άλλα τέτοια δυνατά επιχειρήματα?.....?......?......?

Και για να σας δω πουλακια μου....

Λετε ΟΛΟΙ,ακομα και αυτοι που κατευαινουν σε κοντρες κτλ οτι θελετε εναν οργανωμενο χωρο.Χωρις ομως να αναφερετε τι ειναι αυτος..Πιστα? Αλανα? Κατι αλλο? Ακομα ομως και αν υπηρχε κατι τετοιο αμφιβαλω αν ο Ελληνας και καθε Ελληνας θα εδινε παρουσια καθε βδομαδα στο σημειο αυτο το οποιο θα ηταν επι πληρωμη....

Οι κα^λες πλερώνονται αγαπητέ. Σε όλο τον κόσμο.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και ανέξοδες λύσεις (γράφω παρακάτω), αρκεί να τις διεκδικήσετε.

Δεν γινεται τιποτα! Και μην κοιτατε μονο πανελλαδικος,κοιταχτε και σε Ευρωπη,Ασια,Αμερικη τι γινεται απο κοντρες κτλ.

Άλλο ένα ΔΥΝΑΤΟ επιχείρημα υποστήριξης...... :crazy:

Το φαινομενο ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ και δεν προκειται να σταματησει οσες πινακιδες και αν παρθουν,οσες κλησεις και αν κωπουν,ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ.

Ειδικά εδώ το τερμάτισες.! Δεν έχω λόγια.

Τελος.

Αυτό λέω κι εγώ. Τέλος το στυλάκι μέσα σε κατοικημένες περιοχές και δημόσιους δρόμους.

Το χειρότερο είναι ότι συχνά το τέλος αφορά τις ζωές μερικών ηλιθίων......

Νομίζω δεν εξετάζουμε αν υπάρχει ως φαινόμενο και μάλιστα παγκοσμίως. Ηλιθιότητα υπάρχει και είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Σίγουρα.

Εξετάζουμε αν είναι επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια ΟΛΩΝ των άλλων που απαρτίζουν εν προκειμένω τον "άμαχο πληθυσμό" και αν είναι παράνομο να κάνεις τέτοια σε δημόσιο δρόμο και να τον κλείνεις κιόλας (λεωφόρο 3 λωρίδων εκεί !!!!!) για να κάνεις το κομμάτι σου, αλλά και να ενοχλείς νυχτιάτικα και να μην μπορεί να κοιμηθεί ο κόσμος.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.

Αν ποτέ καταλάβεις τί λέει αυτή τη φράση, θα χαρώ να μου το γνωστοποιήσεις.

Όσο για πίστα ή άλλο χώρο, όπως πολύ σωστά ειπώθηκε σε χθεσινό καφεδάκι, υπάρχουν ένα σωρό ανεκμετάλλευτες και ρημαγμένες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, που και δεν θα ήταν η όλη φάση σε δημόσιο δρόμο και θα ήταν απόμακρα για να μην ενοχλούν πολίτες που δεν τους χρωστάνε τίποτα να μην μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια και να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν.

Όλα τ' άλλα που λέμε, είναι στρουθοκαμηλισμοί και Αυστραλοπιθηκισμοί (όπως πολύ εύστοχα το έθεσε ο John247)

Α, και μην ξεχάσετε να μας ποστάρετε τυχόν μοιραίο ατύχημα κανενός από δαύτους εν ώρα επιδείξεων, τονίζοντάς μας "πόσο καλό παιδί ήταν και πόσο άδικα πήγε" (η κακιά η ώρα πάντα...... αυτή η πτάνα φταίει για όλα). :wallbash:

.................

Θέμα κυρίως παιδείας είναι, όχι μόνο των "συμμετεχόντων" αλλά κυρίως των θεατών. Αν οι "ήρωες" δεν είχαν κοινό, το πιθανότερο είναι να λουφάζανε σε καμιά καφετέρια. Στο Κολοσσαίο δεν υπήρχαν μόνο μονομάχοι, χριστιανοί και λιοντάρια, υπήρχαν και θεατές.

Αυτό δυστυχώς. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πράγματα είναι απλά. Ολα αυτά γίνονται για έναν μόνο λόγο.

Ουτε για την αδρεναλίνη, ούτε για την λακαύ ( το γράφω ανάποδα :shades: ). Γινονται για το...γατάκι! Το είπε και ένας φίλος πιο πάνω.

Αλλά αν αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που έχουν για να προσεγγίσουν το αντίθετο φύλο τότε τους λυπάμαι πραγματικά!

Οπως τους λυπάμαι και για την ανάγκη που έχουν να τραβάν την προσοχή για να καλύψουν τα εσωτερικά τους κενά. Αυτό που λέμε δηλ. attention whore.

Aλλά δε βαριέσαι, φυσική επιλογή....

Η αντίρρησή μου δεν είναι εκεί. Και δεν θα υπήρχε καθόλου αν απλά συζητούσαμε για το αν έχουν "κενά να καλύψουν" ή αν με κάποιον τρόπο "προσπαθούν να προσελκύσουν τα γατάκια", τότε θα μιλούσαμε "φιλολογικά".

Εδώ λέμε ότι αυτή η πρακτική είναι ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να οδηγήσει σε θάνατο οποιονδήποτε άτυχο άσχετο βρεθεί στο διάβα τους, είτε καθαρά λόγω ταχύτητας, είτε από στραβοτιμονιά / σαβούρδα.

Ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να μπορεί να (επι)ζήσει στη γειτονιά του και να μην κινδυνεύει απ' τον κάθε ανεγκέφαλο που θα βρεθεί μπροστά του.

Ούτε είναι υποχρεωμένος ο πολίτης να κλείνεται σπίτι του κάθε Πέμπτη για να μην τον βρει κανά κακό, ούτε φυσικά να μην μπορεί να προσεγγίσει τον προορισμό του, επειδή κάποιοι έκλεισαν τη λεωφόρο "για να παίξουν".

Ούτε τέλος να μην μπορεί να κλείσει μάτι επειδή κάποια κ^λόπαιδα παίζουν με τα μηχανάκια τους.

Το θέμα (δυστυχώς) δε σηκώνει κουβέντες και παρερμηνείες.

Είναι τόσο ξεκάθαρο όσο το ότι σήμερα είναι Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015.

Όπως είναι επίσης ξεκάθαρο ότι αυτό το στυλάκι θα κυνηγηθεί ανελέητα και με κάθε τρόπο απ' τους Αρμοδίους (δε λέω μόνο Αστυνομία γιατί είναι κι άλλοι μέσα).

Δεν το λέω εγώ, το λένε αυτοί που ανέλαβαν επιτέλους δράση μετά από συνεχή και μεγάλη πίεση του κόσμου που ζει πέριξ.

Έχω μάλιστα την αίσθηση ότι αν συνεχιστεί θα παίξουν και κατασχέσεις μοτοσυκλετών, όπως άλλωστε προβλέπεται για τέτοιου είδους αδικήματα και έχει γίνει κι αλλού........

Όταν λοιπόν κάποιοι χάσουν τα μηχανάκια τους, τότε να δω πόση κα^λα θα έχουν.....

Αυτά από μένα και sorry για το ύφος, αλλά είμαι μέχρι εδώ. :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν διαφωνώ. :_thumbsup:

Η καλύτερη λύση θα ήταν να τους πάρουν τα διπλώματα ισοβίως ( όσοι έχουν)! Και όσοι δεν έχουν να δικαζονται.

Με τις κατασχέσεις μηχανών δεν νομίζω να γίνει κάτι γιατί αρκετοί από αυτούς είναι από φραγκάτες οικογένειες. Θα πάρουν άλλη.

Συμφωνώ. Να δικάζονται αυστηρά, γιατί εδώ δεν πρόκειται για "λάθος". Εδώ είναι σκόπιμη πράξη και οι ενήλικες βαρύνονται με την γνώση του ότι αυτό είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια.

Τα έχω ξαναγράψει. Δικονομικά πάει μέχρι "ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο" αν προξενήσουν ατύχημα σε τρίτον.

-----> :excl: <------

Όσο φραγκάτοι κι αν είναι, αν χάνουν κι από μία μοτοσυκλέτα κάθε Πέμπτη, εμένα μου αρκεί.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.Δεν ειμαι απο τα ατομα που μαζευονται σε τετοια σκηνικα,το αποφευγω γιατι σιχαινομαι καποιος να παρουσιαζει τουν εαυτο του και να δειχνεται,και αν παω σπανια,θα παω επειδη θα παει κ ολη η παρεα,για να δω οχι για να κανω τα δικα μου.Το οτι εχω εα γρηγορο και καυλιαρικο μηχανακι δε σημαινει οτι το σπαω Τεταρτες-Πεμπτες-Παρασκευες στα γνωστα στεκια,δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν,την ΚΑΥΛΑ μου κανω για ΜΕΝΑ.Εχω να πατησω σε κοντρες παρα πολυ καιρο.Δεν ειμαι συμφωνος αλλα δεν ειμαι και αρνητικα καθετος.Εχω βγαλει και εγω λευτα απο πατηματα σε τετοια μερη,δεν κρυβομαι απο κανεναν ουτε φοβαμαι κατι οπως ειπα και πριν.Οι συνηθειες αυτες για μενα εχουν κοπει,αυτος ειναι και ο λογος που την περασμενη Πεμπτη δεν εκατσα στο 24ωρο.Και πιστεψε με,σπαω παρα πολυ πλακα με το να με κυνηγανε και να τους κανω γυρω γυρω...

Εκτος οτι καταληγουμε οτι μου την "πεφτεις" με ανουσιες εκφρασεις,ειρωνειες και λεγοντας λογια που δεν εχω πει,λες και πραγματα που δεν μπορουν να γινουν.

Οι κοντρες δε σταματανε,παρτε το αποφαση,οπως ειμαι και ο Παναγιωτης,απο την πρωτη στιγμη που ο ανθρωπος καβαλησε αλογο υπηρχε διαμαχη.Ειναι καποια πραγματα που απλα δεν γινεται,στο αμεσο μελλον τουλαχιστον,να αποφευχθουν.Ειτε το θελουμε ,ειτε οχι.

Ονειρα γλυκα.

Τροποποιήθηκε από τον ΓιωργοςΚΤΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις να παιρνω το μερος κανενος, πραγματικα. Ειμαι περιεργος και θελω να κανω μια ερωτηση στον Μοτοαγαπουλη...

Αν ο Γιωργος δεν ειχε ΚΤΜ και εβλεπες οτι ειχε (π.χ.) ενα V-strom, θα ελεγες τα ιδια?

Επισης εγω δεν βλεπω απ'τα λεγομενα του (και στο πρωτο του post) να υποστηριζει αυτο που γινεται...

Φιλικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θελω να κλεισουν ενα βουνο να μπορουμε να πηγαινουμε να στριβουμε (οταν με το καλ οερθει το ΚΤΜ)

ας τρυπισουν τον αγιο να περνανε απο κάτω οι τεμπέληδες, και από πάνω οι στριφτεροί.

(συφιλιάζουν όσοι έρχονται βόρεια εύβοια από χαλκίδα την 1η φορά)

και η κλασική ερώτηση

-"έχει και άλλες στροφές μέχρι χαλκίδα?"

απ: "ρε παιδιά μέχρι τώρα ευθεία ήταν"

χαχαχαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θελω να κλεισουν ενα βουνο να μπορουμε να πηγαινουμε να στριβουμε (οταν με το καλ οερθει το ΚΤΜ)

ας τρυπισουν τον αγιο να περνανε απο κάτω οι τεμπέληδες, και από πάνω οι στριφτεροί.

(συφιλιάζουν όσοι έρχονται βόρεια εύβοια από χαλκίδα την 1η φορά)

και η κλασική ερώτηση

-"έχει και άλλες στροφές μέχρι χαλκίδα?"

απ: "ρε παιδιά μέχρι τώρα ευθεία ήταν"

χαχαχαχαχαχαχ

χαχαχαχαχα εχεις τρελαθει τελειως εσυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.Δεν ειμαι απο τα ατομα που μαζευονται σε τετοια σκηνικα,το αποφευγω γιατι σιχαινομαι καποιος να παρουσιαζει τουν εαυτο του και να δειχνεται,και αν παω σπανια,θα παω επειδη θα παει κ ολη η παρεα,για να δω οχι για να κανω τα δικα μου.Το οτι εχω εα γρηγορο και καυλιαρικο μηχανακι δε σημαινει οτι το σπαω Τεταρτες-Πεμπτες-Παρασκευες στα γνωστα στεκια,δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν,την ΚΑΥΛΑ μου κανω για ΜΕΝΑ.Εχω να πατησω σε κοντρες παρα πολυ καιρο.Δεν ειμαι συμφωνος αλλα δεν ειμαι και αρνητικα καθετος.Εχω βγαλει και εγω λευτα απο πατηματα σε τετοια μερη,δεν κρυβομαι απο κανεναν ουτε φοβαμαι κατι οπως ειπα και πριν.Οι συνηθειες αυτες για μενα εχουν κοπει,αυτος ειναι και ο λογος που την περασμενη Πεμπτη δεν εκατσα στο 24ωρο.Και πιστεψε με,σπαω παρα πολυ πλακα με το να με κυνηγανε και να τους κανω γυρω γυρω...

Εκτος οτι καταληγουμε οτι μου την "πεφτεις" με ανουσιες εκφρασεις,ειρωνειες και λεγοντας λογια που δεν εχω πει, λες και πραγματα που δεν μπορουν να γινουν.

Εγώ στην πέφτω? Έγραψα για τους κοντράκηδες και θίχτηκες. Και έσπευσες να τους υπερασπιστείς χωρίς καν να μας πεις κουβέντα για το εάν και πόσο επικίνδυνο και ενοχλητικό είναι για τον κόσμο που μένει εκεί γύρω.

Και στα bold ακριβώς από πάνω, μάλλον εσύ μου κάνεις αβάντα σε όσα ΔΕΝ είπα (για σένα).

Οι κοντρες δε σταματανε,παρτε το αποφαση,οπως ειμαι και ο Παναγιωτης,απο την πρωτη στιγμη που ο ανθρωπος καβαλησε αλογο υπηρχε διαμαχη.Ειναι καποια πραγματα που απλα δεν γινεται,στο αμεσο μελλον τουλαχιστον,να αποφευχθουν.Ειτε το θελουμε ,ειτε οχι.

Να πάτε να μείνετε σε μια ερημιά και να τις κάνετε ακριβώς έξω απ' τα σπίτια σας. Έτσι μάλιστα.

Και όχι φίλε μου. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΘΙΧΤΕΙΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΩ, ΕΤΣΙ? :rolleyes:

Ονειρα γλυκα.

Δεν μπορώ να κοιμηθώ φίλτατε. Με ενοχλείτε.

Κι εμένα και το παιδί μου που πετάγεται στον ύπνο του με κλάματα.

Σε νοιάζει ή στ' @ρχ^δια σου? Θέλω απάντηση σαφή.

ΌΤΑΝ αποφασίσεις να μας πεις και για το εάν όλο αυτό είναι επικίνδυνο για τον κόσμο που δε φταίει σε τίποτα και για το εάν είναι τουλάχιστον ενοχλητικό για όσους θέλουν να κοιμηθούν, τότε έλα να γράψεις και κάτι ουσιώδες.

Επ' αυτού θέλω να τοποθετηθείς. Κουβέντα. Τουπεκί ψιλοκομμένο βλέπω.

Τα υπόλοιπα τα ξέρω και τα φαντάζομαι, αλλά είναι και ανούσια και off-topic.

Περιμένω.

Χωρις να παιρνω το μερος κανενος, πραγματικα. Ειμαι περιεργος και θελω να κανω μια ερωτηση στον Μοτοαγαπουλη...

Πολύ ευχαρίστως. :)

Αν ο Γιωργος δεν ειχε ΚΤΜ και εβλεπες οτι ειχε (π.χ.) ενα V-strom, θα ελεγες τα ιδια?

Αν προσέξεις το 1ο του ποστ και δεις μετά και το αμέσως επόμενο, ήταν δύσκολο θεωρείς να πέσω μέσα στις προβλέψεις μου?Γιατί σου φαίνεται δύσκολο να καταλάβω απ' το ύφος γραφής τί παίζει? Μήπως δεν δικαιώθηκα?

Σαφώς και θα μπορούσε να έχει V-Strom. Θα μου έκανε λίγο εντύπωση, αλλά τα ίδια θα έγραφα πάντως, απλά με μία παραπάνω επιφύλαξη.

Επισης εγω δεν βλεπω απ'τα λεγομενα του (και στο πρωτο του post) να υποστηριζει αυτο που γινεται...

Διαφωνούμε.

Απ' το 2ο ποστ του στην παρούσα σελίδα, τί διακρίνεις? :whistling:

Αυτό που εγώ κατάλαβα απ' το 1ο ποστ, εσύ τουλάχιστον το κατάλαβες απ' το 2ο, ή όχι πάλι?

Φιλικα...

Πάντα. :)

Α, μην το ξεχάσω. Να σου κάνω κι εγώ μια ερώτηξη.

Θα μας πεις την άποψή σου για το εάν είναι ανεπίτρεπτα παράνομο και επικίνδυνο όλο αυτό που γίνεται μέσα σε δημόσιους δρόμους και κατοικημένες περιοχές?

Τί θα λέγατε να εφαρμόσω κι εγώ ένα δικό μου χόμπυ? :idea:

Να βουτήξω ένα καλάζνικωφ και ν' αρχίσω να κάνω σκοποβολή στα σπίτια σας. :shoot:

Θα κάθομαι απ' έξω και θ' αδειάζω γεμιστήρες στα πατζούρια σας. Εσείς φυλαχτείτε, δε με νοιάζει τί θα κάνετε.

Το κέφι μου θα κάνω. Δεν πιστεύω να ενοχλείστε, έτσι? :mB_kalo_e:

Θα το καθιερώσω κι εγώ κάθε Πέμπτη πχ και θα βρω και φιλοθεάμον κοινό, έτσι για να μη νομίζετε ότι μόνο σ' εμένα αρέσει.

Τί λέτε? Συμφωνείτε?

Κι αν σας φαίνεται "χοντρό" ως παράδειγμα, σας λέω ότι δε διαφέρει και πολύ.

Και πλήρη παρανομία έχει, και μπόλικη αδρεναλίνη, και τρομοκρατία για τον κόσμο, και κίνδυνο για ανθρωποκτονίες, και περίσσιο θόρυβο, και κρυφτούλι με την αστυνομία.

Και για να είμαστε ξεκάθαροι.

Για μένα η όλη φάση είναι casus belli και δε χωράει συζήτηση για το εάν νομιμοποιείται να γίνεται κάτι τέτοιο για οποιονδήποτε λόγο εκεί που γίνεται.

Σπάνια είμαι τόσο απόλυτος. Εδώ όμως διακυβεύεται η ακεραιότητα η δική μου, της γυναίκας μου, του παιδιού μου, των γονιών μου που έρχονται να μας δουν, αλλά και όσων γνωστών η αγνώστων μένουν σε απόσταση βεληνεκούς.

Απ' όσο ξέρω, το θέμα έχει φτάσει ήδη ψηλά και υπάρχει η βούληση "να κοπούνε κολλαράκια". Όποιος θέλει να διακινδυνεύσει να βρεθεί behind bars, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Μετά να μην κλαίει, ούτε να παριστάνει τον αθώο.

Προσέξτε μόνο μη σας προλάβει κανάς αγανακτισμένος κάτοικος και βγει στο μπαλκόνι με καμμιά καραμπίνα κι αρχίσει και σας ξαπλώνει κάτω έναν-έναν σαν μπεκάτσες. :hunter:

Ξέρετε, δε θέλει και πολύ να θολώσει ο άλλος, ειδικά αν δε βρίσκει το δίκιο του και δεν κινητοποιείται η Αστυνομία.

Ίσα-ίσα, να παρακαλάτε να σας μαζέψει η Αστυνομία αντί ο Παπαμακάριος που έχει και γραφεία γύρω-γύρω.

(Αναφέρομαι καθαρά στους κοντράκηδες, μην το πάρει κανείς προσωπικά).

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να καταλάβω κι εγώ ο άσχετος γιατί δεν έχω βρεθεί ποτέ σ'αυτές τις φάσεις στην Αθήνα (κάτι παλιά στη Θεσ/νίκη θυμάμαι, στο carrefour), άντε κάνουν τις κόντρες τους κτλ. Τον δρόμο πως τον κλείνουν; Δηλαδή αν πας κανονικά να περάσεις για να πας στον δρόμο σου θα σε σταματήσουν ξέρω γω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα