Jump to content

Recommended Posts

Ψηλε μου αψογος. Το ηπιες το εργαλειο, το ευχαριστηθηκες, αποκομισες εμπειριες ζωης και τωρα σιγα σιγα παμε για αλλα.

Καλα (Kawaso)χιλιομετρα σου ευχομαι και παντα ορθιος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εχεις παρει ακριβως οσα χρειαζεσαι απο ενα τιμιο μοτορι, συνεπως ολα ειναι οκ!!

ευχομαι να σε παει οπου ακομα γουσταρεις/επιθυμεις!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την μηχανή δεν έχω να πώ κάτι, θέλω να πώ όμως για τον Σπυράκο! ο Σπυράκος είναι για μένα απο τους δυνατούς όδηγούς, ξεκίνησε σωστά την όλη φάση! μικρός σε ηλικία, με μικρό μηχανάκι (σε αντίθεση με πολλούς απο μάς που ξεκίνησαν μεγάλοι και κατευθείαν με βαρύτερη-μεγαλύτερη μηχανή), έμαθε να την πηγαίνει και είναι σε φάση για το επόμενο βήμα! πολύ σε χαίρομαι!

Καλή συνέχεια και ακόμα περισσότερες εμπειρίες! το μόνο που θα σου λειψει στο μέλλον είναι η κατανάλωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιος ο φιλος.και οπως αναφερθηκε με σωστη σειρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου ρε Σπυρο!!!

με το καλο να ρθει η επομενη! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε Πίπη.

Είσαι το άκρο αντίθετο των 'μηχανόβιων' που δεν πάνε ούτε για καφέ χωρίς σωληνάκια υψηλής. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το καλο η επομενη.....

Το ευχαριστηθηκες το νιντζακι σου......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο ρε Σπυρο! Πολυ σε χαιρομαι.. Τα συζητουσαμε και απο κοντα στην Πανελληνια..

Οποιο και αν ειναι το επομενο, "φοβαμαι" που θα φτασεις με δαυτο!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπυράκο μου αγαπημένε, με το καλό σου εύχομαι να πάρεις ό,τι γουστάρεις. :vv:

Είσαι οδηγάρα έτσι κι αλλιώς, αλλά πάνω απ' όλα καλό παιδί και φαίνεται. Τιμή μου που γνωριζόμαστε. :respekt:

Ωραίο το βιογραφικό της Νιντζούλας και πολύ ωραιότερες οι φωτογραφίες! :wub: Ζήλεψα. Ήθελα να είμαι σε όλες μέσα. :unsure:

Έτσι για να ζουλέφτε όσοι το λυμπίζεστε, :beee: σας λέω ότι έχω κοιμηθεί κατάχαμα και κολλητά, σχεδόν αγκαλιά με το Νιντζάκι του Σπυρέτου. :mB_kalo_e: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευγε νεε μου.Εισαι η καλυτερη οδηγαρα και φαινεται και το διαβεβαιωνω και εγω που εχουμε ταξιδεψει αρκετα χιλιομετρακια μαζι .

Αν και με μικρο μηχανακι δεν ειχαμε προβλημα ποτε με τον ρυθμο σου. Ηξερα παντα πως θα κοιταξω τον καθρεπτη μου και θα σε δω εκει να ακολουθεις . Εχεις ολα τα φοντα να γινεις ο νεος Ροσσι ! :grin: Τρεμω την ωρα και την στιγμη που θα παρεις κανενα 650 και θα μας περνας τρενο απο την εξωτερικη.

Στο εχω ξαναπει και ειναι τιμη σου :crazy: ....μου θυμιζεις εμενα στην ηλικια των 17-20 με το crypton x μου να εχω ταξιδεψει παντου (εντος συνορων)

Κοιτα να δεις που αν το θελει καποιος ενα νιντζακι ταξιδευει μαζι με :

DSCN1249.jpg

image hosting no sign up

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανώς θα μείνεις στην πολυαγαπημένη καβασάκι ε;;

Προσωπικά, για κανά Tracer τον κόβω...... :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά, για κανά Tracer τον κόβω...... :peep:

Εγω που μαλλον ξερω να πω? :mB_kalo_e:

αλλα οχι δεν θα πω.. not my business :online2long:

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπυροοοο! miss you <3

Καλα σκαω...

Με το καλο στο επομενο! Σου ευχομαι να εχεις μπολικο χρημα και χρονο να το ευχαριστηθεις εξισου και περισσοτερο! Αναρωτιεμαι τι σκεφτεσαι για επομενο... Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχει περισσοτερο ροπη απο το προηγουμενο. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εύγε σύντροχε και συν-Καβασακικέ Σπύρο.

Εγώ προσωπικά δε θα τολμούσα να κάνω τα ταξίδια που έκανες εσύ, ειδικά του εξωτερικού, αν και η μικρή με έχει συνοδεύσει απο δω και απο κεί σε αρκετές εκδρομές. Αυτό που θα θελα είναι να κάνω ένα Αθήνα-Γιάννενα ή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, και να την κατεβάσω Κρήτη. Αν και τα αλογάκια της έχουν αρχίσει να μου φαίνονται λίγα, δεν την έχω μάθει ακόμη σε κάθε είδους διαδρομή και δεν έχω τη δυνατότητα να την αλλάξω, οπότε εγώ παραμένω πρέσβης του 250 2κ.

Οτιδήποτε και να πάρεις, καλοτάξιδο και καλόστριφτο να ναι.

Τελικά, πολύ πετυχημένο μηχανάκι το 250. Σχολείο. Ιδιαίτερο, λίγο Φρανκενστάιν απο την μαμά Κάβα, αλλά πολύ δυνατός παίκτης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας θυμηθουμε στιγμες του Σπυρου απο την καταπληκτικη βολτα που καναμε σε Κυπαρισσια - Πυλο - Καλαματα - Ταυγετο ο οποιος επιστρεφοντας στην Χαλκιδα εγραψε συνολο πανω απο 800χιλ.

capture14.jpg

capture15.jpg

capture16.jpg

capture17.jpg

capture18.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας θυμηθουμε στιγμες του Σπυρου απο την καταπληκτικη βολτα που καναμε σε Κυπαρισσια - Πυλο - Καλαματα - Ταυγετο ο οποιος επιστρεφοντας στην Χαλκιδα εγραψε συνολο πανω απο 800χιλ.

capture14.jpg

Πωωωωωω ρε Κύριε Διευθυντά φωτογραφίας.... μας τύφλωσε η κιτρινίλα. :online2long: :lol: :P

Τί μου θύμισες τώρα. Ωραία βόλτα, :wub: μου λείπουν κάτι τέτοιες κι ας είναι για σιδερόκωλους. Μια χαρά την κατάφερα πάντως.

capture18.jpg

Και να πούμε βεβαίως-βεβαίως ότι στην ανάβαση του Ταϋγετου με δυσκολία τον πήγαινα ρόδα-ρόδα, ενώ στην κάθοδο που ήταν ελαφρύτερος και πιο ευέλικτος, με άφησε κάτι στροφούλες πίσω......... :lol:

Ευτυχώς που είχα και τις Brembo, αλλιώς τελευταίος θα κατέβαινα μην καταλήξω στο ποτάμι. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχως που καποια στιγμη ειδα τον Χρηστο με την χαρλει στην ακρη κ σταματησε η κατρακυλα που ειχατε παρει :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω να πω μπράβο σε ολους σας γιατί βγάζετε πολύ αγάπη και ωραία ατμόσφαιρα...

Ωραία όλα σε αυτό το θέμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα