Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μιας και σκέφτομαι αργά η γρήγορα να το δώσω το μηχανάκι που με βοήθησε να κάνω αρκετές βόλτες στην Ελλάδα και λίγο Βαλκάνια ας γράψω 5 λόγια γι αυτό μιας και έφτασε αισίως τα 36.000χλμ. Αρχικά να πω πως όταν το πήρα δεν το χα ψάξει σχεδόν καθόλου, ήμουν 18 χρονών μου άρεσε και να ναι καλά και ο πατέρας το πήραμε τον Απρίλη του '12 με 5.000χλμ. Ευτυχώς έτυχε και πήρα το καλύτερο μηχανάκι τη δεδομένη χρονική στιγμή για τη χρήση που το θελα καθώς με τα μονοκύλινδρα 250άρια που κυκλοφορούσαν θα δυσκολευόμουν αρκετά περισσότερο να κάνω τις βόλτες που χω κάνει. Παρόλο που είναι 250 κυβικά και περίπου 27 άλογα μπορεί να κινηθεί αρκετά σβέλτα σε στροφιλίκια καθώς και να κρατήσει μία σταθερή πορεία ακόμα και φορτωμένο 130-140χλμ χωρίς να κουράζεται. Η ροπή του είναι αρκετά μικρή περίπου 2kg αν το δουλεύεις όμως αρκετά ψιλά πηγαίνει καλούτσικα για τα κυβικά του. Από θέμα κατανάλωσης καίει περίπου 3,7-5λ/100. Εθνική με σταθερή 130-140 καίει 3,7-3,8 και σε γρήγορη βόλτα περίπου 4,5. Τα φρένα του είναι αρκετά καλά και μόνο αν το πιέσεις πολύ το μηχανάκι θα θελήσει κανείς δυνατότερα. Όσων αφορά τις αναρτήσεις είναι μέτριες. Η μπροστά βυθίζει αρκετά εώς πολύ ενώ η πίσω ρυθμίζεται οπότε ψιλοφτιάχνεται. Η Kawasaki το μαρκετάρισε ως SS μηχανάκι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί λανθασμένα η εντύπωση ότι έχει σκυφτή θέση οδήγησης. Ναι μεν έχει clip-on τα οποία όμως είναι αρκετά ψηλά και δεν σε κουράζουν καθόλου. Η σέλα του οδηγού είναι αρκετά καλή και θα κουράζει μονάχα μετά από αρκετές ώρες. Για δικάβαλο το μηχανάκι είναι αρκετά άβολο. Η θέση του συνεπιβάτη δεν είναι τόσο βολική, δεν έχει από πουθενά να πιαστεί οπότε η στάση του σώματος ώστε να ακουμπάει το ντεπόζιτο για να μην πέφτει πάνω σου σε κάθε φρενάρισμα κουράζει πάρα πολύ. Για κοπελίτσες 45-50 κιλά είναι μια χαρά :P Από προβλήματα (αν εξαιρέσεις την χαζή τοποθέτηση συναγερμού του προηγούμενου που διορθώθηκε πολύ εύκολα) έχει βγάλει μόνο το κλασικό Kawasakiκο --> τεντωτήρας που διορθώθηκε με αντικατάσταση του. Γενικά είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι το οποίο κάνει πολλά πράγματα για τα ~2,5χιλιάρικα που το βρίσκει κανείς αυτή τη στιγμή, από πόλη, γρήγορες βόλτες μέχρι και ταξίδια. Ευχαριστώ τη μηχανή μου που με γύρισε στα μέρη που φαίνονται στο χάρτη (οι αριθμοί είναι οι φώτο εκεί :P ) Ακολουθούν φώτο :wub: Καλές βόλτες να χουμε όλοι μας Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2015 από τον innova 04 Ετικέτες 70 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Ψηλε μου αψογος. Το ηπιες το εργαλειο, το ευχαριστηθηκες, αποκομισες εμπειριες ζωης και τωρα σιγα σιγα παμε για αλλα. Καλα (Kawaso)χιλιομετρα σου ευχομαι και παντα ορθιος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 εχεις παρει ακριβως οσα χρειαζεσαι απο ενα τιμιο μοτορι, συνεπως ολα ειναι οκ!! ευχομαι να σε παει οπου ακομα γουσταρεις/επιθυμεις!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Για την μηχανή δεν έχω να πώ κάτι, θέλω να πώ όμως για τον Σπυράκο! ο Σπυράκος είναι για μένα απο τους δυνατούς όδηγούς, ξεκίνησε σωστά την όλη φάση! μικρός σε ηλικία, με μικρό μηχανάκι (σε αντίθεση με πολλούς απο μάς που ξεκίνησαν μεγάλοι και κατευθείαν με βαρύτερη-μεγαλύτερη μηχανή), έμαθε να την πηγαίνει και είναι σε φάση για το επόμενο βήμα! πολύ σε χαίρομαι! Καλή συνέχεια και ακόμα περισσότερες εμπειρίες! το μόνο που θα σου λειψει στο μέλλον είναι η κατανάλωση! 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 με ποια μηχανη σκεφτεσαι να συνεχισεις να ταξιδευεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 ωραιος ο φιλος.και οπως αναφερθηκε με σωστη σειρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Γεια σου ρε Σπυρο!!! με το καλο να ρθει η επομενη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Μπράβο ρε Πίπη. Είσαι το άκρο αντίθετο των 'μηχανόβιων' που δεν πάνε ούτε για καφέ χωρίς σωληνάκια υψηλής. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Πιπη :rotfl: :rotfl: :rotfl: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Με το καλο η επομενη..... Το ευχαριστηθηκες το νιντζακι σου...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Μπραβο ρε Σπυρο, με το καλο η επομενη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Μπραβο ρε Σπυρο! Πολυ σε χαιρομαι.. Τα συζητουσαμε και απο κοντα στην Πανελληνια.. Οποιο και αν ειναι το επομενο, "φοβαμαι" που θα φτασεις με δαυτο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Αξιος Σπυρακο, με το καλο η επομενη και καλα χιλιομετρα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Σπυράκο μου αγαπημένε, με το καλό σου εύχομαι να πάρεις ό,τι γουστάρεις. :vv: Είσαι οδηγάρα έτσι κι αλλιώς, αλλά πάνω απ' όλα καλό παιδί και φαίνεται. Τιμή μου που γνωριζόμαστε. Ωραίο το βιογραφικό της Νιντζούλας και πολύ ωραιότερες οι φωτογραφίες! Ζήλεψα. Ήθελα να είμαι σε όλες μέσα. Έτσι για να ζουλέφτε όσοι το λυμπίζεστε, σας λέω ότι έχω κοιμηθεί κατάχαμα και κολλητά, σχεδόν αγκαλιά με το Νιντζάκι του Σπυρέτου. :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Προφανώς θα μείνεις στην πολυαγαπημένη καβασάκι ε;; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Ευγε νεε μου.Εισαι η καλυτερη οδηγαρα και φαινεται και το διαβεβαιωνω και εγω που εχουμε ταξιδεψει αρκετα χιλιομετρακια μαζι . Αν και με μικρο μηχανακι δεν ειχαμε προβλημα ποτε με τον ρυθμο σου. Ηξερα παντα πως θα κοιταξω τον καθρεπτη μου και θα σε δω εκει να ακολουθεις . Εχεις ολα τα φοντα να γινεις ο νεος Ροσσι ! Τρεμω την ωρα και την στιγμη που θα παρεις κανενα 650 και θα μας περνας τρενο απο την εξωτερικη. Στο εχω ξαναπει και ειναι τιμη σου ....μου θυμιζεις εμενα στην ηλικια των 17-20 με το crypton x μου να εχω ταξιδεψει παντου (εντος συνορων) Κοιτα να δεις που αν το θελει καποιος ενα νιντζακι ταξιδευει μαζι με : image hosting no sign up 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Προφανώς θα μείνεις στην πολυαγαπημένη καβασάκι ε;; Προσωπικά, για κανά Tracer τον κόβω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Σπύρο μου είσαι παιδί διαμάντι. Σου εύχομαι τα καλύτερα !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Προσωπικά, για κανά Tracer τον κόβω...... Εγω που μαλλον ξερω να πω? αλλα οχι δεν θα πω.. not my business Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2015 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Σπυροοοο! miss you <3 Καλα σκαω... Με το καλο στο επομενο! Σου ευχομαι να εχεις μπολικο χρημα και χρονο να το ευχαριστηθεις εξισου και περισσοτερο! Αναρωτιεμαι τι σκεφτεσαι για επομενο... Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχει περισσοτερο ροπη απο το προηγουμενο. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Εύγε σύντροχε και συν-Καβασακικέ Σπύρο. Εγώ προσωπικά δε θα τολμούσα να κάνω τα ταξίδια που έκανες εσύ, ειδικά του εξωτερικού, αν και η μικρή με έχει συνοδεύσει απο δω και απο κεί σε αρκετές εκδρομές. Αυτό που θα θελα είναι να κάνω ένα Αθήνα-Γιάννενα ή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, και να την κατεβάσω Κρήτη. Αν και τα αλογάκια της έχουν αρχίσει να μου φαίνονται λίγα, δεν την έχω μάθει ακόμη σε κάθε είδους διαδρομή και δεν έχω τη δυνατότητα να την αλλάξω, οπότε εγώ παραμένω πρέσβης του 250 2κ. Οτιδήποτε και να πάρεις, καλοτάξιδο και καλόστριφτο να ναι. Τελικά, πολύ πετυχημένο μηχανάκι το 250. Σχολείο. Ιδιαίτερο, λίγο Φρανκενστάιν απο την μαμά Κάβα, αλλά πολύ δυνατός παίκτης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Ας θυμηθουμε στιγμες του Σπυρου απο την καταπληκτικη βολτα που καναμε σε Κυπαρισσια - Πυλο - Καλαματα - Ταυγετο ο οποιος επιστρεφοντας στην Χαλκιδα εγραψε συνολο πανω απο 800χιλ. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Ας θυμηθουμε στιγμες του Σπυρου απο την καταπληκτικη βολτα που καναμε σε Κυπαρισσια - Πυλο - Καλαματα - Ταυγετο ο οποιος επιστρεφοντας στην Χαλκιδα εγραψε συνολο πανω απο 800χιλ. Πωωωωωω ρε Κύριε Διευθυντά φωτογραφίας.... μας τύφλωσε η κιτρινίλα. :lol: :P Τί μου θύμισες τώρα. Ωραία βόλτα, μου λείπουν κάτι τέτοιες κι ας είναι για σιδερόκωλους. Μια χαρά την κατάφερα πάντως. Και να πούμε βεβαίως-βεβαίως ότι στην ανάβαση του Ταϋγετου με δυσκολία τον πήγαινα ρόδα-ρόδα, ενώ στην κάθοδο που ήταν ελαφρύτερος και πιο ευέλικτος, με άφησε κάτι στροφούλες πίσω......... :lol: Ευτυχώς που είχα και τις Brembo, αλλιώς τελευταίος θα κατέβαινα μην καταλήξω στο ποτάμι. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Ευτυχως που καποια στιγμη ειδα τον Χρηστο με την χαρλει στην ακρη κ σταματησε η κατρακυλα που ειχατε παρει :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Εγω να πω μπράβο σε ολους σας γιατί βγάζετε πολύ αγάπη και ωραία ατμόσφαιρα... Ωραία όλα σε αυτό το θέμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες