Jump to content
Sign in to follow this  
Μπέρκο

Daytona Sprinter 50 Προβλήματα

Recommended Posts

Χαιρετώ,

ειπα να κανω μια λιστα προβληματων και αστοχιων κατασκευης για το συγκεκριμενο μηχανακι, το αγορασα καινουριο και για τα 9000 χιλιομετρα συνεχισα να πληρωνω ζημιες

• ηλεκτρικα θεματα απο λαμπες εχω αλλαξει αμετρητες τις καιει συνεχεια (κωλοφαναρο φλας καντραν) εκαψε και εναν συναγερμο που ειχε πανω
  • τα πλαστικα τριζουν παρα πολυ και σπανε πανευκολα δεν εχει μεινει πλαστικο χωρις ρωγμη
  • οι βασεις για τα πατηρακια πισω ειναι ψευτικες εχω αλλαξει χωρις υπερβολες πανω απο 10 φορες σπανε για πλακα
  • το μαρσπιε του οδηγου λυγιζε μεχρι που εσπασε και το αλλαξα με honda
  • το δισκοφρενο αρπαξε γυρω στα 3000 χιλιομετρα και δεν φρεναρε το αλλαξα και αυτο με honda
  • ο πλαστικος λαιμος απο το φιλτροκουτι σκιστικε χωρις λογο και εσβηνε το μοτερ
  • μια απο τις βιδες του πισω δισκοφρενου καποια στιγμη ξεβιδωθηκε απο μονη της και μπλοκαρε τον τροχο γιατι εβρισκε στη βαση της δαγκανας (ο καθενας μπορει να κρινει ποσο επικινδυνο ειναι αυτο) μια ακομα βιδα απο τη βαση του τεποζιτου ελειπε
  • το σωληνακι του πισω δισκοφρενου εχανε υγρα πολλες φορες
  • για λογο που δεν εχω καταλαβει ακομα οταν αφηνεις το τιμονι τρεμει σε σημειο που μπορει να σε ριξει αμα δε το ξαναπιασεις...
  • το κεντρικο σταντ κρεμεται πολυ χαμηλα και σερνεται στην ασφαλτο απο εργοστασιο
  • οι βιδες επισης σκουριαζουν πολυ ευκολα
  • ο αξονας της μπροστινης ροδας ηταν γεματος αλατα και σκουρια απο το εργοστασιο σε σημειο που δεν εβγαινε
  • οι αναρτησεις ειναι παρα πολυ σκληρες και κουραζουν
  • οι δονησεις απο το μοτερ (ακομα και οταν αλλαξα ) φτανουν κατευθειαν στον οδηγο
  • ενα σπασμενο μπουζονι κεφαλης
  • το μοτερ το 50 δε το κρατησα πολυ εκαιγε πολυ λαδι και εχανε απο τα καπακια του εκκεντροφορου και καποια στιγμη εσπασε και βαση κινητηρα
  • ο σκελετος το στησιμο του γενικα ειναι λαθος δε στριβει καλα ειναι ασταθες
  • πασα απο μπουλονια- βιδες κλοτσανε πολυ ευκολα
  • το πενταλ του πισω φρενου βρισκει καιτω πολλες φορες με εαλαφρυ πλαγιασμα
  • σπασμενος αποστατης στο ψαλιδι

αυτα.. μπορει να μου ξεφευγει και τιποτα ο,τι θελετε ρωτατε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολλά προβλήματα έβγαλε. Έχω αρκετούς φίλους με παρόμοιο μηχανάκι, 5000 χλμ έχει το πιο ταξιδεμενο.τα πλαστικά τους πράγματι τρίζουν, αλλά τόσες ζημιές δεν άκουσα από κανέναν. Βασικά από κανέναν δεν άκουσα ζημιά. Μήπως το ζορισες πολύ;; Καινούργιο το πήρες; Από επίσημο αντιπρόσωπο του γκοργκολη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά προβλήματα έβγαλε. Έχω αρκετούς φίλους με παρόμοιο μηχανάκι, 5000 χλμ έχει το πιο ταξιδεμενο.τα πλαστικά τους πράγματι τρίζουν, αλλά τόσες ζημιές δεν άκουσα από κανέναν. Βασικά από κανέναν δεν άκουσα ζημιά. Μήπως το ζορισες πολύ;; Καινούργιο το πήρες; Από επίσημο αντιπρόσωπο του γκοργκολη;

ναι ολοκαινουριο το πηρα και οι ζημιες που εβγαλε δε γινετε να βγουν απο το ζορισμα εκτος απο βαση κινητηρα και κανα μπουζονι ολα τ αλλα ειναι απλα φθινδουλειες και αστοχιες αν και στο ζορισμα θα επρεπε να αντεχει αλλα μιλαμε και για κινεζο :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα